Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

4 Ekim 2014 Cumartesi

Tahammül

Mehmet öfkeliydi. Sahil kenarındaki banka doğru yürüdü, işi gücü yoktu, sadece biraz oturacaktı. Oturacağı bankın iki metre arkasında bir başka bank daha vardı, Mehmet paltosunu bırakırken arkasındaki bankta oturan adamla bir an göz göze geldi, adamın suratına bakarak iç geçirdi: "Ne bakıyosun amına koduğumun bıyıklısı? Anca oturup milleti kesersin öyle, sıfatını siktiğim". Adama kıçını dönerek oturdu Mehmet, telefonunu ve kulaklığını çıkardı, Arctic Monkeys dinliyordu. Mehmet yoldan geçenleri seyretti.

Bir baba kucağında 3-4 yaşındaki oğluyla geliyordu karşıdan, tek eliyle mısır yiyor, diğer koluyla da sırtından ve apış arasından kavradığı oğlunu taşıyordu. Mısır koçanını denizin oradaki kayalıklara doğru fırlattı adam. Mehmet öfkeliydi, adama bakıp kendi kendine söylendi: "Amına koduğumun ayısı, senden ne hayır gelmiş ki bugüne kadar ileride oğlundan gelsin. Sığır gibi yaşar, sığır yetiştirir gibi çocuk yetiştirirsiniz. Amına koduğumun evlatları"

Kafasını diğer tarafa çevirdi Mehmet, 18-19 yaşlarında bir kız geliyordu. Kız kızıl saçlıydı, incecik sağ ayak bileğinde zarif bir dövme vardı. Üstünde mini bir kot şort, askılı bluz ve sırtında da pelerin gibi taktığı ince şalı vardı. Mehmet kaşlarını çattı, "Amına koduğumun kişiliksiz karısı seni" dedi. "Üniversite 1. sınıfa başlayıp etrafındaki her insanı vakum gibi emerek karakterini oluşturmaya çalışan dalyarraklık abidesi seni. Kafası karışık orospu. Eminim her konu hakkında 1 cümle bilmene rağmen her şeyin doğrusunu biliyorsundur. Bak bak şu tavırlara bak, şu surattaki meymenetsizliğe bak, senin kişilik oluşturma çabanı ve iç çalkantılarını uç uca ekleme yöntemiyle sikeyim"

Bir sigara yaktı Mehmet, çok öfkeliydi. Kulağında hissettiği şey bir müzik değil artık gürültüydü onun için, her şey rahatsız ediciydi. Sigarasını tüttürürken yine yoldan geçenleri seyretti. 30-35 yaşlarında, düşük gelirli olduğu kılık kıyafetinden ve tavırlarından belli olan bir kadın geçiyordu. Kadının telefonu çaldı, Mehmet'in tam önünde durarak ağır ağır çantasındaki telefonu bulmaya çalıştı, bu sırada telefonu hâlâ çalıyordu. Sonunda buldu telefonu, fakat bu sefer de telefonu açmak için ağır hareket ediyordu, hangi tuşla açılacağını hemen akıl edemiyor gibiydi. Sonunda bastı bir tuşa, bir süre öylece telefona baktı, 5 saniye sonra da telefonu kulağına götürüp "Eyy?" dedi. Mehmet çıldırdı, içinden haykırdı: "Cahilin eline teknoloji verirsen böyle olur işte. Ulan senin o telefonun yapımında en ufak bir katkın olmuş mu bugüne kadar, sen neyinle hak ediyorsun o telefonu kullanmayı? Akbil basıp turnike çevirmekten aciz orospu çocukları"

Kadın ilerledi, bu sefer Mehmet'in önünden takım elbiseli, beyaz gömlekli, saçları vakslı bir adam geçiyordu. Elinde siyah bond çanta vardı ve o da telefonla konuşuyordu: "Tamam Seçil Hanım, projemizin detaylarını seminer haftasında pazarlama departmanına aktarıyor olacağım. Oldu, oldu, olllldu iyi günler" deyip kapattı telefonu. Mehmet sigarasından bir nefes aldı, hiç hâli kalmamış gibi suratını buruşturdu: "Sen zaten yarağı yemişsin olum, sana bir yorumda bulunmıycam. Am paparası seni"

Kafasını sol tarafa çevirdi Mehmet, 25 yaşlarında bir kız ve 55-60 yaşlarında bir adam spor eşofmanlarıyla koşuyordu. Kadın bir-iki adım öndeydi, adamsa zorla koşuyordu. Adam eşofmanının montunu beline bağlamıştı, üzerindeki gri tişörtünün göğsü, meme altları ve koltuk altları göl gibiydi. Kadın gayet fit duruyordu, adamsa muhtemelen değerinin 100 katına satın aldığı kaliteli eşofmanlarının içinde, üzerinde Ralph Lauren yazan bir çöp torbası gibi duruyordu. Kadın "Suat, hadi aşkım" dedi. Mehmet deliye döndü, öfkeyle mırıldandı: "Sonra kadının cinsel bir meta olmasına karşıyız diye şu karılara yaranmaya çalışırsınız amın evlatları. Kadın kendini mal gibi satıyor, pazarlıyor, size ne oluyor kraldan çok kralcı pezevenkler... Bak bak, amcamın götündeki terlere bak, bu akşam 3 kilo Cialis yutsan daha da fayda etmez sana ibnenin evladı"

Mehmet karşıya baktı, denizden bir bot geçiyordu, çoğunluğu 45 yaş üstü teyzelerden oluşsa da içinde her yaştan insan vardı. İnsanlar ellerini havaya kaldırarak dans ediyorlar veya sahildeki insanlara el sallıyorlardı. Botta çalan iğrenç pop şarkısının varlığını anlamak için onu duymak şart değildi, içindeki insanların her halinden belli oluyordu bu. Mehmet tutamıyordu kendini, tüm nefretini kusmak istiyordu: "Sizin o patates salatası kokulu eğlence anlayışınızı sikeyim" dedi. "Zevk ve estetik düşmanı orospu çocukları. Amına koduğumun görgüsüzleri. İnsanlığa gram faydası olmayan beyhude orospu çocukları. Ulan uzaydaki kara madde bile sizden daha hayırlıdır eminim"

Bu kadarı yeterliydi. Mehmet sigarasından son bir nefes aldı, kulaklığını çıkardı ve ayağa kalktı. Ellerini cebine sokup yürümeye başladı. O sırada Mehmet'in arkasındaki bankta oturan bıyıklı adam Mehmet'e baktı, zaten bir süredir de onu kesiyordu. İçinden "Amına koduğumun beynamazı" dedi bıyıklı adam. "Senin o hiçbir boktan memnun olmayan suratını sikeyim. O dinlediğin cızır cızır müzik var ya, ha işte onun anasını sikiyim. Bir işin ucundan tutmazsın, bir sike yaramazsın ama her boktan şikayetçi olursun. İnşallah askere gittiğinde götüne top mermisi sokarlar"

77 yorum:

  1. Sanal ortamda "Kurban bayramı cinayettir" ve "Ulan sen hiç et yemiyor musun" vızıklamalarıyla geçen Kurban Bayramımız kutlu olsun hacı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah seninde kutlu olsun reyiz.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Sana da iyi bayramlar sikko

      Sil
    4. İyi bayramlar kardeşim, yazıların devamını bekliyoruz :)

      Sil
    5. bayramın kutlu olsun hafız

      Sil
  2. reserved

    kahveagzi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Güzel olmuş hacı, şu aralar pek İlluminati konulu yazılar yazmıyorsun, bekleriz.

    YanıtlaSil
  4. Hacı seninkide kutlu olsun çoktan beri görmüyoz seni iyi oldu...Şu Kurban bayramında et yemeyi protesto edip bayramdan sonra ete yumulanlar varya işte onlar cocacolayı fanta içip protesto edenlerle aynı kşiler
    ..

    YanıtlaSil
  5. Biraz sığ olmuş reyiz.. Sıradan Facebook kullanıcı bile bunun gibi şeyler yazabilir. Bildiğimiz sikko tadı yok . Senden daha iyi şeyler bekliyorum mümkünse klasman dışı olmasın. İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. sen sanki çok şey biliyomuş gibi konuşuyosun kardeşim adam istediği konudan yazar gayet iyi yazmış asıl klasman dışı daha iyi bence madem sıradan insan yazabiliyo sende yaz 1 tane

      Sil
  6. Reserved .

    www.kenandabirkuyu.com

    YanıtlaSil
  7. Şair burada bayrağa sesleniyor.

    YanıtlaSil
  8. Senin de kutlu olsun Sikko'm

    YanıtlaSil
  9. Bayramın mübarek olsun sikko

    YanıtlaSil
  10. insan,din ve kuran diye bi yazın var lan senin, bu ne emenike ?

    YanıtlaSil
  11. Başarılarının devamını diliyorum sikko. Nice bayramlara

    YanıtlaSil
  12. okuyacağım biraz sıklaştır şu yazıları sikko ilaç gibi geliyor lan (klasman içi yazılar)

    YanıtlaSil
  13. Bayramın mübarek olsun din kardeşim

    YanıtlaSil
  14. Yeni kitap bekliyoruz reyiz ya da taşşaklı bir yazı

    YanıtlaSil
  15. özledik reyiz, gazımızı aldın ama bunu saymayız :)

    YanıtlaSil
  16. Uc uca ekleme yöntemi iyiydi:)
    Sikko,bayramın mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  17. Sana da iyi bayramlar reyiz.

    YanıtlaSil
  18. Kardeşim tam da düşüncelerimin tercümanı olmuşsun. Bu arada iyi bayramlar :D

    YanıtlaSil
  19. Sikko'nun yokluğunda beklerim.

    www.fikirdak.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  20. Ana fikir herkesin birbirini eleştiriyor olması mı panpa?

    YanıtlaSil
  21. ellerine sağlık reyiz. süperdi her zamanki gibi...

    YanıtlaSil
  22. Sikko yeni yazılarını bekleriz hacı.Özlettin kendini yeaa

    YanıtlaSil
  23. burada ilgini çekecek bir yazı var "kadınların gizli gerçek sırları" http://mustafaerez.blogspot.com.tr/2012/03/kadinlarin-gizli-gercek-sirlari.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "İlim bir noktaydi, onu cahiller cogalti."
      Ne dediğini anlasam ilgimi çekecek te..
      Cep telefonundan mı yazıyorsun bu blogu?

      Sil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. yazar burada insanlar birbirlerini eleştirip dururlar ama bi sike derman olamazlar demek istiyor.

    YanıtlaSil
  26. http://daimaanekdot.blogspot.com.tr/2014/10/isid-giderse-geriye-ne-mi-kalacak.html

    Suriye de olacak muhtemel savaş

    YanıtlaSil
  27. şu son olaylar hakında fikrin nedir reyiz

    YanıtlaSil
  28. Bu yazı sovyetler birliği, kızıl devrim ve şirketler yazısında yapılan olumsuz yorumlara karşı direk yazılmış, ancak çeşitli görüşlere ve kişilere karşı yapılmış ortaya karışık bir yorum, her şeyden 5 vakit şikayet eden, bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi 5 vakit eleştiren ve "asıl illimünati sizssiniz". dolardaki işaret değil diyen...ve hiç bir şey yapmayan sürekli söylenip duranlara küfürlü bir öykü

    YanıtlaSil
  29. Efenim merhabayin.Işid,pkk suriyede donen muhabbetlerle ilgili arastirmalarin suruyordur sevgili sevimli sokkolamanya kardes.Bu guncel konuyu kapsamli ele almani su izledigim muge anliyla tatlandirilmis sertlesmeyi beyhudeliginden kurtarmani diliyoruz.Naber maykil az o yana kaykil eywallah.

    YanıtlaSil
  30. http://sondanbironcekidurak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O nasıl paragraf, nasıl sayfa düzeni?!
      Büyük harflerin nasıl kullanılacağını öğretmediler mi sana teneke kafalı!!
      Bi de utanmadan reklam yapıyor..

      Sil
    2. okuduğunu anlayıp yorum yapsan tartışırdım ama şenin gibi şekilci sığ insanlarla tartışacak şeyim yok nazım aga

      Sil
  31. Begenmedim,can skntisindan yazilmis bir yazi

    YanıtlaSil
  32. abi senden deep web ile ilgili bir yazı bekliyorum

    YanıtlaSil
  33. Artik su suriye ,isid konularina degin sikkko,nerelerdesin gercek dunyaya geri don.Beklemedeyiz haydi bakiyim

    YanıtlaSil
  34. yazıyı okuduktan sonra fark ettim bende tahammül yokmuş lan

    YanıtlaSil
  35. sadece söverek rap yaptığını sanan bebelerden farkın kalmadı, hadi bu yazı klasman dışı da diğer yazılarda da küfürü arttırdın, git birini döv at öfkeni *** ne lan bu

    YanıtlaSil
  36. Yanıtlar
    1. iyi ettin
      ama bi kaç şey yaz da sonra reklamını yap.
      2 sayfa yazmışsın adı blog olmuş..
      git blokunla oyna..

      Sil
  37. siteyi bebeye mi teslim ettin okuyanlarını avutsun diye

    YanıtlaSil
  38. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  39. hacı konudışı giydirmelerin mükemmel, devam reyiz giydirme kastır sen..

    YanıtlaSil
  40. Teknoloji ve Ruhsal Bozukluk

    http://www.fikirdak.blogspot.com.tr/2014/10/teknoloji-ve-ruhsal-bozukluk.html

    YanıtlaSil
  41. Blog yazılarında kendisi gibi düşünmeyen hatta bazen düşünen bile olsa kibirli bir orospu çocuğu olduğu için kendisini yazmış burada amına kodumun yazarı Mehmet diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam bir orospu çocuğu, hem hadis inkârcısı hem kibirli hem de tasavvuf düşmanı. Sorarlar adama tasavvuf islam'dan ayrı mı diye. Ama anlamaz, her şeyi tüm detayıyla objektif olarak araştırır, iş tasavvufa geldi mi istediği gibi anlar sikik. Yok budizmmiş hinduizmmiş vs vs..nirvana ile insan-ı kâmil olmayı benzetebilen sığ fikirli beyinsizin teki. O anlattığı betimlediği karakterlerden bi farkı yok. Eskiden iyiydi bu, ama değişti orospu çocuğu. Kavga etmek istiyorum aslında ben bunla da nereden bulacam gel desem gelmez. Müritlerini alır gelir çok göt yalayanı var bu piçin. Ben tek gelirim döverler beni. Piç bunlar. Yobaz.. fikirleri putlaştırıyorlar farkında değiller. İdrakları iğdiş edilmiş. Evet sikko ve müridlerinden bahsediyorum. "Hop kalktın şirk, whoop işedin sikini salladın şirk!" her bi sikimi şirke bağlayan orospu çocuğu hepsi. He amk o kadar kolaydı. Yarrrrrrrrrrrrağımı yesinler, selamlarımı sunarım.

      Sil
    2. adam göte göt, şirke şirk demiş ulann

      Sil
  42. Sikko güzel yazmışsın be adaş ama gözden kaçırdığın bazı şeyleri de biz yazdık bizim bloga da bekleriz.
    Aynı şekilde devam et hacı mükemmel gidiyosun.
    Kaynataya selamlar.
    ozsikkofield.blogspot.com

    YanıtlaSil
  43. Yazsana amına koyduğum, madem yalnızsın yaz içini dök okuyak. bizde yalnızız

    YanıtlaSil
  44. www.fikirdak.blogspot.com.tr

    Yeni yazı: Subliminal Mesajlara farklı bir bakış...

    YanıtlaSil
  45. Sikko öldü
    Yerine bu at kuyruklu eleman geçti
    Adına cemre dendi

    Bir akşam evini bastılar
    Ağzına soğuk namlu verip
    Hayalarını sıktılar

    Aradılar harddisk'ini
    Buldular epey bişiy
    Uslup farklılığı
    Tipik mason tezgahı

    Bilgi dezenfarmasyonu
    Değiştirildi yazdıkları
    Farkındalar kitlenin
    Küçümsenmeyecek kadardı

    Manipüle ettiler
    Cemreyi öldürdüler
    Gezide kullanıldınız
    Öşege ters bindınız

    Şüpheleri def etmek için
    Geri vitese taktılar
    Sorsalar! ve Sorsalar!
    "Müneccim değiliz kaynatalar"

    ye Mothafuckin yo...

    YanıtlaSil
  46. http://yurtdisiisimkani.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  47. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  48. Bu da benden olsun😊:
    http://www.suatsaygin.net/kisa-oyku-gonul-aynasi/

    YanıtlaSil
  49. Sonunu sonuna gelmeden anlama keyfini yaşıyorum şu anda zeka kırıntısı var yani birde bir şey soracam neden Mehmet

    YanıtlaSil
  50. Kendisi biraz olsun toplumdan farklı diye kendisini bir bok sanan ve kendisini toplumdan üstün gören bir baltaya sap olamamış gençlerin vaziyetini anlatırken döktürmüşsün yine sikko

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.