Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

6 Haziran 2011 Pazartesi

Atatürk Neden Öldü(rüldü)?

Merhaba lan.

Aramızda yeni arkadaşlar görüyorum, bu ilk kuralı ihlal ettiğiniz anlamına gelir kaynatasızlar.

Ehehe o zaman yeni arkadaşlar ile baştan anlaşalım, ağzından köpükler saçarak "kafir Kemal" demek için pusuda bekleyen dinciler ve "BABAN KİM OLURDU BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ!!!!!" kör milliyetçileri bu yazıyı okumasınlar. Hatta mümkünse bu blogdan da siktir olup gitsinler, kafalarına silah dayamıyorum okumaları için. Yobaz dinci de, yobaz kemalist de rahatsız olacak anlattıklarımdan. Bizde böyle, işine gelirse.

Başlarda, konuyla ilgisi olan çoğu kişinin bildiği şeylerden bahsedecem, fakat bu coğrafyayla ilgili, HER Türk'ün bilmesi gereken şeyler bunlar. 5-10 dakika bi sigara yakıp okuyun. Sonra yazının ilerleyen kısımlarında deşifre ekibi tadında, Atatürk isminin arkasına gizlenerek kimlerin neler yaptığını ve gerçeklerin bizden nasıl gizlendiğini bir bir dökecem ortaya. Özellikle yazının 2. yarısı gerçekten çok ilginç detaylarla dolu olacak, Karagümrük çocuğuyum sözüm senet ehehe.

Din yanlısı da olsan, Mustafa Kemal yanlısı da olsan, burada anlatacaklarımı büyük bir sabır ve tarafsızlıkla oku.

Konuya girmeden önce bi kamu hizmetinde bulunayım da, siyonist kimdir, mason kimdir, sabetayist kimdir, İzzet Altınmeşe kimdir, bunların ayırdına bi varalım taşaksızlar. Biliyorum çoğunuz bunları biliyor ama, mağarada yaşayanlar ve televizyonunu yeni açanlar için bunun gibi bazı kavramları hızlıca özet geçecem, çünkü aldığım yorumlarda ve mail'lerde biraz anti-semitizme doğru kaydığını gördüm bazılarının, sakın ha. Anti-semitizm yahudi düşmanlığıdır, ırkçılıktır. İsmindeki entel dantel şaşalı yapıya takılma, anti-semitist olmak için törenlere katılıp ayinlerde bulunman gerekmiyor. "Hay ben bu yahudilerin ta kaynatasını..." diye başlayan bir cümle kuruyorsan anti semitist olmuşsundur işte. İlla anti'li bir şey olacaksanız antisiyonist, antikor, antitartar felan olablirsiniz. Ama anti-semitizm faşistliktir canlar, yapmayın ciğerler. Onlardan ne farkınız kalır yoksa?

Aynı tavrı mason olan herkes için de yapmayın. Hür masonların %90'ı olaylardan bi'haber zaten, illuminati nedir onu bile bilmeyenleri var. Size Türkiye'deki masonları özet geçeyim mi? Bakın artık siz de evde kendi çabalarınızla mason olabilirsiniz, bu çok kolay. Yapılışı;

Paran olacak, her cümlende gereksiz saygı ibareleri olacak, sizli bizli konuşup insanlara "sayın bilmem ne" diye hitap edecen, böyle senden yüksek ve düşük rütbeli insanların bulunduğu hiyerarşik bir grubun olacak ve aynı zamanda ayrımcılığa karşı olup eşitliği savunacan, nasıl olacaksa... Biraderlerinle kendi aranızda doktorculuk oynar gibi "sen üstatsın", "sen kardeşsin" gibi rütbelerine göre konuşacaksın. Oturma kalkma adabı, kravat ve elitistlik senin için süper önemli şeyler olacak. Elitist ve varlıklı bir çevre edinmiş olacaksın. He bi de bilimin ışığı altında aydınlanmış olacan. Tebrikler mason oldunuz.

Bu bilimin ışığında aydınlanmayı da bir türlü anlayamadım anasını satayım, sanarsın adam mason locasına değil de Nasa'ya üye. Sanarsın bir araya gelip proton ve nötronları çarpıştırıyolar, te Allah'ım.

Abicim varlıklı insanların katıldığı sosyal kulüp gibi bir şey bunlar. Birbirlerine iyi destek olurlar, dışarı pek renk vermezler, gizlilik her şeyden önemlidir onlar için ki yahudilerde ve sabetayistlerde de bu böyledir. Siyonist değildir hür masonların çoğu fakat bilinçli ya da bilinçsiz o amaçta kullanılırlar. Ama yükselenleri için o kadar da hoş konuşamayacam. Yükselenleri dediğim yükselen burçları değil aptal oğlum, masonluk içinde yükselenlerden bahsediyorum ehehe.

Kabalistik öğretiden türemiş, spiritüalist bir güruh bunlar. Klasik ruhçu zırvaları işte, sorsan hacı sizin amacınız ne deyu, içerisinde şu kelimelerin muhakkak bulunduğu birkaç cümle kurarlar size: "kardeşlik, barış, sevgi, ayrımcılık yapmamak, bilim". He oldu Gandhi'ciğim, ben seni bir arkadaşa benzetmişim afedersin.

Olum zaten her kim ki "kardeşlik, eşitlik, demokrasi, sevgi" diye bas bas bağırıyorsa, onun arkasında bir şeyler arayın. Bunları vurgulama gereği gören insan muhakkak bunlara karşıdır zaten. Nasıl ki eski DTP milletvekilleri sürekli "barış, özgürlük, demokrasi, kardeşlik, eşitlik, diyalog, süreç lilililililililililililili" diye çığırtıyorsa, bu da size bir işaret olsun işte ehehe. Neyse.

Masonlara sorduğunuzda ya siyonizme karşıdırlar, ya da "siyonizm zaten çok yanlış anlaşılıyor"dur. Geçiniz.

Masonluk siyonizmin maşasıdır. Bu hür masonlar da farkında olmadan kullanılıyorlar telkinler aracılığı ile. Eh onlar maşa oldukları için, ateşte yanan kömürlerden her halükârda iyi durumda oluyorlar. Bal tutan parmağını yalar misali, bu adamlar baya varlıklılar.

Siyonizm nedir? Bugüne kadar bu blog'da anlattığım her şeydir siyonizm. Şimdi "hacı anlatıyosun, mantıklı da geliyo iyi ama, eee? so what?" tavrı gösteriyor insanlar. Bu anlatılanların etkilerini gözüyle göremiyor ya insanlar, o yüzden pek gerçekçi gelmiyor onlara... 9/11, Filistin, Irak, Afganistan'da olanlar var ya, işte onlar ulan siyonizm..

Siyonizm olmasa bambaşka bir dünyan, bambaşka bir tarihin olacaktı. Biz şu an Atatürk'ü muhtemelen sıradan bir devlet adamı ya da asker olarak tanıyor olacaktık. Nasıl mı? Açıklayayım ehehe.

Dünya tarihindeki iki dünya savaşı da 20 yıl aralıklarla oldu. Birincisi 1918'de bitti, 1939'da öbürü başladı. İyi de güzelim coğrafi keşifler başlayalı zaten tee yüzyıllar oldu. Neden bu bloklaşma, 20. yüzyılın ilk yarısında bu kadar şiddetli yaşandı ve iki dünya savaşı da peşpeşe 20 yıl aralıklarla oldu?

Cevap: İsrail İsrail İsrail. Hey hey hey.

Birinci Dünya Savaşı'nda Hicaz'ı Osmanlı'dan aldılar. O topraklarda yaşayacak yahudileri yaratmak için de Hitler denen elemanı sürdüler piyasaya, katlettiler yahudileri, soykırımdan kurtulan yahudiler kendilerini Rothschild'in yardım dolu ellerine atıp İsrail'e geldiler ve 2. Dünya Savaşı'nın sonunda, 1948 yılında İsrail Devleti resmen kuruldu.

Eğer Kudüs başkentli bir yahudi devleti kurma emelleri olmasaydı tepedeki siyonizm öncüsü abilerin, ne dünya savaşı olacaktı, ne Mondros olacaktı, ne de Sevr olacaktı. Belki de biz hala Osmanlı'ydık, Atatürk çıkıp cumhuriyeti ilan etmeyecekti, çünkü onu gerektirecek bir vaziyet de olmayacaktı. Zira düşman Anadolu'ya girdiğinde anca bir araya gelebildi Türk halkı, o da saltanat ve hilafeti kurtaracaz umuduyla oldu zaten. Yani yumurta kapıya dayanmadan ve o musibetle karşılaşmadan bizim kafaya hiçbi şey dank etmiyor anacım ehehe.

Gördün mü şimdi burada anlatılanların, siyonizmin, hayatında ve tarihinde ne kadar etkili olduğunu?

Şu an o 5-10 milyon nüfusuyla onca insana zulmeden ve çok daha kötülerini de yapacak olan (en azından teşebbüs edecek olan) İsrail Devleti'nin kurulması için yaşandı senin tarih derslerinde öğrendiğin her şey. (20. yüzyıldan bahsediyorum tabi, tüm tarih değil, yoksa cilalı taş devri ile ne alakası var lan İsrail'in ehehe)

Bir düşünebildin mi, idrak edebildin mi şimdi siyonizm neymiş, İlluminati neymiş? Daha çok görecen, dur sen.

Neyse, devam.

Yahudilerin bir nevi Türkiye'deki kanadı sabetaycılardır. Sabetay Sevi denen Kabalacı zat, 1666'da mesihin geleceğini söylüyor ve 1666 yılı gelince kendini mesih ilan ediyor. Ehehe Aynştayn'ın dedesi bence bu adam, neyse işte tüm bu olaylar İzmir'de gerçekleşiyor, sonra kadılığa şikâyet ediyorlar Sabetay Sevi'yi, kadı da başka vilayetlere sürüyor bunu. Sabetay Sevi oradan oraya baya bir geziyor, en son Selanik'e yerleşiyor ki Selanik'te zaten bir yahudi nüfusu var. 15. yüzyılda İspanya'dan kaçan yahudileri kurtarmıştı Osmanlı ve bunları Selanik'e yerleştirmişti. Sabetay Sevi kendi dinini buradaki yahudiler arasında yayıyor ve işleri ilerletince, devlet kurmaya teşebbüs ettiği gerekçesiyle idam cezasına çarptırılıyor. Kendisine son bir şans tanınıyor, eğer müslüman olursa canının bağışlanacağı söyleniyor ve Sabetay Sevi de şahadet getirip müslüman oluyor. Cemaati "nooluyoz hacu?" diyor, Sabetay Sevi ise bunun mesihlik görevinin bir gereği olduğunu ve fedakârlıkta bulunduğunu, kendisine inananların da aynı fedakârlığı göstermeleri gerektiğini söylüyor. Buna müteakiben inananları da müslüman gibi davranıyor, namaz kılıp oruç tutuyorlar. Böylece Osmanlı'da soyu günümüze kadar uzanacak olan müslüman görünümlü bir yahudi nesli oluşuyor, işte bunlara Sabetaycı diyoruz. Müthiş bir gizlilikle varlıklarını sürdürüyorlar hala.

Atatürk hakkında atılan söylentilerin de birçoğu zaten buradan kaynaklanıyor.

Bu konu hakkında internet'ten ve Youtube video'larından bilgi edinmenizi pek tavsiye etmiyorum. Hatta hiç etmiyorum. "E be hıyar senin yaptığın ne?" derseniz, o zaman bu blog'un çıktısını alın öyle okuyun mına koyim ehehe.

Zira internet'teki kaynakların %90'ı isim ve tarih vererek, "küsürat vereyim de salladığım anlaşılmasın" prensibiyle yaratılmış senaryolar üzerine kurulu. Mesela x tarihinde x diye biri (tarih ve isim veriliyor tabii), Atatürk'e "ben Sabetay Sevi'ye inanıyorum" diyormuş, Atatürk de diyormuş ki buna; "Aramızda kalsın ama ben de efendim... Ben de...." diyormuş.

Ehehe. Oldu anasını satayım

Olum, Atatürk muhtemelen öyle dindar bir adam değildi, bunu anlamak çok da güç değil. Fakat bu az önceki hikâyeleri ileri süren kaynakları dinleyecek olursanız, Atatürk şu vasıfların hepsine aynı anda sahip biriymiş: "Yahudi, mason, sabetaycı, İngiliz ajanı, eşcinsel"

Vay anasını satayım, amma da renkli bir hayatı varmış la Atatürk'ün. Arta kalan boş zamanlarında da hobi olarak memleketi kurtarıyordu heralde. Öyle can sıkıntısından, ayağına geçirecek çorabı olmayan askerleriyle beraber cephede savaşıyordu, vakit dolsun diye işte ehehe. Neyse şimdi kimilerine "ucuz milliyetçilik" olarak gelecek bu laflar, o yüzden Karagümrük çocuğu olduğum için ispatlarla destekleyecem anlatacaklarımı. Fakat öyle her gördüğünüz belgeye de inanmayın, çok mu zor anasını satayım "Mustafa Kamal, member of Macedonia Lodge" yazan ve altında imza olan bir kağıt resmi çızıttırıvermek? E o halde ben de Napolyon'un Trabzonlular Yardım ve Dayanışma Derneği üyesi olduğunu ispatlayabilirim gayet.

Atatürk'e neden sabetaycı dediklerinin esas sebebine gelince...

Zübeyde Hanım dindar Hacı Sofi ailesindendir ve kendisi de dindardır. Bu sebeple, ilkokul bilgilerinizden de hatırlayacağınız üzere, Mustafa Kemal'i mahalle mektebine gönderir. Zira din eğtimi veriliyordur o okulda, fakat baba Ali Rıza Bey ile çok şiddetli tartışmalar yaşarlar ve sonunda babası Mustafa Kemal'i Şemsi Efendi okuluna gönderir.*

Şemsi Efendi, Sabetay Sevi'nin bilmem kaçıncı göbekten torunudur. Gerçek adı Şimon Zwi (Sevi) olup, naaşı şu an Bülbülderesi mezarlığındadır ve onun gömülü olduğu yerde sabetaycıların mezarlıkları çoğunluktadır.


Netekim Şemsi Efendi Mektebi de sabetaycı ailelerin çocuklarını gönderdiği bir okuldur. (Ilgaz Zorlu da doğrular bunları, kendisi Şemsi Efendi'nin soyundan gelen sabetayist bir yazardır ve gözlemlediğim kadarıyla anlattığı çoğu şeyde samimidir. Zaten sabetaycı cemaati tarafından da dışlanıyormuş galiba ehehe)

Yıllar sonra Atatürk'ün 2,5 yıl evli kalacağı Latife Hanım da sabetayist Uşakızade ailesindendir.

Latife Hanım da maşallah Atatürk'ten daha yakışıklı. Nasıl evlenmiş Atatürk bunla anlamadım ben.

Şimdi bu Şemsi Efendi ve Latife Hanım meseleleri soru işareti. Bu sebeple Atatürk'ün sabetaycı olduğu söyleniyor. İyi de, benim anlamadığım bir nokta var.

Sabetaycılık, yahudilikte olduğu gibi anne tarafından geçer. Bu KESİNLİKLE böyle... Sabetayist akrabası olan bir arkadaşıma da rica ettim, bunun %100 doğru olup olmadığından emin olayım diye bir sorsun, doğruluğunu teyid ettirsin istedim: Ve evet, sabetaycılık %100 anne tarafından geçiyor, eminim bu bilgiden.

Ve Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım kesinlikle dindar bir müslüman, bu çok net delillerle sabit. Bu durumda Atatürk nasıl sabetayist olabilir bunu anlamıyorum. Fakat Ali Rıza Bey'in "efendi" ünvanıyla tanınması, Mustafa Kemal'i ısrarla sabetayist okuluna göndermesi, bazı soru işaretlerinin oluşmasına yol açıyor. Sergen Yalçın'ın da dediği gibi, Ali Rıza Efendi'de "sıkıntı var" ehehe. Yani kesinlikle sabetayisttir demiyorum fakat ona dair soru işaretleri var.

"Hacı peki Zübeyde Hanım'dan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ya o da sabetayistse ve gizlediyse?"

İyi de o zaman Mustafa Kemal'i neden önce Kuran kursu tadındaki Hafız Mehmet Efendi'nin mahalle mektebine yazdırdılar? Gizlilik adına etrafa böyle bir fake mi verdiler yani? Psikopat değil ya abicim bu insanlar, neden o kadar abartsınlar?

Hem o çevrede batı tarzı eğitim veren başka okul bulunmadığından da Şemsi Efendi Okulu'na göndermiş olabilirler Mustafa Kemal'i. Zira Şemsi Efendi'nin gerçekten döneminin üzerinde, batılı tarzda eğitim veren idealist bir hoca olduğu da geçer Ilgaz Zorlu'nun kaynaklarında.

Sabetaycı olması dahi annesi müslüman olduğu için teknik açıdan mümkün olmayan Atatürk'e Yahudi diyenlere ise ben değil bir arkadaşım cevap versin:

Seni çılgın, hadi oradan.

Hem Selanik'tekiler yahudi değil, sabetayisttir arkadaşım lan. Yahudiler, sabetaycıları yahudi olarak görmezler, ülkelerine bile kabul etmez, ikinci sınıf insan olarak görürler onları.

E peki, hadi diyelim Atatürk bu konuda büyük bir istisna ve kendisi sabetaycı. Eeee?

Ne olacak?

"BE HEY DÜRZÜ!!!!!11 BENİM ATAM %100 TÜRK'TÜR. DEDESİ ORTA ASYA'DAN GÖÇMÜŞTÜR VE DEDESİNİN ADI BÖRTEÇİNE'DİR!!!" kafa yapısındaysanız size hayatta başarılar diliyorum, Atatürk soyu itibariyle %100 Türk olunca ona olan sevginiz daha da artacak he mi? içine tüküreyim ben öyle sevginin. Atatürk'ün dedesi de Yörük Türküdür ayrıca, hadi içiniz rahatlasın kafatasçı kardeşlerim.

Etrafınızda kökünde sabetaycı bağları bulunan birileri illa ki vardır. Her sabetayist olan ya da annesinin eltisi sabetayist olan siyonist olmuyor. Her sabetaycı ya da yahudi kan bağı bulunan "ne yapsak etsek de şu ülkeyi bölsek, sonra Kudüs'te bir yahudi devleti kurup dünyayı buradan yönetsek nihahoahaoa" kafa yapısında insanlar olabilir mi olum? 

Atatürk'ün sabetayist kan bağı bulunsa dahi, sabetaycılığı benimsemiş olması bana pek akıl kârı gelmiyor. Adam zaten dinlerden bezmiş bir durumda, din yüzünden insanların nasıl birbirlerine düşürüldüğünü, toplumun nasıl karıştırıldığını hayatı boyunca görmüş ve bunları da dile getirmiş bir adam ki hakkındaki çoğu spekülasyon da bu yüzden ortaya atılıyor. Böyle bir adam Sabetay Sevi denen herifin mesih olduğuna inanıyor olabilir mi lan? Ehehe, ne bileyim olum saçma geliyor bana. Hem kan bağı bulunsa dahi böyle bir şeyden mi mesul tutacaksınız adamı? E senin dedenin dedesi de belki Yugoslavyalıdır be güzelim?

Siyasi ideoloji olarak siyonist olabilir mi? Ya da mason mudur? Buna bakalım biz...

Atatürk %100 mason değildir diyemiyorum, çünkü hala anlamlandıramadığım bazı yerler var ki birazdan gösterdiğimde siz de hak vereceksiniz bu şüphelerime. Aslına bakarsan Atatürk mason da olabilir, korkulacak ve çekinilecek bir şey değil bu. Atatürk mason olsa bile keçi kanı içip, şarap ekmek ayinlerine katılmadı ki abicim. Her mason olan kendini masonluğa adayacak, gece gündüz masonik eylemler için uğraş verecek diye bir kaide de yok. Fakat "bilinçli ya da bilinçsiz", siyonizme hizmet etmiş midir, ettiyse ne derece hizmet etmiştir, bizi ilgilendiren kısımlar bunlar. Yoksa Atatürk Ufo tarikatına da üye olsa, uzaylılara da tapsa, bundan bana ne? Beni alakadar edecek olan kısım Atatürk'ün kişisel inancı değil, siyonizme hizmet etmiş olup olmamasıdır. Fakat şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, her ne amaçla olursa olsun, Atatürk bize her bakımdan, son dönemin yozlaşmış Osmanlı'sına kıyasla çok çok çok daha iyi bir miras bıraktı. Bu yaptıklarını ise her şeyden önce kendi vatan ve milletini düşünerek yaptı. Dini birinci plânda tutmadı evet, Atatürk'ün suçu buysa budur, fakat dinini ön planda tuttuğunu "sandığın" Osmanlı'nın son 300 yılında ne hallere düştüğünü de biliyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarında sert kararlar verdi Atatürk, İstiklal Mahkemelerinde idama çarptırılan birçok insan vardı. Fakat devrim denilen şey Facebook'tan "1 Devrim Request" gönderilerek, güle oynaya yapılmıyor. Can sağlığı için kanserli kolu kesip atmak da gerekiyor bazen. Siz mesela "Allah'ın kitabında yazan şeriat"ı uyguladığını ileri sürdüğünüz Osmanlı'da varlığı ispatlanmış en az 3* mason şeyhülislam olduğunu biliyor musunuz? Şeyhülislamın mason lan, halk üzerinde hiçbir dini yükümlülüğü bulunmayan siyasetçin mason olunca mı ortalığı ayağa kaldırıyorsun e be riyakâr densiz?

(*Şeyhülislam Musa Kázım Efendi, Mustafa Sabri Efendi, Mehmed Ziyaüddin Efendi. Referans = Soner Yalçın, masonlar.org, ve bu 2 kaynağın da referansı: Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası resmi belgeleri)

Koyu dinci arkadaşım, Atatürk olmasa dinini çok daha fazla şirk içinde yaşayacaktın, emin ol bundan. Osmanlı'yı şeriat devleti mi sanıyorsun yoksa hala? Osmanlı sırf son dönemlerinde değil, hiçbir zaman şeriat devleti olmadı ki, Osmanlı'da daima siyaset şeriatı yönetti, şeriat Osmanlı'yı değil. O nedenle Atatürk'e kafir diyorsan eğer, aynısını Osmanlı'yı yönetenler için de söyleyeceksin. Atatürk bir devrimciydi, ve bu devrimleri yer yer diktatörlük yaparak yerleştirdi, doğrudur. Fakat sen hiç gökten zembille inen bir devrim gördün mü lan? Hz Muhammed bile Arap toplumunu değiştirmek için o kadar mücadele vermedi mi? Atatürk'ü peygamberden üstün gören sensin demek ki de, bu devrimleri zorla getirmek ve kan akıtmak ile suçluyorsun adamı. Başka türlüsü nasıl mümkün olurdu olum lan? Şeriat isteyenlerin yanağından makas mı alacaktı adam? Şeriat deyince de günümüz kolpa solcu üniversite gençliğinin aklına İran geliyor malesef, fakat şeriat o değil, anlıyorum demek istediğini dinci arkadaşım, burada hak da veriyorum sana.

Fakat o şeriat isteyenler, Kuran'da belirtildiği üzere Allah'ın hükümleri ile yönetilmeyi mi istiyorlardı, yoksa gelenekleri ve yozlaşmış inançları ile mi? Hz Muhammed döneminden beri Allah'a şirk koşmadan yönetilmiş bir şeriat devleti varoldu mu? Ulan daha Hz Ömer dönemi biter bitmez başlamadı mı işler karışmaya? Sonra Muaviye denen adam kafasına göre uygulamadı mı şeriatı? Hz Muhammed döneminden beri şeriatle yönetilen, Kuran'da belirtildiği gibi sadece "Allah'ın dediği ile hükmedilen" bir devlet var olmadı. Hatta vicdanımın sesini dinlediğimde (şahsi hissim, bir iddia değil), laiklik, yozlaşmış bir şeriattan yeğdir İslam'da. En azından birinde hiç Allah'ı işin içine katmıyorsun, fakat öbüründe Allah'ın adını kullanarak küfre ve şirke sapıyorsun. Allah böyle bir şeriat mı ister senin için? Allah o şeriati senin için gönderdi zaten olum salak mısın sen? Sen şeriatle yönetilince Allah'ın hoşuna mı gidecek bu, egosu mu tatmin olacak olum Allah'ın? Sen daha iyi yaşayasın diye göndermedi mi sana Kuran'ı ve şeriatı? Sen gidip şeriatı kendi şerefsiz fikirlerin ile donat, recm cezasını savun, sonra laikliği savunana kafir de. Ulan senin farkın ne? Sen daha betersin? Sen başkalarıa kızarsın "şeriat deyince İran olcağımızı mı sanıyosunuz yeeaa" diye ama sen de şeriati götünden anlarsın. Sanıyorsun ki şeriat demek etrafta daha fazla şalvar ve süveter giyen insan, daha fazla Arapça yazı görmek demektir. Atatürk bunları kaldırdı evet, eski kültür ile bağları da kopardı bak orada da katılıyorum, fakat Allah senden diğer kavimlerden daha aciz ve cahil kalmanı mı ister sence? Ulan İslam sadece "bu hayatta çile çek, öbür tarafta kralsın boolum" dini değil ki? Hatta hiç öyle bir şey değil. Tamam her şeyin mükâfatını ya da bedelini alacaksın ahirette fakat İslam'da nefs-i müdafaha vardır, hakkını arama ve savunma vardır, sana bu sadece bir hak olarak verilmedi, sana bu farz kılındı. Yok öyle "ben müslümanım yeeeaaa, kurtulacam öbür tarafta siz düşünün ehehehe" diyerek götünü yan devirip yatmak. Eğer çocuğun senin içinde bulunduğun ortamdan daha pis bir ortamda doğduysa ve sen bunun değişmesi için bir çaba göstermediysen, sen günahkârsın evladım. Kuran'ı sırf arapçasıyla değil de, dur lan ne yazıyomuş burda deyip bir kere mealiyle okusaydın farkederdin bunu.

Ve ek olarak Kızıl Devrim veya Fransız Devrimi ile kıyaslarsan Türk devrimini, göreceksin ki Atatürk yapabileceği diktatörlüğü minimumda tutmuştur ve o lafını ettiğim devrimlerden çok daha az kan dökülmüştür bizde. Evet Atatürk diktatörlük yapmıştır, asla inkâr dahi etmiyorum bunu, fakat bir devrimci zaten bundan daha az diktatör olamaz, olursa da devrim mevrim yapamaz.

Koyu kemalist arkadaşım, şimdi gelelim sana...

Dur sigaramı yakayım ve arada da balgam çekeyim ki Kurtlar Vadisi Çakır psikopatlığı yakalayayım.

Hırrrkkkk...

Arkadaşım, Atatürk olmasa ben yine babamın kim olduğunu bilirdim be güzelim, bırak şu "be hey dürzü" edebiyatını. Türkiye başka tavizler vererek yine kurtulurdu. Şu an ne kadar bağımsızsak, aşağı yukarı yine o kadar bağımsız olurduk. He İzmir'i falan kurtaramazdık tabi, ama sen bi bırak artık şu edindiğin milli eğitim müfredatındaki yüzeysel, tek yönlü tarih dersi bilgisiyle körü körüne bildiğini okumayı, bırak artık puta tapar gibi Atatürk'e tapmayı. "Atatürk'ün her yaptığı mı doğru?" diye sorsam sana, sahte sahte "yaa tabii ki her yaptığı doğru değildir, hataları olmuştur, o da bir insaaan :):) heeeey :):)" triplerine girersin. Fakat o "hataları olmuştur" dediğin kategoriye de hiçbir şeyi sokmazsın. Lafta sürekli "tabi ki hataları olmuştur", ama gel lan bakalım neymiş o hatalar deyince de "sus pis yobaz şakirt fetocu lümpen swh swh"... He anasını satayım he, oldu g.tümün enteli seni, oldu... Ayrıca dinci kesimin gazına gelip, kemalist geçinen ve Atatürk'ü "ezan sesini çok severdi, hz Muhammed'e hayrandı, subanekeyi ezbere bilirdi" gibi komik şekillerde dindar göstermeye çalışanlara da Allah'tan akıl, fikir ve subaneke dolu bir hayat diliyorum  Neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz olum? Neyin peşindesiniz? Neyin mücadelesi bu?

Milliyetçilik anlayışı milli bayramlarda Facebook'ta profil fotoğrafına Türk bayrağı ve Atatürk resmi koymaktan ibaret olan sığır üniversite gençliği, salaksınız ama bunu yüzünüze söyleyen yok. Atatürk bile sizin umrunuzda değil ki, siz her şeyden bir prim yapma peşindesiniz.

Bu iki yobaz grup var ya, ki bunlar Türkiye'nin yarısından çoğunu oluşturuyorlar, şimdiye kadar anlattıklarımı ve esas birazdan anlatacaklarımı, işte bunlar yüzünden konuşamıyoruz. Kişiliksiz, karaktersiz, bir ideolojiye sarılmazsa kendisini çıplak hisseden, kendine ait bir görüşü olmadığı gibi ya geleneğine bağlı olan ya da yaranmak istediği elit kesimin takdir ettiği fikre yönelmeden yapamayan salaklar var ya, onlardan büyük düşmanımız yok... Takım tutar gibi ideoloji tutan kör fanatikler, hepinize lanetler olsun.

Yobazlara kinimi kusma seremonisini tamamladığımıza göre devam edebiliriz ehehe. Ama çok canımı sıkıyorsunuz arkadaşım lan, neyi paylaşamıyorsunuz mına kodumun yerinde bir anlasam? Aynı mahallenin çocuklarısınız şunun şurasında, bari çocukların önünde yapmayın...

Atatürk'ün kişisel dini görüşünün bizi ilgilendirmediğini söylemiştim, işin magazinsel boyutu bizi gerçekten de alakadar etmez. Fakat bu konuya biraz değinecez, zira bu da daha sonra anlatacaklarım ile alakalı ve iç içe. Ayrıca Atatürk'ün müslüman olmadığını ya da dindar olmadığını büyük bir haz duyarak, orgazm halinde tükürükler saça saça bağıran dinci kardeşlerim, elektriği keşfetmediniz. Bir sakin olun hele.

Atatürk kesinlikle müslümandır ya da değildir gibi bir yargıda bulunmak haddime değil, Allah'tan ve kişinin kendisinden başka kimsenin bilemeyeceği bir konu üzerinde ithamda bulunmak ne vicdanıma, ne inancıma ne de herhangi bir etiğe sığar. Fakat ben burada arkadaş arasında konuştuğum şeyleri de anlatmaya gayret gösteriyorum sevgili kaynatasızlar, biliyosunuz siz de ehehe. Atatürk Müslüman olmayabilir, ateist ya da deist de olabilir, zaten böyle devrimci karakterde bir insanın ne kadar muhafazakâr olmasını bekleyebilirsiniz ki arkadaşım? Fakat Atatürk'ün psikolojisini nacizane iyi analiz ettiğimi düşünüyorum, amacı ne salt din karşıtlığı ne de İslam karşıtlığı, sadece yüzyıllardan beri "din" adı altında halka yapılan maddi ve manevi sömürüye lanetler okuyan bir dehanın tepkisiydi bu yaptıkları. Hem de "tüm dinlerin" denizin dibini boylamasını dileyecek kadar bezmiş bir insanın... Kahve edebiyatı olacak ama, matbaa bile şeyhülislam yüzünden yıllar sonra gelmedi mi lan bu coğrafyaya? "Hayır yeeaa, Osmanlı'da 90.000 hattat vardı, onlar işsiz kalmasın diye...", lan 90.000 hattat nedir manyak mısın sen? 90.000 hattata ihtiyacı olan bir imparatorluk olsaydı Osmanlı zaten yıkılmazdı anasını satayım, kendi içinde rönesansını yaşardı. 90.000 değildi ama, kaç olursa olsun o hattat nüfusunu bahane etme bu meseleye. Ediyorsan bile sonuç olarak, matbaanın geç gelişi gibi tüm bu gelenekçi, dar ve yöresel açıdan olaylara bakan cahil zihniyet bitirmedi mi Osmanlı'yı? O zaman milletinin bekası için, kangren olan parmağı kesene de kötü gözle bakmayacaksın.

Şimdi Atatürk'ün karşımıza son zamanlarda çok daha fazla çıkmaya başlayan "din karşıtı" argümanlarından bir kaçına bakalım.


Atatürk'ün 1931 yılında Afet İnan adına yazdırdığı ders kitabı*. Bu kitabı kendisinin kaleme almış olması da muhtemel ki öyle de kabul ediliyor zaten artık. Bir de buna ek olarak bilmeyenin kalmadığı "gökten indiği sanılan kitaplar" muhabbeti de var: http://www.youtube.com/watch?v=pUxRj9Zq1v8

O lafı Kuran için söyleyip söylemediği hala tartışılıyor. Bence felsefe yapmaya gerek yok, Atatürk o lafı gayet Kuran için söylemiş.

Ayrıca Kuran'ı Türkçe'ye çevirme sebebini Kazım Karabekir şöyle aktarır: “Evet Karabekir, Arapoğlu’nun yavelerini Türk oğullarına öğretmek için Kuran’ı Türkçe’ye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım, ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler..”  (Atatürk - Kazım Karabekir, Paşaların Kavgası. Sf 159)

Evet, Atatürk'ün müslüman olmadığı yargısına ulaşılabilir buradan, gayet normal bu izlenimin oluşması. Fakat bir şey soracam.

Eeee?

Yani?

Asker, siyasetçi ve devrimci bir lideri dini inancı üzerinden eleştirmek neyin nesi bir öğrenebilir miyim ben? Ulan bu blog'da yerden yere vurduğum masonluğun İLK şartı "Tanrı inancına sahip olmak"tır ve Türk masonların büyük çoğunluğu müslümandır. Sen ne yarar gördün ulan onların müslümanlığından?

Atatürk yüzyıllardır aynı şekilde yaşayan bir milleti değiştirdiyse, kökten devrimler getirdiyse, bunları İslam'ı bitirmek için yapmadı be güzelim, hemen aklına o gelmesin. Devrim denen şey kolay yapılmıyor, aksi mümkün olamazdı zaten. Hepsini de ispatlayacam, hiç merak etme, sabırla oku bu yazıyı.

Şimdi, Atatürk'ün toplumu değiştirmek adına gösterdiği bu tutumunu, birazdan vereceğim bilgiler ile desteklerseniz, "acaba siyonist bağları mı var?" şeklinde düşünebilirsiniz. Bu benim de aklıma takılan bir ihtimal ve hala bile tam emin olamıyorum. Eğer kafamda birkaç soru işareti var diyorsam, çoğunlukla şu 2 sebep yüzünden oluyor bunlar da...

Birincisi;

Nutuk'tan bir kısım (Kaynak: Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı): "Efendiler, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşüncede yükselip olgunlaşması, Hristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak duruma getirilmiş saf ve lekesiz bir dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye kadar kavgalar, çirkeflikler, kaba istek ve iştahlar arasında bir sefalethanede yaşamakta olduklarını kabul ederek, bütün vücutları ve zekâları zehirleyen zararlı tohumları yok etmeye karar vermesi gibi şartların gerçekleşmesini gerektiren «birleşik bir dünya devleti» kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz."

Tek bir din ve tek bir dünya devleti fikrini savunuyor Atatürk.

Çok şaşırdım bu tavrına ve hala burada ne demek istediğini çözemedim. Hani hepimiz isteriz tabi Şirinler Köyü kıvamında, ayrımcılık olmaksızın yaşamayı, fakat en azından bu blog'u okuduysanız Illuminati'nin tek bir dünya devleti fikrinin böyle insani amaçlara hizmet etmediğini, tamamen tek ve mutlak bir otorite ile faşist bir hakimiyet kurma emeline hizmet eden bir proje olduğunu anlamışsınızdır.

Peki Atatürk bu görüşü neden destekliyor? Siyonist miydi? Ya da birilerinin etkisinde mi kaldı? Yoksa sadece az önce bahsettiğim gibi "aslında iyi olurdu ayrımcılığın olmadığı bir dünya" hissiyatı sebebiyle mi bunları söyledi?

"Yok be olum, gün gibi aşikâr işte, baksana tek bir dünya devletini övmüş adam.", dur bakalım, yargısız infaz yapma. Çok uzun bir yazı olacak bu daha, sırf buraya kadar anlattıklarımdan yola çıkarsan tabi ki öyle bir fikre ulaşabilirsin, fakat Atatürk tek kalemde silip atılacak, siyonist yaftası yapıştırılabilecek bir adam değil.

He bu arada neden "hristiyanlık, müslümanlık ve budizm" diyor da yahudilik demiyor diye düşünüyorsanız, eh farkettiğiniz üzere dünyada popülasyonu en fazla olan dinleri nüfuslarına göre sıralamış adam orada. Konu dünyada en fazla insan üzerinde etkili olan dinler ve tek dünya dini değil mi? Ee günümüzde bile 10 milyon civarı mensubu olan yahudiliğin ne işi var şimdi orada, takılma buna.

Her neyse, gelelim kafamı kurcalayan ikinci hususa...

Marx
Lenin
Stalin

Sadakat duruşuymuş bu (nizam duruşu değil, yanlış bilgi o). Atatürk'ün de bazı mason liderler gibi bu şekilde verdiği 30'dan fazla poz var.





Hepsini buraya koyacak değilim, internet'i talan ederseniz böyle daha birçok pozu olduğunu görürsünüz.

Şahsen bu verdiği pozları başta önemsemiyordum, fakat Atatürk'ün Nutuk'ta tek bir dünya devleti fikrini desteklemesi üzerine bunlar eklenince, açıkçası durumdan kıllanır oldum.

Tam olarak bilemiyorum sahiden böyle bir duruş var mı masonlukta, ki birçok mason liderin böyle pozu olduğunu göz önünde bulundurursak olması da muhtemel.

Bu fotoğraflara hala bir açıklama getiremedim, bir kılıf uydurmaya çalıştığımdan değil, bu pozları ne mason olmasına ne de olmamasına delil olarak yorabildim, tek demek istediğim bu. Ve sakın sırf bu fotoğraflara bakarak fikir yürütmeye çalışmayın. Yoksa bu fotoğraflar üzerinden Atatürk'ü şu şekilde savunuyor bazı sevgili fanatik kemalistler: "Yaverinin hatıratında Atatürk'ün kalbinin ağrıdığı ve bu sebeple sık sık elini kalbine götürdüğü yazar..." ya da "siroz hastalarının avuçlarında yara izleri çıkar, bu sebeple Atatürk böyle pozlar verirdi".

Şimdi neden körü körüne kemalist olanlara lanet okuduğumu anladınız mı?

Bunlar nasıl bahaneler olum? Aptal mısınız siz?

Valla senin bu savunma şeklini gören bir insan, Atatürk'ün %100 mason olduğuna kanaat getirir sevgili hazımsız, cahil ve dediğim dedik çaldığım düdük kemalist arkadaşım.

Siz bunları açıkça, tarafsızca değerlendirip konuşmadıkça ve insanları aptal yerine koymaya devam ettikçe, daha da göze batacak bunun gibi bazı şeyler. O yüzden "kılıf" uydurmaya çalışmaktansa, oturun efendi efendi fikir yürütün, hak vermeseniz bile en azından bir "hmmm" deyin ulan. Bu kadar ön kabullü olmayın her konuda. Neyse...

Şimdi Nutuk'taki bu kısmın ve bu fotoğrafların anlamı nedir, ben tam olarak çözemedim. Fakat yazının devamında önünüze sereceğim veriler ile beraber nasıl fikir yürüteceğinizi de çok merak ediyorum.

Ulan daha birkaç hafta önce yazdığım Lady Gaga başlıklı yazılarda, Illuminati'ye karşı tavır alan Eminem'i, sırf Rihanna ile düet yaptığı için yargılamamanız gerektiğini, olaylara daha geniş açıdan bakmanız gerektiğini ve Eminem'in başına gelenleri, faaliyetlerini izah etmedim mi ben? O yazının sonunda "yok yeeaa Eminem de Illuminati'nin adamı" diye mi düşündünüz, yoksa diğer gördüklerinizden sonra "vay be, herif baya baya karşı koymuş Illuminati'ye, başına bir şey gelmese bari..." diye mi düşündünüz?

La Eminem için bile tek bir parçadan yola çıkarak değil, olayın bütününe bakarak yargı sahibi olmanız gerektiğini söylüyorsam, bunu Atatürk için 25 kere yapmanız lazım ehehe.

Buraya kadar anlattıklarım, aklımda soru işaretleri oluşmasına yol açan kısımlardı ve ulaşması çok da zor bilgiler değildi. Artık buradan sonra anlatacaklarım, kafanızda o soru işaretlerine zıt yönlü olan daha da büyük soru işaretlerinin oluşmasına yol açacak.

Şimdi telefon kulübesine giriyorum, Clark Kent kostümünü atıp Karagümrük çocuğu oluyorum. Dik oturun, dikkatli okuyun ve sonra sinirlerinize hakim olun. Olun ki Tülin'den siktiri yemiş Caner dili yaparak kafanızda vazo falan kırmayın.

Atatürk'ün şaibeli ölümünü ve o tarihe yakın olayları bir inceleyelim...

GERÇEK 1: Cumhuriyetten önceki İttihat ve Terakki'nin büyük çoğunluğu masondu. Resmi belgelerle de ispatlanmıştır. Cumhuriyet döneminden sonra da mecliste oldukça fazla bir mason nüfusu vardı. (Google'da aratın, üstteki kaynak Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası'na aittir)

Meclis başkanı Kazım Özalp ve İçişleri bakanı ŞÜKRÜ KAYA da bu masonlardan birkaçıdır, bu isme dikkat.

GERÇEK 2:  Atatürk'ün mason localarını "kapatmadığı" söylentisi TAMAMEN yalandır, olayın ASLINI şimdi öğrenecez. Yıl 1935; Atatürk mason localarının kapanması kararının çıkması için meclise emir veriyor. Mecliste şiddetli tartışmalar başlıyor, malum mason nüfusu az değil mecliste. Mason meclis üyeleri ve tabi ki Şükrü Kaya, yoğun şekilde itiraz ediyorlar, locaların kapanmaması için sonuna kadar diretiyorlar.

GERÇEK 3: Bu tartışmalar sürerken 10 Ekim 1935'te Mason locaları "kendi kendilerini" kapatıyorlar, tüm mal varlıklarını da halkevlerine bağışlıyorlar.

Hö?

Dur dur.

13 Ekim 1935'te, mecliste yasa kabul ediliyor ve mason locaları resmen "devlet tarafından" kapatılıyor. (Kaynak: Boğaziçi Üniversitesi)

Hö???

Bunun açıklaması ne?

PALAVRA: Bakalım mason kardeşlerimiz bu durumu nasıl açıklıyor? (kaynak: masonlar.org)





Ahahaahahahahahahahaahahaha.

Dur bi dakika sinirlerim bozuldu.

Neymiş neymiş? Vatansever mason kardeşlerimiz ülkenin karışık bir durumda olduğunu görmüşler, çalkantılı olan bu dönemde mason localarının varlığının canımız ülkemize zarar verdiğini anlamışlar, onlar da "fedakârlık" ederek kendilerini kapatmışlar. Ve tüm mal varlıklarını halkevlerine bağışlamışlar.

Vay bee... Gözlerim yaşardı. Sahiden de bu ülkede bir değil, milyonlarca Polat Alemdar varmış. Evet şimdi hepinizi Onuncu Yıl Marşı'nı okumaya davet ediyorum, ÇIIKTIIIK AÇIIIK ALIINLAAAAA...

GERÇEK 4: Vatansever, duyarlı, hassas, yakışıklı değil ama sempatik mason kardeşlerimiz, her ne tesadüfse mason localarının ülkenin o karışık durumuna zarar verdiğini, 10 EKİM 1935'te, yani MECLİSTE LOCALARIN KAPANMA KARARI GÖRÜŞÜLÜYORKEN farkediyorlar.

Allaah Allaaaah, aklın yolu bir lan, kalp kalbe karşı valla... Biz de tam sizi kapatmayı düşünüyorduk, sizin de mi aklınıza geldi aynı anda?

Sanırım meclisteki mason bakan ve üyelerin, durumun gidişatından locaların kapanacağını anladıklarını, durumu locaya bildirdiklerini ve locaların da bunun üzerine kendilerini kapattıklarını anlamak için Einstein olmaya gerek yok dimi?

Peki neden böyle bir şey yapmışlar? Ha 3 gün önce, ha 3 gün sonra, ne farketti? Sadece "siz kovmuyorsunuz, ben istifa ediyorum" deyu gururlu işçi tribi mi attılar?

Masonlar?

Ahahaha.

Dur dur, devam ediyoruz.

GERÇEK 5: Atatürk'ün dünyada bir ilki gerçekleştirerek, binbir güçlüklerle kapattığı mason localarını, İsmet İnönü 1948'de açıyor.

Ve 1948'de ne mi oluyor? Gelin durumu mason kardeşlerimizin kendi ağzından öğrenelim. Şimdi son cümleye dikkat.





"1948'de Masonluk yeniden faaliyete geçince, zamanında kanunla kapatılmadığı için, mahkeme kararı ile eski gayrı menkullerine yeniden kavuşabildi."

Efendim?

"mahkeme kararı ile eski gayrı menkullerine yeniden kavuşabildi."

Nasıl?

"zamanında kanunla kapatılmadığı için"

Kim?

"Masonluk"

N'olmuş?

"mahkeme kararı ile eski gayrı menkullerine yeniden kavuşabildi."

Niçin?

"zamanında kanunla kapatılmadığı için"

Kim?

"Masonluk"

Şimdi iyi niyet konusunda 15 Polyanna gücünde olan mason kardeşlerimizin neden kendilerini, kendi rızalarıyla, devlet kararından 3 gün önce "uyku dönemine" aldıklarını anladın mı?

Bu masonlar.org'un sloganı ne biliyo musun? "Masonluk masonlardan öğrenir."

Biliyorum şekerim, ben zaten şimdiye kadar her bilgiyi yanlış ya da yalancı kaynaklardan da muhakkak okurum, duyarım. Zira o zaman arkadaki amacın, dönen alengirli ve gizli işin ne olduğunu çok daha kolay görebiliyorsun.

Bir de mason kardeşlerimizin sürekli bir "masonluk asla hiçbir kimsenin arkasına gizlenmemiştir, teessüf ederiz." tribi var. Ve bu tavrı, ne zaman harici bir üye Atatürk ile masonluk ilişkisini sorarsa, o zaman takınıyorlar.

Şekerim. Bunların 2-3 tanesi hakikâti biliyor, "biraderlerine" de öğrenmeleri gerektiği şekillerde öğretiyorlar durumu. Bu sebeple ki ağız birliği etmişcesine "Atatürk'ün mason olduğuna dair bir delil yok ama ATAMIZ zaten masonluğun emeline uygun faaliyetler yapmıştır." diyorlar.

Al bak, önce masonlar.org forumundaki mason üyelerin mesajlarından örnekleri göstereyim. Hepsini okumayın, ben mesajların önemli ve okumanız gereken kısımlarını alta yazdım, resimler delil olsun diye sadece...










Şu kısımları muhakkak okuyun; masonların Atatürk hakkında görüşleri:

"Atatürk'ün mason olduğunu gösteren resmi bir kayıt yok ancak fikir ve düşünceleri masonluk ile oldukça yakındı."

"Ulu önderimiz hem ülkesine hem insanlarına kazandırdıkları ve hemde tüm dünyada hayranlık uyandıran yaşam tarzı ve eseleri noktasında kanımca muntazam bir locaya üye olmasa dahi ''önlüksüz mason'' olarak değerlendiriyorum."

"Zira Yuce Ataturk, tipki bir Mason gibi yasamistir"

"1935 yılında Atatürk'ün mas on localarını kapattığı gerçeği diye bir şey yoktur. Bu resmen ve açıkça bir uydurma, antimasonik cephede çıkarılmış bir safsatadır. Bunun niçin olamayacağının belgeleri ve kanıtları vardır, bırakın olduğunun, niçin olabileceğinin bile değil.
Atatürk'ün bir rüzgara uymuş olmak istemesine ilişkin varsayımı ise, ben yüce önderimize olmayacak bir yakıştırma olarak görürüm. "

YÜCE ÖNDERİMİZ MASON LOCALARINI KAPATMAMIŞTIR, HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SEVGİLİ KARDEŞLERİM, O NASIL SÖZ ÖYLE YEEEAAAA? TEESSÜFLERİMİ BİLDİRİOTÖUYÖRPRTLÜ AHAAHHAHAHAHA...

Geçiniz.

Bu yapmacık "atamız, canımız, ciğerimiz" ağızları ve "Atatürk mason değildi yeeaa, gerçi olabilir de, çünkü o da bizim gibi aydınlık yolunda ilerledi. Aynı biz yaa, aynı... Kaynımda da var, aynı." tavırları nedir biliyor musun?

Bu forumda "Atatürk masondu" diyen tek bir mason üye yok.

Fakat o Atatürk'ün mason olmadığını söyleyen mason kardeşlerimiz, aynı zamanda Atatürk hakkında konuştuklarında; "aslında mason olabilir ama olmasa bile bize hizmet etti" anlamına gelen şeyler söylüyorlar.

Ne şiş yansın ne kebap.

Bu yukarıdaki mesajları sadece masonların söz birliği etmişcesine hem kendilerinin yediği, hem de başkalarına yedirmeye çalıştıkları safsataları görün diye koydum. Yoksa o şahısları 100 yıllık meseleden sorumlu tutacak halim yok tabi, öeh.

Peki Atatürk'ün mason olduğu söylentisini ilk çıkaran ve yayanlar kimlerdi sizce? Evet, tahmin ettiğiniz üzere Rum Ortodoks Patrikhanesi'ydi ehehe. Ne alakası var arkadaşım lan? Tabii ki bu söylentiyi de ortaya atan, yine masonların ta kendisiydi.

Atatürk ismi arkasına gizlenerek icraatlerine devam edenler yine masonlardı.

Masonların Atatürk ismi arkasına gizlendiklerini bir söylesenize o forumda, saygıdeğer yüksek seviyeli kelimeleriyle nasıl dövüyorlar sizi bakın ehehe.

Bu şey gibi hani, biri bana gelse kısa pipili dese hiç üstüme alınmam (selamlar). Ama kısa pipili birine kısa pipili derseniz kompleks yapar.

Cm istemeyin ölçmedim, biz konuya devam edelim.

Şimdi sağda solda atılan "Atatürk mason localarını kapatmamış" dedikodusu nereden kaynaklanıyormuş gördünüz mü? O dinci kaynaklardaki "Atatürk mason localarını kapatmadı, onlara dedi ki siz kendinizi feshedin dedi, sonra bi daha açcam ben sizi dedi" hikâyelerini yutan ve yutturmaya çalışan yobazların da hangi zokayı yutmuş olduklarını ya da size neyi yutturmaya çalıştıklarını gördünüz mü?

Atatürk'le ilgili hala mı şüphelerin var? Hala içinde "ya onların adamıysa?" uktesi mi var? Normaldir, dediğim gibi benim de çözemediğim bazı noktalar var fakat onlarca yanlış götürecek olan doğruları anlatmaya devam edecem, işte o zaman terazinin bir kefesi öbürüne göre çok daha ağır basacak, dur ama acele etme. Daha yeni ısındık olum ehehe.

Masonlar.org ile ilgili son bir şey daha eklemek istiyorum. Masonların bu yapmacık şeffaflaşma çabası neden biliyo musunuz? "Bakın hiç de gizli değiliz" triplerindeler fakat o forumlar felan sadece vitrin evladım. Vitrine göstermek istediklerini koyuyorlar.







Gördüğün üzere masonik işaretler, ritüeller gibi konuları ve muhtemelen daha birçok şeyi buraya asla taşımıyorlar. Tüm forum gereksiz "saygı" ve 3 satır süren "teşekkür" mesajlarından oluşuyor. Aralara da bikaç tane "bilgi, ışık, aydınlanma, sevgi" felan ekledin mi tamamdır işte.

Ve o kadar riyakârlar ki...

Ana sayfada şu yazıyor:

"Masonlar.org
Nedir? Türkiye`de HKEMBL`na bağlı, diğer ülkelerde ise tanınmış Muntazam Büyük Localara bağlı Masonlar tarafından kurulmuş ve yönetilmekte olan sanal platformdur. Haricilere açık forumu bulunmakla birlikte site tarafından tanınmış Kardeşlerimize Özel bölümlerde bulunmaktadır."
 

HKEMBL: Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'dır. Ve oraya bağlı olduklarını söylüyorlar anasayfalarında.

Şimdi anasayfalarında böyle derlerken, resmi Facebook sayfalarında da şu yazıyor:

"Yalnız Masonlar.org Türkiye Büyük Locasına bağlı değildir."

Güven vermiyorsunuz be arkadaş. Bir öylesiniz bir böyle, şimdi sorsak buna da bi kılıf uydurursunuz, her şeye de var bi açıklamanız... Zaten size kalsa Üzeyir Garih'in cinayetinin de masonlukla alakası yok, he canım, he güzelim he.

Diliyle evrensel olduğunu, sadece gönderdildiği zamanı değil, tüm zamanları kapsadığını belirten Kuran'a inandığını söyleyen ama işine gelmediğinde de "heee yok o öyle değil, şimdi o ayet indiğinde Hz Muhammed şöyle şöyle yapıyordu, o yüzden öyle demek istemiyo" diye kılıflar uyduran herifler gibisiniz.

Masonluğun tanımını hem şu şekilde yapıyorsunuz:

"Masonluk; hayat boyu suren bir; olgunlasma, erdem sahibi olma, bilim yolunda isigi arama ve HERKESIN ESIT OLARAK TEK CATI ALTINDA elit, mutlu ve kaliteli olarak yasamasini amaclayan bu yolda egiten bir okuldur."

E sonra kimler mason olabilir sorusuna da böyle cevap veriyorsunuz:

"2- Fakirler Mason olamaz. (Fakir kisilerin, yardimseverlik, erdemlik, iyi kisileri daha iyi kisiler haline getirmek vb. ideallerden once daha buyuk sorunlari ve ugrasmakta oldugu durumlari vardir. Bir fakir Mason olabilirse, ne toplulugumuza, ne insanliga, nede kendisine beklenen faydayi saglayamaz. Masonluk herkese gore degildir. Mason olmak icin oncelikle kalbinizde bir Mason olmus olmaniz gerek"

İnci Sözlük'te yapılmaz lan böyle bi aşağılama. Fakirleri ayrımcılığa maruz kalacak kadar bile değersiz mi görüyorsunuz nedir abicim? Bu nasıl ayrımcılık yapmamak?

Neyse biz, Atatürk'ün mason localarını kapattıktan sonra başına gelenlerle devam edelim. Atatürk, locaları kapattıktan sonra neler oldu?

GERÇEK 6: Kimi kaynaklara göre 1936, kimi kaynaklara göre 1937'de Atatürk'ün rahatsızlığı başgösterdi. Atatürk siroz değildi. Sıtma, hepatit, kanser vs şu bu, birçok şey söyleniyor, fakat ilk rahatsızlığı kesinlikle siroz değildi. Atatürk sıtma tedavisi gördü ve hastalığı, uygulanan civa tedavisi yüzünden siroza çevrildi. (Referans: Ceyhan Mumcu)

Atatürk'e yanlış tedavi uygulayan doktor, 1911 Libya cephesinden beri arkadaşı olan Mim Kemal Öke'ydi.

Mim Kemal Öke kimdi biliyor musunuz? Türkiye Locaları Büyük Üstadı.

Türkiye'nin en kıdemli masonu yani.

Daha sonra Celal Bayar'ın ısrarlarıyla Fransız doktor Noel Fissenger Türkiye'ye getirilir. Tedaviyi o yürütmeye başlar.

GERÇEK 7: Atatürk'ün ölüm raporuna alkole dayalı siroz yazılır. Atatürk'ün ölüm sebebi sirozdu fakat ölüm sebebinin alkole dayalı siroz olduğu ne ispat edilmiştir, ne de zaten mümkündür. Zira alkole dayalı sirozda karaciğer şişmez, fakat Atatürk'ün ciğeri şişmiştir, doktor Noel Fissenger'ın raporları da alkole dayalı siroz olduğu yönünde değildir. (Referans: Prof. Dr. Utkan Kocatürk)

Fakat her ne hikmetse Atatürk'ün ölüm raporunda, doktor Fissenger'ın da diğer Türk doktorlar gibi alkole dayalı siroz teşhisinde bulunduğu yazar.

Peki neden "alkol"e dayalı siroz olarak kayıtlara geçmiştir? Neden Atatürk'ün otopsisi dahi yapılmamıştır? Neden böyle örtbas edilmeye çalışılmıştır?

GERÇEK 8: "Gençlere de örnek olur."

Duyarlı, hassas, düşünceli, vatansever mason kardeşlerimiz, bu sebeple ölüm nedenini alkol kaynaklı siroz olarak kayıtlara geçirirler. Günümüze kadar da böyle gelir. Ve buna müteakiben birkaç yıl evvel kurdukları Yeşilay'ı atarlar ortaya, bir Yeşilay rüzgarıdır eser gider Türkiye'de. Eee içki ve sigara nelere yol açıyormuş yaa yaa görün çocuklar.

"Yok artık, ne saçmalıyorsun sen?"

Şimdi bi dik otur, derin nefes al, gözlerini de iyice aç.

Yeşilay'ın vikipedi sayfasına bir girelim. Bundan önceki ismi de Hilal-i Ahdar'mış Yeşilay'ın. http://tr.wikipedia.org/wiki/Ye%C5%9Filay

Birkaç kaynakta Yeşilay'ın, IOGT denen evrensel organizasyonun Türkiye ayağı olduğunu okumuştum. Sonradan da araştırdım tam emin olmak için, evet Yeşilay gerçekten de IOGT denen şeye üye.

Ve galiba Allah yardım ediyo ehehe, Türkçe Vikipedi'de Yeşilay sayfasındayken, soldaki menüde İngilizce'yi seçerseniz, sizi IOGT sayfasına yönlendirdiğini farkettim.





İngilizce'yi seçtikten sonra IOGT sayfasına yönlendirileceksiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/International_Organisation_of_Good_Templars

Şimdi bir bakalım ne ayakmış bu IOGT...

IOGT'un açılımı: International Organisation of Good Templars.

Templars??? Şovalyeler???

IOGT'un üyelik sertifikasına bir bakın:



"The IOGT originated as one of a number of fraternal organizations for temperance or total abstinence founded in the 19th century and with a structure modeled on Freemasonry, using similar ritual and regalia. "

"Alkollü içeceklere katı kurallarla karşı olan kardeşlik cemiyetlerinden biri olarak 19. yy’da kurulan IOGT, yapılanmasını masonluğu model alarak yapmış ve Masonlarla çok benzer ritüeller, ayinler ve kıyafetler (regalia) kullanmıştır."
 

Bu "şovalyelerin" vakfı var ya, MASONİK bir yapılanma. Alenen yazılıyor zaten.
 

Nedir bu ciğerler? Nedir bu canlar?

Yeşilay (Hilal-i Ahdar) kimlerin Türkiye'ye getirdiği bir kurum lan? Ve neden Atatürk'ün "alkol" sebebiyle vefat ettiği duyurulunca ortaya atılıyor bu Yeşilay propagandası? Ve neden Atatürk'e alkol sebepli siroz teşhisi, mason localarını kapattıktan birkaç yıl sonra koyuluyor?


Ne olum bu?
 

Buna bir izah var mı? Allah aşkına bir söyleyin la?

Hilal-i Ahdar cemiyetinin kurucularından biri de çok enteresan bir kişi: Said Nursi.

Siz de bi yerden çıkmayın zaten, bir şeyden de eksik kalın.

Ya olum...

Nesiniz siz ya?

Kimsiniz?

Neyse... Devam ediyorum;

GERÇEK 9: Atatürk 10 Kasım 1938'de vefat ediyor, ve adeta ışık hızıyla derhal 11 Kasım 1938'de İsmet İnönü cumhurbaşkanı seçiliyor...

GERÇEK 10: İsmet İnönü 10 yıl sonra mason localarını açıyor.

Böyle işte.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, kimilerine göre siyonist mason, kimilerine göre millet aşığı devrimci Atatürk bu şekilde vefat ediyor.

Şimdi biraz da tarih konuşalım taşağını yediklerim. Yok öyle kuru sıkı Atatürk'e masondur, siyonisttir, bilmemnedir demek. Mason olabileceğine katılıyorum, zira Abdülhamit döneminde müthiş bir baskı ve sansür uygulanıyordu. İttihat Terakki'cilerin de çoğu masondu, zira mason localarında daha rahatlardı. Atatürk'ün de İttihat Terakki'ci olduğunu biliyoruz, fakat aktif bir üyesi olmadığını ve hatta onlarla özellikle sonradan hiç anlaşamadığını da biliyoruz.

Osmanlı'yı 1. Dünya Savaşı'na kim soktu? İttihat ve Terakki.

Atatürk'ün tavrı neydi? Kesinlikle savaşa karşıydı.

Masonların finanse ettiği Kızıl Devrim'e bir bakalım bi de. Marx da, Lenin de, Stalin de yahudi kökenlidir. Artık bilmeyen kaldı mı?

Lenin, Şubat Devrimi'nde çar devrildiğinde Rusya'da bile değildi. Eh tamam bu adam asker değil, fakat bir şeyleri farkediyor musunuz?

Kızıl Devrim tamamen bir mason icraatidir, Lenin'i de onlar finanse etmiştir. Lenin Alman masonlarının desteği ile parti kurup örgütlenmiştir.

Peki bizi kim finanse etti lan?

Atatürk'ü kim destekledi? Kimden para yardımı aldık biz?

Peki Lenin kaç savaş görmüş lan? Kaç savaşa katılmış bu Lenin? Atatürk'ün BİZZAT katıldığı ya da yönettiği savaşlar:

Trablusgarp savaşı: 29 Eylül 1911
Balkan savaşları: 1912- 1913
Çanakkale savaşı: 18 Mart 1915
Arıburnu muharebeleri: 25 Nisan 1915
Anafartlar: 25 Ağustos 1915
Doğu cephesi: 3 Mart 1918
Suriye Filistin cephesi: 31 Ekim 1918
Birinci İnönü savaşı: 10 Ocak 1921
Sakarya savaşı: 20 Ekim 1921
Başkomutanlık meydan muharebesi: 4 Mart 1922

Olum, ajan olan biri bu kadar harp eder mi? Bu milletin başına birileri tarafından, bizi dinden kopartmak için kasıtlı olarak getirtilen birini cepheye bu kadar yollarlar mı? Lan hiç mi düşünmemişler ya cephede şehit olursa bu adam diye? Savaşı ne sanıyorsunuz olum siz? Kuru sıkı mı atıyorlar orda?

Sakarya Muhaberesi'nden önce Tekalif-i Milliye Emirleri'ni çıkarıyor Atatürk. Tekalif-i Milliye ne biliyor musun? Halktan eğer 2 çorabı varsa 1'ini orduya göndermesi isteniyor. Geri ödenmek üzere 2 kilo bulguru olanın 1 kilosunu orduya vermesi emrediliyor. Her ailenin 1 askeri giydirmesi isteniyor.

Bu şey, bir kanun olarak çıkartılıyor, kanun. Bi'tap, yoksul, ayağına giyecek çarığı yok lan ordunun, düşün ne haldeler.

Arkadaşım siz gavat mısınız da hem Atatürk'ün çok büyük bir siyonist çalışmanın ürünü olduğunu söyleyip, hem de bunları gözardı ediyorsunuz? Madem siyonist bir oyunun başrol oyuncusuydu Mustafa Kemal, lan neden finanse çıkılmadı bu adama hiç? Madem o kadar önemli bir plandı bu, adamlar işlerini şansa bırakırlar mı lan sence? Saf mısınız olum?

Binbir güçlüklerle Sovyetler'den aldığımız bir silah yardımı var, başka da bi bok yok. He o da yine Atatürk'ün sonunda ultimatoma kadar varan müthiş çabaları sonunda zar zor oluyor, her seferinde ekiyor bizi komünist kardeşlerimiz. Sovyetler de komünizme geçtikleri için, bizim emperyalist devletlere verdiğimiz mücadelede bizi destekliyor gibiler. Babalarının hayrına değil yani, İstanbul düşse Sovyetler de talan olacak ayrıca.

Şimdi elitist entel kardeşlerimiz hemen damlarlar "sen devrimci ulu önder Lenin hakkında nasıl böyle konuşursun yeeaa? shut your bloody fucking mouth yeeeaaa" deyu.

Ne biliyon la Lenin hakkında?

Nereden geldi olum o değirmenin suyu? Lenin üniversite yıllarında part-time Mcdonalds'ta çalışarak mı biriktirdi o paraları? Nereden sağladı o finansı be suratına sıçtığım cevap ver bana?

Komünist Rusya tamamen bir mason tezgâhıydı. Komünizm de emperyalizmin çıktığı fabrikadan çıkmıştır. Zaten bu adamlarda yöntem şudur: Tez: Kapitalizm + Antitez: Komünizm = Sentez: Küreselleşme. Günümüzde kapitalizmi yumuşatıp liberalizm, komünizmi de sosyalizm yaptılar, yersen...

Şimdi "Türkiye Cumhuriyeti siyonist bir projedir" diyenlerin penceresinden düşüneyim, empati kurayım diyorum... Lan elimde tam aynı dönemde cereyan etmiş başka bir siyonist devrim var; Kızıl Devrim. Şimdi ona bakıyorum, Avrupa'da partiler kuran, masonlarca finanse edilen ve yahudi olan, çar devrildiğinde dahi Avrupa'da olan bir Lenin var. Sonra Türk Devrimi'ne bakıyorum. Ordusunun başında, askerinin yanında onlarca harpe katılmış bir lider var; Atatürk. Parasızlıktan kırılan, mühimmatı geç ayağına giyecek ayakkabısı olmayan da bir ordusu var.

Lan bu nasıl siyonist proje?

Atatürk idealistti. Ne dindardı, ne din düşmanıydı. Halkın bağrından kopup gelmiş, yer yer yükselmek adına bazı kesimlerin suyuna gitmiş, deha bir siyasetçi ve mükemmel bir askerdi. Şahsi fikrim budur.

Peki Atatürk neden sadakat duruşuyla pozlar veriyordu, neden tek bir dünya devletinden bahsetti?

Şu açıdan bakalım şimdi taşaksızlar ehehe... Atatürk Anadolu'yu nasıl organize etti? Hilafet ve saltanatı kurtaracaz diye... Başka türlü bir araya gelir miydi o halk, mümkünatı yok. "Sen benim atama iki yüzlü mü diyorsun!!!11bir" diye parlayan "be hey dürzü milliyetçisi" arkadaşım, kapa çeneni. Atatürk o politikayı izlemeseydi şimdi nah tanıyor olurdun Atatürk diye birisini. Provokatiflik yapıp lafı götünden anlama, lapa lapa sıçarım suratına senin...

Şimdi iki resim arasındaki 7 farkı bulalım.






Anladın?

Atatürk ne zaman köprüyü geçene kadar ayıya dayı demediyse, ne zaman masonların kuyruğuna bastıysa, o zaman yani 3 sene sonra öldü(rüldü).

Şimdi Lozan'a bir bakalım mı taşağını emdiklerim?

Lozan'da bizi İsmet İnönü temsil etti biliyorsunuz, ve Türk Heyetinde çooook önemli bir kişi daha vardı. Her Türk bu adamı tanımalı, bilmeli...






Lozan'daki Türk heyetinde bulunan bu arkadaşı sizlere takdim edeyim; Hahambaşı Hayım Naum.

Size kısaca bu arkadaşı özet geçeyim. Lozan görüşmeleri bir ara tıkanır hale gelmişti, zira hala kapitülasyonların kalkmaması üzerinde direnen ve ısrarla Musul'u isteyen bir heyet vardı karşımızda. Bunun üzerine Atatürk, İsmet İnönü'ye Lozan'ı bırakıp Türkiye'ye dönün emri verir ve görüşmelere ara verilir (Tarih: 4 Şubat 1923)
 

Atatürk bu sırada İstanbul ve İzmit'e yığınak yaptırır, her şeyi göze alan, yeniden savaşa bilenen bir Türkiye vardır.

Bu sırada Hayim Naum sürekli İngiliz temsilciler ile, özellikle yahudi meselesi hakkında görüşmektedtir. Görüşmeler iptal olma noktasında gelince Hayim Naum, İngiliz heyetinin lideri Lord Gurzon'a aklımda kalan şekliyle şunları söyler (cümleler ve kelimeler farklılık gösterebilir, hatrımda kalanı yazıyorum fakat anlam olarak aynıdır): "Siz savaşarak bunları alt edemediniz, edemezsiniz de. Siz Türklerin istiklalini tanıyın, ben size onların dinlerinden ve kültürlerinden kopacağını garanti ediyorum. Onları içlerinden biriyle vuralım". Mr Gurzon ikna olur ve kendi heyetine de durumu aynen böyle izah eder. Ve bunun sonucunda karşılıklı "bazı" tavizlerle Lozan imzalanır.


Hayim Naum denen şahıs Atatürk ile de, İsmet İnönü ile de sürekli arasını iyi tutmuştur. Hatta iktidar kimdeyse (görünürde) hep ondan yana olmuştur. Ve masa üzerinde imzalanan Lozan'ın belki de en büyük mimarıdır. İngiliz lobisiyle sürekli temas halinde olmuş ve Rauf Bey de hatıratlarında Hayim Naum'in tavır ve faaliyetlerinden duyduğu rahatsızlığı sık sık dile getirmiştir.

Hayim Naum neden Lozan heyetindedir, İngilizlerle esas neler görüşmüştür? Bunlar bilinmiyor, İngilizler tarafından hala sır gibi saklanıyor.

Hayim Naum...

Unutmayın bu ismi. Bu adamı günah keçisi yerine de koymuyorum, öyle bir intiba uyandırmasın sizde, bu herif musibetin bizzat kendisidir...

Atatürk'ün hilafeti kaldırması bana kalırsa da isabetli bir karar olmuştur Türkiye'nin bekası açısından, fakat öte yandan masonlukla da tamamen uyuşuyor hilafetin kalkması. Yahudilik zaten orgazm olmuştur bu karara, ondan bahsetmeye gerek bile yok.

Şimdi Atatürk'ün hilafet ile ilgili söylediklerine bakalım canını yediklerim. Nutukta, hem de o tek bir dünya devletinden bahsettiği sayfalardan hemen sonra bunları demiştir Atatürk:

"...Müslüman toplumlar gelecekte herhangi bir gün kendi irade ve arzularını kullanacak bir güç ve özgürlüğe kavuşurlar ve o zaman lüzumlu ve yararlı görürlerse, çağın gereklerine uygun birtakım uyuşma ve birleşme noktaları bulabilirler.

...Birleşmiş olan İslâm devletleri bu meclisin başkanı tarafından temsil edilecektir derlerse ve isterlerse, işte o zaman, o birleşik İslâm devletine hilâfet ve ortak meclisin başkanlığına seçilecek zata da halife ünvanını verirler.

Yoksa, herhangi bir İslâm devletinin, bir kişiye bütün İslâm dünyasının işlerini yönetme ve yürütme yetkisini vermesi akıl ve mantığın hiçbir zaman kabul edemeyeceği bir durumdur."


Siyonist ve İslam karşıtı olan bir insan, BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN ORTAK KARARIYLA bir halife seçmesini ve bir çatı altında buluşmasını arzulayabilir mi? Ulan adam diyor ki; "Neden bütün İslam alemini ilgilendiren bir kararı biz tek başımıza veriyoruz? Tüm İslam devletlerinin bir araya gelerek karar verebileceği bir durumdur bu."

Bu tamamıyle anti-siyonist bir düşüncedir.

"Hacı işte tüm müslümanları birleştirmek istiyor, tek bir dünya devleti için bu"... Off ne yaptın çocuk? Her şeyi birbirine karıştırmışsın... Bu siyasi amaçlarla bir araya gelen Avrupa Birliği veya Nato değil ki...

Bak bu hataya çok düşüyorsunuz. Sapla samanı ayırt edin taşağını yediklerim, bundan önce 50 kere söyledim, bi 50 kere daha söylerim, yeter ki siz aradaki farkı idrak edin taşaksızlar. İyi dinleyin burayı.

Kitlelerin hangi amaçla bir araya geldiği çok önemlidir. Hatırlayın, masonluğun en büyük engelinin "imparatorluklar" olduğunu ve bu sebeple Fransız Devrimi ile dünyaya bir milliyetçilik teranesi attıklarını söylemiştim. Bu milliyetçilik rüzgârıyla da Sırp'ıdır, Bulgar'ıdır, Yunan'ıdır hepsi ayrı eve çıkmak isteyen lise öğrencisi tribiyle devlet kurmak için ayaklanmaya başladı.

"Tek bir dünya devleti isteyenlerin, birçok milleti bir arada tutan imparatorluklara karşı olması saçma değil mi?"

Heh işte, dimi? Normalde imparatorlukların, masonların istediği şey olması gerekiyor dimi? Hayır hacım, hayır.

İmparatorluklar (başta Osmanlı ve Avusturya-Macaristan), bu milletleri "DİN" çatısı altında bir araya getiriyordu. Öne çıkan kavram dindi ve bu yüzden dinin bu bir araya getirici tutumu masonluğa ve siyonizme BÜYÜK bir engel teşkil ediyordu.

Sırf bu nedenle bu adamlar imparatorlukları yıktılar, Fransız Devrimi sırf bu yüzden teşkilatlandırıldı.

Masonluğun ilk hedefi dinleri kaldırmaktır, ve bu sırada kullanacakları şey de "milliyetçilik" olacaktır. Dinleri insanlara "saçma ve gerici" fikirlermiş gibi pazarlayıp, dinin önemini kaybettirdikten sonraki politikaları ise bu sefer ne olacak biliyor musunuz? MİLLET KAVRAMINI KALDIRMAK.

Ahahaha, çok mu karıştı? Geçmedi mi süzgeçten?
 

Olay şudur abicim, bu adamların temel stratejisi: BÖL - PARÇALA - YÖNET

Önce milliyetçiliği kullan ve dinleri yok et. Sonra da milliyetçiliği yok et.

Şöför bahçıvana, bahçıvan uşağa, sonra hepsi uşağa...

İnsanlara KÜLTÜRLERİNİ kaybettir, kendilerini her şeyden önce DÜNYA VATANDAŞI olarak hissetsinler. Hissetsinler ki bu sebeple bir araya gelsinler ve bunu aydın bir görüş olarak benimsesinler. Benimsesinler ki hepsini tek bir merkezden, mutlak bir otorite ile yönetelim. Ve asla "din", "millet" ya da özetle "kültür" kavramları altında bir araya gelemesinler, bize zıtlık oluşturamasınlar...

Diyorsun ya bazen "madem bu adamlar bu kadar güçlü ve luciferian, öyleyse neden bizi yaşatıyolar ki yeeaa"... Hayim Naum'un politikası neydi hatırladın mı, "onları yok etmektense, kültürlerini kaybettirerek bize hizmet eder hale getirelim". Adamın politikası buydu ulan. Siyonizmin politikası bu... Senin dirin, ölünden daha çok işe yarıyor onlar için kuzum.

Anladın mı şimdi?

Ve Atatürk'ün hala açılmamış bir vasiyeti vardır. Aytunç Altındal'a göre bu vasiyet hilafet ve Türk milletiyle ilgili olacaktır. Ve o kadar da mantıklı geliyor ki... Zira bu vasiyetten haberdar olan insanlar var. Adnan Menderes hilafetin geri geleceği imasında bulundu ve asıldı, neye güveniyordu dersiniz? Neyi biliyordu?

Ve üzerinden 50 sene geçtikten sonra, "henüz millet buna hazır değil" gerekçesiyle, Atatürk'ün bu vasiyetinin açılmasını engelleyenler kimler oldu biliyor musun? Canımız ciğerimiz KENAN EVREN ve TURGUT ÖZAL.

Ya oğlum... Var ya...

Atatürk de her şeyin farkındaydı, fakat milleti için yer yer nabza göre şerbet vermek zorundaydı. Vermediği anda da kalemini kırdılar zaten. İsmet İnönü'nün 89, Celal Bayar'ın 102 sene yaşadığı bu hayatı, Mustafa Kemal Atatürk'e 57 sene yaşattılar...

Ya...

Sana düşen ise şudur ulan, şudur, anla artık Allah rızası için..

"Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki çok kere din perdesine bürünmüşler sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden esir eden harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir. 1923 (Atatürk'ün S.D. II S. 127)"

Bu lafı eğer "din karşıtlığı"na yoruyorsan senin ta kafana sıçayım. Hayır, bunu dinci yobaza demiyorum kemalist, modern elitist sıradışı ve cool olan sensin ya, sana diyorum kemalist, sana... Atatürk dine değil, "din"i kullanarak insanları sömürenlere lanet ediyor. Bunu götünden anlama kemalist. Atatürk'ün orada bahsettiği "küfür", "ananı sikeyim" gibi bir küfür değil.

"Kafir", gerçeği örten demektir ve kafirin kökü "küfür"dür. Anladın mı küfür ne demek? Anladın mı Atan sana neyden kaçın diyor? Sapla samanı ayırt et eşşoğlueşşek, işine gelen şekilde yorumlama... Yobazlardan tiksinip dininden uzaklaşma... O dinci yobazların ne bu dünyada, ne ahirette yatacak yeri yok zaten, çünkü onlar sadece kendileri dinden uzaklaşmıyor, bilgisiz insanların da dinden uzaklaşmasına vesile oluyorlar. Bu sebeple onlardan büyük "kafir" yoktur zaten, merak etme sen.

Sen sadece kültüründen, inancından, milletinden uzaklaşma be olum. Sadece bu...

Eğer ben dinimizden, vatanımızdan, kültürümüzden kopmamamız gerektiğini savunduğum için şakirt ilan ediliyorsam bazı orospu çocukları tarafından, evet ulan ben şakirtim. Ananızı sikeyim ki şakirtim. Belki şakirtler kabul etmez beni aralarına ehehe ama ben sizden değilim, orası kesin arkadaşım. Ben SİKİM SİKİM yüzeysel ve körü körüne edindiğim bilgiler ile bağlanmıyorum dinime de vatanıma da.

Atatürk'ü de sebeplerini bilerek seviyorum, dinime de sebeplerini bilerek inanıyorum.

Sen buna dincilik, yobazlık diyorsun ya, ben gururla yobaz olurum. Seve seve dinci olurum.

Bu faşistlikse, seve seve de faşist olurum.

Senin gibi yaranmak istediği elit kesimin doğrularını sorgulamaksızın kabul eden ve savunan, boş beleş bir orospu çocuğu olmaktansa, yobaz olurum, faşist olurum.

Ayrıca ananı da sikerim entel ekşici, kendi kültürüne bok atmak aydınlık değildir.

Ben de isterim şu dünyada cennetteymiş gibi, ülkelerin silahlanma ihtiyacı hissetmediği, sevgi yumağı oluşturduğu bir hayatı yaşamayı... Fakat GERÇEK bir dünyada yaşıyoruz. Realist olacaksın güzelim, gerçekçi olacaksın. Ve şerefsizlik yapmayacaksın.

1 milyon Ermeni ve 100 bin de Kürt öldürdüğümüzü söyleyen Orhan Pamuk, Nobel ödülü alıyorsa...

Terörist propagandası yapan Roj Tv, Nobel ödülüne aday gösteriliyorsa...

Bir duracaksın, bir düşüneceksin. "Lan bana neyi güzel ve modernmiş gibi kakalamaya çalışıyorlar?" diye bir sorgulayacaksın. Ta insanlığını sikeyim senin eğer "elit" olacam diye kendi özüne bok atanların peşinden gidiyorsan.

Kültürüne "yobaz ve gelenekçi" gözüyle bakıp, dalyarakların felsefesini "çağdaş, aydın, modern bir dünya görüşü" olarak algılıyorsan, senin ta suratına sıçayım. Lapa lapa sıçayım hem de, lapa lapa...

Sana özellikle lanetler okuyorum ekşici. Cahil kalan, babadan gördüğünü yapan dinci yobazdan ümidim yok çünkü, o herifin dünyası zaten dapdar. Fakat sen cahil ve yobazların yaptığından iğrenerek kendi özünden uzaklaşmayacaksın. Eğitimli eşek olmak istemiyorsan, yapmayacaksın bunu.

"Hesapta" eğitimlisin ya, kültürlüsün ya, elit ve cool'sun ya, senden sırf bu yüzden umidim var ekşici. O adam imkânsızlıklar yüzünden dar, sığ ve yobazca bir hayat yaşarken, sen imkânın olmasına rağmen kendini dar bir dünyaya hapsedersen, senin amına korum ekşici. Bazı şeyler kafana girene kadar da sana lanetler okurum ekşici. Sen farkedebilirsin, ne kadar dalyarak da olsan, dönen bokları farkedebilirsin. Senden ümidim var orospu çocuğu seni, hani canını çok yakan fakat aşık olduğun hatuna küfürler de etsen içten içe ona olan bağlılığından dolayı yıkılır, bitersin ya... Benimki de o hesap ekşici. Senin ta amına koyayım o özenti zihniyetinden dolayı, ama gönlüm senin eşeklikten adamlığa terfi etmenden yana ekşici.

Akıllı ol ekşici, akıllı.

Ama sen "ne yaparsam Selin bana verir" diye düşünerek konuşmaya devam et...

Aferin ekşici, aferin...

Good boy.

Öperim, sikkofield.


*: Orda gördüm diye hatırlıyodum ama Şemsi Efendi meselesini Nutuk'ta anlatmıyormuş Atatürk
*: Afet İnan'a yazdırdığı ders kitabı "din" dersine ait değildir, mail atıp uyaran herkese teşekkürler.

435 yorum:

  1. Amk kaç günde yazdın yarrak kafa neyse okuyalım belki farklı bi sikim öğreniriz

    YanıtlaSil
  2. Sırf üstlerde olmak için bunu yazıyorum. Günlerdir bekliyordum rizörved olabilse lan keşke :D okuyorum şimdi....

    YanıtlaSil
  3. Sıcak sıcak hadı bakalım nasıl bısı cıkmıs bakalım

    YanıtlaSil
  4. sikkofield, adamsın. işi gücü bırakıp yazıyı okumaya girişiyorum. muazzamlığından şüphem yok şimdiden eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. he lan bu arada yörük demişsin ya Atatürk'e yörük nedir diye sormuşlar yürüyen Türk'e denir gibi bi ifadesi vardı.Onu da araya şeyettireyim.Kısacası göçebe Türk işte.

    YanıtlaSil
  6. Maykıl yine döktürmüşsün emeğine sağlık kardeş.
    Bende yazdıklarını özet geçeyim izninle:
    Atatürk'ün dini yoktur,arkadaşlar o bir çeşit agnostiktik ya da deisttir(Bakınız yabancı bir
    gazeteciye verdiği mülakata)
    Hep derler ya bir kaç tane Atatürk var;
    Çanakkale savaşında,Kurtuluş savaşında,cumhuriyet sonrası Atatürk
    Bir cümlen çok hoştu;
    Kimseye köprüyü geçmeden dayı dememiştir
    O amacına ulaşmak için işbirliği bile yapmıştır
    Bakınız: Robert Freuv
    Kişisel kanaatim odur ki Atatürk önceleri batıdaki yahudi desteğini sağlamak için islam karşıtı görünmüş hatta asmış,kesmiş
    Daha sonra dinin birleştirici özelliğinden faydalanmak için islam adına övücü sözler de etmiştir ki açıklanmayan vasiyeti turgut özal ve kenan evren milletimiz henüz hazır değil diyerek halktan gizlemişlerdir
    Lozan görüşmelerine katılan haham başı Hayım Naum dan bahsetmen de çok isabetli olmuş
    Ve arkadaşlar bugün abd halkı nasıl ki 5-6 milyon yahudinin kendilerini nasıl maymuna çevirdiğinin farkında değilse inan ki
    içimizdeki 5 milyona yakın sabetaycı ve/veya ibrani kökenli de 73 milyonu böyle aptallaştırmışlardır
    5 milyon rakamını niye verdim bilirmisiniz
    Ali Şen'in bir sözü varya içimizdeki danimarkalılar :),nüfusu 5.5 milyon

    YanıtlaSil
  7. Atatürk'ün dinli yahut dinsiz olması umrumda değil. Ben de Maykıl gibi kişisel inancından ziyade geride bıraktığı mirasının değerlendirilmesini gerektiğini düşünüyorum.

    Yalnız bir müslüman olarak şunu da yine Kuran'ın ana felsefesini baz alarak söylüyorum. (İçinizde Müslüman olan varsa onlara da bu tarz bir bakış açısı takınmalarını tavsiye ederim.) İslam inancında Ebu Leheb gibi açıkça cehennemlik oldugu açıklanmayan, yahut peygamberler gibi açıkça cennetlik olduğu açıklanmayan kişiler hakkında cennetlik-cehennemlik iddiasında bulunmak şirktir, Allahlık taslamaktır.

    Mustafa Kemal'in ve diğer herkesin bir dönem bu tarz düşünmüş olup daha sonra fikrini değiştirip İslam'a yönelmiş olma ihtimali her zaman vardır. Söz konusu olan Mustafa Kemal olduğunda bu ihtimal biraz daha artıyor denebilir. Neden derseniz? Atatürk'ün son nefesini "'Aleykümesselam' " diyerek verdiği söylenir.

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1026339&Date=16.03.2011&CategoryID=77

    Nahl Suresi 32 Melekler, canlarını temiz insanlar olarak aldıklarına şöyle derler: "SELAM SİZE, yapıp ettiklerinize karşılık olarak girin cennete."

    YanıtlaSil
  8. 10 üzerinden 9.9 luk bi yazı olmuş !!! eline sağlık.

    YanıtlaSil
  9. sikkocuğum yarısını okudum devamına gelicem birazdan. <3

    YanıtlaSil
  10. Patula 10 sadece benim diyen uyuz hoca tribi değil bu di mi?:)
    Ben 10 verdim.

    YanıtlaSil
  11. atatürk'ün değinilmeyen noktalarına değinmişssin aferin sikko. Tepki falan gelse bile çekinme Kur'an dan örnek vermeye Allah her konuda lafı gediğine koymuş zamanında sıkıştığında yanında olur senin

    YanıtlaSil
  12. daha cok kitleye ulaşması lazım bu blogun.yürü be sikko

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler... Saygı duydum.

    YanıtlaSil
  14. Cok guzel bir yazi olmus yarram,hemen okudum.Ataturk'un aldigi yardim konusunda bir yazi geldi aklima,hatirladigim kadariyla yazayim.Ataturk'e Turkiye adina bir tane emirlikten(ismini hatirlayamadim) 100bin tl midir nedir yardim yapiliyor fakat direk degil,lenin'e veriliyor.Bu yavsak da 80 milyonunu harcayip kalan 20 milyonu Turkiyeye veriyor.Simdi amina koyim sorsan Lenin Ataturk'e yardim etti der bu dalyarraklar.Yazinn linkini bulursam eklerim buraya.Birde Ataturk cildi vardi bende oturup,degindigin noktalari tekrar bir onceliyeyim

    YanıtlaSil
  15. Lan olm bir saatimi aldı okumak, seni düşünemiyorum bile. Kafayı mı yedin bu ne aq

    YanıtlaSil
  16. MAykıl iyi yazmışın, beğendim yazını bi paragrafı paylaştım bi yerde bakalım ne tepki verecekler yada verecekler mi :)
    Ayrıntılı yorumu yarın atarım, seviliyosun kaynatasız :)

    YanıtlaSil
  17. çok uzun lan okucam simdi yrnda erken kalkmam lazım amk.

    YanıtlaSil
  18. okudum ve sana laflar hazırladım (gerçi çok klişe oldu artık bu da)

    olm cidden iyi yazıyosun, şöyle türkiye'nin yakın tarihini falan da yazsana lan ne bileyim hep gaga'nın götü falan siktir et. bu yazın özellikle çok iyi, bir süre şakirtlerle (ağırlarından hem de) aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. ohoo neler duymadım amına koyim, kuranlar mı yakılmamış ananesinin gözü önünde dua okuyanlar mı vurulmamış. sonra bu adam da gidiyo said nursi diye ne sikim olduğu belli olmayan bi adamın kelepçeleri uçurduğuna falan inanıyo (sikik bi filmleri vardı, gerçekten inanıyolar ona)

    ama şu masonların forum kurma işi çok komik değil mi lan, kimi insanlar "masonlar dünyaya hükmedecek hepimizi sikecekler" derken bu adamlar forumda post falan kasıyor amına koyim ahahahh

    YanıtlaSil
  19. cok güzel yazı olmuş hakkaten ama masonlara fazla sallama amk sikerler senide sonra :D

    YanıtlaSil
  20. @antispiritüalist aynen öyle :)

    YanıtlaSil
  21. He bide bu aytunç altındal konusuna değin ne iş olduğu belli değil bi graham fullerle(bop'u ortaya çıkaran adam) yan yana bi kurtlar vadisi ayaklarında bi türlü çözemedim ne olduğunu.

    YanıtlaSil
  22. Yazı mükemmel olmuş yine,Atatürk'e put gibi tapana da,onu yargısız infaz yapıp dinsiz diyene de kafam girsin.

    YanıtlaSil
  23. sikkom benim, canım benim canım benim, seni ben pek çok pek çok severim. sen bir ana, sen bir kaynata, her şey oldu artık bana. yaz, bilgilendir, ve nihayet, illuminati'yi sikecek bir insan et. olmadı ama olsun hocu. seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  24. Atatürk Öldü mü? Öldürüldü mü?
    Atatürk'e Düzenlenen Suikastlar
    Hasan Ali İzzet/ Musa Göktürk
    NOKTA YAYINLARI/ 2007
    Atatürk'ün Ölümü Üzerindeki Tartışmalara Son Verecek Bu Konudaki En Derli Toplu Çalışmadır
    Varnalı Bulgar Yahudi'si 33 dereceli Farmason Avram Benaroyas, Türkiye Mason Cemiyeti'nin kapandığını Moskova'da bir toplantı sırasında öğrendi. Sinirlerine hakim olamayarak şunları söyledi: "O Sarı Lider, kesinlikle ortadan kaldırılacaktır. Amaçlarımıza imha edici darbe vuranların akıbeti, feci şartlar altında ölümdür!" Avram Benaroyas, Yunan komünistlerin yayın organı Laiki Foni (Halkın Sesi) Gazetesi'nin 1 Ağustos 1948 tarihli nüshasında yazdığı anılarda şöyle dedi: "1937 yılının ortalarında, ismini açıklayamayacağım bir doktor, bazı şöhretlere dayanarak Atatürk'e ilk darbeyi sinir organlarını zaafa düşürmek sureti ile indirdi. Etrafında çember meydana getirdiğimiz Sarı Lider, kendiliğinden bu çemberin içine girip hayatını bize teslim etti."
    - Atatürk 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak bastıktan sonra onun bulunduğu konvoya kimler pusu kurmuştu?
    - Koçgiri olayları sırasında Atatürk'e karşı kim suikast planlamıştı?
    - Atatürk'ü öldürmek isteyen Hintli casus hangi ülke hesabına çalışıyordu?
    - Çerkez Ethem niçin Mustafa Kemal'i öldürmek istemişti?
    - İzmir suikastının perde arkasında kimler vardı?
    - Topal Osman Çankaya Köşkü'ne neden saldırmıştı?
    - Mercan Manokyan kimdi?
    - Atatürk'e suikast düzenlemek isteyen Hacı Sami'yi Yunan Hükümeti mi destekliyordu?
    - Atatürk'ü öldürtmek isteyen Osmanlı hanedanı mensupları kimlerdi?
    - Avusturya Devlet Arşivleri'nde bulunan Atatürk'e düzenlenecek suikastın belgeleri nelerdi?
    - Atatürk'ün ölüm sebebi neydi? Neden iki farklı rapor düzenlenmişti?
    - Doktorları Atatürk'e neden farklı teşhisler koymuşlardı?
    - Atatürk'e neden otopsi yapılmamıştı?
    - Atatürk zehirlendi mi?
    - Atatürk'ü Masonlar mı öldürdü?

    YanıtlaSil
  25. hacı eline sağlık da bu nasıl gevşek bir ağızdır? Atatürk, İslam vs. gibi konularda az daha ciddi ol lütfen sırf seni beğendiğim için söylüyorum taşaksız.bu tıpkı 99 doğru söyleyip 1 yalana inandırmak gibi ters bir etki yapabilir bazı kaynatasızlr üzerinde. bir de nacizane tarihçi olduğum için söyleyeyim şuan elimde nutuk var ve yukarda bahsedilen sayfada (350) tamamen bambaşka bir konu var. ayrıca şunu da söyleyeyim, kömünist ibineler büyük taarruz öncesinde bize harbi iyi yardım ettiler yanlış olmasın.ek olarak artık bırakın amk şu nizam duruşu mudur ne sikimdir o muhabbeti tamamen beyefendilik adına yapılan birşeydir bu mason olmayanlar için tabi. uşakizadeler sabetaycı değil masondurlar uydurmayalım ve latife hanımında bir uşakizade olmasını ayıya dayı deme meselesine bağlıyorum Atatürk açısından.

    YanıtlaSil
  26. Sikko, önceki yazılarından birinde Atatürk'ün 'gökten indiği sanılan' deyişiyle ruhlarını satmışların ya da başka boyutla iletişim kurmuşların irtibatlarını kastettiği yorumunu yapmıştın.(cümle uzun oldu amq) Neyse. Bu yazıda farklı demişin. Ne iş lan kaynatasını siktiğim?

    YanıtlaSil
  27. @Ali Can
    Nutuk'ta belki baskıya göre syf no falan değişmiştir. Şuradan bakabilirsin bahsi geçen alıntıya:

    http://www.atam.gov.tr/index.php?Page=Nutuk&IcerikNo=334

    YanıtlaSil
  28. Nasıl bir tarzın var çocuk senin kafamı allak bullak ediyosun...Düşüncelerine katıldığım ya da katılmadığım her nokta da samimiyetinden şüphe duyamıyorum(Bu beni biraz rahatsız ediyor)...Ortak müştereğimiz çok fazla ama taban tabana zıt düşüncelerimiz de çok fazla(Gel de çık işin içinden.)Belki ben senin kadar objektif değilimdir kimbilir...Ya da sen bu kadar objektif olmaya çalışırken aslında arka planda çok daha hain planların vardır olamazmı:)

    Bu incelemen de ayakda alkışladığım çok cümlen vardı...Bir o kadar da Michael soruyu sormus cevabını da vermiş ama kabul edemiyor etmek istemiyor dediğim noktalar da oldu...Bazı yerlerde özellikle farkettiğin (çünkü hakikaten çok zekisin) ama farkında olduğunu belli etmek istemediğin noktalar olduğunu da gözlemledim...Bunlar sadece düşüncelerim emin olamam...Hem hüsnü zan hem de suizan ortaya karısık bir durumdayım...Yazını yorgun ve uykulu olsam da sabırla bekledim ve okudum...Yarın tekrar okuduğum da farkedemediğim atladığım noktaları eminim daha sağlam kafayla çözümleyebilirim...

    İncelediğin bu konu hangi zaviyeden olaya bakarsak bakalım cok su kaldıracak bir konu...Şu saklanan sır vasiyet ortaya çıktığın da sanırım herkesin kafasında ki soru işaretleri daha bir aydınlanır...Özellikle devletlerin gizli arşivleri halka açıklandığın da...Bazı sırların acıklanması da artık çok yakındır diye düşünüyorum...O zaman ak koyun kara koyun ortaya çıkar...Burada bize düşen konuşan düşünen tartışan ama asla yapmamızı istedikleri gibi çatışmaya girmeyen bir toplum olmak...Aynı gemideyiz netice de ah bunu bir idrak edebilsek...Bizi nihai hedefleri doğrultusunda yutmaya kalktıklarında(Allah fırsat vermesin) dindar laik kürt türk alevi sünni sağcı solcu gibi kimliklerimize bakıp sen su tarafa sen de bu tarafa diye kenara ayırıp torpil geçmiycekler...Kendimize biçtiğimiz tanım ne olursa olsun Siyonizmin planı hepimiz için aynı...

    Sipariş üzere araştırma,yorum,düşünce istemek ne kadar doğru olur bilmiyorum nihayetin de araşdıracağın konuya senin istek duyman önemlidir ama dikkate alırsan büyü,hipnotizma,narkoz,gözbağcılık bir de yediklerimiz içtiklerimiz konusunda düşüncelerini araşdırmalarını okumak isterdim...

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. @ antispritualist hocam sağol sevaba girdin. fakat yazıyı mutlaka okumuşsundur Atatürk de benim gibi ve ya birçoğumuz gibi birleşik ve huzurlu ve müreffeh bir dünya devleti kurulmasını elbette ister en azından insan olarak ben isterim fakat yazının devamında diyor ki bence çoğumuzu göte çevirecek bir ileri görüşlülük örneği sergiliyor ve İslam konferansı örgütü tarzı modern bir hilafet birşey teklif ediyor müslümanların bir araya gelmesinden bahsediyor.şimdi böyle bir fikrin illuminati tarzı bir dünya devleti fikri ile bağlantısını kurabilir miyiz? bence kuramayız. Bu arada kendi fikrim şu ki nasıl dinler bazen tartışılmaz görünüyorsa Atatürk gibi insanlarda FAZLA tartışılmaz.

    YanıtlaSil
  31. @Ali Can
    Zaten silahlanmanın terk edildiği,insanların barış ve huzur içinde yaşadığı (Yurtta sulh cihanda sulh diyelim hatta) bir dünya ütopyası bir nevi dünya cennetidir bunu kim istemez? Ama işte New World Order tabiatı gereğince ve aşıladığı felsefesi gereğince buna çok ters ve cenneti yaratma vaadiyle cehennemi, kaosu vaadediyor bir nevi.

    Ben de varmıyorum Atatürk'ün sözlerinden böyle bir kanıya bu arada. Ama bu blogda bolcana yorumlar arasında göze çarpmıştı bu ifadeler. Tartışmaya sunulması çok doğru bir tavır olmuş.

    YanıtlaSil
  32. @ Ali Can
    Ekleme
    Bence dinler de tartışılır, Atatürk te tartışılır. Ama ölmüş kişileri tartışmak bir fayda sağlamayacağından, geride bırakılan mirasa odaklanmak ve bunu tartışmak, günümüz için dersler çıkarmak daha mantıklı bence.

    YanıtlaSil
  33. @ antispritualist, hocam laf kalabalığı yapmayayım fakat bu kadar önemli ve uzun dönemli tarihi-politik ya da ne haltsa mevzularda bu kadar az araştırmayla bişiler ortaya çıkınca insanın inanası gelmiyor yada inanacağı varsa bile vazgeçiyor. new world order ile ilgili de şuna inanıyorum ki ne Rothschildler ne Rockefellerlar ne de Warburglar ya da ne skimse şeytanla falan pek alakaları yok tek fikir kar etmektir. tabi bu kadar yazılar yazılmış yukarda emeğe saygı belki ben sonunda b.k gibi kalırım ama hiçbir düzen new world order olsa bile kaosu vaadetmez çünkü kaos uzun vadede kar getirmez ne maddi ne manevi.

    YanıtlaSil
  34. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  35. @ Ali Can
    Hayır bu konuda yanlışsın, sana katılmıyorum.
    Bi kere şunu anlamıorsunuz bu adamlar şeytana taparken olayı kendilerince bir felsefi sisteme oturtarak yapıyorlar bunu. Örneğin diyorlar ki evrende aslında kötülük yoktur. Biz onu öyle algılarız. Ne ezberbozucu di mi ilk bakışta? Ama işte derinine inince bu felsefi sistem kötüleri iyilerin tekamülünde kilit rol oynayan gizli kahraman falan haline getiriyor. Bir çocuk tecavüzcüsünün bile aslında taciz ettiği çocuk ve aileye iyilik yaptıgını iddia edebiliyor. (Kütüphanemdeki populer bir Ruhçu kitapta var bu) Allah'ın lanetlediği İblis'e "Hazreti İblis" diyen Sufi tarikatlari varken, İslam gibi katı tek tanrıcı ve temeli tevhide dayalı bir dine bile bu girebiliyorken (KURAN HARİÇ),başka yerlere girmesi neden garipseniyor? Ayrıca aşılanmaya çalışılan tüm İYİLİK KAVRAMINI YIKAN, AHLAKİ DEGERLERİ KOMPLE DEJENERE EDEN, KÖTÜLÜĞÜ BAŞTACI EDEN şeytani öğreti yeni birşey de değil. Bin yıllardır var bu öğreti piyasada, sadece ad değiştiriyor. Ama artık son dönemde ateizm propagandası, bilimsel paradigmanın da sanki onu desteklermiş gibi sunulması (ki hiç değil) ve medya vs. yoluyla büyük kitlelere ulaşıp paradigma kayması yaratarak ahlaki değerleri daha kolay şekillendirebildiklerinden, kendi inançlarını koyun sürülerine daha kolay empoze edebildiklerinden hepimiz şahit olabiliyoruz hepsi bu.

    YanıtlaSil
  36. @antispritualist bu konuda tamamen doğrusun,yukardaki yorumunun tamamına katılıyorum.
    ben müslümanım ama şuna inanıyorum ki dünyada hiç bir din, ideoloji, ahlak, felsefe, tarikat, şirket, birey vs. insanlara huzur, barış ve tatmin getiremez ki bu tamamen insan doğasından kaynaklanır. zaten doğuştan kibire, kötülüğe ve çıkar gütmeye yatkın ve bu kadar kalabalık bir canlı sürüsü görünmeyen ama iyilik güttüğü söylenen bir din tarafından değil; sadece kötülükle ve korkuyla bağdaştırılmış bi varlık tarafından kontrol edilebilir( bunun illa şeytan ve illuminati ikilisi olmasına gerek yok) az evvel dediğin gibi illuminati henüz babasının aklında yokken şeytana tapan ibneler vardı ve çocuklara tecavüz ya da onlarla ilişki ya da kölelik gibi olgular tamamen doğal karşılanıyordu bazı kültürlerde; ama şuan illuminati olduğu halde nereye gidersen git bunlar suçtur ve az ya da çok cezalandırılır. özet geçiyorum: illuminati kıl tüy esas pislik insandır. saygılar.

    YanıtlaSil
  37. paylaşım için tşkler. bişey rica edicm ltfn küfrsz yazablrmsn canm çok sinir oluorm. şaka lan. devam et güzel gidiyosun hocam.son yazın geç geldi gibi ama sağlam gelmiş. Allah'a emanet..

    YanıtlaSil
  38. çok güzel yazı olmuş tebrik ederim.
    yanlız o yazının bir kısmınıdır tümü aşağıdaki gibidir ve muhtemel olarak Atatürk belirttiği üzere Wells'ten etkilenmiştir.


    Efendiler, İngiliz tarihçilerinden Wells, iki yıl önce yayınlanan bir tarih yazdı. Eserinin son sayfaları «Dünya tarihinin gelecekteki safhası» başlığı altında bazı düşünce ve görüşleri içine almaktadır. Bu görüşlerin yönelmiş olduğu hedef «Un gouvernement fédéral mondial» yani «birleşik bir dünya devleti» dir.
    Wells, bu bölümde, birleşik bir dünya devletinin nasıl kurulabileceğini ve böyle bir devletin önemli ayırıcı özellikleri ile ilgili tasavvurlarını belirtiyor; adaletin ve tek bir kanunun hâkimiyeti altında dünyamızın ne durumda bulunacağını tahayyül ediyor.
    Wells, «bütün hâkimiyetler tek bir hâkimiyet içinde eritilmezse, milliyetlerin üstünde bir kuvvet meydana çıkmazsa, dünya mahvolacaktır» diyor ve «gerçek devlet, çağdaş hayat şartlarının bir zaruret haline getirdiği birleşik dünya devletinden başka birşey olamaz»; «hiç şüphe yoktur ki, insanlar kendi icatları altında ezilmek istemezlerse er geç birleşmeye mecbur olacaklardır» görüşünü ileri sürüyor…
    «İnsanlığın dayanışması ile ilgili büyük hayallerin sonunda gerçekleşmesi için ne yapmak ve neyin önüne geçmek gerekeceğinin doğru olarak bilinmediği» ve «saldırgan bir dış siyaset geleneğine sahip olan devletlerin, birleşik bir dünya devleti tarafından güçlükle temsil edilebileceği» de bildiriliyor. Wells’in «Avrupa ve Asya’nın felâketleri ve ortak ihtiyaçları, belki dünyanın bu iki parçasındaki milletlerin bir dereceye kadar birleşmesine yardım edecektir», «olabilir ki, dünya ölçüsünde bir birleşmeye gidilmeden önce, bir sıra bölgesel birleşmeler yapılabilir» şeklindeki düşüncelerini de kaydedeyim.
    Efendiler, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşüncede yükselip olgunlaşması, Hristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak duruma getirilmiş saf ve lekesiz bir dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye kadar kavgalar, çirkeflikler, kaba istek ve iştahlar arasında bir sefalethanede yaşamakta olduklarını kabul ederek, bütün vücutları ve zekâları zehirleyen zararlı tohumları yok etmeye karar vermesi gibi şartların gerçekleşmesini gerektiren «birleşik bir dünya devleti» kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz.
    Türkiye’ye musallat olmamak şartıyla, hilâfetçileri ve Panislâmizm taraftarlarını memnun etmek için, bu tasavvur ve tahayyül bir dereceye kadar bizde de tasvir edilmişti.
    Ortaya atılan görüş şuydu: Avrupa’da, Asya’da, Afrika’da ve diğer kıt’alarda yaşayan Müslüman toplumları, gelecekte herhangi bir gün kendi irade ve arzularını kullanacak bir güç ve özgürlüğe kavuşurlar ve o zaman lüzumlu ve yararlı görürlerse, çağın gereklerine uygun birtakım uyuşma ve birleşme noktaları bulabilirler. Şüphesiz, her devletin, her toplumun biribirinden karşılayabileceği ihtiyaçları vardır. Karşılıklı çıkarları olacaktır.
    Tasarlanan bu bağımsız İslâm devletlerinin yetkili temsilcileri bir araya gelip bir kongre yaparlar ve «falan ve filân İslâm devletleri arasında şu veya bu ilişkiler kurulmuştur.
    Bu ortak ilişkileri korumak ve bu ilişkilerin gerektirdiği şartlar içinde birlikte hareket sağlamak için, bütün İslâm devletlerinin temsilcilerinden kurulu bir meclis oluşturulacaktır.
    Birleşmiş olan İslâm devletleri bu meclisin başkanı tarafından temsil edilecektir» derlerse ve isterlerse, işte o zaman, o «birleşik İslâm devletine hilâfet ve ortak meclisin başkanlığına seçilecek zata da halife ünvanını verirler.
    Yoksa, herhangi bir İslâm devletinin, bir kişiye bütün İslâm dünyasının işlerini yönetme ve yürütme yetkisini vermesi akıl ve mantığın hiçbir zaman kabul edemeyeceği bir durumdur.

    YanıtlaSil
  39. @Ali Can
    Elbette insanın kalbindeki hastalık olmasa İlluminati de İblis te bişi yapamaz. Ayetlerde açıkça demiyor mu şeytan, "onlara önlerinden arkalarından saldırıcam, pek çoğunu şükretmez bulacaksın İHLASLI KULLARIN HARİÇ". Olay elbette özünde insanda bitiyor. Yalnız şu da var. İnsan disharmonik bir varlıktır. Kimse salt kötü değildir, yüzde yüz iyi de değildir. Peygamberin bile azarlandığı yerler var Kuranda. İşte kendine yaşam kılavuzu olarak seçtiğin öğreti ve felsefi sistem (ki bu senin kafana göre derlediğin filozofların fikirlerinin harmanı da olabilir, Kuran'da olabilir, ruhçuluk zırvaları da olabilir)insanı iyiye yahut kötüye yaklaştırabilir. Hayatı hangi perspektiften algıladığın ÇOK ÇOK önemlidir iyiliğe yahut kötülüğe karşı alman gereken tavır konusunda.

    Ne Lady Gaga ne de kliplerinde bu sembolleri kullanan diğer sanatçılar Maykıl'ın da hoş tabiriyle "şatosunda şarap yudumlayan kont drakula" (böle miydi ehe) kıvamında bir şeytana tapmıolar muhtemelen. Ama işte orada bir hali hazırdaki sisteme karşı duruş var, dinlere, semavi dinlerin aşıladığı hayat algısına, inanç sistemine, ahlaki değerlere bi meydan okuyuş var.

    Her ne kadar Mösyö Gaga yahut diğerleri literal olarak muhtemelen gerçek hayatta şeytanın karşısına geçip secde ediyor olmasa bile aslında savundukları "iyilik ve kötülüğün aslında gerçekte olmadığı", "hepsinin bizim algımızdan ibaret oldugu", "hayatın amacının ruhani tekamül oldugu" (semavi dinler amaç imtihan der bak bu çok önemli bir fark) bir sistemi aşılayarak ŞEYTANİ amaca bal gibi de hizmet ediyor. Nasıl ki yalnız Allah'a tapmak sadece O'na secde etmekten ibaret değilse, otorite olarak/ hayatı algılayış tarzı olarak hayatının merkezine O'nu ve O'nun söylediklerini yerleştirmekse burada da merkezde Şeytan var işte. Bu öğreti yayılır ve herkesçe kabul görürse kaosu getirir. Çünkü kibiri aşılıyor, kötülüğün aslında kötülük olmadığını aşılıyor, herşeyi göreceli hale getirip akla bile meydan okuyor. Ama işte insanların kalplerindeki kötülük olmasa zaten neyin hak neyin batıl olduğunu, neyin iyiye yönelten neyinse kötüye yönelten olduğunu zaten anlayacaklar. Bu konuda sana hak veriyorum.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  40. Ha bir de sikko şey var, la bu Celal Bayar masondu hani ya, Mim Kemal Öke'nin koyduğu teşhise rağmen neden Fransız doktor çağırıyor? Çok dikkat çekmemek için mi? Ha bir konu daha, devletin istihbarat teşkilatında Atatürk'e yakın olup çevresinde dönenleri haber veren/verebilecek kimse yok mu?

    YanıtlaSil
  41. ayrıca bop projesi, başımızdaki akp tezgahı ve gülen cemaatinin cia bağlantıları vs. gibi konularda yazarsın umarım. söylediğin gibi kurtuluş savaşındaki gibi son anda değil şimdiden birlik olmalıyız.
    vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı tehlikededir.

    YanıtlaSil
  42. Yeni konu altinda Feysbook ve Monsanto da olsun. bunlar olmadan tek gozlu orgut yarim kalir.
    feysbuk : http://www.youtube.com/watch?v=aT322GiT5lw
    kolay gele.

    YanıtlaSil
  43. soner yalçın'a kadar okudurm gerisini okumadım. belki başka zaman okurum. soner yalçın gibi spekülatörün önde giden bir hırbosunu referans olarak alıyorsun yuh amına koyyim sadece yuh.

    YanıtlaSil
  44. Ulan Soner Yalçın'a ben de bayılmıyorum ama adamı sevmiyorsun diye ağzından her çıkan yalan mı olacak?

    Soner Yalçın'ı geç, adamın kaynak gösterdiği şey HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR LOCASI'nın belgeleri.

    Sen ne takılıyosun ulan daha Soner Yalçın'a? Sana yuh demeyecem, çünkü o kadar şaşırmıyorum artık hiçbir sikim bilmeden muhalefet olan entel kılıklı ekşicilere.

    Gerisini de okuma zaten, okuma. Hümanist değilim ben, siktir git okuma. Sana da kucak açamam yallah.

    YanıtlaSil
  45. @onur çetinkaya - taşağını yediğim celal bayar da anasının karnından 25. derece mason olarak doğmamış ki. o kadar kurtlar vadisi tadında düşünme be olum gerçekçi bak olaya ehehe. Celal Bayar'ın siyasette yükseldiği yıllar İsmet İnönü'nün son yıllarıdır ki ondan sonra da cumhurbaşkanı oluyor zaten. ehehe kapiş?

    YanıtlaSil
  46. @everybody - çok uzun yazmışsınız ağzınıza sıçayım ehehe. kafam kıyak şimdi okuyamam yarına cevaplarım inşallah. öperim.

    YanıtlaSil
  47. teşekkürler, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  48. lan yarrak kafalı piç.sen de masonlar.org un reklamını mı yapıyosun.hür masonlar cemiyeti reklamını mı yapıyosun.nedir olm bu her yazdığın 2 cümlenin birinde sürekli sitelerin ismini veriyosun veya nasıl ulaşabileceğimizi anlatıyosun.

    99 doğru 1 yanlış diyodun göt.ne diyosun yani sözde doğruları anlatırken bu sitelerden çıkmayın mı demek istiyorsun.

    olm sikerim bak bi daha kine 1 kere ver şu siteyi başlarda.sonra sürekli adını geçirme.malum sitemiz de işte YARRRAAAM

    YanıtlaSil
  49. @kiminanir - bambaşka bir orospu çocuğuymuşsun.

    YanıtlaSil
  50. @onurçetinkaya - moruk üstteki yorumları şimdi okudum da, Atatürk'ün o sözüyle ilgili daha önce hiç yorum yapmadım lan. hani yaptıysam da öyle bi şey demedim karıştırıyon galiba.

    YanıtlaSil
  51. Nutuk'u olduğu gibi okumadım hiç hep birşeyler aradım... Örneğin Yeni dünya düzeni'ne ele alırsak sadece uyarmak istemiş olabilir...Kaldı ki sadece o dinler arasında yahudilik yok ozaman tek dünya dini yahudiyeliğe dayandıracaklar.Zaten şuanda dünyada olup biten yahudiler yüzünden değilmi... Bu konu hakkında baya uzun yazmıştım pc resetledi kendini.. Neyse kısa kısa yazayım.
    Birde şu 'gökten indiği sanılan' sözü ilede bugun olan ve olacak olan olaylar hakkında mesaj vermiş gibi duruyor.Örneğin yeni çağ (newage) tarikatları ufo olayları vs vs çoğalmakta.Ve git gide dinlerin gökten indiği sanılmaya başlanıyor.İleri uzaylı denilen şahıs dünyaya geldiklerinde ilk temaslarında 'aslında o vahiyleri o kitapları biz söyledik,insanlar içinde adalet vs vs' gibi şeyler söylerse Atatürk'ün bu sözünü size hatırlatmak isterdim..

    He şimdi derseniz Atatürk hakkında'mı komplo üretmeye başladınız.Hayır Gençliğe hitabe'yi referans gösterebilirim.Zaten lady gaga gibi sanatcıları inceleyen adamın bunuda dikkati almasını beklerim...

    Atatürk çok büyük bir devlet adamı idi.Sadece bunu söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  52. Lan yazdığımdan sakın 'Ateist bu cocuk a.q' gibi bir anlam cıkarmayın..Müslümanız...

    YanıtlaSil
  53. Yazından 4 paragrafı aldım.

    "Adam zaten dinlerden bezmiş bir durumda, din yüzünden insanların nasıl birbirlerine düşürüldüğünü, toplumun nasıl karıştırıldığını hayatı boyunca görmüş ve bunları da dile getirmiş bir adam ki hakkındaki çoğu spekülasyon da bu yüzden ortaya atılıyor."
    "Dini birinci plânda tutmadı evet, Atatürk'ün suçu buysa budur, fakat dinini ön planda tuttuğunu "sandığın" Osmanlı'nın son 300 yılında ne hallere düştüğünü de biliyoruz"
    "Fakat Atatürk'ün psikolojisini nacizane iyi analiz ettiğimi düşünüyorum, amacı ne salt din karşıtlığı ne de İslam karşıtlığı, sadece yüzyıllardan beri "din" adı altında halka yapılan maddi ve manevi sömürüye lanetler okuyan bir dehanın tepkisiydi bu yaptıkları."
    "Atatürk kesinlikle müslümandır ya da değildir gibi bir yargıda bulunmak haddime değil, Allah'tan ve kişinin kendisinden başka kimsenin bilemeyeceği bir konu üzerinde ithamda bulunmak ne vicdanıma, ne inancıma ne de herhangi bir etiğe sığar."

    İlk üç paragraf Atatürk'ün aslında ne yapmak istediğini güzelce anlatmış, eline sağlık hacım.
    Bana göre, Atatürk dinini elbette seviyordu ama yazıdığın gibi dini kullanıp insanların neler yaptıklarını yapabileceklerini gördüğü için artık bundan kurtulmak istiyordu.Ama hocam gelde bunu o dinci yobazlara anlat, siksen anlamazlar.
    Son paragrafda ise sana yakışanı güzel bi şekilde yazmışsın maykıl, şu da var ki o bahsettiğin dinci yobazlar Atatürk ile ilgili konu açıldığında "Atatürk müslüman değildir" diyebiliyorlar ve ben buradaki çelişkiyi anlayamıyorum.La hem kendini aşırı dinci olarak savunuyon hemde biri hakkında sadece Allah'ın bilebileceği bişey hakkında kesin olarak konuşabiliyon, birinin ağzından bu laf çıkarsa -bu sadece Atatürk için geçerli değil- onunla tartışmaya girmekten kaçınırım.

    Genel olarak tespitlerin güzel, bi nokta vardı güzel bi noktaya daha değinecektim ama belki yanılıyorumdur diye yazmıyorum ama mail atıcam.

    Bu blogun daha geniş kitleye hitap etmesi gerek diye düşünüyorum maykıl, okul çevremde senin o aşırı dinci yobaz olarak belirttiğin kesimden kimseler var lan acaba bunları söylesem ne derler diye düşünüyorum.Bana ne dersem deyim düşüncelerinde bi değişiklik olmayacak gibi geliyor.Çünkü genelde insanlar bilmek öğrenmek istedikleri bilgiye doğru bilgi diyorlar.

    Ne aşırı Kemalist (konu Atatürk olduğu için bunu örnek verdim genel olarak herhangi bir insan) neden aşırı dinci yobaz olucan arkadaş, Yüce Allah (c.c.) sana akıl vermiş, araştırıp sorgulayacaksın artık bi atasözü olan 99 doğru 1 yanlışdan 99 doğruyu eksiksiz olarak alıp akıl süzgecinden geçirdikden sonra kendi fikirlerini üretebilirsin.

    YanıtlaSil
  54. yorum yapem bari, o kadar okuyoz. içimi açıyon saatlerce okuyom amk %95inde haklsın. severek izliyik.

    YanıtlaSil
  55. @ 07 Haziran 2011 05:12 cevabına cevap olarak;
    bak kardeşim sana gene senin cümlelerinle cevap vereceğim "HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR LOCASI'nın belgeleri" hani bu adamlar 1 tane yalana inandırmak için 99 tane doğruyu söylüyorlar ya... yorum okuyanlara ait. bu adamlar demirel'e de "mason değildir" diye belge düzenleyip vermişlerdi. istersen burada gülebilirsin.

    ayrıca ekşide tek bir cümle yazmışsam bütün cümle alem siksin beni.

    YanıtlaSil
  56. Hacı, arada ufak tefek hatalar olsa da hoş yazı olmuş.

    atatürk'ün 1931 yılında Afet İnan adına yazdırdığı din kitabı.

    din kitabı değil, tarih kitabı.

    bir de zübeyde'nin Selanik Asliye hukuk mahkesinden çıkan mahkeme kararları var.araştırmayı seviyorsan bir de şu meseleye el at.karşına Abduş Ağa falan çıkacak. ondan sonra daha sağlıklı yorummlar yapabilirsin.

    ha bir de unutmadan, Rıza Nur'un Hatıratlarım kitabını neden hiç okumadın ya la ?

    YanıtlaSil
  57. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  58. kardeş çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim. kanıt olmasa da mantık çerçevesinde müthiş bir tespit olmuş. bende seninle aynı düşüncedeyim resmen düşüncelerimi kelimelere dökmüşsün. şahsi yorumuma gelirse;

    atatürk belli bir yaşa kadar dinini severek yaşayan bir insandı lakin bazı dinci kesimin halkı nasıl yontlaştırdığını görünce dinlerden soğumasına sebep olmuştur. atatürk'ü anlattıkları gibi gerçekten muhteşem bir kişiliğe ve akıla sahip bir adam. bu adamın içimizden çıkması bizim için gerçekten gurur verici. ben atatürk'ü çok severim ama bunu sağdan soldan duyduğum iyi yorumlardan dolayı değil araştırdığım sorguladığım için seviyorum. çünkü adamın kişiliğini şuan size burada anlatamam. elbetteki hataları var ben bunları araştırmalarım da gördüm. osmanlı zaten imparatorluk olduğu için gizli güçler tarafında göçertildi zaten padişahların %90 'ı satılmıştı atatürk bu padişahlara gerçek anlamda büyük bir savaş açmıştı.

    bunun yanında atatürk tamamen hümanist bir kişiliğe sahipti ve çok akıllı olduğu için liderliğin gerekliliğini yaptı. belli bir seviyeye gelmek için tamamen herkesin huyuna gitmiştir. evet masonlara hizmet etmiş olabilir lakin bunu belli bir seviyeye gelmek için apaçık ortadaydı. atatürk'ün tek dünya devleti kurma hayalini tamamen temiz duygularla yaptığı erken yaşta ölmesi kanıtıdır. hangi mason devlet adamları erken yaşta ölmüş ki amına koyim? adamlar 100den aşşağıya ölmüyor zaten...

    ve bunların yanında ben atatürk'ün milliyetçi bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. çünkü ozamanlar tek dünya devleti imkansız gözüktüğü için milliyetçiliği oynamış kim nederse desin ben bunun düşüncesindeyim. en azından ona inananları onun düşüncesinde olanları kurtarabilmek için iyi bir devlet bırakmak istemiştir. hoş masonlar dünya çapında bir örgüt olduğu için ozamanlar bunu çözmek zor olmasada karşı koyabilmek zordur.

    atatürk'ün burada yaptığı tek hata masonik örgüt gibi devlet içinde veya dünya çapında böyle bir örgüt kurmak isteyebilirdi.

    bana kalırsa tek hatası burada. belki oda biliyordu masonlar ileride tüm ülkeleri ele geçirecek.

    YanıtlaSil
  59. bak yine olaya farklı açıdan bakmış devam et böyle takipçinim.. bu arada illuminatinin 2012 yılı planında uzaylılar new yorktaki empire bulding binasına saldırcakmış youtubede bunla ilgili bir sürü video olmaya başladı zaten son çıkan uzaylı filmlerde hep o bina hedef gösteriliyor var bi pok..

    YanıtlaSil
  60. süpersin sikkofield eline sağlık.bide şu nasayı ve nasanın ortaya attığı iddiaları görüntüleri fln araştırıp yayınlasan diyorum

    YanıtlaSil
  61. attürke eşcinsel veya bisex diyen yok türklerden sen gavurların soylemlerini dikkatte alıyosan fatih sultan mehmet 3. selim ve 4.murat k.sulatan sülayman-ibrahim aşkı yaz dolu yazı çıkar karşına has gay-bisex onlara gore ad yazıp yanına gay yazıp ad koyman yeterli sevgili admin bitek gavurların pompaladığı bilgileri yazma şuraya...

    YanıtlaSil
  62. şeriat konusunda sana tamamen katılıyorum.

    olm osmanlı katı kurallarla yönetilmiyordu amına koyim hala keşke osmanlı olsaydı diyorsunuz.

    hiç biriniz duymadı mı sarayla kurulan haremleri? amına koyim dizisi bile çekiliyor muhteşem yüzyıl diye herif istediği karıya yapıştırıyor:)

    YanıtlaSil
  63. onu bunu bırakta sikko kac cm sen onu söyle...her boka belge sunan önce bi düsün diyen sen degil misin amk? ölçmedim diyorsun yada bide karagümrük cocugu ol... bamyasın bamya

    YanıtlaSil
  64. Ohaaa anasını satayım ağzım ve kıçım açık kaldı okuduktan sonra, valla böylesi uzun bir bilgiyi bu tarzda harmanlayıp sunan yegane şahsiyetsin öptüm bal yanaktan...

    YanıtlaSil
  65. Panpa itiraf edeyim o "Atatürk Mason mu?" yazılarından sonra 'Atatürk elindeki yaraları kapatmak için öyle duruyordu' deyip Nutuk'ta geçen Yeni Dünya Düzeni'ne de bi kılıfın uydurulduğu yarak kürek bi yazı olacağını tahmin ediyordum bunun. Ama beklediğimin aksine detaylı, güzel bi yazı hazırlamışsın ellerine sağlık diyorum. Saçma bir yazı olacağını düşünmemin sebebi de başta belirttiğim gibi bu konuyla ilgili yazdığın ilk yazılarda objektiflikle uzaktan yakından alakanın olmamasıydı. O zamandan bu yana asırlar geçmediği için de hala bazı tutarsızlıkları görmezden geldiğini düşünüyorum onlara da değineyim.

    Öncelikle, Atatürk'ün Makedonya locasına bağlı olduğunu gösteren yazılı belgeler muhabbeti var. Burada yazdıklarının hiçbirinin uydurma dahi olsa belgelere dayanmadığını ve mantık yürüterek fikirlerini savunduğunu düşündüğümüzde olaylar garipleşiyor biraz. Tabi ki tarihin akışını değiştiren, dünyayı yöneten adamlar için bu belgeleri hazırlamak çok da zor sayılmaz. Ancak bu belgelerin sadece Atatürk aleyhine hazırlanamayacağı gibi de bir gerçek var. Altına "Macedonia Lodge" çızıttırılmış dediğin belgelerle Osmanlı'da yaşamış olan o 3 kişinin mason olduğunu gösterdiğini söylediğin kaynaklar aynı. Hani biri mason uydurması da diğeri Allah katından inme değil. O yüzden bahsi geçen o 3 kişinin mason olma ihtimali Atatürk'ün ki ile eşittir. Ki benim görüşüm bu noktada seninkiyle aynıdır; Şeyhülislam Musa Kázım Efendi, Mustafa Sabri Efendi, Mehmed Ziyaüddin Efendi (burası copy-paste ehehe) mason iken Atatürk'ün durumu muammadır. Ne de olsa hakkında saklanan birçok şey var ve hala ülkede hakkında rahatça konuşabildiğimiz biri değil. Kim ne derse desin durum böyle. Senin gibi ben de Atatürk'ün masonik ritüelleri uyguladığını ya da ayinlere katıldığını düşünmüyorum ancak hedefleri ve ilkelerini gözden geçirdiğimiz zaman bu insanların görüşlerine hiç bir şekilde ters düşmediği ortada. Milliyetçiliği kullanarak dini birliği bozma diyorsun o kadar; şimdi Atatürk'ün 2 konuda da görüşleri ortada. Bir yanda "İhtiyaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur." diğer yanda "Herkesin anlayabileceği sadeleştirilmiş bir din. [bildiğin New Age amk]". Demem o ki, Atatürk hiçbir zaman bu adamların çıkarına ters düşecek bir şey yapmamıştır zaten. Ha mason locasının kapatılması var. Tamam iyi güzel de, burda bu kadar şüpheci yaklaşıyosak olaylara bu locanın sonradan tekrar rahatça açılabilmesi için kendi kendini kapatmasında Atatürk'ün de parmağı olabileceğini göz önünde bulundurmak lazım. Ama sen ne yapıyorsun; Atatürk'ün böyle bir şey vadetme ihtimalini direk silip atarak yobaz damgası vuruyorsun. Şahsen ben bu kadar da olmaz diyerekten böyle bir şeyin gerçekleştiğine inanmamayı tercih ediyorum, ama bu ihtimal de yok değil yani. Ben böyle düşünüyorum en azından.

    [Karakter sınırı olduğu için 2 part yapmak zorunda kaldım. To be continued panpa]

    YanıtlaSil
  66. [Previously on Lost geyiklerine girmeden 2. partı gönderiyorum]

    Bu konuda son bişey eklemek istiyorum, o da bazı yorumlarda gördüğüm suikast olayları. Şimdi akıl var mantık var, bu adamlar halkın sevgilisi olan John F. Kennedy'leri, Malcolm X'leri öldürdü, döneminde o kadar düşmanı olan Atatürk'ü mü öldüremediler? Yapmayın abi, o kadar suikast boşa çıktı da sonunda zehirleyerek mi kurtuldular önlerindeki engelden? Türkiye gibi Dünya'nın merkezinde bulunan ne açıdan bakarsan bak çok önemli değerlere sahip bir ülkeyi yönetmeme ya da işlerini şansa bırakma gibi bir durumu olabilir mi bu adamların? Bütün dünyayı finanse eden, ülkelerin başbakanlarını bile adam yerine koymayan, kukla olarak kullanan bu insanlar şu göt kadar ülkeyi ele geçiremeyip de vaz mı geçti, yoksa önce yozlaştırıp sonra mı emellerine ulaşmayı hedeflediler senin dediğin gibi. Zaten hepimizin ortak paydası, İsmet İnönü'nün bu adamların istediklerini nasıl gerçekleştirdiğini bilmemiz. Ama sorun Atatürk'ün de bunun içinde olup olmamasıydı. Gerçi senin de dediğin gibi bir siyasetçinin dini görüşlerinden çok bize bıraktıkları ve siyasi görüşleridir. Şahsen bu noktada Atatürk'ün milliyetçiliğini ve yeni dünya düzeni anlayışını benimsemekle Siyonistler'inkini benimsemenin pek bir farkı olduğunu düşünmediğimden bize bırakılanların kıymetini bilmeliyiz modunda takılmayacağım ama zaten bölünmek istenen bir toplumda yaşadığımızdan dolayı kimseye saygı duymama gibi bir durum söz konusu değil.

    Gelelim 2. konuya. Kısaca değinicem zaten buna. Şimdi yazının başlarında Selanik'teki Yahudiler'den bahsetmişsin. İspanya'dan kaçan Yahudiler'in Selanik'e yerleştirilmesinden falan. Daha sonra ise Selanik'tekiler Yahudi değil Sabetayist'tir diyorsun. Tamam sen sonradan oraya göçen Sabetayistleri kastediyorsun ama Selanik'te onun öncesinde senin de dediğin gibi Osmanlı tarafından yerleştirilmiş Yahudiler de var. Burdan biyere varmaya çalışmıyorum ama Selanik'te ne sadece Yahudiler ne de sadece onların aşağılık gördüğü Sabetayistler vardır bunu diyorum.

    Sonuç olarak beklediğimden çok daha objektif ve bilgilendirici bir yazı olmuş. Gelecek yazılarında Kuran-ı Kerim'den çok Risale-i Nur'u referans alanlardan, şu Assassin's Creed'e kadar çeşitli konularda yazılarını bekliyoruz panpa. Özellikle şu oyunda direk bu konu işleniyor amk. Ha bi de şu pdf dosyası olarak download linki verme muhabbeti vardı hani. Olumlu ya da olumsuz bişeyler söyle de ona göre ayarlayayım panpa. Uğraşmayacaksan onla word dosyasına fln atıcam dosyaları onun için soruyorum. Neyse tekrardan ellerine sağlık diyorum panpa. Ekşiciler dışında ilk kez kendini tek bir görüşe koşullandırmış tiplere bu kadar net karşı çıkmanı takdir ettim.

    YanıtlaSil
  67. atatürk mason olsaydı. 1938den bugune hiç birşey değişmezdi. yani yine aşa yukarı atatürk gibi görüşte biri ülkeyi yönetir. nud uçak fabrikaları kapanmaz, devrim arabalarının önüne taşlar konmaz, boğaz köprüsü fikirleri baltalanmaz türkiye masonların yönettiği çok güçlü bir ülke olurdu

    lakin öyle mi?

    değil bacanaklar değil.

    bu sebeple atatürk mason değildir. mason gibi gözüktüğü yanları da olsa masonlar hiçbir zaman atatürkü gerçek biraderleri olarak görmemişlerdir sevmemişlerdir bile.

    YanıtlaSil
  68. yazı güzeldi.bir çok konu hakkında objektif olman iyi fakat bir şey sormak istiyorum.sana masonlar veya illimunati hiç yeni bir farkındalık formundan bahsediyor mu? ve de onların buraya gelene kadar bu kontrollere bulaşana kadar birçok anti örgütlenme olmuştur onlara karşı doğal olarak.bunlar hakkında bildiklerini anlatırsan sevinirim.çeşitli yerlerde yeni dünya düzeni altında birçok şey gördüm.fakat bazıları siyonist düşünceye o kadar ters ki hatta bu şekilde olanlar sanki kendi içinde örgütlü gibi bunun hakkında çok araştırma yapamadım.fakat en kısa zamanda seninde bu tip örgütlenmeler hakkında bilgilerini öğrendikten sonra araştırma yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  69. Her yerinden öpüyorum sikkofield. Yalnız dikkatimi çekti ben bi yazıyorum bi sonraki yazın benim yazıdan alıntılar almış gibi oluyo vay anasını diyorum kafamız aynı çalışıyor :))
    Bu arada iki hafta yazı yazmadım diye benim blogu okumayı bırakmışsınız ağzınızı kırarım sizin. Okuyun lan!

    YanıtlaSil
  70. çok iyi orospu evladı kaynatanı sikeyim senin atatürk`ü bi kere daha sevdim amk

    YanıtlaSil
  71. Lan evden çıkacaktım, bir saattir okuyorum, çıkamadım bir türlü. Neyse ki bitti. Şimdi hocu bir-iki bir şey takıldı kafama ama kötü niyetle sormuyorum, beni bilirsin ehe.


    Bu arkadaşlar milliyetçiliği kullanarak dini yok etmeye çalışıyor diyelim, anladık bunu. Peki bu yüzden direkt olarak milliyetçilik karşıtı bir insan mı olmak gerekiyor. Başka bir yazında da söylemiştin hani işin içinde milliyetçilik varsa orda masonluk vardır diye. Bu biraz yargısız infaz olmuyor mu? Örneğin ben Muhsin Yazıcıoğlu'nun peşinden değil de Alparslan Türkeş'in peşinden gitsem bu beni kullanılmış mı yapar? Yani dini işin içine katmadan sadece milliyetçilik anlayışıyla bir yola çıkmak, dine karşı gelmeyi mecbur mu kılar? Müslümanım ama dindar değilim diyelim ve bir taraftan da milliyetçiyim mesela. Bu yanlış bir ideoloji midir?

    YanıtlaSil
  72. şu gülenide bi ele al yardım gemimiz için soylediği yorumunu al hocanın değelendir baklım? inciğini cıncığını işine gelmez dimi?

    YanıtlaSil
  73. hemen hemen yarısından fazla okudum devamını sonra okuyacağım önce ilk yarısını süzgeçten geçirip elemeler yapıp gerçek olanı kendimce seçip etrafıma yada doğru bilgiyi öğrenmeye çalışmalıyım.

    YanıtlaSil
  74. bir de şu pencereden bakın: http://www.youtube.com/watch?v=MUfGwrjC_As&NR=1&feature=fvwp

    hani sikko bir ara şey demişti, Kur'anda işaretleri ancak tanıyabilenler neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak gibi bir şey vardı.O amaçla Kur'anı Türkçe'ye çevirmek istemiş de olabilir Atatürk.

    YanıtlaSil
  75. Birşey sormak istiyorum. Said nursi hakkında bir takım şeyler söyledin. Acaba bunu ne kast ederek söyledin? Yani Yeşilay'ın kurucularından velhasıl Masonlardan birimiydi O da ?

    YanıtlaSil
  76. Gözlerinden öperim sikkocum, nice paragraflara.

    YanıtlaSil
  77. Lan sikkome Atatürk'ün gökten indiği sanılan kitaplar lafını yorumlamıştın dedim ya, lan onu sen yorumlamadın, Adnan Oktar yorumlamış. Kafamı sikeyim yorumlarda yazanları senin dediğinle karıştırdım, sabahtan beri bütün blogu okudum amq. Neyse, 1935/38 arası MİT'i iyi incelemek lazım diyorum panpa, hakkındaki komplolardan Atatürk'ün tamamen habersiz olmasını aklım almıyor. Atatürk'ün aşçıcı kimmiş, odasını düzeltenler, banyosunu yıkayanlar vs. vs.

    YanıtlaSil
  78. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  79. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  80. hacı bi arkadaş tavsiye etti okumaya başladım blogunu.başta baktım illuminati falan dedim kesin ergen hevesyle yazılan özenti yazılardanddır ama okumaya başlayınca(incide yazmaını da etkisi oldu) bana sağlam bi kapak oldu açıkçası..gerçekten çok farklı,çok ilgi çekici şeyler yazmışsın..bütün yazılarını 2 gün içerisinde gözlerim sikilircesine okudum pişman değilim gene yazsan gene okurum :D

    ama özellikle bu son yazında değindiğin seylerden sonra taşşanı yalayıp,haddimce götünü kaldırma ihtiyacı hissettim kendimde :D

    bahsettiğin tüm bu durumların içerisinde(yanıldığın yerler olabilir,99 doğru 1 yanlış taktiği olablr orası ayrı) diğerlerinden ayrı tutarak özellikle "kültür ve geleneklerimizi unutturma" çalışmaları ve büyük özentilik içerisinde, yobaz kemalist,şakirt ve milliyetçi gençlerimiz konusunda o kadar mükemmel seviyede haklısın ki sana helal olsun dostum sana helal olsun..ulan bakıyorum etrafıma bi tane normal vatansever biri olmaz mı yaa..be amına kodum takım tutar gibi parti tutma olayı ne lan..bi partinin basına gecen her lider aynı kafada mı aynı kararkterde mi be amına koduklarım...bu ülkede artık, resmen "kemalist şakirde,şakird kemaliste,milliyetçi ikisine,sonra hepsi farkında olmadan türkiye ye" olay bu duruma gelmiş ne yazık ki...

    burda objektif bi şekilde aydınlatmaya(aha illuminatici iksde ) çalışıyosun milleti,iyi de yapıyosun güzel de yapıyosun ama gercek su ki artık çok geç be hacı..şu anki gençliği geçtim yeni nesil(kardeşimden de biliyorum) öyle gerizekalı yetişiyo ki aile de etken değil artık tamamen toplum etkiliyo,sürüklüyo yeni nesli..gercekten cok acı bu ülkenin sonu hiç iyi değil..

    tekrar tekrar taşşana sağlık beline kuvvet..bu arada yeşilay kurucularında said nursiyle ilgili bişey ima etmişsin..zamanında şakirdlik de yaptım cemaatçi patronun çalısanı da oldum ne bok olduklarını ve nekadar samimiyetsiz olduklarını biliyorum..said nursi,yeşilay kurucuları ile ilgili bi kaç belirtmem gereken şey olcak..burası kasıyo msn ye gel iks de .. maile bakarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  81. yazı güzel tebrik ederim. ancak hala bazı orospuçocukları var ki, biz bunlara internet aleminde orospu çocuğu diyoruz, hala daha fetoş hocaefendimiz falan diyolar, onları ben değil katırlar ta göt deliklerinden siksin istiyorum ve onların sadece birer troll olmalarını bu yorumları ciddi ciddi yapmamış olmalarını diliyorum.

    YanıtlaSil
  82. @0101 buyur arkadaşım sözde makedonya locasına ait o belge saçmalığın daniskası buyur bak.Nasıl bi düzmece bilgisayar ortamında yapılmış belge olduğunu anlatayım kısaca.
    1.En başta dikkat edersen mark twain var.Bu yazarı bilmiyorum daha önce okudunuz mu ama bu adamın gerçek ismi değil mahlası.Adamın gerçek adı başka bişey.Loca kaydı yapılırken gidipte yazılarında kullandığı takma adıyla kayıt olmuş demi?
    2.Mark Twain ABD'li bir yazar makedonya locasında işi ne a.q ABD'de zaten bi ton loca varken ?
    3.En açık ispatı'da Atatürk'ün adını karalamaya çalışan hainlerin bu belgeyi düzenlerken gidipte M.Kemal Pasha yazıp sonuna da Atatürk eklemiş olması.Zira Atatürk'ün bahsedilen dönemlerde cumhuriyet bile yoktu ki Atatürk soyadını alsın.Bütün saçmalık bundan ibaret.A.q madem bi belge düzenliyosunuz bare o sulanmış beyninizle adam gibi bişey hazırlayında kör cahillerin önüne atın.Onu bile becerememişler hehe.
    http://i51.tinypic.com/mhy1iw.jpg

    YanıtlaSil
  83. Ya bide bu said nursi tayfası ayrı bişey zaten lan gittim hususi açtım bi bakayım bu millet niye bu adamın peşine takılıyo diye üşenmedim açtım okudum meşhur risale-i nuru.Abi adam gitmiş kıyamet vaktini bellirlemiş ya hay ben sizin kafanıza sıçayım ya.Ulan peygamber efendimiz bile bilmiyorken bu evliyadan bozma herifin zırvalıklarına kanıyosunuz ya helal olsun size ne diyeyim.He her söylediği yanlış değil tabiki o zaman Kur'anıda inkar etmiş olurum doğrulukları var ama %40'ı Said Nursinin yorumlaması.Zaten en başında da kendi belirtiyor.

    YanıtlaSil
  84. @Patula, ben zaten bu belgeleri kanıt olarak görmüyorum. Sadece diğer mason ithamı yapılan kişilere de kaynak olarak aynı yerin gösterilmesinden rahatsızım. Referans olarak bu sövdüğümüz adamları göstermek doğru değil yani onu diyorum. Yoksa dediğim gibi Atatürk'ün mason ayinlerine katıldığını hatta mason olduğunu iddia etmiyorum ama bilinçsiz olarak da olsa aynı amaca hizmet etmişler bir yerde. Ayrıştıkları nokta nedir; Atatürk'ün ülkeyi kalkındırmaya çalışması (özellikle sanayi ve eğitim alanlarında). Ancak ideolojik emelleri göz önünde bulundurduğumuzda savaş sonrası bariz bir milliyetçilik ve din karşıtlığı tavrını takınması hem etnik kökeni farklı azınlıkların isyanına sebebiyet vermiş, hem de hilafet yanlısı kesimin düşmanlığını kazanmış. Bunları kendi doğru bildikleri adına yapmış olsa da masonların gayet de işine gelmiştir. Aksi takdirde Atatürk'ü çok uzun zaman önce öldürebilirlerdi. Önümüzde büyük bir tehlike varken artık bunları tartışmamızın bile gereği olduğunu düşünmüyorum zaten. rte denen *** (buraya istediğiniz küfrü koyun artık) bu adamların kuklalığını yaparken yıllar önce ölmüş birinin üzerinden siyaset yapmak ne kadar doğrudur tartışılır. Daha önceki yazılarda bazı arkadaşlar yorum olarak bahsetmişti bop projesinden. Aynı terane işte. Umuyorum bu konuda da birşeyler karalanır. Bizi ilgilendiren bu çünkü ama hakkında çok az şey bildiğim bir insanı da ne taparcasına savunurum ne körü körüne düşmanlık yaparım. Hele "Atatürk ateistse ben de ateistim ulan." diyen insan(!)lar gördükten sonra iyice uzak durmaya başladım bu tarz düşünce sistemlerinden. Görüşü ne olursa olsun amacı halkı bir şekilde uyutmak olan siyasetçilerin savunuculuğunu ya da düşmanlığını yapmak yerine önümüzdeki maçlara bakıp tepkimizi koymamız gerekiyor. Konudan uzaklaştım ama bu internet sansürü örneğini vermek istiyorum aklıma gelmişken. Başta bu paketlerden birini seçmek zorunluyken, binlerce kişinin yaptığı eylem sonrası henüz bunun için ortam hazır değil diye düşünüp yok efendim isteyen normal devam eder biz sadece opsiyon sunduk ayaklarına getirdiler olayı. Gerçi eylem yapanların çoğunu yumurta kapıya dayandıktan sonra birşeyler yaptığı için küfredesim gelse de bu faşist uygulamayı engellemesek de ertelemiş olduk böylece. Birbirimize sanal ortamlarda 7/24 laikçi-şakirt-kafir-bölücü yaftaları yapıştırıp bu adamlara istediklerini vermeye karşıyım sadece. Gerizekalının biri bu yazının bile altına adminin Atatürk düşmanı ve nurcu olduğunu ima eden bi yazı yazmış. Durum o kadar vahim yani. Konu nerden nereye geldi yine ben burda sonlandırayım en iyisi.

    YanıtlaSil
  85. @0101 yazdıklarının çoğuna katılıyorum Ancak ;
    Ben Atatürkçü biriyim Kemalist değilim.Bu adamı incelemekle geçti lise çağlarım millet giderdi özentilikle marx okurdu lenin okurdu diğer taraf türkeştir bilmem nedir onu okurdu ama biçoğu Atatürk'ü derinlemesine analiz etmezdi.Ondan sonra niye bölünüyoruz diye ağlıyolar.Be adam bi milleti ayakta tutan şey dil,din,kültür ve birlikte yaşama arzusudur.Bizden ilk ikisini aldılar şuanda 2. aşamanın sonlarındayız.Malum ilk olarak Türkçeyi Turkcheleştirdiler.16 yaşındaki çocuk kanka gibi bi lafı bile qanqa şeklinde yazıyorsa durum vahimdir.Neyse katılmadığım tek düşünce şu o Atatürk ateist se bende ateistim diyen yobazların diğerlerinden hiç bi farkı yok onlarında kafalarını sikeyim.Ama Atatürk bi siyasetçiden çok öte bence bi dehadır.Ve bi çok suikastle öldürememelerinin "belki" nedeni de o zaman ki teknolojiden kaynaklıdır.Nitekim gerek JFK olsun gerek malcolm olsun bunların devirlerinde kullanılan silahlarla 1938 in arasında baya bi fark var.Nerden baksan en az 22 sene.
    Bu arada şöyle de bi olgu oluştu.Her selanikli sebatayist veya yahudi değildir arkadaşlar.Selanikin nerden baksan %50 si yörük has Türk'tür.Ki benim dedem de ordan bende mi sebataycıyım amk.Drama köyündenmiymiş neymiş.Endülüs zamanında göç eden yahudilerin de zaten masonluktur kabaladır vs.dir alakası olabilceği düşük bi ihtimaldir bana göre ama olabilirde tam emin olamam kimse olamaz sonuç olarak önce kendi değerlerimize sahip çıkıp bi arpa tanesi büyüklüğünde olan farklılıklarımızı kurcalamayı bırakıp bizi aynı çatı altında toplayan bizi biz yapan yanlarımızı konuşmalıyız.Ancak bu şekilde kim ve ne olduğumuzu hatırlayabiliriz.

    YanıtlaSil
  86. Bir insan hem müslüman hem de Nurcu olamaz. Bir insan hem Kur'an son kitaptır, Hz. Muhammed son nebidir deyip hem de Allah katından indirildiğini iddia eden Risale-i Nur'a inanamaz. Bu çelişkinin daniskası olur.

    Said Nursi'nin Risalelerde neler zırvaladığı ve Kur'an'a ne kadar ters şeyler yumurtladığı ile ilgili kısa bir bilgi vermesi amacıyla "Said Nursi Atatürk'e Deccal Diyor" başlıklı videoya bakabilirsiniz:

    http://www.youtube.com/watch?v=Vh075MJyY-Q&NR=1

    YanıtlaSil
  87. 0101 arkadaşım Siyonistlerin Malcom X ve Kenndy suikastlerinde başarıya ulaşmaları mutlak güç sahibi oldukları için değildir...Eğer bu şeytanilerin dilediklerini öldürme güçleri olduğunu kabul edersek Allaha şirk koşmuş oluruz istemeden...Ki yorumlarından seni tanıyabildiğim kadarıyla bunu aklından bile geçirmediğini biliyorum...Ömrü veren Allah...Herkese bir vakit ve vakit geldiğinde de sebepler yaratmış...Onlar bir tuzak kurar Allah da bir tuzak kurar...Bazen başarılı olurlar çünkü Allah o şekilde olmasını murad etmişdir bazen de ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar başarılı olmazlar...

    Bu arada Patula arkadaşım dediğin gibi her Selanikli Sabatay değildir maalesef bazen her Selanikden ve Rumeliden göçen vatandaşlarımızı aynı kategoriye dahil etme hatasına düşüyoruz...Endülüs zamanında Osmanlı himayesinde coğrafyaya yayılan Yahudilerin Kabbalayı ve Ezoterizmi tanımama bilmeme gibi bi bilgisizlikleri olamaz...Çünkü Kabala zaten Mısırdan kurtulan Yahudilerin arasındaki adı Kabala olan zat tarafından yazılan bir büyü kitabıdır ve nesilden nesile günümüze kadar ulaşmışdır...

    YanıtlaSil
  88. 17 yaşındayım. bu genç yaşta hayatımın amına koydun sikko.

    neye güvenecem lan ben? yıllardır öğrendiğim şeyler ne benim?

    yaşasın septisizm! diyerek işin içinden çıkıyorum.

    YanıtlaSil
  89. @ aslan arkadaşım kabbala bahsettiğin gibi birşey değil biraz daha araştır.Birincisi kabala tek bir kişi tarafından oluşturulmamıştır.Kökeni çok eskiye dayanır.Ve birden çok kişinin yazdığı metinlerden oluşur.Nitekim ispanyadan da 2 metin çıkmış geriye kalan 3 metinse farklı yerlerdendir.İspanya'dan çıkan metinlerinde sadece biri endülüs emevilerinin döneminde yazılmıştır.Ok ?

    YanıtlaSil
  90. sabetaycıları küçümseyen küçük beyinlere hatırlatayım
    bu lavuk güruh cumhuriyet tarihi boyunca tam 3 kez israile vatandaşlıkiçin için müracaatta bulunmuş ancak kabul edilmemişlerdir
    http://www.medyafaresi.com/haber/26100/yasam-sabetaycilar-israile-geri-donmek-istiyoruz-peki-ama-neden.html

    YanıtlaSil
  91. Patula arkadaşım Kabalanın söylediğin gibi değişik versiyonları vardır...Ben de zaten ilk çıkış noktasından ilk kitap haline getiren zatdan bahsettim...O zatın adı Kabala olduğu içinde bu kitabın adı Kabala olarak kabul görmüşdür...Mısırda Firavunun büyücülerinden öğrenilen büyüler o kitaptan Yahudilerin arasına yayılmışdır...Babil kısmı tabi cok daha gerilerde...Öğrenmenin araştırmanın sonu yok tabi bu vesileyle paylaşdığın bilgiler için kendi adıma teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  92. Neyse şimdi açıklamam herşeyi saatler sürer.Zaten bi hafta sonra yazıcam detaylı olarak.Bilgilerin için yinede teşekkürler.

    YanıtlaSil
  93. sikkocuğum o kadar detaylı bağlantılı yazmışsın ama enver paşadan hiç bahsetmemişsin. olası bilinmeyen işlerin altında onun parmağı da yoksa ben bacanaklardan özürdilerim

    YanıtlaSil
  94. @Patula

    Sevgili arkadaşım bir söz vardır ''Fazla mütevazı olma gerçek sanırlar'' diye...Hakketen doğru bir söz..Aynı şeyden bahsetmediğimizi düşünüyorum...Şimdi sen diyorsun ki İspanyolların zulmü sebebiyle(aslında son derece bilinçli bir şekilde tıpkı Hitlerin yapdığı gibi)Osmanlıya sığınan Yahudiler Kabalayı masonluğu vs bilmezlerdi fazla alakalı oldugunu sanmıyorum...Bende sana bu cümlen üzerine bilmemelerinin mümkün olmadığını belirtip ek bir bilgi olarak Kabalanın içindeki büyülerin ilk kitaplaşma zamanını ve ilk kitaplasdıran sahsın ismini söylüyorum bana daha sonraki versiyonlarından bahsediyorsun...5768 yıl önceki kitap haline getirildiği ilk versiyondan bahsediyorum...Taaa Babile ya da Hz. Süleyman zamanına ise hiç gitmiyorum ...Yukarıda da belirtiğim gibi bilginin sonu yokdur ne kadar öğrenirsek bir o kadar bilmediğimiz şey olduğunu farkederiz yeni şeyler öğrenmeye her zaman çok açık biriyim ve öğrendikçe ne kadar az şey bildiğimi de farkedenlerdenim çok şükür...Bu konuda senin kadar cok bilemesem de bildiğim tek bir şey var ki oda senin düşündüğün gibi aman canım İspanyadan göçenler zaten Kabalayıda cok bilmezlerdi yada masonluğun dayandığı gizli öğretiyi örgütlenmeyi bilmezlerdi düşüncesinin ne kadar ii niyetli bir düşünce olduğudur...

    YanıtlaSil
  95. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/George_Washington_statue_1.jpg

    abd'nin kurucusu mason george washington'un bu pozuna ne demeli, ilk aklınıza gelen ne? bizim keçiye ne kadar benziyor :)

    YanıtlaSil
  96. Sikkocum demişsin ki :
    "Şimdi anasayfalarında böyle derlerken, resmi Facebook sayfalarında da şu yazıyor:

    "Yalnız Masonlar.org Türkiye Büyük Locasına bağlı değildir.""

    Yukarıdaki yorumları okumadım belki yazmışlardır ama ben yinede söyliyim. türkiyede iki mason locası var. Biri Türkiye Büyük Mason Mahfili biride Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonları Büyük Locası. Büyük locadan değiliz derken biz hür masonlardanız manasında demiş olabilirler. Selametle.

    YanıtlaSil
  97. yazına bişe demicem çünkü
    bunu okuyamadim
    yazı renginimi arkaplanımı değiştirceksen değiştir gözlerim birbirine kayıyo birader
    sayfana çeki düzen ver okurun bu yazınıda .
    saygılar gömdüm byes

    YanıtlaSil
  98. @ aslan sakin ol koçum ne bu şiddet bu celal sana kötü bişey diyen yok önce bi bunu anla hemen saldırganlaşma.Kabala konusu çok sıkıntılı bi konu o yüzden dedim saatler sürer diye anladın ? Mütevazilikle alakası yok zaten bildiğim bi konuda da mütevazi olmam.Olmaya çalışan yapmacık insanlardan da nefret ederim.Keşke detaya girsen de bilmediğim bişeyleri öğretsen bana ne güzel olurdu.Hadi Allah'a emanet.

    YanıtlaSil
  99. @Patula

    Sakinim ben Patula sanırım iletişimde sıkıntı yaşıyoruz...Yaptığın yorumda beni rahatsız eden sadece ders verir mahiyetde cümleni Ok tarzında bitirmendi...Belki de kötü bir niyetin yok yazım dilinde ses mimik vs belli olmadığı için birbirimizi celalli ya da ders verir tarzda anlıyor olabiliriz...Verdiğin bilgilere yada eksik bildiğimiz konuları tamamlamana anca mutlu olurum arkadaşım...Dedimya öğrendikçe daha öğrenecek nice şeyler olduğunun farkına varıyoruz...
    Bu blogda yaptığım yorumlarda sadece düşüncemi ve eger bildiklerim varsa da başlıklar halinde vermeye dikkat ediyorum...Çünkü seninde dediğin gibi uzun ayrıntılı detaylı konular...Merak eden ilgisi olan zaten verilen konu başlıklarından kendisi araştırmalı...Ayrıntı detay için ayrıyeten blog acmamız lazım ki benim kendi adıma vakdimde sabrımda yok maalesef...İnternetde sadece bu kadarıyla yetinmeyi tercih edenlerdenim...Anladığım kadarıyla sen üstde yazdığın gibi bu konu hakkında bir hafda sonra bir araşdırmayı paylaşacakmıssın...Blok sahibi isen zevkle senin blogunu da takip etmek isterim...

    Son olarak kendi adıma diyebilirimki düşmanımı tanıyorum ondan korkmuyorum ama onu asla hafife almıyorum...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  100. Yine yarım saatimi sikerttin ama deydi be reyiz , deydi be !

    Onca sorularımın hepsine cevap verdin ve anlattığın herşeye rağmen benimde kendime ait yorumum var kafamda , artık kimsenin dediğine inanmıyorum eamk , bi ton da kitap alıp farklı görüşleri , mason oalylarını araştırıcam bakalım .

    Bu arada burdaki taşaksızlardan biri TR.'nin yakın tarihiyle ilgili bişeyler yazarmısın demiş , harbiden reyiz , şu darbe konularıyla - sağ-sol kavgalarıyla - akp'nin seçimiyle filan güzel bi yazı yazamaz mısın he gadasını aldığım , hadi mucuk ..

    YanıtlaSil
  101. @ inci

    Panta , sayfanın en üst sağ kısmında Tema bölümü var , orda 2 çeşit tema var , istediğini tıkla , gözün yorulmasın , sikin ağrımasın , akşam performansın bol olsun goçum .

    YanıtlaSil
  102. piç yazı gözlerimi rahatsız etti

    YanıtlaSil
  103. panpa çok uzun lan bun önceden caps felan attırırdın araya e bunda oda az sıkıldım valla lan.
    ben 2. sınıfta resimsiz kitap okumayan adamım taşşağını seviyim bida yapma böyle

    YanıtlaSil
  104. @MaNgOsEr

    eyvallah panpacım .

    YanıtlaSil
  105. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  106. Yeşilay ve şövalye bağlantısından sonra siktiri bastım. Böyle düşünmemiştim, hatta Yeşilay'ı araştırdığım bile söylenemez.

    Baya iyi yazı olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  107. ibretlik yazmışsın lan hele şurası var ki :''Bu iki yobaz grup var ya, ki bunlar Türkiye'nin yarısından çoğunu oluşturuyorlar, şimdiye kadar anlattıklarımı ve esas birazdan anlatacaklarımı, işte bunlar yüzünden konuşamıyoruz. Kişiliksiz, karaktersiz, bir ideolojiye sarılmazsa kendisini çıplak hisseden, kendine ait bir görüşü olmadığı gibi ya geleneğine bağlı olan ya da yaranmak istediği elit kesimin takdir ettiği fikre yönelmeden yapamayan salaklar var ya, onlardan büyük düşmanımız yok... Takım tutar gibi ideoloji tutan kör fanatikler, hepinize lanetler olsun.''

    onların ben anasını sikiym işte anasını

    YanıtlaSil
  108. maykiiih geah eppek ye! geah maykii tava eppeği..

    YanıtlaSil
  109. Sikko çok uzun yazmışsın a.q. Hepsine cevap verirdim de ben ne yarrak yiyecem işim gücüm var. Yazmaya başlasam sabahı bulur. sonra sen cevap yazıcan 10 saat. İşin yok ona da cevap ver. Bir noktadan başlayıp kapışmamız lazım msn felan. Napak?

    YanıtlaSil
  110. http://www.arastiralim.net/wp-content/uploads/2011/04/Kemal-Atat%C3%BCrk-07.jpg

    Bune lan böyle hahahahaha sandalyeden düştüm

    YanıtlaSil
  111. İyi güzel, eyvallah ama, bu ne ağzı bozuk anlatım ve yorum yazma şekli a.q, EDEP YAHU! Ama çok güldüm, ha hepsini okumadım, anlatım süper valla belgesel olur bu yazıdan hemde hiç sıkmayan. Ancak argo çok fazla.. Hoşgörü güzel ahlak, bize miras.. Bunu biraz kullannmak gerek..

    YanıtlaSil
  112. http://www.arastiralim.com/tag/m-kemal-ataturk/

    Beyler boş zamanınız varsa bu kaynaktan yararlanın. Sikko'nun yaptığı gibi kılıf uydurma çabaları yok. Tamamen resmi tarih anlatılıyor+belgesiyle+farklı yorumcu ve gazetecilerden.

    YanıtlaSil
  113. Sikko ailecek takip ediyoruz lan seni. Lafın gelişi değil, anne ve babamda okuyor seni.

    YanıtlaSil
  114. allah razı olsun çok güzel yazmışsın.

    YanıtlaSil
  115. selam çok güzel bir yazı ama hakkaten okuyamadım, özet geçer misin kısaca, mason derneklerini kapattığı için mi öldürüldü, bir de ne ile öldürüldü zehir fln?

    YanıtlaSil
  116. Yine sikip atmışsın.
    http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6043
    RTE Hakkında yaz birazda.

    YanıtlaSil
  117. ne yaptın be! kendimden geçtim gece gece.

    YanıtlaSil
  118. İnsanın tanıdığı veya tanıdığını sandığı bir Atatürk hakkında çok güzel bilgiler vermişsin seni çok tebrik etmek istiyorum.Modern devletlerin politikasının da asimilasyon olduğu apaçık belliyken,bizi kültürümüzden dinimizden insanlığımızdan çekip çıkarmak,modern dünyanın onca bokuyla uğraşıp birbirimizi,tarihimizi,geçmişimizi anlatıp-anlayıp-okumamıza engel olmaya çalıştıkları bu kadar belliyken boş oltaya yem olan balık misali ölüme yürümememiz için çok güzel yazmışsın.Eline,koluna gönlüne sağlık.

    YanıtlaSil
  119. beyin amcıklaması oldum sayende.sadece %70 ine katılıyorum ama %100 ufuk açıcı bilgiler ve yorumlar.ıptıs ıptısss.

    YanıtlaSil
  120. Sikkofim benim taşağına kurban yazı süperde birgün sikertecekler senide illucular :)

    YanıtlaSil
  121. tankla, tüfekle, ağır sanayi hamlenizle gelin. hepinizi döverim.

    YanıtlaSil
  122. michael

    'Hilal-i Ahdar cemiyetinin kurucularından biri de çok enteresan bir kişi: Said Nursi.'

    demişsin ben böyle birşey bulamadım kaynak gösteririmisin

    'Siz de bi yerden çıkmayın zaten, bir şeyden de eksik kalın.'

    birde neden böyle birşey dediğini anlayamadım

    YanıtlaSil
  123. "Freemasonry: A Celebration of the Craft‎" yazarlari John Hamill ve R.A Gilbert'tir ve ne yazik ki John Hammill bir kutuphanede calisan orta okul mezunu cahil bir kimsedir ve baska hic bir kitap yazmamistir, komik olan bu kitabi yazdigin haberi yoktur, R.A. Gilbert ise Masonlar tarafindan "sahte mason" olarak deklare edilmis sarlatanin biridir. Kaldi ki kitapta Ataturk'un uye oldugu soylenen "Macedonia Risorta Lodge No.80" hic kurulmamistir.

    YanıtlaSil
  124. Panpa eyvallah çok şey öğrendim yazıdan bir de şu Atatürk'ün açıklanmayan vasiyeti hakkında bir yazı yazsan tadından yenmez taşağını yediğim.

    YanıtlaSil
  125. "Bu iki yobaz grup var ya, ki bunlar Türkiye'nin yarısından çoğunu oluşturuyorlar, şimdiye kadar anlattıklarımı ve esas birazdan anlatacaklarımı, işte bunlar yüzünden konuşamıyoruz. Kişiliksiz, karaktersiz, bir ideolojiye sarılmazsa kendisini çıplak hisseden, kendine ait bir görüşü olmadığı gibi ya geleneğine bağlı olan ya da yaranmak istediği elit kesimin takdir ettiği fikre yönelmeden yapamayan salaklar var ya, onlardan büyük düşmanımız yok... Takım tutar gibi ideoloji tutan kör fanatikler, hepinize lanetler olsun."

    şu paragrafla düşüncelerime tercüman oldun. keşke herkes okuyunca bunun farkına varabilse.

    YanıtlaSil
  126. helal olsun lan sana taşşağını siktiğim, hepsini okudum güzel gözlemlemeler yapıp tüm samimiyetinle yazmışsın

    ayakta alkışladım piç kardeşim.

    YanıtlaSil
  127. teşekkürler arkadaşım, çok güzel bir yazı olmuş..

    YanıtlaSil
  128. vay amk neler varmış. onların planları tıkır tıkır işliyor biz de evde pes oynuoz amq.

    YanıtlaSil
  129. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  130. Dogma denilen Kur'an-ı Kerim'in yoruma açık ayetleridir kesin hüküm bildiren ayetleri dogma olamaz.

    Bazıları bu ayetleri şahsi durumlarına göre yorumlayıp dogma haline getirebilir.

    YanıtlaSil
  131. bir E. T. havası sezdim ben bu bıngıldak kıvamlı hıyarda.

    YanıtlaSil
  132. adam kitap yazmış farkında olmadan. sana puanım 10 kanka

    YanıtlaSil
  133. "Ayrıca Kuran'ı Türkçe'ye çevirme sebebini Kazım Karabekir şöyle aktarır: “Evet Karabekir, Arapoğlu’nun yavelerini Türk oğullarına öğretmek için Kuran’ı Türkçe’ye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım, ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler..” (Atatürk - Kazım Karabekir, Paşaların Kavgası. Sf 159)

    hacı burda kastedilen şey insanların "budalalık edip aldanmakta devam etmemeleri" gereken şey din ya da kuran değil dini yanlış aksettiren, kendi çıkarları uğruna din adı altında insanları kandıran insanlardır. o yüzden bu bir kanıt olamaz Atatürk'ün herhangi bir din mensubu olmamasına. yani en azından bu bir kanıt olamaz.

    YanıtlaSil
  134. http://www.psisikarastirmalar.com/makale/beni-masonlar-oldurdu.html

    YanıtlaSil
  135. Hocam illuminati'nin yüzlerce yıllık planlarından biri olduğunu söylediğin avrupa birliği de bir hristiyan kulübü değil midir? imparatorlukları din eksenli oldukları için parçalama hedefindeki bu adamlar için çelişkili değil mi bu? biliyoruz ki götümüzü versek giremeyecez ab'ye, çünkü müslümanız, orası hristiyan kulübü.

    YanıtlaSil
  136. Uzunluğunu bile fark etmeden bir çırpıda okudum. bu konulara merakımın uyandığı günlerde bloguna rastlamak müthiş oldu yaz yaz günlerce okuyacağımız şeyler yaz yine de okuruz biz.

    YanıtlaSil
  137. Manipülasyon çağında hiçbir şey demeden bir şey demiş gibi yaaprak ATA savunması da ilginç...
    MEsela ya kafam karıştı ama ...yok be olm....
    ya öyle dğieldir...
    midesi ağrıyordur...
    basur olmuştur ...
    Ne güzel yazı şakşakçıları da senin küfürlerine hayran ve küfrü sonuna dek hakeden kitlenle sen sonuna dek gerzeklikle başbaşa kalın e mi ?
    E .aq

    YanıtlaSil
  138. şu yaz tatili bitse de her satırın sonuna 3 nokta koyunca çok manidar cümleler kurmuş olduğunu zanneden berkcanlar siktir olup gitse.

    YanıtlaSil
  139. ulan saat kaç olmuş. senin blog'tan çıkılmıyor.

    YanıtlaSil
  140. Alo gözüm maykil, konu buralardan acilmisken mkultra, ve zihin kontrol olaylarinda yedigimiz ictigimiz de cok önemli. Adamlar kancayi takmis durumdalar her yerde, midemize gidenden altinda yasadigimiz atmosferine kadar.
    Mesela yediklerimizin icinde ne olduguna, ve islenmis sekerin salgilattigi dopamin, ve kölelesmis toplumlarda seker tüketimi, seker fabriklarin ve endüstriyel yiyeceklerin tarihine varan bir arastirma yapabilirsin.. (düsünün ki, veterineriniz köpeginize seker vermeyin, kör olur ve ömrü kisalir diyor, ulan ibneler, siz zaten kendiniz yiye yie körlesmis durumdasiniz)
    simdiki basimizdaki yavsaklarin, tarima balta vurup, genetigi degistirilmis Monsanto tohumlari almaya vardirdiklari yoldan cikar bu..
    Bilmeyenler icin dipnot: Monsanto, elbette yahudi sirketi. Ve daha gecende amazon ormanlarinin üzerinde biyolojik bir silah kullanarak ormanin bir kismini kuruttular; http://beyondthecurtain.wordpress.com/2011/07/07/monsantos-agent-orange-being-used-to-clear-amazon-forest/
    Ulan bu arada, nasi bi manyaklik bu adamlarinki ya, nasi bi kendini bilmezlik, nasil bir hastalik ki bu kurutmus onlari, böyle herseyi yoketmeye öldürmeye calisiyorlar.

    YanıtlaSil
  141. Sevgili sikko. Sadakat duruşu olarak tasfir ettiğin şeyin şu ihtimalden kaynaklandığını düşünüyorum. Fazla alkol almanın ve karaciğer rahatsızlığının en bariz belirtisidir.

    Nereden biliyorum amnk değil mi, dedem de karaciğer kanserinden gitti ve alkolikti amnk. Belki de dedem masondu lan? Ohaa. Bak hiç aklıma gelmemişti.

    Şaka tabi amnk.

    YanıtlaSil
  142. ulan o kadar yorum yazdım yanlıs tusa bastım gitti hepsı ..neyse tekrardan yazmıcam hepsini sunu unutma ATATÜRKÜN olmasaydı diye başlayan paragrafın ben taaaa..(neyse kandıl bugun )lan eger karsımdakı adam yaptıklarını görmezlikten gelip sadece sözde hatalarını söylerse yok söyle falan diye atlarım o adamın üzerine .. dicem tabı günahları omustur diye şapsal peygamber degıl adam ..ilk önce kabul edıcek bazı seylerı ondan sonra konuşcak karşımdaki vs..hem tarihde bi olay değerlendirilirken bulundugu zaman dilimi durum vs. esas alınır ..bu zamandan atmak kolay tabi...ha sunu unutmadan söyliyem ulan ATATÜRK olmasada TÜRKİYE olurdu falan filan.. lan nasıl olcak hadı biz ilkokul müfredatını okuyoz sen nerde okudun arkadas.taviz falan de bana açıkla lütfen o tavizleri ..ya sabır

    YanıtlaSil
  143. tamam ben siklenmiyorum, ilber ortaylı da benle aynı fikirdeymiş buyur ona atarlan böyle: http://www.youtube.com/watch?v=G-BjZ2PQPSQ

    YanıtlaSil
  144. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  145. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  146. harika bir yazı daha, bravo sikko.
    böyle devam et, kaynatasız orospu cocuklarının yorumlarına aldırma, sikeriz onları merak etme sen.
    deliller ile konuşuyor olmasan şu blog u sık kullananlardan siksen kullanmam kısmına alırdım emin ol.
    hadi kolay gelsin, yeni yazılar bekliyorum senden orospu cocugu pkk ile ilgili olabilir bdp yavşaklarıyla ilişkilerinin perde arkası vs...
    MİKROFON SENDE...

    YanıtlaSil
  147. sikkocuğum bir ekşici piç iken aydınlanma yaşadım resmen. teşekkür ederim adi göt baya sövmüşsün ama neyse mühim değil, bir şeyler kattın sonuçta bana... çok da abartmak istemiyorum yazının süperliğini, harikalığını falan vurgulayıp. tam bir ekşici piç tribi çünkü. neyse hadi baya afallamış durumdayım, siktirip gideyim ben.

    YanıtlaSil
  148. aa martin baba da onlardanmış http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/0000217/l-martin-scorsese-fb3c73f3.jpg

    YanıtlaSil
  149. Öncelikle eyvallah yazıların çok iyi ve sadece yazıp bırakmıyorsun kanıtlıyorsun.

    Yalnız Atatürkün dinsiz olup olmadığını bilemem ama şunu biliyorum.Atatürk mason olamaz.Bir kere mason olan bir adam 7 düvele kafa tutamaz.Tutturmazlar.Atatürkün nutukundan örnek vermişsin tek bir din barış özgürlük vs vs.
    Bunu sadece Atatürk mü istiyor ? Herkes ister .
    Bende böyle birşeyi isterim evet belki biraz hayal hatta baya bi hayal ama şimdi bendemi masonum mına koyım.Neyse geriye Atatürkün o el hareketi kalıyor.Onun sebebi bir çok şey olabilir.Yalnız bildiğim bişi var masonlar derki o duruş kesinlikle loncaların dışında yapılmaz(mış).Yani başka insanlara gösteriş için fotoğraflarda poz verirken falan bu duruşun mason ların nizam duruşuyla bir alakası olmadığını söylerler.
    Ayrıca Atatürkün mason olucak kadar akılsız olduğunuda düşünmüyorum.Öyle akıllı bir adam böyle kendi istekleri peşinden giden başka insanları düşünmeyen örgütlere katılmaz.

    YanıtlaSil
  150. Taşağını avuçladığım gene sikertmişsin lan.. şu kayıp kıta olayına da bi girsen fena olmucak sikkocum.. mısıra ordanda bu masonlara bağlantılı olduğunu düşünüom lan..

    YanıtlaSil
  151. götüm gibi olmuş bunlara inanan salaklar var mı lan hakkaten?

    YanıtlaSil
  152. gotunu alda siktir ol git.

    YanıtlaSil
  153. Marx ve SSCB liderlerinin masonluk iddiası biraz absürt olmuş ki bir toplumbilimci olarak kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyleyebilirim. Bu isimler mason örgütlerinin örgütlenme çağında yaşadıklarından bu tür suçlamalar ilgi çekici olabilmektedir ancak Marx , Lenin ve Stalin gibi isimler uzaktan yakından masonlukla alakası olmayan kişilerdir.

    http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/marx_k.html

    Bu linkte Marx ile yapılan kısa bir röpartajdan alıntılar var. Lenin ve Stalin'de Bolşevik Devriminin ideolojisini benimsemiş önemli isimler olarak bırakın mason olmayı masonluk karşında durmuşlardır. Bizzat Stalin döneminde rus locaları bile kaldırılmıştır.

    Bu yüzden toplumsal eşitliği bir ideoloji haline getirmiş önemli isimleri bu suçlamalarla tanımlamak yanlış olacaktır.

    Bilgilerinize

    YanıtlaSil
  154. Okudum babuş. bilmediğim çok bok varmış onu öğrendim paşayı daha bi çok sevdim. emeğine zihin gücüne sağlık <3

    YanıtlaSil
  155. orospu çocuğu gözlerim kör oldu sabahtan beri okuyorum helal olsun be

    YanıtlaSil
  156. Senin a.q ben..Bayıldım lan bloğa..Hele tamamen benim görüşümde olan,herşeyi salt doğruluğuyla,tarafsız bir şekilde öğrenmeye çalışan birisi tarafından yazıldığını gördüm..Vuruldum..Askerliğim olmasa tanışmak isterdim inan..

    Yazının her noktasına katılıyorum..Ellerine sağlık.
    Allah beynine zeval vermesin.

    YanıtlaSil
  157. sikko mükemmel bi yazı bazılarının dediği gibi bu blogun okuyanının artması lazım

    YanıtlaSil
  158. sikkofield olum cidden süpersin,helal olsun sana bir çoklarının düşündüklerini kendi aralarında konuştuklarını ama bir türlü sesli söyleyemedikleri söylemeye çalışanlarında maddi kavramlar yüzünden vakitsizlik çektiği şu konuşları yazman,emek vermen büyük iş....tbrklr eline sağlık.üşenmeden bunları yaptığını görebilenlere selam olsun

    YanıtlaSil
  159. Uzun zamandır bu kadar keyif alarak bi yazı okumamştım. Eline sağlık teşekkrler. Ancak bende bişeydemek istiyorum ki kendini elit sanan 3-5 tane taşşaksıza götünü yiyim yağı yapan ekşici harbiden 'mına koyayım.

    YanıtlaSil
  160. Latife Hanım'ın sabetayist olduğu Soner Yalçın ve Yalçın Küçük tarafından ortaya atılmış, gerçekliği olmayan bir durum malesef.

    Nereden biliyorum derseniz, biliyorum işte...

    YanıtlaSil
  161. adnan menderesin neden öldürüldüğünü yazsana ? şimdiki hükümet çok önemsiyor bu mevzuyu o zaman darbe mi gerekliydi masonlar için,yoksa adnan menderes mi? bu soruyu çözersen şu anda ak partimi gerekli darbe mi? bunun cevabı çıkacak ortaya...60 darbesi diğer darbelerle alakasız bence ama senin fikrin ne olur bu konuda merak ediyorum? acemi inönü hiç kimseye hizmet etmeden, tecrübesizliğin kurbanı oldu siyasette ve menderes bu oyunla geldi başa. gerçekten indirilmesi gereken bir insandı dönemin de benim kanaatim bu yönde? ama nereyi açsam adnan menderesin çığır açan projeleri çıkıyor karşıma...acaba yanılıyormuyum...yahudi olduğu idda edilen ilker başbuğ dönemin de komutanların içeriye tıkılmasına sessiz kalan bir tsk var.bir taraftan da terörden rant elde edan paşalar var...gerçekte sorunlar doğru ama içeriye atılan insanlar doğrumu?yap bi prison break içerden çıkart paşaları bakalım :) yine kendi fikrimi söylim, doğru insanlar içeriye tıkılıyor ama her zaman şüphe duyarım kendimden de :) dediğim gibi adnanı çözersen şu anki süreçte çözülür ? yanlış anlama araştırma ve kaynak şeklini sevdim o yüzden çöz çözebilirsen diyorum emirvaki değil yani :) Mustafa Kemal konusun da ise bence saklanan gerçek son 10 senesinin çok buhranlı geçtiği,ideallerini sorguladığı çiftlik evin de işe yaramaz kalmasının kendi kararı olduğu, bu göz önünde bulundurulursa; kimseye hizmet etmediği belli. açıkça bir locanın hükmüne girmediği kesindir.o dönem de şimdiki gibi bushu harca obamayı getir yok çünkü, bi tane lider çıkardın mı ölünceye kadar kullanıyorsun adamı ama M. Kemal'in hayatını detaylı bilenler işlerin bu şekil de olmadığını bilir, bu sebeple de masonlar tarafından öldürülmesi doğru olabilir fakat bana kalırsa gereksizdir.LOCALARIN KAPATILMASI İLE AÇILMASI ARASIN DA MUSTAFA KEMALİN ÖLÜM TARİHİYLE ALAKASIZ BİR ZAMAN FARKI VARDIR.tekrar menderese dönersek; marshal yardımı almak zorunda kalan inönü, rusyanın bizden istediği o dönem ki topraklar ve sıkıntılı savaş süreci göz önün de tutularak başa gelişi hesaplanmalı gibi.bu yüzden aynı fikirdeyim senle, komünizm ve kapitalizmin aynı tornadan çıktığına katılıyorum yani,çünkü çelişkiye düşüyorlar bazı devlet politikaların da.sözde abd komünizm sempatisinden korkarak bize yardımda bulunuyor, bi taraftan da rusya bizden toprak istiyor ne alaka yani...ama şu anki çin kominist gibi üretip kapital gibi satıyor ve bu taşşaklı dediğin dayıların hepsinin amına koydu özellikle de bu mason diye hitap ettiklerinin...sence uzakdoğuda yakın bi zaman da savaş çıkar mı? ben koreden bir adım bekliyorum sonra çinide işin içine dahil edecekler gibi başka türlü siksen çıkamazlar bu salak kriz görüntüsünden :) bendende bi piyasa tiyosu altın ve petrol 2 ayda % 10 zıplar paranız varsa yatırın derim :) ...

    YanıtlaSil
  162. aga çok iyi bi yazı gene.sana vermiycek Selin'i köpekler siksin şu dakkadanan sonra :) :P antiparantez şu bilgiyi paylaşmak isterim 'Atatürk komünistlerle çok iş yaptı,komünistler bizleri çok severler,başımızı okşarlar,bayramda şeker verirler' diyen kişiler için:Rus lider Stalin,Ardahan ve Kars'ı alıp boğazlarda üs kurmak istiyordu.Stalin,İngiltere Dışişleri bakanı Ernest Bevin ile 19 Aralık 1945te Kremlin Sarayında yaptığı görüşmede,1921 antlaşması öncesinde var olan sınıra dönülmesini istediğini belirtiyor.Stalin'in Kars ve Ardahan'ı almak için hazırladığı planda bu belgeler sayesinde ortaya çıkıyor.Belgelere göre Stalin,Türkiye'nin doğusunda hak iddia edebilmek için ülkesinde ermeni nüfusu arttırmayı denemiş.Ülkeye adım atan her ermeniye vatandaşlık verileceğini duyurmuş.bu yolla 50.000 den fazla ermeniyi toplamış.ülkenin ermeni nüfusu kaldıramayacağını bahane ederek Kars ve Ardahan üzerinde hak iddia eden Stalin,bunu başaramayınca ermenileri Sibiryaya sürdürmüş..... aynen devam aga.takipteyiz part II.

    YanıtlaSil
  163. Atatürk masonmuydu masonun önde gideniydi.. kabalist bilgilere sahipti örnegin manyetizma gözleri ile insanları hipnoz edebiliyordu .bir gözü kördü :) hain nahumun verdigi söz tutuldumu tutulmadımı ülke bir sürü velidi zina ile doldu :) sonra ne oldu laik lik sayesinde islam dini hariç tüm çakma dinler yayıldı hala ülkede din eğitimi beli bir yaşa kadar yasak ..Din Allimi yetişmeyen bir müslüman cografya Atatürk tüm kurtuluş savaşı silah arkdaşlarını öldürtü bak hain nahuma nasıl hizmet etti . islam ümmetti tek vucuddur başı kesildi halifeligin kaldırılması ile sonra dil inklabı ümmetin hafızasını sildi daha bir çogu yeni dunya düzeninin o yıllarda planlandıgını gösterir senin anlatıkların bin dogru içinde bir fitne ki öyle bir fitneki şeytanın gizli bilinç altına üflemesi gibi :)) agzından taşakla gezenin ilmi götüne kaçmıştır :))

    YanıtlaSil
  164. Bir yazınızda osmanlı hiç bir zaman şeriatla yönetilmemiş gibi bir hezeyanız var bu tarihini bir sizmi okuyorsunuz? peygamberimizin hadis şerifte övdüğü fatih demi şeriat dışıydı yuh sana :))Atatürkü masonların öldürmesinin sebbebi kendisi saf kan bir yahudi olmaması idi onun için güvenilmezdi .. ve zamani gelince infaz edildi.. saf kan yahudi başka kırma yahudi senin gibi buyuk ihtimal sende kırma yahudisin ve saf kan yahudilere olan düşmanlıgın yüzünden bunları yazarsın .. siyon protokolerinde zaten bu bahsetigin mevzular var..
    Atatürkün mu kıtası ile ilgilenmesi neydi ?
    Son nefeste ne oldu bilinmez lakin . bir insan hayatında ne ile çok meşgul oldu ise onun ile haşr olacaktır.. Allahu Alem .Gözden kaçırmaya çalıştınız şey metafizik hadiseler.. mesela Atatürke hediye edilen bir secadde var ne iş dir o ilmi ledun mesajıdır o satanistlere :)))

    Atatürk ve Hitler çok benzer yanları vardı .. en ilginç ikiside arkolojiye düşkündü hani kayıp sandık varya hz süleymanın sekinet sandıgı Nah bulursunuz onu angutlar o sahibine ulaşacak :)
    Decaliyet decalini bekliyorsunuz.. gelsin bakalım decaliniz .. Bizimde gelecek olan mehdimiz var hz davutun kılcı ile kesilecek olan başınız var ..ya onu nereye alıp gideceksiniz. ahretde çoook çetin bir hesabınız var. :)

    YanıtlaSil
  165. Hacı son 4 günüm yazdıklarını okumakla geçti.Bu soktuğumun sitesine de ilk yorumum bu .

    Dediklerine aynen katılıyorum , zaten hemen hemen her konuda aynı fikirde oluyoruz.

    Yeni yazılarını bekliyorum ipne

    YanıtlaSil
  166. MAYKIL SKOSFIYILD SUPER YAZMISSIN ADAMAMIM ...SENINLE TANISMAK ISTERIM BU ENGIN BILGINDEN YUZYUZE FAYDALANMAK ISTERIM YAZILARINI HEYECANLA OKUORUM ... EMEGINE SAGLIK...

    YanıtlaSil
  167. Lan dalyarak Atatürk nutukta neden Tek Dünya Devleti demiş diyorsun da, dünyadaki tek dünya devleti anlayışı sadece siyonistlere mi özgü amk? Lisedeki ders kitaplarından aklımda kalanlar itibariyle, bilinen tarih boyunca kurulan Türk devletlerinin hepsinin amacı "Tek Dünya Devleti" idi. Bu yüzden hepsi durmadan fetih politikası izleyip sınırlarını genişletme, kendi öğretilerini yayma çabası içindeydiler. Yeri geldi birbirinden farklı iki Türk devleti karşı karşıya geldi, biri birini yıktı, öteki geldi onu yıktı. Birlik sağlansaydı bence başarırlardı da bunu. Belki de bu orospu çocukları siyonistler bu ideolojiyi bizden kapmışlardır ne dersin?

    YanıtlaSil
  168. Atatürk'ü dindar göstermeye çalışmıyorum da kardeşim: Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'a Kur'an tefsiri ve meali yazdırmıştır. Atatürk dindar mıdır bilemem ama dine önem verirdi.

    YanıtlaSil
  169. ey taşamızı yiyen adam bu kadar uzun yazıyı yazarken hiç sıkılmıyonmu lan :)

    YanıtlaSil
  170. atatürke hastalığı boyunca kinin verilmesi bile onları atatürkün kendi sipariş etmiş olduğu söylenerek ört pas ediliyor. karaciğerinin iflas etmesinin sebebi dayatılan kininlerdir. ve atatürkün pozitivizm yanlısı olduğunu onu gerçekten anlayabilenler görmüştür. yok dinsizdi, masondu bilmem ne. dönemin şartlarıyla hareket etti tabi ki. o birleşik dünya düzeninden kastının da batının değişim ve gelişim yanlısı olmasına bağladığı düşünülüyor. tek bir cümleyle mason oluyor da masonlar tarafından öldürülünce neden aksine inanılmıyor?

    YanıtlaSil
  171. bu lavugun yazılarını okuyalım, okutturalım , yayalım. piç iyi guzel ve dokunulmayan seylerden bahsediyor

    YanıtlaSil
  172. 2-3 forum sitesinden, bir iki kitaptan birşeyler okuyarak etkilenmiş olman herşeyi bildiğin anlamına gelmio.yorum güzel ama bilgi eksik.lenin'i siyonizmle suçlamışsın sebebi de yahudi olması ve devrimi finanse etmesindeki soru işaretleri.yazının başında anti-semitist olmayın demişsin ama aynı tepkiyi sen göstermişsin, ayrıca sovyet rusya karşılıksız olarak silah vermiştir bize kurtuluş savaşı döneminde.lenin ve arkadaşları o dönem zengin rusların da desteğini alarak devrim yapmışlardır.şimdi ben sana marx'ın siyonizmle ne alakası var dicem marx da yahudiydi diceksin o sığ beyninle

    YanıtlaSil
  173. Marx yahudi olduğu için komünizme siyonist projesi demiş olduğumu anlayabilecek kadar ortalama bir iq seviyesine sahipken bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma bence.

    2-3 forum sitesinden etkilenmişmişim, vah vah.

    YanıtlaSil
  174. adam julian assange terk :D
    harbiden lan
    bu julian israilin köpeği(eski) olabilirmi veya masonluktan atılmış ve bu belgeleri ortaya çıkarmış olabilirmi?

    YanıtlaSil
  175. sovyetler bok karsılıksız yardım etti.sovyetler turkiyeyi komunist yapma umudundaydılar. ataturk sovyetlere kopruyu gecene kadar dayı dedi.

    YanıtlaSil
  176. Tartıştığın konuyu anlayamadım Mehmet ama bence otur tarih kitaplarını tekrar oku,hatta işini gücünü bırakta bu konu üzerine master yap tez hazırla görelim. bakalım senin düşüncelerin,araştırdıkların ya da önümüze sunacakların ne olacak bu konuda. öyle oradan atıp tutması kolay dayı.sahneye sen çık birde, yaz bakalım,oluştur anti tezini sikkofield'a karşı;bizde okuyalım yorumlayalım.(yerse)

    YanıtlaSil
  177. "Atatürk'ü kim destekledi? Kimden para yardımı aldık biz?
    Peki Lenin kaç savaş görmüş lan? Kaç savaşa katılmış bu Lenin? Atatürk'ün BİZZAT katıldığı ya da yönettiği savaşlar:"
    e be orospu çocuğu(tanıdık geldi mi?)
    tarih bilgisinden yoksun öküz arkadaşım. aç bak kim yapmış atatürk'e parasal yardım. lenin yapmıştır cahil herif onbinlerle ölçülen silah, milyonlarla ölçülen mermi yardımının yanında bide altınlar! 1.dünya savaşı esnasında emperyalist devletlerin dünyayı paylaşma/işgal planını çarlık yıkılınca kurulan sscb dünyaya duyurup afişe etmiştir ama sen o ekşici sığır entellerden bi farkın olmadığını bi sikim bilmeden fikir sahibi olarak ispatlıyosun zaten. "masonlar finanse etti onlar yaptırdı kızıl devrimi kanıtım da bu önderlerin yahudi kökenli olmasıdır!" he canım he. müslüman kökenli bir ateistin yaptığı işleri de taşımadığı o müslümanlığıyla bağdaştırmak gibi birşey bu ortaya sıçtığın. kaynağını sikeyim senin ama kaynağının götün olduğunu bildiğim için sadece kılsız ve parlak olmasını ümid ediyorum.

    YanıtlaSil
  178. Toşaklarını yiyeyim çok güzel yazı beynimin kıvrımlarına boşaldın ama çok şey öğrendim sayende eline sağlık.

    YanıtlaSil
  179. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  180. Unknown Artist dedi ki...
    "Türkiye başka tavizler vererek yine kurtulurdu" dan sonrasını okumadım.

    Seni bayadır takip ediyorum. Fakat bazı yerlerde, hatta bazı ne amk her konunun girişinde yaptığın ne biliyo musun sik kafalı?
    Kibir.

    (yazım yanlışlarından sildim önceki yorumu)

    YanıtlaSil
  181. ●●●●●●●●

    YanıtlaSil
  182. Kafayı iyi sıyırmışsın motor bozulmak üzere haberin olsun !
    ama yarım bilgiyle nutuk atmakla olmuyor maalesef böyle işler sikkifilmişçiğim.
    Resimlerden bile örnek göstermişsin o şekiller fotoğrafçılık anlayışında siyasi kişiliklere ait bir moda biçimindedir illa masonluk ile bir alakası olması gerekmez . Diğer yandan Türkiyede Masonluk faaliyetlerine son verip bütün fikir ve çalışmalarında bu tür örgütlere karşı olduğunu defalarca kanıtlamış bir insanı, türlü laf cambazlıklarıyla akıl karıştırarak millete "mason olabilir" mesajı ile iki cümlede anlatılacak bir konuyu kafa sikercesine bir kitap dolusu yazdıktan sonra tatlı su kurnazlığı yapıp, "olmuş olsa ne olur" diye yandan kaytarış vermesi yapıyorsun bakıyorum (!). Ne yapmaya çalıştığını biliyorum ! bu oyunların ancak sazanlara yutturursun sen bak bazı sazanların beyin kıçına boşalmışsın bile.
    Ayrıca "adam dinlerden bezmiş durumda" gibi zırvaladığın bu laflar pislikvari bir ibnelik kokuyor ! e, bu durumda zorla ananın kuytu yerlerinin hayalini kurdurmak zorunda bırakıyorsun adamı ama.olmazki böyle sikkifilmişçiğim
    şunuda belirtmek şart oldu şimdi, "taviz olayı" Ne taviziymiş bu anlayamadım doğrusu? Eğer yedi düvelin anasını sikerek verilmiş olan yanıtı sen taviz diye nitelendiriyorsan , Amerikadan yazılarını yazdığın bu sıralarda iyice sikkifilmiş olduğun anlamına gelir bu ama, yakıştıramadım kanıksadım seni doğrusu. Çok ayıp sazanlara böyle yüklenmen... Son İmza olarak sikkifildil'mişliğe hayır demek mecburiyetindeyim davanıza bakarak !!!

    YanıtlaSil
  183. Hayım Naum ülkeyimi kurtardı şimdi. Oradamıydın sikkifildilmiş efendi ?

    Ulan nerede sikkifildil din lan sen böyle ? Kafayı nereye taktığını ve amacınızın ne olduğun apaçık ortada,psikolojik savaş yürütüyorsun."Selanikliler yahudi değil de sebataymış" bak bak bak, ulan ben selanikliyim öz be öz türküm osmanlı zamanında selanik te ne kadar türk yaşadığını biliyormusun lan sen götkafa !!! hem fazla yahudi karşıtlığı yapıyorsun bu günlerde israil e gidemedin galiba.. Senin kökenin nedir sikkifildilmişçiğim?

    YanıtlaSil
  184. MAYKIL SİKKİFİLDİLMİŞ İN KÖKENİNİ MERAK EDİYORUZ. MAYKIL SİKKİFİLDİL MİŞ BUNU DERHAL AÇIKLASIN BİRAZ DA BUNU ÖĞRENELİM !

    TEORİ:
    Maykıl sikkifildilmiş in ataları cumhuriyetin kazanımı ve devrimine müteakiben sikkifildilmiş sıfatını layığı ile kazanmasının ardında bir sikkifildilmişlik bulunmaktadır !

    TEORİ 2:
    Sikkifildilmişler sülalesinın tabi olduğu kökeni, türkler tarafindan tarih boyunca boy boy boylandırıldığı için Maykıl Sikkifildilmiş boy boy dayandırılan dayamanın acısını .sikkifildil tilen o ağzina bile almaması gereken şahsiyetleri şu şudur bu budur diyerek tatlısu kurnazlığıyla Türk ü Türk e, Vatana,Atasına,Gayretine,Emeğine,Kanına KARŞI soğutma,Kuşku duydurma, alt benliğinde değersizlik izlemini bırakma gayreti içerisine girmiştir.
    TEORİ 3:
    Sikkifildilmiş sülalesi kanı "rh sikkifildilmiş +" grubuna ait olduğu için yerel gruplar arasında sürekli bir kompleks hissi duyuyor olması yanı sıra,dışlanmacı sikkifildilmişçi psikoz belirtilerinin, dayanılmaz sikkifildiltilme kaşıntısı ,ölçünün ayarını kaçırıp memleketin bu boşluğundanda faydalanma çabasınca (labunyalarda kaynıyor ortalık kum tabi)Değerlere, yaftalar yapıştırma gayreti içerisine girmeye yol açmıştır.Durum itibariyle yeterince sikkifildil tilemediği anlaşılan Maykıl sikkifildiltilmiş, acımasız bir hezeyanla hırlaşmakta tatlı su kurnazlığı ile labunya yakalama avına çıkma kaşıntısına yakalanmış bulunmaktadır.
    TEORİ 4 :
    "Sikkifildiltilmiş" sıfatını ,ulusal alanda cümle aleme tanıtma gayreti içerisinde dayanılmaz bir arzu duymaktadır. bunun için keşfedilme hayali içerisinde son zamanların popüler gazetecilik anlayışından olan, karıştırmacı kaşınmacılık tarzının " sikkifildildiltilmişçi " örneğini veren Maykıl ın,o yakınlarındaki "nur nur, nur topları gibi mavili kırmızılı atlantik meltemli, psikolojik harp elemanlığının yan etkileri sonuçlarınca , alttan alta çaresizce sikkifildiltilmiş olmanın " "Sızıntı" larıyla yaşamaktadır.

    Bak, Sinyor Maykıl ,Sikki fildil tilmiş !
    Yediğin Sikkilik senin o Irkının Kaderiymiş !
    Bize Türk derler.Ağzını Hayra aç, Bilecek Öğreneceksin !
    Yoksa Sikerim Dinini de o Irkını da Göreceksin !

    YanıtlaSil
  185. YORUMA BAKIN:


    "Siyonizm olmasa bambaşka bir dünyan, bambaşka bir tarihin olacaktı. Biz şu an Atatürk'ü muhtemelen sıradan bir devlet adamı ya da asker olarak tanıyor olacaktık. Nasıl mı? Açıklayayım ehehe. "

    Açıklamana sokayım, Bunları Okuyupta seni adam zanneden O götlerede sokayım.

    Bu Ülke Senin gibi İdraksiz Piçlerin yorumuyla değil. Özgürlük ve vatan için canını yok sayan ve kanı pahasına Savaşanların,Hatta savaşmayı değil ölmenizi emrediyorum diyen insanların emeğiyle kuruldu.

    Bu senin gibi piçlerin asla anlayamayacağı bir şeydir,

    Sikeyim Siyonizminide o gizlediğin ırkını ve dininide orospu çocuğu.

    Sen kimsinki ülkemin geçmişine yafta yakıştırıyorsun lan piç umarım o ağzına karagümrükte verirler senin

    YanıtlaSil
  186. kin kustuğun illuminati gibi sen de 99 doğru arasına 1 yalan sıkıştırıp buna ek olarak 'olmuşsa olmuş zaten ben ona bakmıyorum sonuçlarına bakıyorum,sonuçları çok hayırlı olmuş' gibi yalandan güzellemeler çekip okuyanın bilinçaltına istediğin pisliği enjekte etmeye çalışıyorsun ama bunu ancak ergen üniversiteli meczup cemaatin yer orospunun sıçtığı seni.

    YanıtlaSil
  187. güzel yazıyon iyi hoşta bazı yerlerde ciddi şüphelerim var.
    1-)bu adamlar lord gurzon Hayim Naum'un arasında geçen konuşmalar nasıl açığa çıkıyor onu anlamadım.
    2-)türkiye masonlardan finansal destek almadı. buna örnek olarak da çıkarılan vergi yasasını gösteriyorsun. gayet mantıklı.
    kızıl devrimin masonlardan destek aldığını söylüyorsun.
    lenin rusyadan daha 1. dünya savaşı çıkmadan önce 1900 yılında ayrılıyor. 1905 ayaklanması çıktığında tekrar dönüyor ve ayaklanmaya destek veriyor fakat ayaklanma başarısız oluyor. güvenlik nedeniyle 1907 yılında ayrılıyor. 1. dünya savaşı çıktığında adam işviçrede olduğu için geri dönemiyor rusyaya. devam edecek

    YanıtlaSil
  188. almanlarda doğu cephesini kapatmak için rusyaya yolluyorlar lenini. lenin rusyaya geçince devrim yapılıyor ve almanlarla barış sağlanıyor. lenin rusyaya geçmeden önce sadece 2.nikolai kaçmıştı. daha devrim gerçekleşmemişti yani. leninin de bu olaylar olurken orda olmama nedeni keyiften değil.
    neyse
    kızıl devrim masonlardan destek aldı demiştim.
    türkiye masonlardan almadı.
    kimden aldı?
    sovyetlerden. sovyet rusya madem mason projesi, türkiyeye masonlar yardım etmezken, masonların yardım ettiği ülke neden türkiyeye yardım etsin aklım almıyor.

    YanıtlaSil
  189. Karamanoglu hıyarına soyluyorum bu kadar onyargılı bişekilde okursan tarihi bir kere duyup ogrendigin seyi en dogru bilgi kabul edip digerlerini hice sayarsan bi sikim olmaz arkadasım senden.adam da ben 100de 100 dogruyum demiyo dimi? herife imkan verdilerde gidip yerinde butun belgeleri arastırmadımı? senin benim de ulasabilcegimiz kaynaklardan oturup ugrasıp yazıyor cok kendinden eminsen sende arastır sende yaz bişeylerde seninkinide gorelim amk. sinirlendim lan. neyse sikkocum okumaya devam ediyorum

    YanıtlaSil
  190. Sosyalistler de dinlerin olmadığı, sınırların kalktığı bir dünya ister. Ama siyonistler gibi sömürüye dayalı değil tam tersine sömürünün ortadan kalktığı bir düzen. Bu yüzden Lenin, Marx, Stalin gibi adamlara mason denmesini anlayamam. aynı şekilde Atatürk'e de. Yani demek istediğim, tek dünya devleti daha doğrusu sınırların olmadığı bir dünyayı yalnızca siyonistler istemiyor. Atatürk de sosyalizme yakın, siyonizmin saçmalıklarına inanmayacak kadar da aydın bir insandı. Bahsettiği sosyalizm olabilir.

    YanıtlaSil
  191. http://isteve.blogspot.com/2006/06/was-mustafa-kemal-ataturk-founder-of.html

    YanıtlaSil
  192. Usta harikasın, stajı bıraktım, işi gücü bıraktım yazılarını okuyorum. Çok çok güzel tespitlerin var. Atatürk dinsizdi, -ateist demiyorum- dinsizdi. Ve bunu utanılacak bir durum gibi görüp kılıf uydurmaya çalışan kemalistlerin de ta amına koyayım. Senin deyiminle patır patır suratlarına sıçayım. Lapa lapa böyle...

    YanıtlaSil
  193. Simdi isim, tarih vererek bir yerlerden okuduklarin, bilmiorm karsina getirilenler ya da, iyidir ama yoruma gelince niye olmuyor. Fetullahi finanse edenler yahudiler, islamin yayginlasmasini sagliyor. Akp-nin arkasindakiler amerikali, ulkenin kalkinlasmasina yardim ediyorlar bir nevi, uluslararasi guc verdiler adamlara her bakimdan. Noldu simdi, dini yok edicekken islama hizmet ettiler, tr yi cokertebilicekken guc verdiler. Sunu artik gormek lazim bu adamlarin alt sinif icin yemleri din ve milliyetcilik. En kolay yem bunlar cunku. Bastakilerin ise ne dini ne milliyeti ne ahlaki ne maneviati var. Bunlarin hepsinin temelini atalari zamaninda atti cunku, biliyorlar neyin ne oldugunu. Dini milliyetciligi yayginlastirdilar, onlar ustunden kitleleri etkilediler. Din ve milliyetciligi kaldirdiklarinda sewinelim, prim werdiklerinde degil..
    su war onlarin takvimine gore artik aydinlanmayi herkesin yasama zamani geldi. Ne dinler kalicak ortada ne milliyetcilik. Zeitgeist-ta anlattiklari gibi isimizi robotlara yaptiracagimiz, dinlerin, milliyetlerin olmadigi bir dunya yaratacaklar ve ben sonuna kadar istiyorum bunu, herkesin istemesi lazim. Ama daha oncesinde insanlari kullanma yontemleri aciga ciksin. Brainwash, eros un yaptiklari -?-, mind ctrl, hipnotelkin, eyes wide shut, inception.... Iste bunlar asil hayatimiza bilinmeden yon verenler. Cemaat evlerinde bir hafta kaldiktan sonra basimizi kapatan -teknoloji- bu.... Bunlar bir ciksin ortaya once.... Pc-mden hala yazamiyorum buarada, bu kdr mi korktular soyliiceklerimden. Oyleyse anlatabilirim yontemlerini, bakalim

    YanıtlaSil
  194. sikkofield,

    öncelikle bu kadar dürüst bir yazı yazdığın için tebrik ve teşekkür ederim. nette okuduğum çoğu yazıya kıyasla objektif bir yazı ve araştırılmadan yazılması pek de olanaklı. maalesef bazı yerlerde (yanlış kaynaktan dolayı) önemli hatalar gördüm. bu aralar taşınıyorum, bu siteyi de yeni buldum. yeni eve taşınıp rahatlayınca önemli bir değerlendirme yapamk isterim. yazıda senin verdiğin bazı tarihi bilgiler ve detaylar hakkında da düzeltmeleri ve kendi görüşlerimi yazmak isterim. ama bu blog o şekli ne kadar müsait kılar bilemem, olsun yine de yazmaya devam ederim. son olarak görüşümü de söyleyeyim kısaca, yazdıklarına genel olarak katılıyorum, ana fikir olarak. internette dolaşan radikal görüş ve saptamaların arasında okduğum ender düzgün ve mantıklı saptamalardan biri.

    Gökalp

    YanıtlaSil
  195. latife hanımın elinde iphone mu var ?

    YanıtlaSil
  196. maykıl tebrikler gerçekten çok güzel bir yazı yalnız sana sorularım olacak müneccim olmana gerek yok

    1: madem bu adamlar dine karşı tek istedikleri new age tarzı bir din ile dünya çapında bir imparatorluk kurmak,ozaman abd de hristiyanlığın bu kadar etkin oldugunun açıklamasını nasıl yapacaksın?


    2:bu adamlar bu kadar para içinde yüzüyorsa insan doğası gereği bunlardan nemalanmaya çalışacak ellerinden gücünü almaya çalışacak karşı yapılanmanın tarih boyunca olması gerekmezmiydi hani nerde?

    YanıtlaSil
  197. atatürk dindar olabilirdi:

    Bediüzzaman ile Mustafa Kemal arasında, ciddi bir diyalog gerçekleşir. İlk dönem milletvekillerinden olan Hüseyin Aksu, Son Şahitler Bediüzzaman’ı Anlatıyor isimli eserin 4. cildinde yaşadığı bir hatırayı şöyle aktarır:

    Mecliste Mustafa Kemal ile Bediüzzaman uzun uzun görüşüp konuştular. Mustafa Kemal, kendisinden yardım istedi. “Siz İstanbul’u ahval-i dünyayı biliyorsunuz, birlikte şu memleketi kurtaralım. Bizim gayemizin ne olduğu sizce malûmdur Hocam!” demişti. Konuşmada diğer mebus (milletvekili) arkadaşlar da bulunmuşlardı.

    Mustafa Kemal muvaffak olmak için kendisinden dua istedi. Bediüzzaman ise, “Memlekete hizmet edenlerin duasını Allahü Teâlâ kabul eder. Vatan için çalışanların say ü mesaisini Allah boşa çıkarmaz. Biz de duamızı yaparız” demişti.

    Bir gün yine Mecliste oturmuş bir sohbet toplantısı yapıyorduk. Orada Mustafa Kemal Paşa ve Bediüzzaman da vardı. Mustafa Kemal: “Hocam bizim gayemizi biliyor musun? Nedir acaba?”

    Bediüzzaman cevaben:

    “Biliyorum. Bu vatanı kurtarıp, düşmanı bu topraktan atmaktır. Bir binayı yaparken adalet üzerine kurmalıdır. Siz böyle bir adalet ve temel üzerine kurduktan sonra, Allah sizi muvaffak eder.” dedi.

    Bediüzzaman, bu arada mecliste bir konuşma yapar. Milli mücadeleki başarılarından dolayı, başta Mustafa Kemal olmak üzere emeği geçen bütün milletvekillerini kutlar. Ancak bazı uyarıları ve tavsiyleleri de olur.

    YanıtlaSil
  198. Benim için de bazı kimseler Selanikli olduğumdan Yahudi olduğumu söylemek istiyorlar.

    Şunu unutmamak lazım ki Napoleon da Korsikalı bir İtalyan’dı.

    Ama Fransız olarak öldü ve tarihe Fransız olarak geçti.

    İnsanların içinde buluduğu topluma çalışmaları lazımdır.

    YanıtlaSil
  199. dediklerine katılıyorum kardeş düşüncelerimi aynen aktarmışsın.... bunu yazdığın içinde teşekkür ediyorum. bazı kişiler dediğin gibi birşeyler öğrenebilirler burdan :)

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.