Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

2 Ağustos 2011 Salı

Rothschild, Illuminati, Satanizm ve Yeni Çağ +18

Merhaba kaynatasızlar.

Alın lan playlist'imi paylaşayım sizle, okurken fon müziği yaparsınız, dev hizmet ehehe: http://sikkofield.fizy.com/p/anayunamu

İnsanlara Illuminati'nin ne olduğunu anlatmaya çalışmak, blok flütte "do" sesi çıkarmak gibidir. Genelde çoğu cıbıliyetsiz serçe parmağı ile o en uçtaki "do" deliğini doğru düzgün kapatamazdı ilkokuldayken, ve do yerine "füüühhhöörk" diye itici bi ses çıkartırdı. Aha Illuminati de öyle işte, karşınızdakine doğru yerden dem vuramayıp, biraz da bilgi eksikliğinden dolayı saçmalarsanız anında itici gelirsiniz, "komplo teorileri bunlar yeeaa" tavırlarıyla karşı karşıya kalırsınız içi boş sığırların. Aslında çok ciddi bir konudur, fakat malesef ironik bir şekilde çok fazla ayağa düşmüştür. Konu hakkındaki tek bilgisi Dan Brown'ın kitaplarından öteye geçemeyen eğitimli sığırların gözünde Illuminati, yeni bir bilim kurgu romanıdır, yeni bir boş hevestir.

Öyle mi?

Senin hayatına yön veren adamlardır Illuminati. Siyonistlerdir, farmasonlardır, medyaya ve güce sahip olan para babalarıdır. Senin tesadüf sandığın olayların çıkış kaynağıdır Illuminati.

Sik kafalının teki burada daha 2 hafta önce Stanley Kubrick konulu yazısında overdose'dan ölen genç kadın sanatçıları anlatmışken, şaka gibi bunun üzerine 27 yaşındaki Amy Winehouse'un "overdose" yüzünden öldüğü haberlerini okuyorsan, üzerinde düşünmen gereken konudur Illuminati.

Daha evvelki hafta 90 kişiyi katleden Norveçli teröristin mason olduğunu ve internet sitelerinde İslam karşıtı yazılar yazdığını öğreniyorsan, bu telkinleri vermiş olması muhtemel güç sahipleridir Illuminati.

He belki de adları Illuminati değildir, ne önemi var? Illuminati, siklüminati, treleyleyoloji olsa ne farkeder? İsmine takılma salak herif, siyonizmdir Illuminati. Toplumların hayatına yön veren para babalarıdır. Luciferianizm'dir Illuminati.

Ah entelektüel özentisi eğitimli sığır ah, sadece Akp'ye oy verenler koyun değil bu ülkede. Sadece cübbe takanlar yobaz değil bu ülkede. Onları aklamaya çalışmıyorum fakat çok yobaz tanıyorum converse ayakkabı giyen, "hacı naber yeeaa" diye konuşan, ismi Abdullah değil Berkcan, Ümmü Gülsüm değil de Selin olan...

Kendini sıradışı zannedip, sıradanın önde bayrak flama taşıyanı olan, kendi özgür iradesine göre değil, toplumun yönlendirmelerine göre yaşayan milyonlarca kasıntı Beyaz Türk var bu ülkede. Ayrıca binlerce dansöz var.

Mesela insanların %90'ının hakkında hiçbir bok bilmediği halde hayranı olduğu kişileri sayayım mı size: Mevlana, Che Guevara, Deniz Gezmiş, Vladimir Lenin, Yunus Emre, ehehe.

Neden? Çünkü toplumun elit kesimi tarafından takdir edilen kişilerdir bunlar, ve onları savunmak için bilgi sahibi olmaya da gerek yoktur. Yaranmak istediğin, kendini ispatlamak istediğin kesim seviyordur onları zaten, öyleyse otomatikman sen de sevmek zorundasındır.

He bu ismini saydığım kişilerin arasında şahsen sevdiklerim de var, fakat bir yorum belirtmeyecem bu kişiler hakkında. Vurgulamak istediğim şey yine gerizekalı insanoğlunun markacılığı. İsme, etikete ve puta tapma meyillisi gerzekler olduğumuz gerçeği.

Selinsu denen, hayatında 2 kitap okuduğu halde kendini entelektüel sanan öküzler, gider Deniz Gezmiş fotoğrafı paylaşır Facebook'ta. Sanarsın uzun koyu yeşil parkası var, geceleri aynasızlardan kaçıp duvarlara kahrolsun faşizm yazıyor, bıyık bırakıp Selda Bağcan dinliyor. La hakkında tek kelime bilmediğin adamın niye hayranı oluyosun e be Nivea lipstick insanı? İsyanım Deniz Gezmiş'e değil, Selinsu'ya.

Şimdi dayı, iyiden iyiye toplum yönlendirmeleriyle yaşar hale getiriliyoruz. Şunu farkedin istiyorum, başka da bi şey değil. Zaten siz bunu farkettiğiniz anda ne Rockefeller kalacak, ne masonluk, ne de onların dayatmaları... Ama malesef biz ne kadar götümüzü yırtarsak yırtalım bu sığır insanların büyük çoğunluğu onların ortaya attığı süperstar'lara tapmaya devam edecek, onların "elit" diye kakaladığı Starbucks'ta kahve yudumlamayı çok matah bir bokmuş sanmaya devam edecek. Bu böyle, zira insan öküzdür. Evrim varsa biz öküzden gelip sığıra gidiyoruz zaten, bu konuda bi anlaşalım. Bize düşen ise "kalan sağlar bizimdir" felsefesiyle 1 kişi de olsa onu kurtarmaya, uyandırmaya çalışmaktır. İnanın bu bile yeterli olacaktır zaten, zira nitelik her zaman nicelikten yeğdir. 100 sığırdansa, kafasını kullanabilen 1 insanı tercih ederim.

Sihirli sözcükleri var bu adamların, söylediğin anda akan sular durur, o kelimelere karşı gelen ise dakikasında orospu çocuğu ilan edilir toplum tarafından. Nedir bu sihirli kelimeler? Demokrasi, bilim, batı, modernizm...

Size hiç kimse kötüyü "kötü" olarak pazarlamaz zaten.

Tabi ki onu size "iyiymiş gibi" sunarlar, bu yukarıda saydığım etiketlerle size kakalarlar. Ambalaja, içeriğinden daha fazla önem verir bu adamlar, çünkü hedef kitle olan sığır insanlık sadece ambalaja önem verir. Yani en basit ifadeyle "halk bunu istiyor"dur.

Arkadaşım sen gavat mısın?

Neden "bilim" diye ortaya atılan her şeyi balıklama kabul etme meylindesin sen? Zahmet olmazsa azıcık bir sorgula lan. Sana "internet şeytan icadıdır lililililili" diye zılgıt çek demiyoruz, onu anlıyorsan zaten senin kayınpederini sikeyim ben. Şunu rica ediyorum senden; sadece sorgula, fazlası değil. Her sikim hıyar diyene elinde tuz ile koşma, zira "sevgi, barış, kardeşlik" adı altında senin ananı bellemeye niyetlenmiş kurnaz bir güruh var bu dünya üzerinde.

Bugün "Tanrı yok" demek bilimsellik, pozitiflik, aydınlık ve elitlik oldu.

"Allah var" demek ise dincilik, cemaatçilik, yobazlık ve hatta misyonerlik oldu.

Lan gavat, dini reddeden elit ve cool oluyor da, o dinin aslında ne olduğuna kendi "aklı" ve "vicdanı" ile ulaşan cemaatçi mi oluyor? Salak mısın lan sen?

Sen her zamanki gibi ambalajın büyüsüne kapılıyorsun. Dini bu sefer sana kötü ambalajlar ile tanıtıyorlar ve sen de dini o sanıp, edindiğin yüzeysel bilgiler ile ondan uzaklaşıyorsun.

Valla kusura bakma da, Feto'nun yobazlığından, AKP'nin politikasından tiksinip "Allah ne yea, uyutuyolar sizi" triplerine giriyorsan, sen zaten bi zahmet siktir ol git ya. Valla felsefem bu bak, Mevlana değilim ben, ne olursan ol gelme mına koyim. Önce azıcık kafayı kullan, olayın arkasını görebilme yeteneğine sahip olmaya çalış, birazcık da olsa sorgula ve ondan sonra gel.

Zira esas uyutulan sensin be evladım, dini sana yobaz ve menfaatçi herifler üzerinden tanıtıyorlar ki ondan uzaklaş diye, "dur lan aslında ne demek istiyomuş burada bi bakayım" diye sorgulama gereği bile görme diye, dinden bahsedeni yobaz, Fetocu, Akp'ci şeklinde yaftala ve geç diye... Sen de bu oltayı hammm diye yutuyorsun, bi de kendini matah bir bokmuş zannediyorsun. Halbuki sana da bu hayatın sırf 5 duyu ile algılanabilen bir yer olduğunu, yani materyalizmi doğru bir hayat görüşü olarak kakalıyorlar. Sen de kendini bilimin izinden giden aydın elit insan zannediyorsun, olay bu. Halbuki sen "yobaz" dediğin kişilerin yaptığından farklı bir şey yapmıyorsun, sen de rasyonellikten çok uzaktasın, zira din lehine konuşan bir insanın "doğru" söyleme ihtimali dahi yok senin gözünde. Sen elit değil fanatiksin, olay bundan ibaret. Sadece ambalajın şaşalı ve "aydın" etiketli. Etiketine sıçayım... Sorgulayıp "tercih" edenleri tenzih ederim tabi ki, kulaktan dolma bilgilerle dine bok atan öküz üniversite gençliğine söyledim bunları. Dini kendine bir statü ve gelir kapısı edinmiş, etik nedir bilmeyen ahlaksız "insan"ların yaptıklarının sorumlusunu "din" zanneden Berkcanlara konuşuyorum. Ulan her sene trafik kazasında ölen yüz binlerce insanın sorumlusu da İlk Çağ'da icat edilen tekerlek mi? Sen kafa 1500 vaziyette bariyerlere girdin diye bunun sorumlusu tekerleğin mucidi Ukanga Bukanga mı oldu şimdi?

Neden insanların ambalaja bu kadar önem vermeleri üzerinde durdum biliyor musunuz, çünkü "satanizm" dendiğinde de gözünüzün önünde canlanan satanist imajı şu: siyah giyinen, heavy metal dinleyen ve kedi kesen sik kafalı gençler...

Asıl satanizm o değil lan, valla bak.

Samanyolu TV'nin Don Kişot edasıyla savaş açtığı metal müzik grupları değil satanizm. Aralarında öyle olanları da var tabi de, birçoğu işin estetiğinde, siktir et takılma onlara.

Şimdi sana satanizmi böyle tanıtıyorlar, sonra biri gelip sana "Rothschild ve Rockefeller aileleri satanisttir" deyince bunu inandırıcı bulmuyorsun haliyle. Sanıyorsun ki David Rockefeller, üzerinde "SYSTEM SUX" yazan kelime esprili siyah genç tişörtü giyiyor, arkadaşlarıyla toplanıp kedi kesiyor, yerlere balgam atıp yaşasın kötülük diye bağırıyor. Lan salak, satanist deyince Lucifer'a tapan deyince bunu anlama, bu değil çünkü satanizm. Bu şey sadece işin vitrini. Gerçek satanizmi harika bir kamufle yöntemidir günümüzdeki bu satanizm imajı.

Yobaz dinciler de hemen düşerler bu oltaya, sanıyorlar ki 2 black metal grubu konser verince Lucifer'ın ruhu sahneye inecek, dünyaya kötülük hakim olacak.

Dünyaya kötülük hakim olacaksa veya olduysa, bunun gerçek sorumluları gerçek Luciferian'lardır, Marliyn Manson değil. Satanist öğretiyi başarıyla yıllardır uygulayan Rothschild ailesi ve elit yandaşlarıdır esas satanistler. Marilyn Manson ise işin en fazla vitrinidir, Avusturya-Macaristan veliahtını öldüren Sırp milliyetçisidir.

Ve sizce bu New Age olayı üzerinde neden bu kadar fazla durma ihtiyacı hissediyorum? Zira insanların %99'unu "gel Şeytan'a tapacaz" deyince kandıramazsınız, siktir lan derler. O halde ne yapacaksın? O şeytani fikirleri, Luciferian öğretileri onların inançlarına, yaşayış tarzlarına çaktırmadan serpiştirivereceksin.

Onlara 99 doğru anlatıp, 1 yalanı araya sıkıştıracaksın.

Maskeler kullanacaksın.

Ahmed Hulusi'yi kullanacaksın (3:12 özellikle). "Allah hepimizin her zerresinde vardır" deyip, "aslında hepimizin içerisinde bir tanrı var, her şey tanrı" felsefesine ısındıracaksın insanları.

İslam'ı kullanacaksın, içine New Age kırıntıları serpiştirecek, tasavvuf adı altında pazarlayacaksın. Enel hakk diye uyduruk İslami isimler takacaksın bu "her şeyin Tanrı olduğu" felsefesine. Bakmayın siz adının "new" age olduğuna, temelleri yüzlerce, hatta binlerce yıl önce atıldı bu öğretinin.

Spiritüalist olacaksın.

Ufo'cu, tek bir millet-tek bir devletçi olacaksın.

Sevgi, dostluk, kardeşlik ayağına gömeceksin Lucifer öğretilerini bu insanlara.

Bunları söyleyen her insan şeytani amaçlar taşıyor demiyorum, amaçları zerre sikimde değil bu kişilerin. Bilinçli veya bilinçsiz, her ne şekilde olursa olsun bunları yapmayacaksın, kabul edeceksin kendinin sikindirik bir kul olduğunu. Senin içinde Tanrı falan yok, bunu kabul edeceksin, eğer inancın varsa teslim olacaksın Allah'a. İstersen SSK'da röntgen çektir, biz de görelim bakalım var mıymış içinde bi Tanrı falan ehehe.

New Age fikirleri çok ama çok tehlikeli canlar. Zira dediğim gibi "ben Şeytan'a tapıyorum" diyen adamdan korkmaya gerek yok, cürümü bellidir, iyi niyetli insanları kandıramaz bunu dedikten sonra. Fakat bu şeytani öğretileri doğru bilgilerin arasına sıkıştıranlar tehlikelidir, zira o başkalarını kendi safına çekebilir, kandırabilir. Artık insanlara "her şeyin ve herkesin Tanrı olduğu" fikri çok normal bir şeymiş gibi kabul ettirilmeye başlandı. İnançlar dejenere edilmeye başlandı...

Sonra gelsin "seküler yeni dünya düzeni".

Ohh...

Şunu daha önce de demiştim, ve şahsi fikrimdir bu. Ateizm bana pek de zararı olan bir görüş değildir, zira hiç işin içine katmaz benim inandığım değerleri. Fakat New Age gibi uyduruk öğretiler bu inanç sistemini ve Allah inancını dejenere etmeye yeltenirler. Bana ve inancıma bulaşırlar. Sonra da kendilerinin "aydınlanmış" olduklarını ileri sürerler.

Eğer adam "ben Tanrı'yım" diyorsa, ve sen de ona "ne diyosun lan salak" diyorsan, sen cahilsindir ona göre. Onun söylediğindeki ulvi anlamları anlayamıyorsundur, çünkü o aydınlanmıştır, sana hitap etmiyordur.

Siktirsin.

Ben Tanrı'yım demek, ben Tanrı'yım demektir.

Salak salak felsefelere gerek yok.

"Hee ama o öyle demek istemiyo bak..." şeklinde başlayan salak savunmalara gerek yok. Her şey öyle başlar çünkü.

İnanacaksan tam inan, adam gibi inan, şirk koşmadan Allah'a teslim olup, O'nu kabul ederek inan, yoksa siktir ol git. Sen Tanrı falan değilsin gerizekalı, değilsin.

Tasavvuf'taki vahdet-i vücud da işte aynen böyle bir aldatmacadır.

Bakın ben tasavvuf alimlerinin kendilerini eleştirmeyecem. Kendi inançlarını, imanlarını bilemeyiz bu kişilerin, kaldı ki bilsek de bize ne? Fakat tasavvufun BUGÜNKİ halini, BUGÜN kimler tarafından kullanıldığını ve BUGÜN tasavvufun hangi öğretilerle harmanlandığını izah etmeye çalışacam sizlere. Yani "sen nasıl olur da İslam alimi hedehödö'ye dil uzatırsın gavat" diye celallenme arkadaşım, senin hocaefendine bulaşmayacam, bildiğin gibi ol... Bu yazıda ben sana "öğreti"nin ne olduğunu gösterecem, kişilerin değil. Bugün elimizde bulunan, onlara ait olduğu iddia edilen kitaplarda neler var, onu gör istiyorum.


Diyordum ya size demin, "her bilim, demokrasi, barış diyene atlamayın" diye, heh işte, tasavvuf da böyle suistimale açık bir mevzu. Her tasavvuf diyene de atlamayın, zira tasavvuf ile ruhçuluk günümüzde malesef neredeyse birebir örtüşüyor.

New Age ve tasavvuf hakkında söylediklerimi asla havada bırakmayacam. Yazının devamında kaynak ve hatta sayfa numarası belirtip kimlerin bu görüşleri kullandıklarını size çok da güzel izah edecem. Fakat konuya geçmeden önce belirtmem gereken daha önemli bir konu var. New age görüşlerinin, inançlı insanları yozlaşmaya çeken bu fikirlerin, aslında ne kadar tehlikeli olduklarını ve ileride malesef çok daha etkili olma potansiyeline sahip olduklarını görmeniz açısından önemli bunlar. Zira insanlar malesef çok da ciddiye almıyor bu ruhçu elemanların karıştırdıkları haltları, halbuki şirk kadar bir inanç sistemini yozlaştıracak başka bir şey daha yoktur.

Bu başta Rothschild ve Rockefeller dediğimiz elit luciferian ailelerin kendileri de eninde sonunda kaybedecek olan kötü bir Şeytan'a inanmıyorlar, salak değil ya bu adamlar... Felsefesini oturtmuş durumdalar. Onlara göre Lucifer, Tanrı'ya isyan edip Adem'i yoldan çıkarınca dünya ile ödüllendirildi. Yani İblis'in bu isyanı asil bir davranıştı ve dünya ona armağan edilerek ödüllendirildi. Bu salaklar da işte kendi tanrıları tarafından ödüllendirileceklerine inanıyorlar.

Zira onlar için iyi-kötü ayrımı yok. Onlara göre İblis, kötü olma rolünü seçmiş "fedakâr" birisidir (ah canııım). Çünkü onlara göre kötü olmazsa, iyi de varolamaz. Ve İblis, iyinin varolması için mücadele veren bir gönül dostudur. Sapıkça di mi? Ama bunu sana da yutturmaya çalışıyorlar ufaktan, fark etmesen de, içten içe bana "siktir lan" desen de...

Adolf Hitler bile milyonlarca insanı katlederken insanlığın evrimine hizmet ettiğini, ve aslında "iyilik" yaptığını düşünüyordu.

Olum, salak herif, Tanrı bizi sonsuzun sonsuz kombinasyonu şekilde yaratabilirdi. Sonsuz çeşitli formda var olabilirdik. Şimdi insan olduğun ve kısıtlı bir dünyada yaşadığın için sanıyorsun ki biz sınav olmak için Lucifer'a muhtacız. Hatta Allah da bizi sınamak için Lucifer'a muhtaç (haşa).

Siktir oradan.

Öncelikle şunu belirteyim, sonsuz şekilde varolabilirdik dedim, bu da demektir ki sonsuz şekilde sınava tabii tutulabilirdik. Bizim aklımız şu anki iyi-kötü çatışmasına elveriyor sadece, zira algıları kısıtlı mahlukatlarız, ötesini hayal edemiyoruz. İşte Şeytan da bu sonsuz ihtimalden herhangi birinin olabileceği gibi sadece bir vesiledir.

Vesile...

Şeytan bir rol falan üstlenmedi.

Şeytan, Allah'a isyan etti ve Şeytan kötüdür. Nokta.

Bu Şeytan'ın da aslında kötü olmadığı, kötü rolünü üstlenip Allah'a ve insanlara hizmet ettiği düşüncesi çok tehlikeli sikindirik bir ruhçu öğretisidir. Aman diyeyim, düşülmesin bu tuzağa. Ve malesef tasavvufta da vardır bu İblis dahil hiçbir şeyin kötü olmadığı fikri. Bazı şeyler nettir be abicim, tamam sonradan öğrenme diye bir mevzu da söz konusu, misal yılların efsane geyiğinin dediği gibi Almanya'nın bi şehrinde osurmak ayıp bir şey olmayabiliyor, fakat genelde kötü bir şey olarak algılanır toplum içinde osurmak. Hani bu sonradan öğrenmeyle alakalı bir durum. Fakat biri gelip senin kolunu keserse, istersen Jüpiterli ol, ahanda bu kötüdür. Kötü kötüdür dayı, sikindirik felsefeler geliştirmeye gerek yok. Kötü diye bir şeyin var olmadığını savunan, en yakın kıraathaneye girip "yok mu beni siken şekerleeer" diye bağırmakta serbest. Denemesi bedava.

Kaldı ki kötü olmadan iyinin olamayacağını nereden biliyorsun ulan salak herif? Cennette kötü diye bir kavram mı var? Yok. Demek ki kötü olmadan da iyi varolabiliyormuş, sadece biz zihnimizde zuhur edemiyoruz bunu. Allah'ın gücü ve kudreti kötü olmadan iyiyi var etmeye yetemez mi sanıyorsun? Ulan Allah'ın sana bizzat vaadi bu zaten, kötünün olmadığı, sadece iyinin varolduğu bir cennet vaad etmiyor mu sana?

Sen daha hangi akla hizmet hem "inançlı" olup, hem de kötü olmadan iyinin var olamayacağını iddia edebilirsin lan salak? Bu, Allah'ın gücünü küçümsemek, ona şirk koşmak değil midir? Olum 2011 yılındayız, artık puta secde edecek kadar cahil toplumlar pek kalmadı yeryüzünde (gerçi hala Meryem heykellerinin önüne yemek ve çiçek bırakan Romalılar, ineğe tapan Hindular var, o da ayrı bi konu). Fakat İblis boş durur mu? Çağa ayak uydurarak senin şirke batman için elinden geleni yine yapar o, putların şekillerini değiştirir, spiritüalizmi ve İblis'in özünde iyi çocuk olduğu görüşünü kakalar sana. Aynen bugün yaptığı gibi... İblis de kendini update ediyor sonuçta ehehe.

Ve azıcık uyanıksan, bu öğretiye inanan insanların aslında her yerde olduklarını göreceksin.

Sizce bilişim şirketi Apple, neden Apple? Hani şu iPhone'u üreten firma, meşhur Apple...

Şimdi bir sigara yakın, derin nefes alın ve sabırlı olun, peşpeşe deliller ile geliyorum. Birazdan anlatacaklarımın hepsi %100 gerçektir.


Elma, bildiğiniz gibi Hristiyan ve Yahudi inancında yasaklı meyvedir.

Peki Tanrı, Adem ve Lucifer'ı ne zaman Dünya'ya kovmuştur?

Adem yasaklı elmadan bir ısırık alınca...

Apple'ın logosu sizce neden "ısırılmış elma"? Yoksa Lucifer'ın dünyayı kazanmasını sembollediği için mi? Yok canııım, tabi ki bu da bir komplo teorisi...




Apple'ın sattığı ilk bilgisayarların fiyatı bilin bakalım neydi?

Sembolik olarak 666,66 dolar.

Al bak güzelim, belgesi ve broşürü de mevcut... Size daha önce dünyayı semboller ile yönettiklerini söylemiş miydim?

Peki Apple, yani elma, neden gökkuşağı renklerinde? Kubrick konulu yazıda bahsetmiştik gökkuşağı konusundan. Şimdi bu gökkuşağı mevzunun nereden geldiğine bir bakalım.

Hatırladınız mı? Bir çocuk/korku romanı ve filmi olan Oz Büyücüsü.

Bunu da hatırladınız di mi? Pink Floyd albüm kapağı.

Olay şundan ibaret, fizikçiler bilir.

Üçgen prizmaya ışık vurursanız eğer, bu ışığın kırılması sonucu gökkuşağı elde edersiniz. Aynı üstteki resimlerde görüldüğü gibi.

Lucifer'ın latince "ışık getiren" demek olduğunu ve illuminati'nin de "aydınlanmışlar" olduğunu bilmeyen kaldı mı hala?

Yani sevgili sığırcığım, Apple sana şunu demek istiyor; biz Lucifer'ın ışığı ile aydınlandık, Adem'in ısırdığı elmaya da bunu yansıttık.

Allright?

Bu Pamuk Prenses ve 7 Cüceler adlı çocuk masalı da 1800'lü yıllarda kabalacı Alman Grimm Kardeşler tarafından kaleme alınmıştır. Orada da prensesin elmayı ısırınca babalara gelmesi yine bu olayla alakalıdır.

Da Vinci'nin kripteksi gibi, kabala da belli bir sayısal düzen, kod ve sembollerle yazıldığından ve öğretilerini büyük bir gizlilikle korumalarının sırrı bu sembollerde saklı olduğudan dolayı semboloji bu dayılar için çok ama çok önemli. Bu cümleyi de zaten 745 defa kurmuşumdur, olsun ehehe.

Matrix'in yönetmen ve yapımcıları olan Watchowski Biraderler, Polonya asıllı yahudilerdir. Tamam burada sıkıntı yok, yahudiyse yahudi, ne yapalım yani? Fakat Matrix'in 2. ve 3. filmlerinde, hayatta kalan son insan şehrinin ismi neden Zion'du hiç düşündün mü bunu?

Zion, Kudüs'ün eski adıdır. İncil'de de Zion'dan son şehir olarak bahsedilir.

Siyonizm = Zionism.

Siyonizmin amacı, dünya nüfusunu inanılmaz ölçüde azalttıktan sonra kendi yandaşlarıyla beraber Zion'da son dünya devletini kurmaktır. Şu meşhur tek dünya devletinden bahsetmiyorum bakın, bu farklı. Dünyada bir avuç insan kaldıktan sonra bu arkadaşlar Zion'da (Kudüs) toplanacaklarına inanıyorlar. Çok sonrayı hedefleyen bir proje yani.

Asırlık emel.

Matrix gibi milyonlarca kişiye ulaşmış bir filmde adamlar siyonizmin propagandasını böyle yapıyorlar işte.

Son insan şehrinin adına Zion diyorlar.

Seninle taşak geçiyorlar, sen de "ehüheü Zion ehüheüehğ" diye hiçbi sikim anlamadan seyrediyorsun o filmi. Yok seyret tabi, bi şey demiyorum biz de seyrettik, hobi olarak yine seyret ama bari ne seyrettiğini anla be sığır. Seninle taşak geçiyorlar lan adamlar, ama sen hiç oralı bile değilsin.

Bak kaynatasız ekstra bir şey söyleyecem fakat bu lafımı unutma: Sadece salak ve cahil insan bir şeyin hemen olmasını ister.

Fakat hayatta hiçbir şey sırf sen istedin diye hemen gerçekleşmez. Bu herifler de bunun farkındalar işte, o yüzden seni alıştıra alıştıra asimile ediyorlar. Seni bir anda kültüründen, yaşayış tarzından ve inancından koparamazlar. O yüzden çaktırmadan aşama aşama yapıyorlar bunu, zamanla, dayatmalarla, 99 doğru 1 yanlışla, ısındırma turlarıyla...

Bir çocuğa integral hesaplarını öğretmek için önce türevi öğretirler lisede. Ondan önce ortaokulda denklemleri öğretmeleri gerekir. Ondan da önce ilkokulda dört işlemi öğretirler ki ileride integrale geçebilsin bu çocuk. Her şey aşama aşama... Bir anda ol dersin ve olur diye bir şey yok, yok öyle bir dünya.

O yüzden dayatmalarına karşı ayık olacaksın. "Senin içinde Tanrı var" diyen adamın ağzına mavi banyo terliğiyle vuracaksın. Senden Tanrı falan olmaz güzelim. Uçlu kalemin ucuyla tırnak pisliğini temizleyen, çorabını çıkardığında ilk iş terli ayak parmaklarının arasındaki çorap tüylerini ayıklayan, ilkokuldaki blok flütünün ucundan leş gibi tükürük kokulu su damlayan dangalak sen değil miydin olum? Ulan böyle Tanrı mı olur? Siktir lan.

New Age konusuna yazının ilerleyen kısımlarında geçecem, şimdi bir gezintiye çıkacaz beraber, gel bakalım.

Bu fotoğrafı birkaç ay önce Estonya'da çekti bir arkadaşım. Burası bir kilise. İsa mı yoksa bir aziz mi olduğunu çözemediğimiz bu emminin verdiği poz size birisini hatırlattı mı?
Aziz - Baphomet - George Washington
Burası bir kilise lan, kilise.

Arsız sarmaşığın dalları gibi nerelere kadar sızdıklarını görebiliyor musun?

Bunlarda bir şey yok hadi, birazdan göstereceğim ve "haassssktir" tepkisi vereceğiniz onlarca görüntüye ulaşabilmeniz için ülke ülke, cadde cadde dolaşmanıza da gerek yok. O kadar arsızlar ki, ve yaptıklarına o kadar kolay ulaşabilirsiniz ki, bunun için elinizin altındaki internet'ten biraz olsun faydalanmanız kâfi olacak. Zira zaten resmi kaynaklarda kendileri yayınlıyorlar bunları. Şu amına kodumun internetini Behzat Ç'nin son bölümünü indirmek dışında başka bir işte kullanırsanız siz de ulaşabileceksiniz birazdan göstereceklerime.

Gel şimdi ABD hükümetine bağlı RESMİ internet sitesine girecez: http://www.nro.gov/about/launches/index.html

NRO = National Reconnaissance Office (Ulusal Keşif Ofisi)

Virginia'da bulunan bu istihbarat ofisinin görevi casus uydular tasarlamak ve faaliyete koymaktır. Şimdi bu RESMİ siteden alınmış görüntülere bir bakalım, son yıllarda fırlattıkları uydulara... NRO'nun 50. yılı olduğu için ritüelistik bir şekilde ne anlamlar yüklemişler bu uydulara gelin görün bakalım, nasıl kutlamışlar 50. yıllarını...

NRO 50. yılında, tam "6" uydu fırlattı uzaya. Bunlardan birkaçı;

Kasım 2010'da fırlatılan NROL-32 adlı casus uydu. Her şey yolunda gözüküyor he?
Uydunun logosu size de biraz tuhaf gelmedi mi? Biraz yakından baksak mı?
Nrol-32 uydusunun RESMİ logosu.

Uzaya fırlattıkları casus uyduya, Horus'un her şeyi gören gözünü koymaktan çekinmiyorlar.

Seni izledikleri o göz, Illuminati'nin, Lucifer'ın gözü...

Senden çekineceklerini mi sandın yoksa, ey hayatındaki tüm bilgileri okuldan ve altyazılı Cnbc-e dizilerinden öğrendikleriyle kısıtlı olan tecrübesiz sığır ekşici?

Komplo teorisi he? Öyle mi?

Teorini sikerim senin yavşak, bak şimdi gerçek KOMPLOYU gör, teoriyi değil...

Yine istihbarat örgütü NRO'nun kendi sitesinden paylaştığı resmi fotoğraflar bunlar;

6 Şubat 2011'de fırlatılan NROL-66 Uydusu.

Eee 6 Şubat'ta fırlatılan, 66 numaralı uyduda Tanrılarını anmayı es geçemezlerdi di mi?

Kaç delil daha lazım?

Bu muazzam güce sahip insanların, bu gücü kullananların, pagan kökenli Luciferian inanca sahip bir grup ruh hastası olduğunu anlaman için o gerizekâlı beynine kaç balyoz darbesi daha yemen lazım?

Tam belli olmuyor sanırım uydunun üzerindeki logo, gel gel göstereyim ne olduğunu.

Ocak 2011'de fırlatılan NROL-49 uydusu, ve bu da amblemi.

Logoda bulunan latince yazı "Melior DIABOLUS Quem Scies".

Diabolus'un Şeytan olduğunu, diablo/diabolic'ten gelmiş olduğunu anlamak için Latince bilmeye gerek yok, orta kapasite bir İngilizce ve orta kapasite bir beyin ile de anlarsın bunu. Ama yine de baktım ben ne anlama geliyomuş bu laf diye.

Meali: Better the Devil you know.

Bu bir deyim olan "better the devil you know than the devil you don't" (bildiğin şeytan bilmediğin şeytandan yeğdir) sözünün kısa hali. Eğer başka bir kelime oyunu yoksa içinde, amblemde yazan kısaltılmış halinin "bildiğin şeytan iyidir" gibi bir manası var.

Ve bu söz, bir Amerikan istihbarat ve araştırma ofisinin uzaya göndermiş olduğu casus uydunun üzerinde yazılı. Milyar dolarlık proje bunlar.

Lan dedim, bu Amerikalı vatandaşlar hiç mi tepki göstermemişler bu olaya, bir kişi de mi çıkıp "aga bu nedir?" diye sormamış? Baktım, tam hatırlamıyorum Yahoo ya da Wikianswers'ta bu sözün anlamını sormuş birisi, altına da "aa uydunun üstünde mi yazıyo bu söz? çok ilginçmiş gerçekten :))))" yazıp durmuşlar.

"çok ilginçmiş :)"

İlginç mi?

Vay amına koyayım arkadaş, bu insanlık ne zaman önündekini dahi göremeyecek kadar körleştirildi, hangi ara bu kadar mal oldu bu insanlar? Ders kitabında ya da televizyonda görmedikçe hiçbir şeyi gerçek kabul edecek cesaretiniz kalmadı mı sizin? Kendi aklınıza ve vicdanınıza hiç mi güveniniz kalmadı artık? Hangi ara bu hale geldiniz ulan?

Amerikalıya diyorum, ekşici sığır sen anla.

Yıllar önce Google Earth ilk çıktığında ne kadar da şaşırmıştık. Ve şimdi düşünün, bizimle paylaştıkları bu kadarıysa, kendi sahip oldukları ne kadardır bir hayal etmeye çalışın. Türksat-2b uydusu değil o üzerine Lucifer koyup uzaya gönderdikleri şeyler, süs olsun diye üretmiyorlar o casus uyduları.

Ve tabi ki bununla da sınırlı değil, Amerikan hükümetinin tam 16 istihbarat örgütü var, NRO gibi.


Bu istihbarat örgütleri ve daha fazlası onların elinde. Ve bunu ben söylemiyorum, 50 yıl önce Kennedy söyledi bunu, hemen ardından da suikaste uğradı.

Tesadüf işte, olur böyle şeyler.

Mesela ülkü ocağına girip sarı-yeşil-kırmızı bayrak açın, Pkk yanlısı sloganlar atıp derinden bi zılgıt çekin, ananızı oracıkta tesadüfen sikerler. Hep tesadüf bu olaylar.

Ya da Erivan'da System of a Down konserine gidip Kazım Karabekir posteri açın, muhtemelen sizi de orada tesadüfen kazığa oturturlar.

Hayat tesadüflerden ibaret lan, sebep-sonuç ilişkisi diye bir şey yok dünyada, saçmalamayın.

Neyse konuyu fazla dağıtmadan Kennedy'nin son konuşmasından birkaç parça alıntı yapacam. O meşhur konuşmanın en önemli kısmının ses kaydı da burada, yalnız İngilizce gerektirir: http://www.youtube.com/watch?v=6fOkx-k8a5c

"The very word "secrecy" is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings."

Meali: "Bağımsız ve şeffaf bir toplumda gizlilik kelimesinin bizzat kendisi iğrençtir. Biz ki, ezelden beri gizli örgütlere, gizli yeminlere, gizli davalara karşı bir toplum olduk."

Ve son olarak: "It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations"

Meali: Bu sistem, muazzam bir insan ve materyal kaynağını, askeri, diplomatik, istihbarat, ekonomik, bilimsel ve politik faaliyetleri bünyesinde birleştiren, sıkıca kaynaşmış ve randımanı yüksek makine gibi çalışan bir sistemdir.

Ve Kennedy, hayatta kaldığı sürece heryere sızmış olan bu gizli örgütlerin karşısında olacağını söylüyor konuşmasında.

Askeri, diplomatik, istihbarat, ekonomik, bilimsel ve politik... Her alana sızmış bir örgüt...

Askeri (NATO)
Diplomatik - Birleşmiş Milletler
İstihbarat (CIA)
Ekonomik (Federal Rezerv: ABD dolarını basma yetkisine sahip ÖZEL bir kuruluştur. Yani ABD merkez bankası devlete değil, KİŞİLERE aittir. ABD dolarını basanlar yahudi bankerlerdir.)
Bilimsel (NASA ve az önce gördüğümüz NRO'yu da ekleyebilirsiniz)
Politik (CFR, Bilderberg, ve Kennedy'nin zamanından sonra Rockefeller tarafından kurulan Trilateral Komisyonu da ekleyin)

Kennedy, ABD halkının sevdiği son başkanıydı. Bir duruş sahibi olduğu için mi seviliyordu sizce, yoksa seçimlerden önce Arizona halkına kömür dağıttığı için mi?

Bunları "bakın la çok güçlüler, boku yedik laa" diye umutsuzluğa kapılmanız için anlatmıyorum, sadece düşmanı ciddiye alın ve belli başlı şeylerin tesadüf eseri olmadığını "idrak" edin diye izah ediyorum. Atatürk bu yola çıktığında milyon dolarları, füzeleri falan mı vardı sanıyorsunuz? Dehasıyla halkı organize etti, "birlik" haline getirdi, Kuvay-ı Milliye ekiplerini bir araya getirdi, cemiyetleri birleştirdi ve sonuç ortada...

Birlik. Olay burada bitiyor. Siyonist yahudiler ve evanjelistler şu an ortak amaçta oldukları için al gülüm ver gülüm takılıyorlar, fakat gül-haç kardeşliği de bozulacak. Onlar da tam anlamıyla bir birlik değiller, zira özellikle şu günlerde bu elit aileler arasında müthiş bir rekabet var. Arap devrimleri sonucu oluşan pazarlara sahip olabilmek için birbirlerini yiyorlar şu anda, işte bizim birbirimizi yemememiz lazım. Farkı onunla kapatmamız lazım, "birlik" olarak...

New Age konusuna geçmeden önce birkaç kare daha göstermem lazım. Şimdi kameralarımızı İstanbul gecelerinden, Kanada'ya doğru çeviriyoruz.

Kanada - Toronto burası. Kraliyet arması ve "mason tapınağı" yazısı bulunan bu bina bir mason locası felan değil. Kadrajı azıcık yukarı kaldıralım mı?

Yaa... Anladın mı neymiş MTV? Ünlü yapmak istediklerini üne kavuşturdukları, 1 numaralı zihin kontrolü araçları MTV'nin açılımı şuymuş yani güzelim: Masonic Temple Vision. Aldı mı bunu o kıt kafan?

Al al tam haline bak, montaj falan dersin sen şimdi yoksa, sığırsın ya inanmazsın... Büyüt de bak hatta, için rahat etsin.

MTV İtalya'nın 2008 yılbaşı için verdiği satanist mesajı izlemiş miydiniz? Bak bu bir noel temennisi, MTV tarafından insanlara verilen...

H.g. Baphomet abi.
Arkada "Jingle Bells" çalıyo, sanki o kadar normal ki her şey.

Sostan ziyade kızın üzerindeki kandır, temsili küçük kız kurban etme ritüeli bu. Belki de JonBenet Ramsey'in başına geldiği gibi.


"Mtv mutlu noeller diler"

Ah canım, mutlu noeller...

Tüm bunlar neden oluyor biliyor musun? Neden yapıyorlar bunları, ne için yapıyorlar? Dünyayı kimler yönetiyor görmek istiyor musun?

1972'de Rothschild'lerin verdiği seremoniden birkaç kare gösterecem.

Bu görüntüleri götümden uydurmadım, ya da aralarına sızarak ben çekmedim, gerçekler gözünüzün önünde, eğer azıcık da olsa içinizde onu görebilme isteği varsa...
Bu kişiler Salvador Dali esintili pagan maskesiyle boy gösteren abimiz Baron Alexis ve Helene de Rothschild. Buraya kadar "ee ne var ki" dedin belki de, gel alttaki fotoğrafa bak ne varmış ne yokmuş.
Milyar dolarları aşan, hesaplanamayacak miktarda servete sahip insanlar bunlar. Ve Luciferian'lar, inançları gereği ritüellerini gerçekleştiriyorlar.

Üzgünüm ama dünyayı hasta ruhlu insanlar yönetiyor.

Sen ne kadar görmezden gelmek istesen de sevgili sığır, senin haberlerde tesadüf eseri "geliştiğini" sandığın olayların tetikleyicileri bu insanlar.

Dünyayı döndüren onlar değil, fakat sistemin çarklarını döndürenler onlar.

Pagan inancına sahip bir avuç hasta ruhlu luciferian...

Yoksa sen tüm bu savaşlara, krizlere, yapılan gizli antlaşmalara yol açanın sadece ülkelerin meclislerinde aldıkları kararlar olduğunu mu sanıyorsun?

Ya da dünyayı başı boş bıraktıklarını mı zannediyorsun?

Altın fiyatlarının bu ivmede artması da tesadüftür sana göre...

Neredeyse tüm bunları hazırlayanlar devletler üstü güçlerdir, siyonizmdir... Illuminati'dir.

Sana haberlerde yansıyan sadece işin magazin ve vitrin kısmı. Rothschild ismine sahip hiç kimse Forbes'in her sene açıkladığı en zengin 100 kişi listesinde bulunmaz. Çünkü onlar zaten klasman dışıdır bu konuda...

Ve öğretileri heryere sızmış durumda, şimdi sizi belki de çok daha fazla ilgilendiren yerlere değinecem. Zira "bilinçli" veya "bilinçsiz" farketmez, eğer onların şeytani öğretilerinden etkilenirseniz, bu kadar anlatacağım şey boşa gitmiş demektir. Neye karşı önlem almanız, neye karşı tavır almanız gerektiğini bilin diye anlatacam bunları. Yoksa kimse size elinizde bazukayla Rothschild malikânesini basın demiyor, size düşen EN ÖNEMLİ şey, doğruların arasında size kakalamaya çalıştıkları şeytani fikirlerden etkilenmemektir. "İyi" ve "kötü" anlayaşınızı dejenere etmelerine, ahlakınızı ve inancınızı yozlaştırmalarına izin vermemektir size düşen İLK iş.

Yoksa yakında "tek dünya devleti iyi aslında ya" diye düşünüp onlara razı gelen, normal olmayan şeyleri normal karşılayan, sığır bir jenerasyon yetişecek, bunu önlemektir sizin yükümlülüğünüz. Bu Luciferian tohumlar serpili fikirleri görünce "siktir lan ben biliyorum senin ne mal olduğunu" demeniz lazım ki siz de Lucifer'ın oyuncağı olmayın, onların çabalarını boşa çıkartın.

"Şimdi new age kitabı okudum diye satanist mi olacam", eğer hala kafanız buysa, düşünceniz buysa, lütfen kapatır mısınız bu amına kodumun blog'unu? Lütfen, güzellikten anlamıyorsan siktir git amına kodumun çocuğu seni.

Hayattaki her şeyi ya bembeyaz ya da simsiyah sanan gerizekalı, onların öğretilerinden etkilendiğin anda Şeytan'a tapmış olmasan da rengin griye çalmaya başlar. Anlatabildim mi?

"Normal olmayan şeyleri normal karşılamaya başlamak". Bu çok ama çok tehlikeli bir olay.

"Duyarsızlaştırma", yapmaya çalıştıkları şey bu. İlk hastasını kaybeden doktor ile 20. hastasını kaybeden doktorun davranışları arasında çok fark vardır. İlk hastasını kaybeden doktor o gün kolay kolay yemek yiyemez, uyuyamaz ama 20. hastasını kaybeden doktor akşam arkadaşlarıyla içmeye gidebilir. He bu kötü bir şey değil tabi, o meslek için gerekli bu yoksa kafayı yer adamlar, örnek olsun diye anlattım bunu.

Sigaraya yeni başladığınızda babanızın yanında sigara içemezsiniz belki de, ama bir süre sonra karşılıklı fosur fosur tüttürürsünüz, çünkü babanız bu durumu "normal karşılamaya başlamıştır".

Çıkan savaşlara, ölen insanlara, verilen şehitlere de gittikçe duyarsızlaşıyorsanız, orada sorun var demektir. Zira bunlar normal karşılanacak şeyler değildir, o ölen sen ya da hayatta en sevdiğin kişi de olabilirdi, öyle düşün.

Bunun bir sonraki seviyesi nedir biliyor musunuz? Şudur:

"İyi de değişen yeni dünya düzeninin oluşumu için gerekli ve normal şeyler bunlar".

Bu kafada daha şimdiden çok insan var, hem de çok. Ve kendilerini de çok aydın, olaylara çok rasyonel bakabilen, ileri tekamül seviyesindeki insanlar olarak görür bu arsız pezevenkler.

Gel götüne el bombası sokup patlatayım da gör o zaman "normal ve gerekli"yi amına koduğumun çocuğu seni, ölenler nasılsa başkaları, atıp tutmak kolay di mi?

Ayık olun canlar, ayık olun ciğerler. Bu duyarsızlaştırmayı ve dejenerasyonu medya ile, MTV ile, doğru ve yanlışların harmanlanmasından oluşan ruhçu öğretilerle yapıyorlar.

Bu New Age denen olayda muazzam bir şekilde "her şey Tanrı ve dolayısıyla her şey iyi, Şeytan da iyi" görüşü hakim. Yani kötü diye bir şey yok, Lucifer aslında çok fedakâr birisi, hatta o kadar iyi ki kötü rolünü üstlenmeyi bile kabul etmiş (!). E satanizm dediğimiz olay, siyah giyinip Slayer konserinde röaahhröööghh diye bağırmak değil zaten, kötülüğe de iyilik anlamı yüklemeye çalışmak, anormal şeyleri "aslında o da normal" diye kakalamaya çalışmaktır Luciferian öğreti. New Age de tamamen bunun üzerine kurulu, "iyi" ambalajlanmış sakat ve çürük bir felsefe. Doğan görünümlü şahin bir nevi.

Şimdi gelelim son zamanlarda Türkiye'de bu ruhçu öğretinin ekmeğini en fazla yiyenlerden birine...  İnsanlar "İslam'ı sizden öğrendik çok teşekkür ederiz Burak beğeeey :)))" şeklinde yavşıyorlar bu arkadaşa, zira çok takipçisi var. Ekşiciler de çok sever kendisini tabi ki, eksik kalırlar mı?


"Tanrı'nın doğum günü" adında popüler bi kitabı var Burak Özdemir'in.

Kitabın sloganı "Tanrı bana gelsin, onu yeniden bir numara yapayım". Konsept ise şu; arkadaşımız msn'de Tanrı ile konuşuyor...

Şimdi "abuuu bakın şuna" demeyecem tabi, bir kitap sonuçta ve Tanrı ile msn'de konuşmak enteresan bi fikirmiş, eyvallah. Kitabın amacı ise kendi iddiasına göre "çarpıtılan Tanrı ve İslam anlayışını düzeltmek"miş.

Peki bu arkadaş Tanrı anlayışını düzeltiyor mu, yoksa uyduruk new age görüşlerinin etkisinde kalarak daha da mı çarpıtıyor beni bu ilgilendiriyor. Zira 2 saattir yukarıda "yapmayın, etmeyin" dediğim şeyler harfiyen yapılmış durumda bu kitapta ve bu kitabı okuyan 10 insandan 9'u da "ayyy ne kadar güzel anlatmış hayalimdeki Tanrı'yı :))))" modunda.

Şimdi parça parça alıntı yapacam bu arkadaştan, lütfen üşenmeden okuyun. Msn'de Tanrı'nın nick'i "Dona" ve Tanrı ile Burak Özdemir'in msn konuşmasından bir parça bu da;

Tanrı’nın Doğum Günü Sayfa 69-70
Dona: Şeytana gelince... Elbette şımartmadım onu. O şımarmayacak kadar olgun bir ruhtu.
Ben: Tanrı şeytandan övgü ile bahsediyor! Hayretten ölmek üzereyim. Şeytan olgun bir ruh muydu? Şeytan senin ve dolayısıyla insanların düşmanı değil miydi? Şeytanın günahını mı alıyoruz milyonlarca yıldır?
Dona: İblis bir sembol olmayı sevgiyle kabul etti. Hepsi bu.
Ben: Kötü adam rolünü mü teklif ettin ona?
Dona: Alemde hep beraberdik. Tüm ruhlar, sen ve ben. Ben ruhumdan bir parçanın tekamül etmesine karar verdim. Bu serüvende kimlerin yer almak istediğini sordum.
Ben: Şeytanın rolü neydi tam olarak?
Dona: Tekamül serüveninde iyinin karşıtının yani kötünün de olması gerekiyordu. Şeytanın ve ekip arkadaşlarının görevi ise insanlık tarihi boyunca kötüyü temsil etmekti…”

Şimdi... Falcı dükkanı falan mı açsam n'apsam bilemedim, ne anlattıysam bir bir çıkıyor ağzına sıçtımın yerinde. Neresinden başlayayım bilemedim, o yüzden sıra sıra gidelim.

Varan 1: Şeytan'ın kendisi kötü değilmiş, özünde iyi çocukmuş. Şeytan sadece kötü olma rolünü "sevgi" ile kabul etmiş Burak Özdemir'e göre.

Şimdi bazı komik haberler olur ya, şu Uğur Dündar'ın pastane baskınları gibi falan. Hani bunların üzerine yapılan espriler orijinali kadar komik olmaz, çünkü haberin aslı şakasından daha komiktir gerçekten. Şimdi ben Şeytan'ın kötü olma rolünü "sevgi" ile kabul ettiğini ileri süren bi kitabın neresini eleştireyim olum? Ne söylesem bunun kadar açıklayıcı olmayacak zaten.

Varan 2: Bu Şeytan nasıl "şımarmayacak kadar olgun bir ruh" oluyor da, aynı zamanda KİBİR yüzünden Allah'ın emrine karşı gelerek Adem'e secde etmeyi reddediyor. Anlayan varsa beri gelsin.

Varan 3: Şeytan'ın görevi sadece "temsilen" kötü olmakmış. Yani Şeytan'ın Allah'a karşı bir isyanı yok. Şeytan'a "kötü rolünü oynar mısın" diye teklif ediyor Allah, olgun bir mizaca sahip olan Şeytan da bunu sevgi ile kabul ediyor. Hani Allah'ın Şeytan'ı kovması gibi bir durum söz konusu değil Burak Özdemir arkadaşımıza göre.

Şeytan'ı bilirsiniz, çok olgundur. Yalan söylemeyi hiç sevmez. Borcunu zamanında öder, ağzına sigara bile sürmez, kızım olsa veririm ha o derece.

Varan 4: Burak Özdemir'e göre Allah kendi ruhundan bir parçayı tekamül ettirmiş ve Şeytan oluşmuş. Yani Şeytan, mutlak doğru ve mutlak adil olan Allah'ın ruhundan kopan bir parçaymış...

He koçuma, he tosunuma, he Burak'ıma benim he.

Arkadaşım, sevgili Burak Özdemir, sen gergedanları bilir misin? Penis boyları 40 ila 60 cm arası değişirmiş bu hayvanların, genel kültür olsun diye söyleyeyim dedim, lazım olur.

Olum bakın, bu New Age denen dalga bir ısındırma turu işte. Bu fikirleri kabul eden birisinin, hangi şeytani fikir ve yanlışları da doğru kabul edebileceğini, nelere açık hale gelebileceğini düşünebiliyor musunuz? "Normal olmayan şeyleri normalmiş gibi karşılamaya başlamak", bunun tohumlarıdır bu fikirler.

Bakalım şimdi Allah, Şeytan'a nasıl teklif etmiş (!) kötü olma rolünü:

"Allah, “Öyleyse çık oradan, çünkü sen kovuldun. Şüphesiz hesap gününe kadar lânet senin üzerinedir” dedi." - Hicr 34,35

"Allah buyurdu: “Çık oradan, yenik düşmüş ve kovulmuş olarak. Onlardan sana uyan olursa yemin olsun ki, cehennemi tamamen sizden dolduracağım.”" - Araf 18

Bu nasıl teklif olum?

Aklınızı mı kaçırdınız siz arkadaşım?

Dini nasıl uyduruyorsunuz kendinize göre siz böyle? İsteyen istediğine inanmakta serbest ama benim inancımı dejenere etmeye çalışan herifin suratına sevgi dolu tükürürüm ben.

Yasin suresi 60. ayette ne deniyor bir bakın: "Ey âdemoğulları! Ben size, "Şeytana kulluk etmeyin, o sizin için açık bir düşmandır!" demedim mi?...".

"...o sizin açık bir düşmandır!" denmiş, sen daha kim oluyosun, ne oluyosun da yok çok olgunmuş, kötü olmayı sevgi ile kabul etmişmiş diye element uyduruyorsun bir taraflarından arkadaşım?

Olum bu "Tanrı'nın doğum günü" denen kitap 40 baskıya yakın satmıştı, belki de geçmiştir.

Ve sığır mekanı Ekşi Sözlük'te bu adamı eleştirmeye kalkarsanız zamanın ötesine gönderiliyorsunuz. Çok seveni var arkadaşın, maşallah.

Ayık olun, yapmayın, adamı hasta etmeyin.

He yani İblis ve onun kulu olan şeytanlar (cinler veya insanlar) aslında kötü olmayı tercih ederek fedakârlık yapan gerçek iyiler öyle mi? Olum bu felsefe "kötü" diye bir kavram bırakmaz ortada, Filistinli kadına tecavüz eden Amerikalı'yı da, Tibetli rahibin cinsel organını kesen Çinli'yi de aklar bu düşünce.

Rockefeller ve Rothschild dediğimiz şeytani şahıslar da bu felsefeye sahipler, daha uçuk olanına fakat aynı prensibe bağlı olanına... Hiçbir fark yok mantık olarak arada.

New Age bu yüzden tehlikeli işte. STV'nin savaş açtığı Satanist Evlat Arif'in kedi kesme psikopatlığı değil Luciferianism, esas Luciferianism işte bu. Ta kendisi.

Dur daha, bitmiyor bu arkadaşın marifetleri, Hasan Mezarcı var karşımızda Hasan Mezarcı...

Zira bilen bilir, bu arkadaş mehdi olduğunu ileri sürüyordu en son, ehehe ciddiyim. Herneyse şimdi kendisinin şahsi blog sitesinden bir yazısını paylaşacam, en azından işaretlediğim kısımlarını bir okur musunuz;


Cinleri görüyormuş, Tanrı'nın Doğum Günü'nü bizden önce onlara anlatmış. Cinler gelip Burak Özdemir'i dinlemişler, hepsi de çok şeker tiplermiş, muhabbetleri iyiymiş.

Böyle diyor Burak Özdemir.

Hmmm...

Sevgili Burak Özdemir, sen balinaları bilir misin? Yetişkin balinaların penis boyları 1 buçuk ila 2 buçuk metre arasında değişiyormuş, geçen Discovery Channel'da seyrettim, faydalı bilgiler bunlar.

Yalnız balinayı da tükettik, ondan ötesi yok bak. Bi dahakine ne diyecem bilemiyorum, üretim kısırlığına soktun beni Burak Özdemir.

Olum, ehehehe. Kuran'da cin suresinde, Hz Muhammed'in dahi kendini dinlemeye gelen cinleri görmediği, bunun kendisine vahiy olarak bildirildiği anlatılıyor. Fakat Burak arkadaşımızda nasıl bir cevher varsa cinleri görüp onlarla sohbet ediyormuş, şeker tiplermiş, yakışıklı değil ama sempatiklermiş. Ehehe mehehe.

Ey sığır ekşici, ey kandırılmış ruhçu, gel bak kimin kitaplarını okuyorsun. Gel bi gör o hayranı olduğun, savunduğun, ve sana İslam'ı öğrettiğini ileri sürdüğün herif ne ayakmış, gel bi bak.

Ruhçu bir dergi olan "Sevgi Dünyası"nın Burak Özdemir'le yaptığı röportajdan bir kesit:


Neymiş neymiş?

Burak Özdemir bu kitabı yazarken "Tanrı'nın eli" hep onun elinin üzerindeymiş, bu kitabın yazarı aslında kendisi değilmiş, bir başka güç yazdırmış bu kitabı ona... "Başkalarından" ilham almış bu kitabı yazarken...

Sevgili Burak Özdemir, sen dinozorları bilir misin?

Onlar da güzel hayvanlardır.

Seversin.

Olum bu adamın Hasan Mezarcı ile arasındaki tek fark "ambalaj"ı.

Bu adamı neden ciddiye alıyorlar? Çünkü kendisi rock dinleyen genç ve modern müslüman profilinde, hani milletimizin o ihtiyacını gideren bir arkadaş kendisi. Hee bak bu çocuk genç, Pink Floyd da dinliyomuş, hem de müslüman laaa. Biliyodur bu herif işin doğrusunu, "modern"dir bu...

Hıhı.

Kim nerede ki dini değiştirir, Kuran ayetlerini kendine göre yorumlar, dinin özüne "gelenekçi" yaftası vurup ona yeni anlamlar katmaya çalışır, o kişi "modern" olur.

Kim kaynak olarak Kuran'ı önerir, o da cemaatçi yobaz olur.

Bu işler böyle. Ambalaj şaşalı olduktan sonra kim sikler içeriği?

Burak Özdemir hakkında bir sığır entry'si göstereyim mi size ekşi'den? Sadece ilk 2 cümlesi bak:


Yaa...

Eğer ruhçu saçmalıklarla dini dejenere ederseniz, "sevgi, dostluk, iyilik" adı altında laflarınızı yeterince süslerseniz, böyle sığırlar takılır peşinize.

Kendinizi mehdi ilan etseniz bile "iyi niyetli" olduğunuz sanılır.

Ulan "DİN"i kendisine bir statü ve çıkar kapısı edinmiş birisi ne kadar iyi niyetli olabilir? "Ben mehdiyim" diyen birisi ne kadar iyi niyetli olabilir lan? Siz dangalak mısınız arkadaşım? Cevap vermeyin, retorik bi soruydu o, biliyorum yoksa dangalak olduğunuzu.

Malesef böyle.

Ben aha burada kıçımı yırtıyorum, din hakkında konuşmam gerekirse Kuran'a uygun olmayan tek bir söz etmiyorum, zira belki de tek korkumdur Allah'ı ve dini asılsız argümanlara dayanarak yorumlamak, ama buna rağmen ne şakirtliğim kalıyor, ne artniyetliliğim. Yediğim lafın haddi hesabı yok. Neden? Çünkü yıl olmuş 2011, hala Kuran diyorum, olacak şey değil...

Ama beyimiz "sevgi, dostluk, kardeşlik, ehelehey" adı altında Lucifer'ın Tanrının ruhundan oluştuğunu söylesin, Kuran'da yazanın aksine Lucifer'ın kötü olmadığını ve hatta olgun bir ruh olduğunu söylesin, daha da ileri gidip mehdi olduğunu söylesin, o kitapları kendisine yazdıranın başka güçler olduğunu söylesin, sonra da "iyi niyetli abisi yaa, canım benim canım :)))" ilan edilsin.

Bu işler böyle malesef.

Salak salak "enerji, meditasyon, aura" muhabbeti yapan insanlar bu ülkede ayda onbinlerce dolar kazanır.

Çünkü böyle ekşici sığırlar, zorlama aydınlar, kasıntı Beyaz Türkler çok var bu ülkede. Aşağılık kompleksi dolu, "modern" olacam diye götüne Vileda sopası bile sokmaya hazır denyolar var bu ülkede.

Lanetler olsun size yobaz sürüsü. Asıl bu milletin ağzına sıçan gerçek yobazlar sizlersiniz, Avrupai yobazlarsınız. Dinci yobazlara diyecek kelime yok zaten, fakat onlar ayrı sığır, siz ayrı sığır... Başkalarına koyun derken, kendisinin o koyunlardan 3 kat daha besili bir koyun olduğunun farkında olmayan ahmak sürülerisiniz siz.

Çekeceğiniz var lan benden, Allah ömür verirse inşallah.

Şimdi çok fantastik bir video seyrettirecem size. Bu Burak Özdemir adlı şahıs kendisine başka bir şeylerin "ilham" verdiğini söylüyordu ya, aynı şeyi Lady Gaga da söyleyecek, tabi anlayana. Sadece 10 saniyelik kısmını seyretmenizi istiyorum.

Video'nun 30. ve 40. saniyeleri arasını izleyin.


Paris Hilton: What is your inspiration for your music? (Müziğinde nelerden ilham alıyorsun?)
Lady Gaga: I'm very very inspired by "my friends". (Dostlarımdan çok ilham alıyorum)

Dostlarından ilham alıyormuş Lady Gaga. Peki "dostlarım" derken ne yaptığını gördünüz mü?

Burada kekeliyor ve kafasını kaşıyormuş gibi yapıyor. Fakat bir saniye sonra ne yapacağına bakın.

"My friends" (dostlarım) derken bariz bir şekilde tek gözünü kapatıyor eliyle.

Bu nedir?

Sizce bunu Illuminati üyesi büyüklerine saygı ibaresi olsun diye mi yapıyor? Birkaç mason üstad için sembol mü yapıyor sizce burada Lady Gaga?

Hayır.

Bu hareketi istemsiz yapıyor.

Tekrar seyredin isterseniz video'nun bu kısmını, 30. saniyeden 40. saniyeye kadar.

Britney Spears da bir röportajın ortasında durup dururken "birilerini" görmüşcesine "aman Tanrım hoşgeldiniz" deyip ağlamaya başlıyordu, hatırladınız mı? Önceki yazılarda 3-4 kere verdim link'ini o video'nun.

Eğer sadece bu yazımı okuyorsanız, bu okuduğunuz ilk yazımsa, muhtemelen şu an bana "siktir lan" diyorsunuz. Fakat bir bütünlük halinde hepsini okuduysanız anlarsınız.

Anlarsınız tüm bunların tesadüf olamayacağını.

Birleştirebiliyor musunuz şimdi parçaları?

Bu Lady Gaga video'su da 14 milyon kere izlenmiş, zira bir Nokia tanıtım video'su ve içinde Paris Hilton da var. Eh normal yani 14 milyon kere izlenmiş olması.

Peki kaç kişi yakalamıştır bu detayı?

100 kişi?

Belki.

14 milyon içerisinde kaç kişi görebiliyor bunları? "Kaçınız Tyler'ı iş başındayken yakalayabilirsiniz?"

Burak Özdemir'in gerçekten böyle bir ilham alma olayı varsa bile, bunun kimler olabileceğini anladınız mı? "Tanrı'nın eli" üzerindeymişmiş beyfendinin, Maradona mısın lan sen?

En'am suresi 121. ayetin bir kısmında çok ince bir mesaj, çok ince bir uyarı var: "...Şeytanlar kendi evliyasına/dostuna ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbette ki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir."

Şeytanlar kendi dost ve destekçilerine vahiy gönderirler...

Anladınız mı neymiş, kimlerdenmiş o "ilham"?

Niçin verirlermiş peki bu ilhamı?

"...sizinle mücadele etmeleri için..."

O yüzden tekrarlıyorum; ayık olun canlar, ayık olun ciğerler. Üçkağıtçılara pabuç bırakmayın. Hz Muhammed son nebidir, nokta. Her kim ki "vahiy" aldığını iddia ediyorsa ve üstüne bir de müslüman olduğunu ileri sürüyorsa, ona lütfen okkalı bir "SİKTİR" çekin. Hatta ağzına da terlikle vurun ki sesini çıkaramasın, eğitimli cahillerin kanına giremesin. Allah belasını versin diyorum o eğitimli cahillerin ama lanet olsun içimdeki sığır sevgisine, onları da kollamak lazım.

Hala cinlerin bu hayata etki etmediğini mi sanıyorsunuz? İstediğiniz şeye inanmakta serbestsiniz, bu konuda bir baskı yapmak haddime değil, sadece elimden geldiğince yol gösterebilirim size. Gerisi size ve muhakeme yeteneğinize kalmış.

Gelin bakalım şimdi, Arrivals adlı belgeselin bir bölümünü verecem size. Bu konuyla ilgilenenlerin muhtemelen seyretmiş olabileceği meşhur bir röportajı yayınlamışlar bu bölümde. Boş bir vaktinizde seyredersiniz: http://www.youtube.com/watch?v=BzsGT4E_mZg

Size bu röportajı özet geçeyim, Roger adında tonton bir amca bu elit ailelerin arasına katılıyor ve "başka varlıklarla" iletişim kurabildiklerini, bu imkâna sahip olduklarını itiraf ediyor. Belki bu abimiz onların bilinçli ifşa çalışmalarının bir ürünüdür, yani belki onlardandır, belki de tamamen saftır, ama buna kafa patlatacak değiliz. Sonuç olarak siz bu emminin dediklerini kendi süzgecinizden geçirerek anlamaya çalışın sadece;





Fakat size şunu belirtmek istiyorum. Bu dünyada gezinen ölü ruh diye bir şey yok. Ölülerin ruhları yok bu dünyada. Hatta Kuran'a göre insanın da "ruhu" yok, "nefs" (can) var. Ruh, Kuran'da "vahiy meleği"nin adıdır. Filmlerde gördüğünüz yarı saydam beyaz hayalet gibi ruhlarımız yok. Bu insanların iletişime geçtikleri varlıklar ise cinlerden başkası değil. Şeytani cinler bu insanlara, kendileini "ruh" şeklinde tanıtıyorlar. Şimdi neden hem bu ruhçu arkadaşlara, hem Illuminati'ye "kandırılmış aptallar" dediğimi anlıyor musunuz? Dönecem bu konuya.



Bu kadar yeter, merak ettiyseniz bir kısmını verdiğim link'ten seyredebilirsiniz, çok meşhur bir video'dur bu.

Şimdi önceki yazılarda bu Illuminati'nin ve elit örgütlerin niçin "ölümsüzlüğe" ve "sonsuzluğa" vurgulamalar yaptıklarını irdelemiştik.

Evet, Luciferianist'ler (bu dünyada) sonsuz bir hayat yaşayacaklarına inanıyorlar.

Kandırılmışlar, salaklar, fakat eninde sonunda kaybedecek olan bir Şeytan'a inanacak kadar da salak değiller. Bu insanlar ebediyen cehenneme atılacaklarını bile bile bu bokları yemiyorlar. Onlar "sonsuz" ve asil bir hayat yaşayacaklarına inanıyorlar, çünkü onlar iyiliğin varolması için kötü rolünü üstlenen "gerçek" ve fedakâr "iyiler" olduklarına inanıyorlar.

Çünkü onlar "aydınlanmış" kimseler. Hem de Lucifer'ın ışığında aydınlanmış olan kimseler.

Illuminati = Aydınlanmışlar.

Şimdi bakın, bu şahıs Rockefeller Company'nin şu anki lideri David Rockefeller. Ve kendisi bir ruha tapınma seansında...
...Yıllar önce kaybettiği babası John D. Rockefeller (resimdeki) ile irtibat kurabildiğine inanıyor. Fakat iletişim kurduğu kişi, kendisini John D. Rockefeller'ın ruhu olarak tanıtan bir cin/şeytandan başkası değil.

Anladın mı neden "kandırılmışlar" olduklarını?

Anladın mı neden ölmüş yakınlarının dahi aslında "sonsuzluğa" eriştiğine inandıklarını? Ah David'cim, senin baban şu an Allah'ın "adalet" dolu ellerinde desem bana inanır mıydın? Ehehe.

Araf suresi 30. ayet: "...Onlar, Allah'ı bırakıp ŞEYTANLARI DOSTLAR edinmişlerdi. Bir de kendilerinin hidayet üzere olduklarını sanırlar."

"Bir de kendilerinin hidayet üzere olduklarını sanırlar"

Aydınlanmış demiyor mu olum bu adamlar kendilerine? He pardon, Kuran'dan ayet verince yobaz ve şakirt oluyorduk di mi? Kuran'ı, Hz Muhammed kendisi yazmıştı fazladan 2-3 kadınla nikahlanabilmek için di mi? He tosunlarım, hee...

Bakın Kubrick'in muhtemel ölüm sebebi olan Eyes Wide Shut filmini incelediğim yazının sonlarını, kıyak kafayla yazmış olduğumdan filmin son sahnesindeki çok önemli bir diyaloğu es geçmişim, fakat iyi ki de geçmişim. Zira burada kullanmam çok daha açıklayıcı olacak. Bakın şimdi, filmin sonunda Stanley Kubrick bize ne diyor...

Unutmayın, filmin son sahnesi, son diyaloğu bunlar... Ve Kubrick'in bu filmde peşpeşe "tekrar tekrar" kullandığı her cümle, her kelime bir anlama sahipti, Kubrick konulu yazıda bunları incelemiştik:






"Sonsuzluk" vurgusu dikkatinizi çekmediyse kafanıza tekme atarım sizin.

"Sonsuzluk deme, beni korkutuyor..."

Kubrick bu filmin çekimlerini tamamladıktan 4 gün sonra öldü biliyorsunuz di mi?

Aralarındaydı, bu filmin çekiminde onların da izni ve katkısı vardı, fakat Kubrick bu filmde göstermesi gerekenden fazlasını gösterdi. Tabi anlayana gösterdi, orası ayrı. Ve "onlar" tabi ki de anladılar bunu...

Tüm bu kaosa, vahşete, savaşlara, ölümlere, hastalıklara sadece maddi güce sahip olmak için yol açtıklarını mı düşünüyorsunuz?

Tüm bu yaşananların tek amacı sadece "para" mı?

Kusura bakmayın da, eğer bunu düşünüyorsanız sahiden çok dar ve materyalist bir kafa yapınız var demektir.

Gerçek "satanizm"in ne olduğunu yavaş yavaş anlayabiliyor musunuz? Bize yansıtılandan ne kadar farklı ve kendi içinde oturmuş bir felsefesi olduğunu görebiliyor musunuz? Bu yüzden ayık olacaksınız kaynatasızlar, "aman benim ne işim olur satanizmle" demeyeceksiniz, Lucifer'ın öğretileri aslında o kadar da uzak değil size, heryere sızmış durumda.

50 kere dedim, bu da 51 olsun: Luciferanism kedi kesen sik kafalı psikopat gençlerin yaptığı şey değildir. Keşke sadece o olsaydı, o zaman gerçekten de ciddiye alınacak değerde olmazdı. Fakat o göründüğünden çok daha fazla sizi "kandırabilme" potansiyeline sahip, sapkın ve alçak bir öğreti.


Bu "Emmanuel'in Kitabı" da bitmek tükenmek bilmeyen kıytırık, uyduruk, skindirik ruhçu kitaplarından bir tanesi. Kitaptan ufak bir alıntı yapıp kafanıza bu ruhçuluğun ne mal olduğunu iyice kazımak istiyorum.

Emmanuel adında aşmış bir ışık varlığı varmış, sorularımızı cevaplıyor bu kitapta kendisi. Burak Özdemir'in Dona'sı gibi bir şey yani, bakalım Emmanuel "çocuk istismarı" hakkında neler yumurtlamış:

“Bu insanlık tabiriyle hoş görülmeyecek bir durumdur. Ancak kayıtsızlıkla değil, şefkatle ve her ruhun bilgeliğine derin bir inançla bunun ötesine bakalım. Yalnızca çocuk için değil, aile için bu deneyimden öğrenilecek ne var? Kötü harekete maruz kalmış hatta bu şekilde hayatını kaybetmiş bir çocuk, ailesine büyük bir sevgi ve özveri armağanı vermiş olur, tabi onlar bu hediyeyi almak istiyorlarsa. Böyle saldırıları yaşayan ruhlar yalnızca kendilerinin ve rehberlerinin bildiği nedenler yüzünden onu seçmişlerdir… Olayları Tanrı’nın gördüğü gibi görmeniz pek mümkün değildir. Yargılarınızı Tanrı’nın ellerine bırakın.” (Emmanuel’in Kitabı s. 240-241.)

Hey maşallah, çocuk tecavüzüne böyle bir bakış açısı görmüş müydünüz daha önce siz?

Yani çocuğu tecavüze uğrayan aile aslında şanslıymış, çünkü böyle "olgunlaştırıcı" bir "deneyim" yakalama şansına sahip olmuşlarmışmış.

He bi de bunları anlatmadan önce şöyle bir girizgah yapıyor: "çocuk istismarı insanlık tabiriyle hoş görülmeyecek bir durumdur, ancak aslında öyle değil...", zira arkadaş bunları diyerek şuna zemin hazırlamak istiyor: Hani ben bir şeyler saçmalayacam, siz ola ki bana karşı gelirseniz, bunun sebebi sizin "tekamül" edememiş, basit, avam insanlar olmanızdır. Yoksa benim anlattıklarım çok hidayet dolu şeylerdir...

Lan ruhçular, sizin alayınızı hidayete kavuştururum bakın adamı hasta etmeyin.

Ya lütfen, sizden rica etmeyi bırak, size yalvarıyorum, şu spritiüalist derneklere giden, şifa reiki bilmem ne olaylarına giren yakınlarınız varsa engel olun. Sütten ağzı yanmış biri anlatıyor bunları ya, size yemin ederim ki bir bok değil bunlar. Kendilerini "aydınlanmış" olarak görme merakındaki, çürük ve altyapısız bi felsefeye sahip 3-5 salağın ikna edici konuşmalar yaptığı kıytırık dernekleri var bu adamların. Sayıları da çok fazla, ayık olun ve pabuç vermeyin şunlara ya. Allah rızası için.

Neyse.

Gel bak şimdi "Mevlana" adı altında ne haltlar karıştırdıklarını da kendi gözlerinle gör...

"Dünya Kardeşlik Birliği" ya da nam-ı diğer "Mevlana Yüce Vakfı"nı duymuş muydunuz? Internet'te şu adreste ikamet ediyorlar: http://www.dkb-mevlana.org.tr/ana.html


Şimdi malumunuz bu üçgen/piramit artık "aydınlanmış" arkadaşların popüler kültüre kabul ettirdiği bir sembol oldu, o yüzden bu tür ruhçu oluşumlarda da sık sık görürsünüz bu sembolü, şekil A'da görüldüğü üzere. Fakat ben artık sembolünden de geçtim, bu herifler nasıl sapkın fikirlerle beyin yıkıyorlar onları izah edecem ben sadece.

Şimdi Bağdat Caddeli kokoş teyzeler arasında pek yaygın olan bir "Altın Çağ Bilgi Kitabı" var bu arkadaşların, oradan alıntı yapacam.

Altın Çağ Bilgi Kitabı 1986 beşinci Ay Fasikül 17. Sy: 151
“İslâmın kitabını, islâm dostlarımız bilinçli bir şekilde okumuşlarsa, onun size vermiş olduğu mesajı çok iyi bileceklerdir. Bu mesajın özü, sevgi, hoşgörü, sabır ve bir şeyi anlamadan, onun bilincine varmadan ön yargılı olarak inkâr etmemenizdir. Bazı köklenmiş bağnaz düşünceler, hâlâ ruh yoktur, reenkarnasyon yâni yeniden doğuş yoktur, cin vardır, şeytan vardır demektedirler."

Dur dur, ehehehehehehe.

Şimdi diyorlar ki, bu çağda hala "ruh yoktur" ve "reenkarnasyon yoktur" diyenler bağnazlarmış.

Reenkarnasyona inanmıyorsanız yobaz piçsiniz yani. Çünkü biz anlayamıyoruz arkadaşların aydınlanmışlık seviyelerini, onlar görmüşler işin özünü, fakat biz "avam" ve "bağnaz" olduğumuz için bunu göremeyip reenkarnasyon diye bir şeyin olmadığını zannediyormuşuz. Reenkarnasyonla bilmem kim şahsın, bilmem kaçıncı bedeni olduğunu iddia eden Said Nursi gibi arkadaşlar çok ilim dolu "aydın" kişiler oldukları için biz onların söylediklerini anlayamıyoruz malesef...

Devam edelim kitaptan, şimdi biraz uzun bir alıntı yapacam fakat lütfen "MEVLANA" adı altında size neler dayatmak istediklerini kendi gözünüzle görmek istiyorsanız üşenmeyin ve okuyun... Okuyun ki şimdiye kadar anlattığım Luciferian fikirlerle harmanlanmış bu sapkın New Age görüşlerinin ne bok olduğunu kendi gözlerinizle görün:

"Bir zamanlar bazı kişiler, İslâm'ın peygamberi için "cinlenmiş şair" diyorlardı. İslam‘ın kitabında, "cin"i kötü olarak tanıtan sûrelerin yanlış anlaşılması, İslâm toplumunu bu hâle getirmiştir. “Cin” de Allah'ın bir varlığıdır!..  ...Unutmayın ki, İslâm'ın kitabında bahsedilen "cinler", sizlere hakiki yolu gösteren yüce varlıklardır ve rabbin emrinde hareket eden dostlardır... 

Yine sizi kurtaracak olan, rabbinizin ilâhî emri ile "cinler" olacaktır. Bizimle irtibatta bulunan yüce görevliler, sizlere, bizi anlatmakla, tanıtmakla mükelleftirler... ...İslâm'ın kitabında 7-181 âyet şöyle der: Yarattıklarımızdan öyle bir ümmet vardır ki hakka iletirler - hak ile adalet yaparlar. İşte bunlar bizleriz. Yani uzaylı dediğiniz dostlar.”

Okudunuz mu?

"Mevlana" adı altında bu yapılanın, Lucifer öğretileriyle dolu New Age fikirlerinden ne farkı var? Tek bir fark gösterin bana Allah rızası için ya?

Şimdi bu arkadaşlar bunları anlatıyorlar, cinlerin bize "hakiki" yolu gösteren "yüce" varlıklar olduğunu söylüyorlar, arada "uzaylı dostlar" fikrini de gömüyorlar ve diyorlar ki "kurtuluşumuz yüce cinlerde, ruhlarda ve uzaylı dostlarımızdadır".

Aynen bunu diyorlar, ben götümden uydurmuyorum, kaynak ismi ve sayfa numarası bile belirttim daha ne yapayım?

Şimdi bakın, cinler belki özünde iyi çocuklardır, aralarında müslüman olanı, sizin gibi spiritüalist ahmak olanı, ateist olanı, satanist olanı da vardır, bu doğrudur. Fakat insanlarla irtibat halinde olan cinler, bu hayata müdahale etme çabasında olan cinler kötüdür, Allah'ın emrine karşı gelmişlerdir ve şeytan olmuşlardır. Bunu ben değil Kuran söylüyor. Hani adını andığın, kendi gerzekçe fikirlerine alet etmekten çekinmediğin Kuran var ya, işte o diyor bunları.

Cinlerden korkmayın tabi, neyinden korkacan, bu kısma katılıyorum. İyi de korkmuyorum diye niye bağrıma basayım la elin cinini? Niye yüce varlık olsun olum cinler? Manyak mısınız lan siz?

Alın sevgili Mevlana adı altında kıytırık ruhçu öğretilere inanan kardeşlerim, okuyun lazım olur bunlar:

"...Melekler derler ki: Tespih ederiz seni! Bizim Veli'miz sendin, onlar değil. Doğrusu şu ki, onlar cinlere tapıyorlardı. Onların çoğu cinlere iman etmekteydi." (Sebe, 40, 41)

"İşte böyle, biz peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman yaptık. Bunlar aldatmak için birbirlerine lafın yaldızlısını fısıldarlar. Rabbin dileseydi onu yapamazlardı. Bırak onları, düzdükleri iftiralarla başbaşa kalsınlar."  (En’am Suresi 6:112)

Tamam mı güzelim? Eğer "müslümanım" diyorsanız ve sonra da elin cinlerine bu tür abidik gubidik anlamlar yüklüyorsanız, belki birkaçınız denk gelir de şu blog'u okur ve kafasına bazı şeyler dank eder diye anlatıyorum bunları. Gerçi bu tür kıytırık cin muhabbetlerine girecek olan "akıllı" insan önce dur bi Kuran ne diyormuş diye bakıp onu okur, ama çok aydınsınız ya tabi, gerek yok sizin Kuran'ı da okumanıza. Afferin oğlum, good boy.

Gel gel, bitmez bu ruhçuların yaptıkları.

"Mevlana Şems'in yanına girdi. Şems şahane bir çadırda oturmuş Kimya Hatun ile oynaşıyordu. Mevlana dışarı çıktı. Bu karı koca oynaşmalarına mani olmamak için medresede aşağı yukarı dolaştı. Sonra Şems (Mevlâna'ya) içeri gel diye seslendi. Mevlana içeri girdiğinde Şems'ten başkasını görmedi. Kimya nereye gitti? dedi. Şems 'Yüce Tanrı beni o kadar sever ki, istediğim şekilde yanıma gelir. Şu anda da Kimya Hatun şeklinde geldi' buyurdu." Kaynak: Ahmet Eflaki. Menakibul Arifin - 11/56/57. Haksöz Dergisi, Nisan 93
 
Ne diyeyim lan ben bunun üstüne? Şems Tanrı ile sevişiyormuş, bak bak bak. Hulül inancı bu. Bu inanışa göre Allah insanın bedenine girer, Allah’ın bedenine girdiği insan tanrılık niteliklerini alır. Bu iddia da tam bir dinden sapmadır, sapıklıktır, quentin'liktir, tarantino'luktur.
İbn Arabi ise şunları der mesela:

"Varlığımız onun varlığıdır. Varlığımız açısından biz O’na muhtaç, nefsinden zuhuru için O bize muhtaçtır"
"O bana hamd eder, ben ona hamd ederim
; O bana ibadet eder, ben O'na ibadet ederim"
(Fususu'l Hikem, 1/83, el Halebi baskısı)
 
Fazla söze-yoruma gerek yok heralde, Allah kullara muhtaçmış İbn Arabi’ye gore ve Allah bize ibadet ediyormuş. Hmm ehehe.

İbn Arabi'den kısa kısa inciler gösterecem şimdi:

"İnsan, Allah'ın sureti; alemler, bu suretin kendisinde yansıdığı ayna; Allah da, insanın sureti olduğu Zat'tır. Şu halde biz, Hakk'ı, hangi vasıf ile nitelemiş isek, bizde de o vasıf vardır. Çünkü suretleri farklı olsa bile, dua eden, icabet edenin aynısıdır."

Al sana "enel hakk" kavramı (İbn Arabi, Heme O'st (her şey Allah'tır) der, mantık olarak o da enel hakk'tır). Enel hakk nedir? "Ben Tanrı'yım" demenin tasavvufi yoludur.

Bakın güzeller, bir öğretinin 12. yüzyılda doğmuş olması, çok eski olması, onun doğru olduğu anlamına gelmez. Bu uyduruk ruhçular, ve Ashtar Galaktik Kumandanı denen oluşum da "ben Tanrı'yım" diyor. E onlar da mı hidayete ermiş aydın kişiler şimdi? Aralarındaki tek fark biri 2011'de yaşıyor, biri 12. yüzyılda, başka da hiçbir fark yok. Gözünüzü boyamasın "tasavvuf" adı altında, "islam alimi" olduğu ileri sürülen kişilere maledilen saçmalıklar. Bu kadar markacı ve etiketçi olmayın, isimlere değil fikirlerdeki çarpıklıkları görmeye odaklanın. 
Devam edelim biz, bak bak, Arabi in the club:

"O halde, dini anlamıyla, ahiret hayatında bir azap ve mükafat yoktur." (Yani cennet ve cehennem yokmuş Arabi'ye göre, Kuran bize yalan söylüyormuş, e bu matematik bizi kandırıyor hocam)

Satanizm neymiş, esintileri nerelerde varmış görebiliyor musunuz? Satanizm kedi kesmek değildir lafını kaç kere daha tekrar etmem lazım? Asıl satanizm işte budur, BU.

Bunlar da New Age'ci arkadaşlar tarafından öyle güzel kullanılıyor ki, öyle güzel alet ediliyor ki... Daha sayısız örnek gösterebilirim size, fakat ben de insan evladıyım, yavaş yavaş sonlandıracam yazıyı. Burada rol model olarak Mevlana Kardeşlik Vakfı'nı ve İbn Arabi'yi seçtim fakat siz isimleri boşverin, bu spiritüalizm denen öğretinin ne haltlar karıştırdığını, doğrularla beraber nasıl şeytani ve yozlaşmış fikirleri size kakalamaya çalıştığını anlayın istiyorum. Tek derdim o.

Son olarak "İslam" adını kullanan bu arkadaşlara bir ayet göstermek istiyor ve çekiliyorum:

"Yazıklar olsun o kişilere ki, Kitap'ı kendi elleriyle yazarlar da sonra onunla basit bir karşılık satın alsınlar diye, "İşte bu, Allah katındandır!" derler. Vay haline onların, ellerinin yazdıkları yüzünden! Vay haline onların, kazanıp durdukları yüzünden!" (Bakara Suresi 2:79)

Hz Muhammed de heralde Nostradamus'la akraba falan, 1400 yıl sonrasını bile görebilen şeyler yazmış (!) baksana...

Böyle yani, anlaştık mı kaynatasızlar ehehe.
Ve ayrıca her "Illuminati " adı altında kurulan internet sitesine de "abuuu" diye atlamayın. Mesela bi site çıkmış geçenlerde, neymiş efendim Illuminati tarafından kurulmuş bir siteymiş de, geri sayım yapıyormuş da, 7 Aralık 2011'de bitiyormuş o sayım da...

Asparagas olum bunlar, geçin, tamah etmeyin. İşgüzar adamdan bol ne var piyasada?

Hem bir şey söyleyeyim size, bugün bir şey olma ihtimali, 7 Aralık 2011'de veya 21 Aralık 2012'de bir şey olma ihtimaliyle aynı. Bu tür şeylere inanır ve ortalığı galeyana getirirseniz sadece onların korku politikalarının işe yaradığını göstermiş olursunuz. Yapmayın etmeyin. Bir sikim olmayacak 21 Aralık'ta korkmayın, he tabi olabilir de ama bugünden veya yarından ekstra bir ihtimali yok gözümde, onu demek istiyorum.

Her gördüğünüz sembole de öyle "aha bu Lucifer sembolü, masonik sembol abooo" diye atlamayın. Sembolizm asırlardan beri vardı, olmaya da devam edecek. Sembol kullandığını farkettiğiniz kitap, metin, klip veya filme balıklama atlamayın, "öğreti"si ne ona bakın, eğer ikisi birleşiyorsa o zaman o sembolün bir amaca hizmet ettiği sonucuna varın. Zira şüphecilik ve paranoya arasında ince bir çizgi vardır, o çizgiyi aşmayın, yoksa hayattan zevk alamazsınız.
Şimdiye kadarki hem en uzun, hem de bazıları için "hazmetmesi" en zor yazım bu oldu sanırım, fakat yine her şeyi delilleriyle ve olabildiğince sade anlattım. Önyargılarından ve saplandığı fikirlerinden kurtularak tarafsızca okuyanlar yine kapmışlardır anlatmaya çalıştığım şeyleri, -izm'lerin kölesi olmuş sığır ve yobaz kitleye ise yapacak bir şey yok. 
Hadi sığır ekşici, özgürsün, şimdi buradan öğrendiğin argümanların üzerine 2-3 sikindirik elitist yaklaşım ekleyerek sağda solda "uydurmuş saçmalamış cahil yeeaaa" diye sikim sikim konuş, Selinsu'ya yaranmaya çalış, hayatta sebep-sonuç ilişkisi hiç yokmuşcasına öküz gibi yaşamaya devam et. Devam et çünkü böyle yapınca verecek Selin sana, o verince zaten hayattaki tüm misyonunu da tamamlamış olacaksın, hadi aslanım göreyim seni. Küflenmiş beyin nöronlarını siktiğimin salağı seni.

Ve son olarak, bu yazının başlığı aslında "Satanizm ve New Age Volume 2" olacaktı, fakat dedik ya sığırlar için ambalaj her zaman içeriğin önündedir diye. Kuru kuru "satanizm" desek ciddiye almayacaktı bu sığırlar, o yüzden Rothschild diye gömdüm onlara bu yazıyı, hadi geçmiş olsun ehehe.

Sevgi ve ışığın gücü adına.

Şaka lan şaka, sıçarım ışığınıza şimdi hadi yallah ehehe.

720 yorum:

  1. yorumumu yaptım sikkocuğum , canım benim , dur okuyayım şimdi , öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. rezerve. okuyup geliyom

    YanıtlaSil
  4. Atma ziya deyip tartışma yaratacam.

    Yok lan okumadım ama

    -----------

    REKLAM ALANI

    -----------

    YanıtlaSil
  5. playlistte massive attack var lan, mason değil di mi onlar :D

    YanıtlaSil
  6. hazırlıkları yapıp okuma pozisyonuna geçicem birazdan.

    YanıtlaSil
  7. Helal olsun koçum benim,
    Dur bi cigara yakayım,ardından çayımı tazeleyip yazını okuyayım sonrada yorumları döktürürüz sikkocuğum sağol varol.
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  8. o ne lan ekşici gibi entel dantel şarkılardan liste vermişsin amk

    YanıtlaSil
  9. toprağam bu yazdıklarının aynısını avareye sırasıyla ekle amk herşeyilan burada ne yazıyorsa diğer konularla beraber sırasına göre ekle oradan okumak daha hoşuma gidiyor buranın renkleri çok sikimsonic

    YanıtlaSil
  10. Yazıyı hemen okuyorum bilader. Ama sözlükte şöyle bir olay var bi bak bakalım.

    http://inci.sozlukspot.com/w/inci-ger%C3%A7ekleri-burda/

    Cevap bekliyorum almadan uyumam amk.

    YanıtlaSil
  11. "enel hakk diye uyduruk islami isimler"

    cimbizladim aldim orayi. sikko ayagini denk al! ne demek istiyisun? ya allah ya muhammed ya ali! oraya geliriz basina yikariz. akilli ol. özür dile!

    YanıtlaSil
  12. ya bırak inci sözlük ile masonluğun ne alakası olabilir olum ehehe.

    inci sözlüğün adimini inci, okuyo bu blog'u başından beri, farkındayım. işte rant peşinde yine kendisi, kıytırık bi site açıp logosuna da üçgen göz falan koyuyorlar ilgi uyandırmak için.

    la inci moderatörlerini mason locasından içeri alırlar mı az kafayı kullanın ya.

    o adamlar mason olsun ben vahiy alacam bak söz veriyorum size ehehehe.

    YanıtlaSil
  13. Teravihten gelince okuycam piç.

    YanıtlaSil
  14. la sikko daha bitirmedim ama aklıma takıldı. sence bu mtv nin saçma sapan reklamları var ya, yok kiraz çekiredği, mal mal insanımsı yaratıklar; onlarda da var mıdır simge sembol falan ? cevap ver siktirtme kaynatanı :)

    YanıtlaSil
  15. sonunda amk . okuyorum hemen

    YanıtlaSil
  16. sigara yakmadan da okunmaz ki bu amk orospu çocuğusun sikko

    YanıtlaSil
  17. sonunda diyorum ve okumaya başlıyorum. helal sikko.

    YanıtlaSil
  18. herşey tamamda sikko ahmet hulisinin tüm kitaplarını okudum ve bu işle alakası olmadığına eminim vede ordaki herkezin içindeki tanrı lafı insanlar "Allahtan geldi Allaha gidecek","Allah insanları kendi ruhundan yarattı"daki anlamdır ruhun Allah'ın bi parçası olduğu anlamı...

    YanıtlaSil
  19. Senin islam anlayışının seytit kutup farmason afgani ibni temmiye ibnil abdul vahab ile pek bir benzerlik taşıyor :))yani 1000 dogru içinde bir yanlış ile Hz Muhittin arabi ve Hz MEVLANAYI karalamaya çalışıyrosun .. sana bir söz nfk zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kıllı görebilen bir gençlik var :))sen islam görünen aslında mason olan mevdudi gibisin .. saldırdıgın ehli sünnetin buyuk alimleridir keko .. yermyiz lan bunları biz ..vahdeti vucud vehdeti şuhudu senin anlaman imkansız .. nedenini de söyliyeyim ..Enel Hak sözü cezbe halinde söylenmiştir.. yani aklın baştan çıktığı halde . o noktaya gelmek için takva sahibi olmak gerekirki o hali yaşayıp anlayasın sende o kadar çok küfür varki . buda senin amel ehli olmadıgının kanıtıdır..Bir kişinin dillinde ne varsa kalbinde o vardır . senin kalbinde şeytan taht kurmuş salak :)) kendi reklamını yaptıryorsana :))

    YanıtlaSil
  20. Çagatay ahmed hulisi cinlerin etkisinde kalmış biridir .. Allah c.c bölünmez parçalanmaz . yani parçası filan olmaz.. Neden Çünki Allah c.c yaratılmış degildir . bunu düşün..

    YanıtlaSil
  21. vede ekliyim dedim sikko “Ki o, yarattığı her şeyi en güzel yapan ve insanı yaratmaya bir çamurdan başlayandır. Sonra onun soyunu bir özden (sülale'den). Basbayağı bir sudan yapmıştır. Sonra onu 'düzeltip bir biçime soktu' ve ona Ruhundan üfledi. Sizin için de kulak, gözler ve gönüller var etti. Ne az şükrediyorsunuz?” (Secde Suresi, 7-9)

    YanıtlaSil
  22. okudum. Nasihatleri kısa kes bi daha. Adamın asabını bozma. Kırk satır bilgi okuyacağımıza kırk satır nasihat okuyoruz. 3-4 kere kedi kesme muhabbeti nedir laan. Sonra biz de insan evladıyız diyorsun utanmadan. nasihatlerini kısa kessen insanlığından faydalanabilirsin hehehehe. Neyse eline sağlık. Bilgilendim nitekim.

    YanıtlaSil
  23. Aşk Beni Neyledi, ahmet hulisi konusunda haklı olabilirsin kesinlikle ağzımı açmıyorum ama sadece bu lafı doğru olduğunu belirtmek istedim yani Allah sonsuz bi okyanussa insan ruhu o okyanusta bi damladır verdiğim suredede bunu anlatıyor.

    YanıtlaSil
  24. @Aşk Beni Neyledi - anlattıklarımın canlı bir örneği olduğun için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. devam et, ışık seninle olsun.

    YanıtlaSil
  25. gözlerim ağrıdı amk . iyi yazmışın gene eyvalla :)

    YanıtlaSil
  26. Bak yorumumu silme o deniz üstündeki efendine çakarım ha sıgır.:)) sıgırda mucize vardır hiç akletmiyormusun sıgırdan o beyez süt nasıl çıkıyor ?
    vahabilik ve şia hakında bir yazı yazda okuyalım olurmu ? yada bahailik hakında yaz . tabi yazıdaki bir çok eleştiriye bilgiye katılıyorum sadece tassavuf konusundaki göndermelerin mesnetsiz, bilgin yok, saçmalamışsın. Tassvuf, şeytan ve arkadaşları tarafından kulanıldığı olmuştur olacaktırda .Buna zaten tasavvuf denmez Bu demek degilki HZ MEVLANA YADA diğer Tasavvuf büyükleri satanistdir . manyakmısın lan sen ....

    Tecceli kavramını iyi öğren Hz Kuran kendi kafan göre tefsir etme illim sahiplerine git ..

    YanıtlaSil
  27. Bükemediğin bileği öpeceksin HAK GELİNCE BATIL ZAİL OLUR BAY MEZHEPSİZ TİPSİZ . :) Yazdıklarından alıntı yapar tek tek delileri koyarım ortaya ve senin yalan yanlış islam inancını yüzüne vururum.
    kendini yakında mücctehid de ilan edersinn mustafa islam oglundanmı icazetlisin acaba ? merakımdan sordum .. mustafa islam oglu hakından bri araştırma yaparmısın ? küçük erkek çoçuklarına yaptıgı naneyi anlatırmısın mahkum edildiği davadan bahsedermisin ?:))

    Hasam Mezarcı Zihin kontolru madurudur . kendisine hapiste .iğne ile bazı zihin konturolu kimyasaları enjekte edilmiştir.. lsd gibi :)ondan sonra bu hale gelmiştir..
    Kemalistliğinde pek bir komik duruyor :))

    YanıtlaSil
  28. lan sikko iyi güzel de ben bu mevlana ve bahsettiğin tasavvuf olaylarını falan daha önceden hiç bilmediğim okumadığım için bi sik anlamadım sadece illuminati üzerinde durmaya çalıştım.

    YanıtlaSil
  29. Çağtay kardeşim . bu mevuzlar zor mevzular eşyanın hakkikati ve Allah c.c zatı süphanisini karıştırmıyalım lütfen .. imam rabanin mektubatını okumanı tavsiye ederim .ancak bir ilim ehli ile birllikte okumalısın . tüm sorularının cevabı orda mevcudur..

    YanıtlaSil
  30. kimsenin yorumunu falan silmem ben, bari yalan konuşmasak?

    devam et lütfen ben anlatınca inanmıyorlar da, senden görsünler ehehe. ilmim yetmiyor sorry.

    YanıtlaSil
  31. Aşk Beni Neyledi,haklısındır kendine göre kardeşim kesinlikle ama benim düşündüğüm, anlatmak istediğim, anlatabiliğim, senin anlayabiliğin ,anlamak istediğin ,anladığın hepsi çok farklı konular değişken şeyler yanlış anlasılabiliyorumdur yazdıklarımda ama temelde zihniyette aynı düşüncedeyiz Allah Sevgisi önemli olanda bu.

    YanıtlaSil
  32. Eline sağlık sikkocuğum yeni siteye ne zaman taşıncaz ha bide sonu .com olmicak mı amk

    YanıtlaSil
  33. 'Allah'ı unuttular.Allah (celle celeluh) da onları unuttu'' (Tevbe 67 den)


    O bana hamd eder, ben ona hamd ederim; O bana ibadet eder, ben O'na ibadet ederim"
    (Fususu'l Hikem, 1/83, el Halebi baskısı)



    Beni zikredin, ben de sizi zikredeyim'' (Bakara 152) ayeti celilesidir.
    salak lık yapma tövbe et bak bu ayyeti iyi düşün ..

    Ey iman etmiş olanlar!Allah'ı çokça zikretmekle zikredin.Ve O'na sabah akşam tesbihte bulunun''(Azhab 41


    O Halık-ı Kerim'dir ki sizi zulmetlerden (karanlıktan) nura çıkarmak için melekleriyle beraber size rahmetini gönderir.Ve (Allah) müminler için pek merhametli bulunmaktadır.''(Azhab 43) ey salak micahel bak şeytanın cinleri varsa Allah c.c müminler için melekleri var ..



    Zikreden kalp nur ile doludur.Şeytan ise böyle kalplere giremez.Öyleyse bizimde daima zikir üzere olup böyle bir kalbe sahip olmaya çalışmamız gerekir.


    'Haberdar olunuz ki!Kalpler ancak Allah'ın zikri ile mutmain olur''(Rad 28


    'Ve zikrullah herşeyden büyüktür''(Ankebut 45)

    YanıtlaSil
  34. De ki: Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Doğrusu ancak aklı selim sahipleri öğüt alır." (Zümer, 39/9)

    micahel bak illmini önemi yukardaki ayyet kendini nefis dağından in ve tövbe et Hz MEVLANAYA HZ ARABİYE HZ BEDÜZAMAN HAKINDA İLERİ GERİ YAZMA DELİLERİN BASİT VE MESNETSİZ..

    "Cahil yaşayan ölüdür.", "Diri iken ölü." denilmiştir. Hazret-i İsa (as) da: "Ben ölüleri dirilttim, fakat cahilleri diriltemedim." buyurmuştur.



    Hazret-i Ali (r.a.): "Faziletli kişiler hakkında haset edilir. Cahiller de ilim sahiplerine düşman kesilirler.

    YanıtlaSil
  35. 1- Bu Roger denen adam tamamen safsatacı bir aşırı katolik.Bu videonun devamında Evrim teorisi Darwin'e şeytan tarafından dikte edildi falan diyor.Bunlara inanıyorsanız diyecek bir şey yok.

    2 - Stanley Kubrick eyes wide shut'ın çekimlerini bitirdikten sonra değil kurgusunu da bitirdikten ve bunu ailesine izlettirdikten sonra öldü.Hatta bir sonraki filmi Artificial Intelligence'in üstünde çalışıyordu.Eyes wide shut'ın üzerinde dışarıdan oynama olduğunu düşünmüyorum.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Kubrick#1990s:_Eyes_Wide_Shut

    YanıtlaSil
  36. Son olarak bize islam hangi mezhephindensin ?itikadda kime baglısın ? bu sorularıma cevap verirmisini ? cevap verki billelim Allah c.c ile bizi aldatanlardanmısın değilmisin ? :))

    YanıtlaSil
  37. Aşk Beni Neyledi yazıyı doğru düzgün okumamış bence,mevlananın karalandığını sanıyor,te Allahım!

    YanıtlaSil
  38. Blogunuzun sıkı takipçisi olarak bi'şey rica edicem sizden, küfürleri biraz azaltsanız? bir bayan olarak ricamdır.

    YanıtlaSil
  39. arkadaş konuyu yanlış anlamış sanırım.mevlanayı karalamıyor aksine new age akımları tarafından istismar edildiğini sölüyor.mevlana öğretilerini çarpıtarak içine yanlış şeyler katarak insanlara sunduklarını sölüyor.ben bu şekilde anladım.ben mi yanlış anladım yoksa?

    YanıtlaSil
  40. sevgilime 'beynimizi sikiyolar, ağzımıza sıçacaklar.okumalısın bu blogu.haarp,99 doğru 1 yanlış,illuminati,siyonizm,lucifer..çaktın?' dedim ve bana 'kızım biraz normal olsan nolurdu ya möööööööööö..' dedi.özet budur.Lucifere tapan herif normal ben mi anormalim aq.bu blogu 10 kişiye okutmadan ölürsem gözüm açık giderim.

    YanıtlaSil
  41. Galadriel'le aynı fikirdeyim,okuduğunu anlayamayan insanlar okuyup bir de yorum yapma derdinde.

    YanıtlaSil
  42. boşverin, anlamazlar.

    bu yüzden ağırlıklı olarak ekşici yobazlara giydiriyorum, dinci yobaza değil.

    çünkü dinci yobazdan ümidim yok. sen dünyanın en mantıklı izahını da getirsen, çocukluğunda ne öğrendiyse körü körüne onu savunur o. tartışmaya girmek bile lüzumsuzdur.

    ama ekşiciden sığır da olsa umudum var, o görebilir bunları diye umuyorum.

    belki. bi umut.

    YanıtlaSil
  43. sikkocum duydun hanfendiyi..bundan sonra yazılardan seviyesiz argo istemiyorum nokta.olmuyo böyle ama..

    @lua aslında bu herif tam bi cahil,yobaz bu bak gel benim kültür dolu,bilim içerikli blogum var oku..beğenirsen kahve de içerik.. he ne deyon?

    not:yazı muhteşem olmuş,ellerine,aklına,fikrine sağlık..ekşici zihniyetli olsam okumam derim ama hobi olarak yine okurum yani o derece..uslüb da 10 numara devam böyle kaptan

    YanıtlaSil
  44. Necip Fazıl Kısakürek'e sormuşlar:
    -Üstad, kimileri Allah diyor, kimileri de tanrı. Bu iki isim arasında nasıl bir fark vardır, siz hangisinin kullanılmasını daha uygun görürsünüz?
    Üstad cevap vermiş
    -Allah tanrının belasını versin!

    YanıtlaSil
  45. Aşk beni neyledi kardeşim. Her yorumunda Kuranı bir din alimiyle birlikte yorumlamamızı söylemişsin. Arkadasım Kuran evrensel ve herkesin anlayabileceği üzere gelmemiş midir dünyaya? Ben fen lisesinden mezun olmuşum hatrı sayılır üniversiteye gitmişim de Allahın dünyadaki her insanı düşünerek yolladıgı kitabı imam hatip mezunu bi adamın aklına uyarak mı değerlendrcem?

    YanıtlaSil
  46. @michael sikkofield

    "Her gördüğünüz sembole de öyle "aha bu Lucifer sembolü, masonik sembol abooo" diye atlamayın. Sembolizm asırlardan beri vardı, olmaya da devam edecek. Sembol kullandığını farkettiğiniz kitap, metin, klip veya filme balıklama atlamayın, "öğreti"si ne ona bakın, eğer ikisi birleşiyorsa o zaman o sembolün bir amaca hizmet ettiği sonucuna varın. Zira şüphecilik ve paranoya arasında ince bir çizgi vardır, o çizgiyi aşmayın, yoksa hayattan zevk alamazsınız." okul falan demiştik değil mi?..

    katılıyorum

    YanıtlaSil
  47. sikko okuyucam da gece gece okumaya korkuyorum ya. ama başlıcam :)

    YanıtlaSil
  48. Mevlana Şems'in yanına girdi. Şems şahane bir çadırda oturmuş Kimya Hatun ile oynaşıyordu. Mevlana dışarı çıktı. Bu karı koca oynaşmalarına mani olmamak için medresede aşağı yukarı dolaştı. Sonra Şems (Mevlâna'ya) içeri gel diye seslendi. Mevlana içeri girdiğinde Şems'ten başkasını görmedi. Kimya nereye gitti? dedi. Şems 'Yüce Tanrı beni o kadar sever ki, istediğim şekilde yanıma gelir. Şu anda da Kimya Hatun şeklinde geldi' buyurdu." Kaynak: Ahmet Eflaki. Menakibul Arifin - 11/56/57. Haksöz Dergisi, Nisan 93

    Ne diyeyim lan ben bunun üstüne? Şems Tanrı ile sevişiyormuş, bak bak bak. Hulül inancı bu. Bu inanışa göre Allah insanın bedenine girer, Allah’ın bedenine girdiği insan tanrılık niteliklerini alır. Bu iddia da tam bir dinden sapmadır, sapıklıktır, quentin'liktir, tarantino'luktur.
    İbn Arabi ise şunları der mesela:

    "Varlığımız onun varlığıdır. Varlığımız açısından biz O’na muhtaç, nefsinden zuhuru için O bize muhtaçtır"
    "O bana hamd eder, ben ona hamd ederim; O bana ibadet eder, ben O'na ibadet ederim"
    (Fususu'l Hikem, 1/83, el Halebi baskısı)

    Fazla söze-yoruma gerek yok heralde, Allah kullara muhtaçmış İbn Arabi’ye gore ve Allah bize ibadet ediyormuş. Hmm ehehe.

    İbn Arabi'den kısa kısa inciler gösterecem şimdi:

    "İnsan, Allah'ın sureti; alemler, bu suretin kendisinde yansıdığı ayna; Allah da, insanın sureti olduğu Zat'tır. Şu halde biz, Hakk'ı, hangi vasıf ile nitelemiş isek, bizde de o vasıf vardır. Çünkü suretleri farklı olsa bile, dua eden, icabet edenin aynısıdır."

    Al sana "enel hakk" kavramı (İbn Arabi, Heme O'st (her şey Allah'tır) der, mantık olarak o da enel hakk'tır). Enel hakk nedir? "Ben Tanrı'yım" demenin tasavvufi yoludur.

    burayı bir daha okuyunuz lua bakalım nediyor yazar..

    yazar soru sorduk lütf edipte cevaplarsa anlaşılacak..
    Mevalanın bu sözlerinde ve muhittin arabide bir yanlışlık yok yazarın söyledikleri gibi değil hadise ..

    Enel Hak ben tanrıyım demek degilidir ..

    Bu ayyetin tecillisidir..
    Resulüm! Sen atmadın Allah attı.” buyuruluyor. (Enfal: 17)

    Kişi nefsin emmare tahkumundan Allahın inaniyeti ve yardımı ile kurtulursa artık onun tüm halleri Allah c.c rızasına uygun olurki o insanı kamil olur ..

    yani Allah c.c en yakin hale gelmiş olur ..yoksa onun zatı süphanisinin yerini almaz bu alemde onu temsil eden en degerli varlık sahibi olur..

    YanıtlaSil
  49. @michael

    maç 90 dakka, ümit kesme, bilmiyor musun?..

    YanıtlaSil
  50. sikkofield senin dindar olduğunu düşünüyorum, haklı mıyım?

    YanıtlaSil
  51. julio haklısın kendüsü müslüman bir arkadaşımız. ha dindarla dinine bağlılık derecesini kastettiysen dinle ilgili şakalar yapmaktan kaçınmayan birisi.

    YanıtlaSil
  52. Anti NWO arkadaşım güzel soru . tşkr ilk önce . cevaba gelince her illmin illim insanları vardır Dogal olarak islam vahidir . vahiyi en iyi anlayan resullah s.a.v dir . ondan sonra ona tabi olanlar ve tabiyine tabi olanlar olarak gider . şimdi sen tıp ilimini okumadan okumakta yetmez egitimini ögretimini almadan cerah olmazsın cerahlık yapmazsın işte islami ilimlerde böyledir .. kuran açık kitaptır dogrudur lakin . sahabeler gelen ayyetleri peygambere soruyorlardı . biz bu ayyetden ne anlamayız ya resullah diye . yani her kişinin nefsi aklı kabileyeti farklı farklıdır. kuran nediyor bir ayyetin de bu kitap iman sahiplerinin imanının küfür sahiplerinin küfürünü artırır . demmeki her okuyan kendi aklı na durumuna göre kuran anlıyor . fakat dogru olan resullahın anladıgı gibi anlamak ..kuranda öyle ayyetler varki sen okursan başka mana çıkarırsın ben o okusam başka mana çıkarırım .. işte bu durumu düzeltmek için islam illimler çıkmış ortaya icazetli ve kuran hadis v.s ilimlerine sahip alimler bize kolaylık olsun diye fıkıh kelam tefsir hadis v.s gibi ilimler ortaya çıkmıştır.. biz onlar kadar islami konularda ilim bilgi sahibi olmadıgımız için imamlara uyarız ilk öncelikle . bu ümmetde birlik ve dirlik saglar.. öyle herkes kafasıan göre kuran yorumladıgı için bu haldeyiz..

    YanıtlaSil
  53. @ Ortaya

    Peygamberimizin dinlerini parça parça edip fırkalara bölünenlerle ilişiği olmadığı ayetlerle kesin olarak belirtilmiştir. (En’am 159) Allah’ın bize uygun gördüğü isim de ehli cart, ehli curt değil “Müslüman”dır. Allah tarafından kendisine sıkıca sarınılması istenen kitap da Fususul Hikem, Mesnevi, Buhari vs. değil Kur’an-ı Kerim’dir. Ayrıca peygamberimizin de ahirette kendi ümmeti hakkında bulunacağı tek şikayet Kur’an’ın dışlanmış halde bırakmaları olacaktır. (Furkan 30)

    Bu bağlamda, Müslüman olduğunu her fırsatta dile getiren Michael’a mezhebinin sorulması ve çeşitle mezheplerle bağlantısı olduğu iftirası oldukça trajikomik olmuş. Gerçi, Kur’an’ı bilen bir Müslüman olarak onun bu sinek vızıltılarını umursayacağını düşünmüyorum ya neyse...

    Vahdeti Vücut felsefesine gelirsek bu görüş şirkin alasıdır!

    Zaten böylesi sapkın ve Kur’an’la taban tabana olan bir öğreti ancak ayet cımbızlayarak ayakta tutulabilir.

    Kur’an’ı kendinize, atalarınıza uydurmak yerine kendiniz Kur’an-ı Kerim’e uymayı öğrendiğinizde bu sorun hayırlısıyla çözülecektir.

    Vahdeti vücud bir insana şunu söyleme zalimliğini yaptıran öğretidir:

    http://www.youtube.com/watch?v=t4iqTcGMwm8

    Ama bu insanlar böylesi sapkın şeyleri söylerken, vicdanları sızlamadan içinde “Allah üçün üçüncüsüdür diyen kafir olmuştur” ayeti bulunan Kur’an’a iman ettiklerini söylerler! Asıl acıklı olan da budur.

    Bu öğretiyi savunabilen insanlar “iki gerçek muvahhid vardır biri Muhammed diğeri de İblis diyenlerin” avukatlığını yaparlar:

    http://i52.tinypic.com/10n9kyv.jpg

    Hadi sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  54. tüm yazılarını okudum, bunu okumadan sadece şunu söylüyorum; her şey için teşekkürler [bu benim ilk yorumum çünkü önceki yazıların yorum kısımlarındaki o kahve muhabbetine (helal sikko yealar, siktir git bi bok bilmiyon gavatlar vs.) girmek içimden gelmedi, umuyorum bunu okursun kardeş] parantez asıl yorumdan uzun oldu amk neyse

    YanıtlaSil
  55. "Varlığımız onun varlığıdır. Varlığımız açısından biz O’na muhtaç, nefsinden zuhuru için O bize MUHTAÇTIR"

    (Fususu'l Hikem, 1/83, el Halebi baskısı)

    Allahü s-Samed - “Allah Samettir.(Her şey ona muhtaçtır; o, hiçbir şeye MUHTAÇ DEĞİLDİR)

    Kuran-ı Kerim-İhlas Suresi 2.Ayet


    İbn-i Arabi Kuran ın söylediğinin tam tersini söylüyor bu durumda...

    YanıtlaSil
  56. İslam alimi olmakla cerrah olmak zerre kadar aynı şey değildir.Grip her insan için griptir. Tamam bütün islam tarihini bilebilirsn, her alimin yorumunun ne olduğunu bilebilirsin ama sonuç olarak "öznel" bir düşüncen olacaktır. Ya değilse niye çıktı bu mezhepler? Bir ateist kurandaki çelişkiler diye bir sürü ayet gösterebilir, bir müslüman kurandaki mucizeler diye bir sürü ayet gösterebilir. Bir aleviyle konusursan niye onu sectiği sana cok mantıklı gelir, bi sünniyle konussan niye onu sectigi yine sana cok mantıklı gelir. İnsan demek öznel bir düşünce demektir ve hiç bir insanın butun dusunceleri bir diğerininkiyle uyusmaz. Ve ben her şeyin yaratıcısı ve her şeyi bilen allahın sayısız insana ortak olarak gönderdiği kitabı bir başkasının aklıyla yorumlamam. Ve bu kitabın yoruma acık olması da benim inancımı azaltıyor..

    YanıtlaSil
  57. 1950 den 2000 li yıllar arasına baktığımızda bu tür simgeler düşünceler çok daha az sayılabilir.Ama şimdilere baktığımızda filmler kitaplar müzikler vs heryerde simgeler yazılar düşünceler fışkırıyor.
    Halbuki bu akım eskidende yokmuydu ? yada bu kadar güçlü değilmiydi ? yada az kişi tarafındanmı biliniyordu ?
    isteseler bu bilgiler hiç bir zaman gün yüzüne çıkmazdı. nolduda şimdi sürekli heryerde bunları görür olduk ?
    Yani güçlerini göstermeleri veya insanların kendilerine itaaat etmeleri veya herhangibir başka bir amaç için bunlara gerek varmı ? olay sadece spituralizmmi ?
    yada bize bunları kasıtlımı gösteriyorlar. yani biz burdayız mesajı vermek üstüne değişik akımlar ve öğretilerden bahsetmek aga nebilim amk çok garip hernese sikiyim illuminatisini çok bunaldım.
    ama genede bi sunny dinleyin :)sözleri çok orji :)
    http://www.youtube.com/watch?v=yD8DcgpLp_w

    YanıtlaSil
  58. "bizden olmayanlar, bizim mertebemize ulaşmayanlar bizim kitabımızı okumasın fayda yerine zarar görür."

    muhyiddin ibn-i arabi.

    vahdet-i vücudun ezoterik anlamı da vardır.bayram ali hoca konuya vakıf olmadan konuşuyor anlaşılan.

    YanıtlaSil
  59. Aklı geliştiren ilimlerden biri mantık ilmidir.

    Bir mantık kitabı alacaksın ve onu hikaye kitabı gibi okuyacaksın... Böyle mantık öğrenilmez. Ehliyetli ve liyakatli bir mantık hocası bulup ondan öğreneceksin. Hoca ehliyetli ve liyakatli değilse yine boş...

    Sonunda bir heyet seni imtihan edecek, geçebilirsen "Bu kişi mantık bilir" sertifikası alacaksın
    antispiritualist arkadaş mezhebi sormamdan neden rahatsız oldunuz? mezhep imamlarından daha alim ve yetkili oldugunuzumu ida ediyorsunuz. bu iddanızı neyed dayandıryorsunuz ? kuran kerimde namazın kılınış şekli zekat nerde nezaman verilecegi hakında bilgi yoktur mezhep imamları olmasayadı bunları nasıl bilecektiniz ?


    Farmason Afganî'nin tezi olan "Her Müslüman Kur'andan kendi re'y ve hevasına göre hüküm çıkartıp ictihad yapabilirdemiştir size bu dogrumdur?

    Türkiye'deki Müslümanlık Ehl-i Sünnet Müslümanlığıdır. Bizde Şeriatın yanında, Şeriata uygun olan tarikat ve tasavvuf da vardır. Tarikat ve tasavvuf kanadını kestiniz mi, Türkiye Müslümanlığı çöker.



    Mezheplere, fıkha, tanzim edilmiş ahkâm-ı şer’iyeye lüzum yokmuş, herkes kendi kafasına göre Kur’an’dan yahut meal, tercüme ve tefsirlerden dinini öğrenirmiş.


    Dört hak mezhep (fıkıh ekolü) ile onları birbirine karıştırmamak gerekir. Onlar mezhep değil, fırkadır.

    YanıtlaSil
  60. bende ibn-i arabi'nin çok yüksek bi ilme sahip olduğunu okumuştum.ünlü kitabı fususül hikem'i de herkesin anlayamayacağı,özellikle bizim gibi sıradan insanları şirke sevkedebileceği söleniyordu.bende böle olunca merak edip internetten indirdim fakat okumadan geri sildim.kafamı karıştırmasından korktum açıkcası.ama çok büyük bi islam alimi olarak kabul ediliyor.zamanında onun ilmini anlayamayanlar tarafından kafir olarak görülmüş.ama artık bu şekilde görülmüyor sanırım.yinede kendisi hakkında çok geniş bilgilere sahip değilim.sadece büyük bi alim olarak kabul edildiğini biliyorum.

    YanıtlaSil
  61. Anti NWO senin çarpık matığına göre peygamberde gerek yoktu bir taşın üstüne de kuran kerim indire bilirdi :)) ve ordan o kitap alıp çogaltıp herkes okuya bilirdi :)) Grip her insanda aynı degildir . bazı girip virüsü bazı insanları öldürü bazı insanları süründürür bazılarına hiç bri şey yapamaz işte bu yüzden işitik itaat ettik dedi sahabeler .

    YanıtlaSil
  62. Bayran Ali hocanın sükastinde bıcak kulanılmıştır neden ? ateşli silah degilde bıcak ? yoksa birileri masonik bir ritüel mi sergiledi üzeyir garih de oldugu gibi ? he micheal

    YanıtlaSil
  63. Sevgili Aşk beni neyledi,

    Yazıyıyı okumaktan gözlerim yorulduğu için,senin ve diğer arkadaşların yorumlarını bölük pörçük okudum ama inşallah sahurda teker teker okuyacağım.

    Ama yinede bir iki kelam etmem gerekiyor,sikko burada direk mevlana ve diğerlerine saldırmadı sadece bu kişilerin öğretileri adı altında verilen bilgileri yazdı.Daha önce burada yorumlarımda da belirttiğimi bir daha yazmakta fayda var,evliyalar gerçekten de o bahsi geçen şeyleri söylememiş olabilir zira sen mevlananın eserlerini orjinalinden okuyabilir misin? Tabiki okuyamazsın zira dil bilmiyorsun keza hepimiz de bilmiyoruz,ve şahsen onu türkçeye çevirenlere de güvenmiyorum.

    Aslına bakılırsa,şirki yumuşatarak,dini kavramların arasına yerleştirmek, itiraf etmeliyimki dahiyane bir fikir (Bunu övmek için demiyorum) zira biri uyanır ve deseki lan oğlum bu ne biçim söz islama aykırı,hemen biri onun ağzına sıçar,ve ekler ulan sen din düşmanısın bak evliyaya hakaret ediyon der.
    Tıpkı sikkoya yapıldığı gibi.Ülkemizde o kadar dini bütün!? insan var ki, adamın karısını hatta kendisini bile Allah'ın adını anarak sikiyorlar ve bir tanesi bile çıkıpta lan islamda zina yasak bu ne biçim bir şıhtır demiyor. Ve söz konusu şıh bozuntuları deseki Kur'anda yazıyor ben önüme geleni sikebilirim bu öküzlerin hiç biri itiraz etmez sen et hemen sana saldırırlar Kur'ana karşı çıkıyor diye.En etkili Allah ile aldatma aracı dindir.

    Ayrıca Kur'an dururken,O Allah'ın kitabı dururken evliyaların kitabını okuyup savunmak ta neyin nesi?Sen velilerin kitabından değil Kur'andan sorumlu tutulacaksın bunu unutma,Seni hidayete erdirecek olan da Allah'tır evliya değil,zira evliya kazanmış kazanacağını sıra sende.

    Allah ile insanı bir tutma salaklığına sakın kanmayın yok enel hak menel bilmem ne arapça söylenen veya arapçaya benzetilen her kelimeyi kutsal sanmayı da bırakın,Kutsal arıyorsan KUR'ANDA,öğüt arıyorsan KUR'ANDA, hidayet arıyorsan o da KUR'ANdadır.

    saygılar

    YanıtlaSil
  64. Şimdi gelelim tasavvufçuların deneyimledikleri vahdet-birlik tecrübesini (Ki Hinduların da, Şamanların da, LSD alan, hallucinogen madde alan insanların da yaşadığı bir birlik tecrübesidir bu, aslında “değiştirilmiş bir bilinç halidir”) ayetlere vahdet-i vücudu yamama çabası sonucu yaptıkları ayet cımbızlama zulmünü göstermeye:

    İbn Arabi’nin ve diğer vahdeti vücudcuların cımbızladığı ayetlerden birisi bu:

    “…Allah Muhît'tir, her şeyi çepeçevre kuşatmıştır.” (Fussilet Suresi, 41/54.)

    Oysa bu ayeti almak işlerine gelmez, çünkü bu ayet yaratan ve yaratılan ayrımını vurgular:

    “Gökleri ve yeri ve İKİSİ ARASINDAKİLERİ hak olarak ve belirlenmiş bir süre için YARATTIK biz. Küfre batanlarsa uyarılmış oldukları şeyden yüz çevirmektedirler.” (Ahkaf Suresi, 46/3.)

    Azıcık vicdan sahibi bir insan şu iki ayete BİR ARADA, EŞİT ÖNEM ve SAYGIYI göstererek bakınca evrenin, yaratılmış olan herhangi bir şeyin, kendisinin, taşın, toprağın, bokun (haşa!) Allah’ın parçası falan olamayacağını anlar ve Fussilet Suresi’nde Allah’ın Muhit olmasıyla belirtilenin O’nun “yönetici, denetleyici otorite olarak” her şeyi çepeçevre kuşattığını anlar.

    Hele ki İhlas Suresi açıkça şunu söylüyorken hala pagan çakması vahdeti vücudu ve tasavvufu savunmaktan utanır:

    De ki: O, Allah'tır; Ahad'dır, tektir! Allah'tır; Samed'dir/ tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin, yakarışların yöneldiği tek kuvvettir! Ne doğurmuştur O, ne doğurulmuştur! Hiç kimse onun DENGİ ve BENZERİ olmamıştır, olamaz!”

    Allah ne deseydi sizi tanrısal olmadığınıza, kendisinin bir parçası olmadığınıza, sadece aciz bir kul olduğunuza inandırabilecekti?

    YanıtlaSil
  65. Boran arkadaşım
    Muhitin arabi öyle demiyor . şöyle diyor olabilirmi ? Allah tan başka varlık sahibi yoktur . tüm gördügümüz algıladıgımız her şey onun isimlerinin ilmi tecellileridir. sen ben varım diyorsun aslında senin varlıgın ne ki ? yunus nediyor ete kemige büründüm yunus diye göründüm .. burda yunus kim ? görünen ve görünmeyen kim ? karıştırmamazı gerek Allah c.c zatı süphanisi . şöylede izah edebilirim
    bir resammın tualine çizdiği resim ne ise bizde onu gibiyiz resam tabloda yok onun iradesi ilmi var onun arzu ve istekleri var dimi . tablodaki süretler kim ? tual vahdeti, vucud (HU) tualdei süretleri Alla c.c ilmi ile yaratıkları .(99 isim ve sıfatları )

    YanıtlaSil
  66. sikko, yine döktürmüşün la kaynatasız.

    yalnız; kadraj, MTV logosuna kayıp bi altta da büyük resmi görünce, o koca binayı içimde hissettim, içim bi hoş oldu amk. titreme geldi resmen.

    o diil de; jean baudrillard'ın simulacres et simulation (simülakra ve simülasyon) kitabı var, matrix filminin en başında da görüken. "bize gerçek diye yutturulan sanallık" hakkında. dili çok ağır olduğu için yarısında çıkmıştım kitabın :)) sanırım bi daha okuycam onu. mevzuyla paralellikler seziyorum çünkü. ilgilenirsen sana sevdiğin yerden link de buldum; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=9263623

    konu matrix'ten açılmışken, o filmi izledikten sonra, "ulan tasavvufla ne kadar paralellik var filmde" demiştim de arkadaşlar girişiyolardı bana nerdeyse. o aklıma geldi yazıyı okuyunca, hayat ne tuhaf vapurlar felan.
    bi de biraz az küfür et amk yazılarında, millete tavsiye etçez, ikinci küfürden sonra yarısında çıkıcaklar amk bloğundan :))

    YanıtlaSil
  67. antispiritualist
    ya hu sen şimdi bir heykel yapsan çamurdan her neyse neden ? yaptıgın heykel canlansa ve sana sorsa ben neyim . beni neden yaptın ? nasıl yaptın ? niçin yaptın ? yaparken neleri kulandın ? kulandığın şeyleri nerden yaptın ? gibi sorulara ne cevep verecektin ? tecceli mevuzusunu anlamaya çalış . bir şeyin aksetmesi ile akseden aynı degilidir ancak ayrıda degilidir .
    senmi gerçeksin ayandaki senmi gerçeksin ? uyurken ruya gören senmi gerçeksin ? ruyada gördügün senmi gerçeksin ?

    YanıtlaSil
  68. heykel yaparsın zaten en fazla sen :D sonra da ona domalırsın. manyak mısınız aq, heykel yapıp canlandırmayı kafasında kurgulayan bi mal antropomorfist bi gerzektir. allah ya da kavramını gerçekten çok alakasız bi yerinden anlamıştır. heykel ya, tamam yaptın bi de onu canlandırıcan :D
    sen yap birader heykeli, sonra şizofren gibi sana sorular sordugunu düşün ve cevap ver. zaten ibrahimin biri gelip kırana kadar o heykelle sevişirsiniz.

    YanıtlaSil
  69. @antispiritualist
    kardeşim "Secde Suresi, 7-9" bu sureden ne anlıyorsun?
    ve de "İsra Suresi 85" şunu okurmusun kardeşim ne diyor kuran ruh sizin biliceğiniz iş değildir ve size çok az ilim bilgi verilmiştir ruhunuz hakkında yani ruhu anlayamazsın ve aklın ermeyeceği içinde kuran acıklamamıştır ruhun ne olduğunu dediklerin tamamen kurana ters şeyler.

    YanıtlaSil
  70. öncelikle sikko eline sağlık çok iyi yazı olmuş ama hala anlamamakta çok inatçı insanlar var şu mevlana ibn arabi bölümlerinde doğrudan KİŞİLERE SALDIRI YOK yalnızca şu dönemlerde BUNLARIN SAPTIRILMASINA SALDIRMIŞTIR.okuduğunuzu anlama zorunuz mu var

    not : bu arada geçen yazıdaki yorumlarda isimsiz nicki vardı şimdi değiştiriyim dedim :D

    YanıtlaSil
  71. Masanlukla ve Siyonizmle ilk mücadele edenler biri kim biliyorumusuzun ? filibeli ahmet hilmi

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Filibeli_Ahmed_Hilmi
    (son paragraf önemli)
    ama oda nesi oda bir vahdet-i vücüdcu ?? sanırım oda bir ruhçu he ?
    Zaten islamde gizli cemiyet gizli öğretiler arama (gül-haç gibi) batının bok yemesidir ki meyvelerini vermeye başlamış.Zaten mevlanayı ibni arabiyi şemsi alıp new age zırvalıklarıya süsleyip kitap çıkarma zaten onların şıçımığı.Vahdet-i vücüd hakkında adam akıllı birşeyler öğrenmek istiyorsanız günümüze çevirisi daha kolay olan filibeli ahmet hilminin amak-ı hayal kitabını öneririm.Ayrıca bu tanrısallaşamya deyinmek istiyorum.Olay büyüklük tanrılık taslamaktan ziyada bi nevi hiççilik tir.Yani ben varım diyene sen yoksun sadece o vardır sen bir hiçsin demektir.

    YanıtlaSil
  72. | Aşk Beni Neyledi |

    İbrahim suresi 19. ayet: Allah'ın gökleri ve yeri hak ile yarattığını görmedin mi?..

    Demek ki gökler,yer(dünya) ve arasındakiler hak ile(gerçek olarak) yaratılmış..Yaratıldığımız için "ben varım" demek herhalde yanlış olmaz? Yaratılanda Yaratanın izlerini görmek şaşılası bir durum değildir zira yaratılanlara bakarak bir Yaratan olduğunu anlıyoruz.Fakat yaratılanlar Yaratandan bir cüz bir parça değildir. Çünkü Yaratan yaratılmamıştır ve hiç bir şeyin parçası veya cüzzü değildir. O, yaratılmamıştır biz ve her şey yaratılmıştır.O halde nasıl her şey Yaradılmamış ve Samed olan bir varlık ile bir olabilir? Bütün bunları geçelim, Yaratan yarattığı şeye nasıl muhtaç olabilir? Bu, tipik Yunan mantığının doğu mistik düşüncesi ile yorumlanmasından ileri gelir..

    Günümüzde tasavvuf büyükleri olarak anılan şahsiyetler, savaş ve ticaret yoluyla dünyaya yayılan Yunan felsefesini daha da özele inersek Aristo düşüncesini ve daha da açarsak düz mantığı, doğunun mistik düşünceleri ile harmanlamışlardır.Bunun sonucunda, bazı sufilerin içsel yorumlarıyla birlikte ortaya garip bir anlayış çıkmıştır; tasavvuf..

    Tasavvuf en geniş anlamda dinin felsefesidir.Fakat detaya girdiğinizde tasavvuf kal(söz) değil, hal işidir...tasavuf cehennem narında(ateşinde) nuru(ilahi ışık) görebilmektir gibi.. tanımlamalar da yapılır.Neden bu konuya girdik? Aslında girmedik zaten içindeyiz..Yukarıda sikkonun alıntı yaparak, şeytan hakkında söylediklerini tekrar okumanızı tavsiye ediyorum..Şeytan ne idi bu new age din anlayışına göre? İyinin ortaya çıkabilmesi için sevgi ile kötülüğü kabul eden yaratık..İlluminati neydi? Aydınlanmış olanlar..Ne ile? Şeytanın ışığı ile..Nar içinde nur..Kötülük içinde iyilik..Nasıl benziyor değil mi?

    YanıtlaSil
  73. sen yazana kadar paso girdim sayfana. delirdim lan. devamını bekleriz koçum.

    YanıtlaSil
  74. masonlugun ilmunatinin bu kadar güçlü olmasının asıl sebbei hikmeti paganist ( islam alimlerine göre 128 bin nebi uyarcı gelmiştir . bu uyarcılar elbetteki insanlıga hak olan bilgiler getrimişlerdir örnegin harun marut adlı iki insan kılıgında melegin gelip bazı ilimler ögretmesi gibi )insanlar bu bilglileri zamanla nefsansi zaafları dolayısı ile kötüye kulanmıştır .. işte ilmunati kabala denilen bu ezotorik bilgiye denir . bu bilgi sayesinden şeytanla iritbat kurşmuş cinlerin kötüleri ile ilişkiye girmiştir.. bu sayede cahil insanlar üzerinde hakimiyetin kurmuş gözükmektedir.işte sadece siyonizim deyip geçmemek lazım gelir . bu insanlar haybiyeden dunya hakimi gibi gözükmüyorlar onların şeyhi şeytan şeytan meleklerin reis idi ve alimdi en bilgllisi idi ve sonra kibir lendi yani ilmine güvendi Adem A.s secde et emerine uymadı Adem a.s basit gördü kendi ilminde oysa yanıldı Allah c.c ilmini küçümsedi salak şeytan... Allah C.C Adem a.s kendi ruhumdan üfledigini söylemişti .. adem neden secde etmeliydi şeytan düşün ?neden öyle bir emir verdi rabimiz ? düşün insanı üstün kılan neydi ? düşün işte sana metafizik hadisleri inkar etmeni bu konularda çalışmamanı tekin edenler şaytandır .şeytan en çok takva sahibi ALİMLERDEN ÇEKİNİR KORKAR BUNUDA DÜŞÜN ?

    Tasavvuf kuran takva şekilde yaşanmasının yolunu ögreten peygamberin yoludur .. Hz Musa .AS SAİLH KUL İLE OLAN KISSAYI OKU DÜŞÜN ?

    YanıtlaSil
  75. @Caqatay
    Ben ruh konusunda birşey yazdığımı anımsamıyorum ama madem sormuşsun cevap vereyim:

    O bahsettiğin ayetlerde geçen "RUH" vahiy ve vahyi getiren melektir. Adam gibi inceleyin kelimeleri. Bütünlük içinde bakın Kur'an'a; üşenmeyin açıp ayetlere tek tek bakmaya,artık internet var arama motorları var herşey kolay, herşeye vakit buluyorsunuz buna da bulun azcık.

    İnsanın sahip olduğu şeyin adı ise "NEFS"tir.
    Meallerde çeviri hatası var. Ölüm anı için "Melekler ruhunu alırken" gibi ifadeler kullanmış mealciler. Ayetlerin orjinaline açıp bakarsan "ruh" değil "nefs" yazdığını göreceksin.

    YanıtlaSil
  76. ya arkadaş bu yaratan ve yaratılan kavramı bu kadar karmaşık mı, anlamamak için neyi zorluyorsunuz ki? ya da yaşadığımız zaman-mekan ile yaratıcı katı arasındaki farkı kavramak, anlamak çok zor değil ki. ısrarla gerizekalı gibi davranıp pagan yunan filozoflarının yumurtladığı fikirleri ilahi mesaja yamayıp oradan kanıtlar elde etmeye kasmak için ne lsd, ne eroin yeterli olur bence. iblisin, cinnin şeytanın beyine etkisinden başka bir yol göremiyorum bu kadar sapıtabilmek için. ressam nedir, heykel nedir arkadaşım , sünniler allah'ı bulutlar üzerinde oturan hacı amca gibi tasavvur ederken sen de kafasında fransız beresi,ağzında piposu olan entelektüel bir güzel sanatlar hocası gibi tahayyül etmişsin. bırakın arkadaşlar ya, gözünüzü seveyim. allah hiçbir şeye benzetilemez, insan yaratıktır, allah ise yaratıcı. hayır ektstra bi çabaya da gerek yok anlamak için, akıl yerindeyse zaten allah'ın kitabı apaçık anlatmış sana bunu.

    YanıtlaSil
  77. Şimdi arkadaşlar bu tecelli gibi ifadelerle ya yanlış bilgi aktarıyorlar ya da siz yanlış anlıyorsunuz.Bir kere sizin hakkında konuştuğunuz kişi Allah'tır ve onun benzeri yoktur,ortağı yoktur.Bazıları bu tecelli muhabbetinden şöyle anlıyor biz haşa Allahın,tıpkı bir insanın aynadaki görüntüsü gibi bir görüntüsüyüz (tenzih ederim Allah'ı) E hani Allah'ın benzeri yoktu? Tasavvuf yapacağız diye Kur'ana ters mi düşelim.Yok efendim,Allah içimizde, yok efendim içimize tecelli etmiş,yok efendim bilmem ne olmuş,Ah ulan ah ben sürekli götümü yırtıyorum buralarda,Kur'an Kur'an Kur'an diye.La bi okuyun hepsinin cevabı orada var ne işiniz var tasavvufta bilmem nede? Allah demiyor mu, Biz her şeyi eksiksiz yazdık diye? E ozaman niye Kur'ana götünüzü dönüyorsunuz da gidip tasavvufla uğraşıyorsunuz? otasavvuf eserini çevirenin,çevirirken kıvırmadığını nereden biliyorsunuz? Ama Kur'anı kıvıramazlar Allah koruyacağını vaad ediyor (tamam bazı ayetlerin üzerini örtiyorlar ama ana mesajı bozamıyorlar ki artık bu soytarılıkları da deşifre edenler çoğaldı internette)

    Kısacası,bırakın başka kitapları,Kur'ana gelin.Hadi öptüm
    saygılar

    YanıtlaSil
  78. @Aşk Beni Neyledi

    Keşke Felix Steiner gelse de (ki kendisi müslüman değil) Kabala ile tasavvufun nasıl aynı olduğunu bir de ondan duysan:)

    YanıtlaSil
  79. abraham sikkoberg ULAN TAŞAK KAFALI ABRAHAM robotlar nedir ? yapay zeka nedir android nedir ? genetik ile ,insan kopyalama nedir . yakında abd robot ordunsu gördünmü o taşak kafanı nerey sokacan şaşıracaksın hanzo ibrahimin krıdıgı putlar neden tapıyrodu o insanlar sika kafa senin gibi taşak beyinli mi idiler . o putların içinde cinler ile irtibat kuruyorlardı ya sikitir git micehal kaysın sana :)) bi sikim bilmez bilenede tahamül etmez sıgır seni ;))

    YanıtlaSil
  80. müslüman olarak bakmak istersen tasavvuf, kabala, new age, uzaylı tarikatları, dünya kardeşlik birliği, ''sikentoloci'' adı üstünde, hindu dinleri, şintoizm, pagan inanışlar, kızılderililerin doğa dinleri birbirinden farklı değil. hepsi birbirinden lacivert.

    YanıtlaSil
  81. @antispiritualist
    Hicr 28-30 Hatırla o zamanı ki Rabbin meleklere, "Ben, kupkuru bir çamurdan, değişken, cıvık balçıktan bir insan yaratacağım" demişti "Onu, amaçlanan düzgünlüğe ulaştırıp öz ruhumdan içine üflediğim zaman, önünde hemen secdeye kapanın" Meleklerin tümü, toplu halde secde ettiler

    Ademe ruh üfleniyor ve melekler secde ediyor daha başka anlam anlamayı nası beceriyosun pes vallahi.

    YanıtlaSil
  82. Tasavvufçuların/ Vahdet-i Vücudçuların ayet cımbızlama ve bu yolla kendi hevalarını ayetlere yamama zulmünü afişe etmeye devam edelim:

    Tasavvufçuların iddiası: “insanın, özü itibariyle Allah'tan kopan bir parçadır”.

    Bakalım gerçekten öyle miymiş?

    Kur’an-ı Kerim’de “ruh üflemek”le ilgili ayetler İKİ FARKLI KİŞİ için kullanılmıştır.

    Bunlardan ilki Adem’in, (tüm insanlık değil, sadece ilk insan Adem) diğeri ise İsa’nın yaratılışı ile ilgilidir.

    Hz. Adem’in yaratılışı ile İlgili ayetler şunlardır:

    “Hatırla o zamanı ki Rabbin meleklere, "Ben, kupkuru bir çamurdan, değişken, cıvık balçıktan bir insan yaratacağım." demişti. "Onu, amaçlanan düzgünlüğe ulaştırıp ruhumdan içine üflediğim zaman, önünde hemen secdeye kapanın”. (Hicr 15/28-29)

    Şu ayetler zaten bu “ruh üfleme”nin sadece Adem için geçerli özel ve istisnai bir durum olduğunu ortaya açıkça koyuyor:

    “O, odur ki, yarattığı her şeyi güzel yarattı. Ve insanın yaratılışına çamurdan başladı. Sonra onun neslini bir üsareden, hor görülen bir sudan oluşturdu. Sonra ona bir biçim verdi ve onun içine kendi ruhundan üfledi. Sizin için, işitme gücü, gözler ve gönüller vücuda getirdi. Ne kadar da az şükredersiniz!” (Secde 32/ 9)

    Eğer sadece Adem’e özel bir durum olmasa idi zaten ayette “Sonra onun neslini bir üsareden, hor görülen bir sudan oluşturdu” ifadesi olmazdı!

    “Hani, Rabbin meleklere şöyle demişti: ‘Ben çamurdan bir insan yaratacağım. Onu kıvama erdirip içine ruhumdan üflediğimde, önünde secde ederek eğilin!’” (Sad Suresi, 38/ 72.)

    ***

    Hz. İsa’nın yaratılışına işaret eden ayetler ise şunlar:

    “Ve o, cinsiyet organını/ırzını titizlikle koruyan kadın. Onun bağrına ruhumuzdan üfledik de kendisini ve oğlunu âlemler için bir mucize yaptık.”( Enbiya Suresi, 21/91)

    “Ve Allah, ırzını bir kale gibi koruyan İmran kızı Meryem'i de örnek verdi. Biz onun içine ruhumuzdan üfledik. Ve o, Rabbinin kelimelerini ve kitaplarını tasdikledi de içten bağlananlardan oldu.” (Tahrim Suresi, 66/12)

    Ayetlerden açıkça görüleceği üzere, “ruh üflemek” kavramı ilk insan olan Hz. Âdem ve babasız doğan Hz. İsa’nın yaratılışına işaret etmektedir.

    Her ikisinin yaratılış bakımından benzerliğine dikkat çeken bir başka ayet şudur:

    “Allah katında İsa'nın durumu, Âdem'in durumu gibidir. Onu topraktan yarattı, sonra ona "Ol!" dedi. Artık o, olur.” (Ali İmran Suresi, 3/59.)

    SONUÇ:
    Tüm bu ayetlere bir bütün olarak bakıldığında, her insanın Tanrısal bir parça taşıdığı anlamı değil, Allah’ın yaratmak için CİNSELLİĞE İHTİYAÇ DUYMADIĞI, AHİRETTE DE bunu kolaylıkla, “OL” demesiyle yapacağının delili olarak Hz. Adem ve Hz. İsa örneğini bizlere sunduğu, sonucuna varılması akla, mantığa ve vicdana çok daha uygun gözükmektedir.

    Sağlıcakla

    YanıtlaSil
  83. antispiritualist kafanaı çalıştırsana nasıl güdüyrolar seni görmüyromusun . hz süleyman ve zülkarney tanısana kuran okusana düşünsene michale yazdıgı dogrulardan biri bu adamlar şeytanı kötü geörmüyrolar aksine kendilerinin iyi oldugunu düşünüyorlar .. bunu düşünsene yani kabala ile tassvuf arasında benzerlik olması budizim de taozimde kara buyde benzerlik olması gayet normal asıl normal olmayan neye hzimet etikleri kafanı çalıştır lütfen biri kötülüge hzimet ediyor biri Hak ka Hizmet ediyor.. eger kabalada siyonizimde dogru bilgiler olmasa bu gun seni beni nası güderdiler ?

    Musa A.S ile SALİH kişinin bahsini okursan anlarsın belkısın tahtını getiren kul anlarsan olayı çözersin musa a.s asa ile büyücülerin sihirlerini düşünürsen anlarsın hadiseyii :)

    YanıtlaSil
  84. aşk beni neyledi, senin bildiğini ben tuvalette sıçıyorum. ey nefsi sikişmiş hayalet avcısı!!! senin de kafanda sikişenler cinler, iblisler zaten. burda adam götünü yırtıyor teknolojiyle sikecekler sizi götten, robotlarla,
    halisulasyonlarla, yapay depremlerle, beyin kontrolleriyle amınıza koyacaklar diyo, sen hala allah resim dersinden 10 aldı heykel dersinden 8 aldı derdindesin. az egonu törpüle de imana yaklaş sikimin satanisti.''cinlerden de olur, insanlardan da'' derken ayet senin gibi malı kandıran şeyh ul ekfer arabi ibnesinden, bilimi, seni sikecek olan robotları yapan illuminatiden bahsediyordu. dua et de rabbine ibrahim gelip o putları kırmakla yetinsin, götüne sokmasın senin.

    YanıtlaSil
  85. @Aşk Beni Neyledi


    neden sürekli bir cisim yaklaşıyor diyorsun tihulu ? neden bunu yapıyorsun ? kimsin sen ? kimsiiiin.

    YanıtlaSil
  86. antispiritualist arkadaşın son yazdığı sanırım şu vahdet i vücuttaki günümüzde saptırılmaya çok meyilli hepimiz tanrıdanız sözünü çürütüp tuvalete atıp üstüne sifona çekmemize yetecek kadar iyidir. hala itirazı olan varsa neyse ramazan ayı dolayısıyla küfürlere bir süre ara verdim en azından mübarek ayda düzgün yaşayalım :D

    YanıtlaSil
  87. Merhabalar, öncelikle Kuran'daki ruh kavramıyla ilgili yazımı sunarak konuya giriş yapalım, daha sonra devam ederiz inşallah:

    İslam`da canlıların ruhu-hayaleti yoktur

    İslam`da insana ait ölümsüz ve tanrısal parça ruh inancı yoktur.

    Yaratılan her şey maddidir. Hatta cinler ve melekler bile (örneğin cinler ateşten yaratılmışlardır).

    Cennet ve cehennem de farklı fizik yasalarına sahip diğer evrenlerdedir ve sapına kadar maddedir.

    Ruhçu öğretinin İslam dünyasına uydurma hadisler ve tasavvuf öğretileriyle sızması sonucunda bugün Müslümanlar uydurma ruhlar âlemine iman ettirilmektedir. Hatta Kuran`ı tercüme derken ayetlerde "nefs, can" geçen yerlerde "ruh" denilerek çeviriler bile çarpıtılmıştır.

    Kuran`da gerçekten ruh diyen ayetler "vahiy"den ve de bu vahyi ileten Cebrail adlı vahiy meleğinden bahsetmektedir.

    Yani Kuran`da;

    Ruh=Vahiy
    Ruh=Cebrail

    Kuran`a göre kabir azabı veya mükâfatı yoktur. Hemen hemen herkes kıyamet sonrası, mahşer gününde tekrar yaratılacak ve sonsuz yaşamlarına kavuşacaklardır.

    Yalnız dikkat ederseniz hemen hemen herkes dedim. Çünkü Kuran`a göre istisna insanlar var. Bu konuda bazı yazarlar güzel tespitlerde bulunmuşlardır.

    Kimdir bu ayrıcalıklı insanlar? Bunlar Firavun gibi günahkârlıkta çok aşırıya giden büyük günahkârlarla, şehitler gibi sevap kazanmada çok ileri seviyede olan cennetlik insanlardır.

    Firavun gibi günah işlemede çok aşırı bir seviyede ileri giden insanlar daha kıyamet beklenmeden cehennemde yaratılarak daha şimdiden ateşte yanmaya başlamışlardır. Ahirette ise cezalarını daha şiddetli bir şekilde çekmeye başlayacaklardır:

    - Ateş; onlar, sabah akşam ona karşı sunulur dururlar. Kıyamet kopacağı gün de: "Tıkın firavun ailesini en şiddetli azaba!" (denilir). (Mümin Suresi 46. Ayet )

    Burada firavun ve ailesinin şimdiden sürekli ateşe atıldığı, kıyamet sonrası ise asıl azaba atılacağı söyleniyor. Yanı bunlar şimdiden beden olarak cehennemde yaratılmışlardır.

    Diğer uç gurup ise iyilikte çok ileriye gidenlerdir. Bunlar da kıyamet beklenmeden şimdiden cennette bedenen tekrar yaratılmışlar ve mükâfatlandırılmaya başlanmışlardır. Bunlara örnek olarak şehitleri verebiliriz:

    -Sakın Allah yolunda öldürülenleri ölmüşler sanmayın! Aksine onlar hep hayattadırlar, Rablerinin katında rızıklandırılırlar.

    —Allah’ın kendilerine lütfundan verdiği mutlulukla sevinç duyarlar ve arkalarından şehit olarak kendilerine katılmamış olan mücahitler hakkında: "Onlara hiçbir korku yok ve onlar üzüntü de duymayacaklardır. " müjdesinde bulunurlar. (Ali İmran suresi 169-170)

    Burada da açıkça ayetler, şehitlerin kanlı ve canlı bir şekilde yani bedenen cennette şimdiden yaşamaya başladıklarını ve nimetler içinde olduklarını söylüyor.

    Sakın Allah yolunda öldürülenleri ölmüşler sanmayın! Aksine onlar hep hayattadırlar, Rablerinin katında rızıklandırılırlar.

    —Allah’ın kendilerine lütfundan verdiği mutlulukla sevinç duyarlar ve arkalarından şehit olarak kendilerine katılmamış olan mücahitler hakkında: "Onlara hiçbir korku yok ve onlar üzüntü de duymayacaklardır. " müjdesinde bulunurlar. (Ali İmran suresi 169–170)

    Bu ayetler bile ruhlar âlemi safsatasını yerle bir etmeye yeterlidir.

    Eğer insanların ruhu olsaydı, tüm insanlar öldükten sonra yaşıyor olacaktı ve ayet "herkes canlıdır aslında " falan derdi.

    Ama öyle demiyor. Şöyle diyor:

    -Sakın Allah yolunda öldürülenleri ölmüşler sanmayın! Aksine onlar hep hayattadırlar, Rablerinin katında rızıklandırılırlar.

    Yani "sadece şehitler gibi istisna insanlar kıyamet öncesi yaşayabiliyorlar. " Çünkü diğer insanlar ölüler ve kıyameti bekliyorlar ikinci yaratılış için. Ve ruhları olmadığından cansızlar.

    Ama şehitler şimdiden cennette yaratıldıklarından (Rabbin katı), diğer insanlardan farklı olarak şimdiden ikinci yaşamlarına başlamış bulunuyorlar. Kıyametten sonra kendilerine katılacak diğer insanları da bekliyorlar.





    (devam edecek)

    YanıtlaSil
  88. @Aşk Beni Neyledi

    bu benim haddime değil ama hacı senin beyin çok pis yıkanmış. islamı anlamak için hcaların mocaların kulu olup onların beyninin ürettiği sözlerle uymak zorunda olduğumuzu söylüyosun.
    "niye hz.muhammed geldi ve öğretti, peygamber gelmeden bir taşa inseydi " diyosun. olm senin bu mantığa göre dünya üzerinde sürekli bir peygamber olması lazım? ama yok o nedenle peygamberi görmemiş nesil olan bizim tek ihtiyac duyduğumuz şey kurandır. anne babanın fikri düşüncesi bile senin o kitaptan öğrendiğin şeyden ikinci plandadır. iyiyi kötüyü ayırt edebilecek zekadaysan kuranda aklına yatmadığı bir konuyu iyi olan olgu neyse o şekilde düşünüp kafanda cevap bulabilirsin. trilyonlarla oynayan 234234 tane karısı olan kendisi peygamber kılıfına sokan insanlardan değil. zaten o insanlara ihtiyac duyuyorsan senin imanın zayıftır.

    YanıtlaSil
  89. abraham sikkoberg :) ya takma kafanı firavun musa .as nemrutu bir sinkler yere seren rabimiz ilmunatiyide mehdi a.s yere serceke şüphemiz yok elhamdülilah horasan dolaylarında gelecek sizin ölümünüz siyonsiyler kendini yırtıyor mehdi a.s bulmak ve öldürmek için :))) bize düşen rabimizie teslim olup onun emri ve ysaklarını yaşamak . Allah c.c zalimleri asla baki kılmaz az kaldı yakındır decalin kafasını kesilmesi davud a.s kılıcı ışıldıyor...

    YanıtlaSil
  90. @antispiritualist onlarda bi insan Hz.Muhammed bile senin gibi bi insan yani tekil olarak neden algılyorsun bence algılamak istediğin gibi algılıyorsun psikoloji konularını araştırmanı tavsiye ederim ve Allah başka türlü yaratamazmıydı onları haşa yaratırdı dimi yani akla mantığa uygun olmalı insanlar için korku değil sevgiyle yaşamalı insanlar ve islam korku değil sevgi dinidir.Sevgiyle Allahı kalbinde yüreğinde gönlünde bulmaktır vede arayan için ordadır sen bi adım atarsan rabbini hissetmek için kalbinde o sana bin adım atar diye ayet var yani bu nedir rabbin özün içindedir başka yerde aranmaz ve sende açığa çıkan Allahın isimleri esmaul hüsnada yazıyor 99 isim bunları sendeki açığa çıkan özelliklerini algılaman ve farkına varman çok önemli herşey için yani zaten bunları anlayınca anlıyorsun herşeyi Vede kalbi simsiyah olmus insanlar içinde korkuyla yaklasılmıstır kuranda korku olmadan bişey yapamayan insanlar için örnek günah değil insan öldürelim zihniyetinde olduğu için insanlar ve korku boyutunu atlattıktan sonra Allah sevgisini her zerrende hissediyorsun başka hiçbişey değil hayat dediğin şey ve hissetiğin şeyin bi sonu yok her gün bi adım daha yaklasıyorsun rabbine sevgiyle. Allah içimizde ne diyor kuranda size şah damarınızdan daha yakınım.Vede sana ve herkese tavsiyem sadece Allaha olan sevginizi düşünün hissedin ve Hayat zaten sana bunun ilerleticek şeyleri sunucak sen istedinmi Allah verir ve kurandada diyor Her bi duanız istediğiniz kabul olur sadece zaman kavramı yok dua etmesen bile düşüncelerinde istediğin şeyler için bile geçerli bu durum sadece SEVGİ yle bak Allaha onun parçası değilim haşa maşa çok saçma şeyler zaten sevgiyi hissetikçe kalbinde olduğunu anlıcaksın.

    YanıtlaSil
  91. | Aşk Beni Neyledi |

    "eger kabalada siyonizimde dogru bilgiler olmasa bu gun seni beni nası güderdiler ?"

    Bu ne şimdi? Arkadaş söyleminde bir çok yanlışlık var..Birincisi aslında bu sayfa ya da blog güdülmeyenlerin olduğunun bir göstergesidir..İkincisi senin "bilgi" dediğine biz "zulüm" diyoruz..Müslüman olarak da zulmün karşısındayız..

    YanıtlaSil
  92. Aşk beni neyledi,


    Senin bu verdiğin ayet,farklı bir manadadır,şems tebrizi olayıyla alakalı değil, ''Resulum,sen atmadın Allah attı'' Bunu bilahare açıklayacağım şimdi konumuz farklı.

    Sizin yaptığınız en büyük hata,çevrenizden duyduğunuz her şeyi,sorgulanmadan kabul edilmesi gereken doğru olarak görmenizdir.Allah Kur'anda,biz atalarımızdan böyle gördük bunu bırakmayız diyenlere şöyle bir cevap veriyor,
    atalarınız yanlış biliyorlarsada mı? (sure tam hatırımda değil internette bulamadım ama böyle bir şeydi) ve bu soru sade müşriklere değil bize de soruluyor.Ve siz doğrunun yanında yanlışlara da sarılıyorsunuz bunu yapmayın.
    Ayrıca,Kur'an anlaşılmayan bir kitap değildir,biz farklı mana çıkarabiliriz yanlış anlarız derken,Allah bize yanlış şeyler söylüyor demeye mi getiriyorsun?

    Kamer 32
    Yemin olsun ki, biz, Kur'an'ı öğüt ve ibret için kolaylaştırdık. Fakat düşünen mi var?!

    Kolaylaştırılmış ayetleri sen nasıl farklı ben nasıl farklı yorumluyoruz? Bu din adamı görünümlü soytarıların yalanıdır.Eskilerin masallarına değil,
    ALLAH'IN KİTABI KUR'ANA UYUN

    saygılar

    YanıtlaSil
  93. mehdi kim yav, nerenizden uyduruyorsunuz bunları anlamıyorum ki. adnan abiniz tesettürsüz manita verdi de peşine mi düştünüz ? hristiyan mısınız?, mehdi ve mesih kavramlarını mı karıştırıyorsunuz. ne bok yediğinizi siz biliyomusunuz onu da çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  94. emre şu yazdığının yıllardır anlatılanların tamamen zıttı olduğunu biliyorsundur umarım. yermek için söylemiyorum ve bana lan aslında doğru da dedirten bir şey ama yinede bunu ciddi ciddi tartışmak lazım

    YanıtlaSil
  95. Yine insanların ruhu olmadığına Kuran`dan delil vermeye devam edelim:

    Yasin 51–52: Sûra üfürülmüştür! Bak, işte kabirlerden, Rablerine doğru akın akın gidiyorlar. Şöyle diyecekler: "Vay başımıza gelene! Kim kaldırdı bizi mezarımızdan? Rahman`ın vaat ettiği işte bu! Peygamberler doğru söylemişler. "

    Eğer bu insanlar öldükten sonra ruhlar âleminde yaşamaya devam etselerdi, bu âlemde yaşayacakları binlerce ve hatta belki de milyonlarca yıl boyunca ahiretin gerçek olduğu acı gerçeğini yudum yudum özümsemiş olacaklardır.

    Ama hayır, bu insanlar dünyada öldükten sonra ilk defa kendilerine geliyorlar ve büyük bir şaşkınlık içinde "meğerse doğruymuş" gibilerinden bir şeyler söyleyerek büyük bir şok yaşıyorlar.

    Çünkü ruhsal yaşam diye bir şey yok. Onlar vefat ettikten sonra kıyamete kadar cansız bir şekilde beklediler ve uyandıklarında yani ikinci yaratılışlarında da acı gerçeği gördüler.

    RUM

    55. Saat gelip kıyamet koptuğu gün, günahkârlar dünyada bir saatten başka kalmadıklarına yemin ederler. Onlar işte böyle çevriliyorlardı.
    56. İlim ve iman verilenler ise şöyle dediler: "Yemin olsun, siz, Allah`ın Kitabı gereğince yeniden dirilme gününe kadar kaldınız. İşte bu, yeniden dirilme günüdür. Fakat siz daha önceden bilmiyordunuz. "

    Eğer bu günahkarlar ruhlar aleminde binlerce veya milyonlarca yıl azaplar içinde yaşamış olsalardı, o zaman onlara bekleme süresi kısa gelmek bir yana dursun tam tersine olduğundan da uzun gelecekti.

    Ama görüldüğü üzere, dirildikleri andan itibaren kendilerine ilk defa geliyorlar ve dünyadaki bekleme sürelerinin çok kısa olduğuna yemin ediyorlar.

    Ayrıca İlim ve iman içinde olanlar onlara şöyle diyor: "Yemin olsun, siz, Allah`ın Kitabı gereğince yeniden dirilme gününe kadar kaldınız. İşte bu, yeniden dirilme günüdür. Fakat siz daha önceden bilmiyordunuz. "

    Yani hem "siz kıyamet gününe kadar beklediniz" diyorlar hem de "siz daha önce bunu bilmiyordunuz" diyerekten onların bilinçlerinin ilk defa yerine geldiğine vurgu yapıyorlar

    Yazımın tamamı için:

    http://emre1974tr.blogspot.com/2011/07/islamda-canllarn-ruhu-hayaleti-yoktur.html

    YanıtlaSil
  96. bu şems'in olayı ne yav, romalı celal'in tokmakçısı oldugunu biliyorum ben.

    YanıtlaSil
  97. abraham sikkoberg bu şems'in olayı ne yav, romalı celal'in tokmakçısı oldugunu biliyorum ben. kişi kendinden kusuru başkasında görürümüş işte sen busun ..micheal bak adam ne yazmış bu sıgırada yaz sana bişeyler kuran her kes okuyup fetva verebilirmi diye ?

    YanıtlaSil
  98. gercekelektronik peygamber sizi bizim atamız degilmi ?kuran ne zaman kitap haline gelmiştir . hangi atalarımızı kuran toplamışlarıdır ? kafanı çalıştır bırak bu vahabi saçmalıklarını :))

    YanıtlaSil
  99. Emre_1974tr kendine gel kendine kuran sana inmedi ilk olarak resullah indi ondan daha iyi anladığını idaada ediyrosun kendine gel kendine :))

    YanıtlaSil
  100. Aşk beni neyledi,

    Adam şemsle ilgili bir şey söylemiş,sen kuranı herkes okuyup fetve verebilir mi demişsin. Şems le Kur'an ne alaka,Kur'anda şemsle ilgili ayet yok.Ve örnekteki diyalog yani,Allah'ın HAŞA kadın suretinde gelmesi ve oynaşma hadisesi,eğer şems evliyaysa bunu demez,demişse değildir.Ve o hadise yok tasavvuf,tecelli değildir direk Allah'a hakarettir.Biraz iyi anlamak lazım.
    saygılar

    YanıtlaSil
  101. Sayın Sikkofield, paganizm oldukça eski bir inanış fakat, illuminati 1776'dan beri var. Bu birbirinden alakasız oluşumları niçin birbiriyle bağdaştırmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Açıklar mısınız?
    Sırf "Horned God" ve "Baphomet" benzerliğinden yola çıkıp sikko tespitler yapıyorsanız sıyırmış olmalısınız, sizi Allah'a havale ediyorum.
    Eeh... Sikicem bu adsli, bir kaç kez gönderdiysem kusura bakma.

    YanıtlaSil
  102. Lütfen yazmaktan hiç vazgeçme.

    YanıtlaSil
  103. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  104. sikko bu gidisle kendine fight club kuracaksin yazdiklarini okuyorum ama herzaman 9 dogru 1 yalan cercevesindeyim neyse sen yazmaya devam et ..

    YanıtlaSil
  105. Aşk beni Neyledi sanıyorum zaman makinesine atlayıp peygamberle bu konuda sohbet ettin.

    Peygamberimiz apaçık ayetlere iman etti ve insanlığa sadece bu ayetleri yani Kuran'ı sundu.

    Peygambere atılan iftiraları, rivayet yani dedikodu ve fısıltıları dini kaynak zannetmekten vazgeçmedikçe ayetlere yönelemezsin.

    Gördüğün gibi Rabbimizin sözlerine göre canlıların tanrısal bir parçası yani hayaleti-ruhu yok.

    Peygamber de bunu biliyor ve iletiyordu.

    Zaten bu hurafelerle(ruhlar alemi, panteizm vs...) fikri mücadele için geldi Kuran.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  106. şeytanın insanı dosdogru yoldan çıkarmak için kullandığı yöntemlerden 17. yy itibarı ile en fazla fayda alabileceğini düşündüğü oluşum illuminati. bu kabileler zamanında paganizm, 11. yüzyılda tasavvuf oldu, 17. yüzyılda holdingleşti ve bu örgüte dönüştü. o ibne iblis her şekle girer :)

    YanıtlaSil
  107. sayın asdfghjkldfghj , paganizm köklü bir inançtır ancak illuminati zaten bunlardan gelen fikirler ve kabalastik düşünce ile ortaya çıkmıştır illuminati harmanlama gibi bir şey bir bakıma ve haliyle paganizmle ilişkisi var

    YanıtlaSil
  108. @Aşk Beni Neyledi

    aşk seni maymun eylemiş birader, bu arada neye aşık olduğunu da söylesen de bilsek burada :) merak ettik nasıl birine aşık oldun. saçlarını görebildin mi mesela, türbanlı mı yoksa açık mı?

    YanıtlaSil
  109. Gelelim Mevlana ve diğer mutasavvıflardan incilere… Bu insanlar vakti zamanında gerçekte bunları demiş de olabilirler dememiş de. Dedilerse hesabı Allah’a verecekler, demedilerse onlara iftira atıp kitaplarına bu rezillikleri sokuşturanlar verecek hesabı Allah’a. Konumuz bu değil. Ama sizler içinde şu rezilliklerin yazdığı kitapları bağrınıza basıp bir de utanmadan müslümanım, Kur’an’a iman ediyorum diyorsunuz ya, yazıklar olsun işte bunu yapanlara:

    Celaleddin Rumi kendi eseri olan MESNEVİ için diyor:

    “Bu Allah katındandır. Ona temiz olanlardan başkası dokunamaz.” (Mesnevi Cilt I, Mevlana Celaleddin Rumi)

    Müslümansan Allah katından olan ve ancak temiz olanların dokunabileceği kitap Mesnevi değil Kur’an’dır:

    O, kesinlikle şerefli bir Kur'an'dır. Titizlikle saklanan bir Kitap'tadır. Ona, arındırılmışlardan/temiz olanlardan başkası dokunmaz. (Vakıa Suresi 56: 77-79)

    Şunu da diyor Rumi:

    “Hüzünleri giderir, bir şifadır kalplere, ledunni mana verir müteşabih ayetlere,
    KURAN-I KERİM GİBİ kimini hidayete kimini hakettiği delalete sevkeder.
    Şerefli katiplerdir onun yazıcıları, temastan men ederler temiz olmayanları,
    kalbe mutluluk verir, huyları güzel eyler, O İLHAMLA İNMİŞTİR ALEMLERİN RABBİNDEN
    Gelemez batıl onun önünden ardından, koruyucu olan Hak onu korur, gözetir.”

    Rabbin ise bunu diyor:

    Yazıklar olsun o kişilere ki, Kitap'ı kendi elleriyle yazarlar da sonra onunla basit bir karşılık satın alsınlar diye, "İşte bu, Allah katındandır!" derler. Vay haline onların, ellerinin yazdıkları yüzünden! Vay haline onların, kazanıp durdukları yüzünden! (Bakara Suresi 2:79)

    …Şeytanlar kendi evliyasına/dost ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbetteki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir (En’am Suresi 6:121)

    **

    Hallac rübaisinde şeytanı şöyle konuşturuyor:
    http://i52.tinypic.com/10n9kyv.jpg

    ŞEYTANIN başkaldırısı/ secde ermine uymaması ALLAH’I kutsi ilan etmek içinmiş!

    Bak seeeeennn…

    Yani neymiş fedakar ve muhteşem varlık şeytan (!!!) Allah’tan başka birşeye secde etmeyi reddettiği için, itaat etmemiş Allah’ın emrine.

    Iyi de o zaman İblis ne halt etmeye, Kuran’da Allah kendisine niçin itaat etmediği sorulduğunda Hallac’ın rübaisindekileri demek yerine şunu diyor:

    Allah buyurdu: "Sana emrettiğimde secde etmeni engelleyen neydi?" İblis dedi: "Ben ondan hayırlıyım. Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın." (Araf: 12)

    SATANİZM BU DEĞİLSE HİÇBİR ŞEY SATANİZM DEĞİLDİR ZATEN!

    YanıtlaSil
  110. SAİD NURSİ KENDİ YAZDIĞI RİSALELER İÇİN BUNU DİYOR:

    -“Risale-i Nurlar, ne Doğu’nun kültüründen ve ilimlerinden, ne de Batı’nın felsefe ve bilimlerinden alınmış ve iktibas edilmiş bir nurdur. O, gökten inmiş Kur’an’ın, Doğunun da Batı’nın da üstünde olan Arş’taki yerinden iktibas edilmiştir.”

    ALLAH'SA BUNU DİYOR:

    Yalan düzüp Allah'a iftira eden veya kendine bir şey vahyedilmediği halde "Bana vahyedildi" diyen kişi ile, "Allah'ın ayet indirdiği gibi ben de indireceğim" diyen kimseden daha zalim kim vardır! Bir görsen o zalimleri ölüm dalgaları içindeyken. Melekler ellerini uzatmış, "Çıkarın canlarınızı!" diye! Bugün zillet azabıyla cezalandırılacaksınız; çünkü Allah'a karşı gerçek dışı şeyler söylüyorsunuz ve çünkü O'nun ayetlerine karşı büyüklük taslıyordunuz.(En’am Suresi 6:93)

    SAİD NURSİ BUNU DA DİYOR:

    - “Risale-i Nur bu asırda, bu tarihte bir "urvet-ül vüska"dır. Yani çok sağlam, kopmaz bir zincir ve bir "hablullah" yani Allah’ın ipidir. Ona elini atan, yapışan kurtulur." (Şualar, On Birinci Şua, Onbirinci Meselenin haşiyesinin bir lahikasıdır, a.g.e, c. I, s. 985.)

    Said Nursi’nin kendisine YAZDIRILDIĞINI iddia ettiği Risale-i Nur için kullandığı ifadeler olan “urvet-ül vüska” ve “hablullah”, Allah’ın Kur’an-ı Kerim için kullandığı ifadeler!!!

    Dinde baskı-zorlama-tiksindirme yoktur. Doğru bilgiye dayalı eriş, bozuk bilgiye dayalı sapıştan açık bir biçimde ayrılmıştır. Her kim tâğuta sırt dönüp Allah'a inanırsa hiç kuşkusuz SAPASAĞLAM BİR KULPA (urvetil vuskâ) yapışmış olur. Kopup parçalanması yoktur o kulpun. Allah, hakkıyla işiten, en iyi biçimde bilendir. (Bakara Suresi 2:256)

    Hep birlikte ALLAH’IN İPİNE (bihablillâhi) yapışın, fırkalara bölünüp parçalanmayın; Allah’ın üzerinizdeki nimetini hatırlayın.Birbirinizin düşmanı idiniz, Allah kalplerinizi uzlaştırıp kaynaştırdı da O’nun nimeti sayesinde kardeşler haline geldiniz.Ateşten bir çukurun kenarında idiniz; sizi oradan kurtardı.Allah size ayetlerini bu şekilde açıklıyor ki, doğruya ve güzele yol bulasınız.(Ali İmran Suresi 3:103)

    YanıtlaSil
  111. @Aşk Beni Neyledi

    Kardeşim biz bu "Tasavvuf"a giydirmesi olayını konuştuk. Sikko ben tasavvuf'a, Mevlana'ya değil içine sokulan şeytani yazılara, öğeleri eleştiriyorum demişti, ama bilgi eksikliği var.
    **********
    @Michael Sikkofield
    Antispritualist isimli arkadaşla da konuştuk ki, TASAVVUF ÖZÜNDE İSLAM'DAN FARKLIDIR. TASAVVUF KABALA ÖĞRETİSİNİN İSLAMİ DESENLİ YORUMUDUR.
    O yüzden Sikkofield, "ben aslında eleştirmiyom kem küm" deme kardeşim. Tasavvuf'a derinlemesine girersen kendi görüşüne taban tabana zıt bir şeyle karşılaşacaksın. Çünkü bütün sembolizm Kabala ile aynıdır, tasavvuf'ta "dinine bağlı kal" cümlesi bile gittiğin yola bağlı kalmakla, yalınlaşmakla alakalıdır, "İslam Dini" ile alakası yoktur. Bak ben Kabala'yı kabul eden bir insanım, çok sağlam bir öğretidir(bana göre). Tekamül Kabala'nın(ve Tasavvuf'un) temel öğesidir, sen ne kadar Tasavvuf'ta bunu pek göremesen bile. Zaten müslüman dünyası o zamanlar farklı görüşlere tolerans göstermediği için derin bir araştırma yapman gerekir, bir bakışta kolayca anlayamazsın Mevlana'nın sözlerinde neyi kastettiğini.

    Saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  112. Yazıyı okudum. Tamam iyi olmuş da, bir yere takıldım. Ve hayır, bu takılma sebebim senin de bahsettiğin gibi "sen lady gaga konularında kabul ederken fethullah dedikten sonra ne diye agresifleşiyorsun" -böyle bir şeydi en azından- değil.

    Tamam kapağında sembol olabilir ama bu demektir mi "pink floyd" onlara hizmet ediyor? Bu konu hakkında bir şey diyemem. Dinlerim Pink Floyd'u ve şarkı sözlerinde hep bu illuminati mevzusu kafamdadır. Ama Roger Waters ibnesi öyle karışık betimlemiş ki her şeyi bir sik anlayamıyorum.

    Ama benzeri bir örnek Iron Maiden'ın Powerslave albümündeki piramitleri, sembolleri veya konserde steve harris'in üstüne giydiği t-shirt'teki sembolleri koyup da, aha iron maiden da onlardan izlenimi vermek yanlıştır.

    Iron Maiden her ne kadar "Judas Be My Guide" adlı şarkı yapmış olsa da zamanla şarkılarının içeriği de değişmiş, grup da değişmiştir.

    Brave New World şarkısında -aynı zamanda Huxley'in korku ütopyasıdır- şunları derken:

    "Close this mind dull this brain, Messiah before his fall
    What you see is not real, those who know will not tell
    All is lost sold your souls to this brave new world"

    Veya Dance of Death şarkısında bir etki altında kalarak bir ritüele katıldığını söylerken ve sonradan kaçtığını anlatırken ve hatta -eyes wide shut aklınıza gelsin şimdi- albüm kapağı da böyle iken: http://i.imgur.com/HPq06.jpg

    Iron Maiden da illuminaticidir demek yanlıştır. Öyle olmuş olmaları muhtemel zamanın birinde.

    Yani diyeceğim odur ki, Pink Floyd albüm kapağını veya Iron Maiden albüm kapağını koymak veya onların üzerindeki semboller onları Illuminati örgütüne -veya adları he haltsa- bağlı olduklarını göstermez. Bağlı olabilirler ama bu kapaktan anlaşılmaz.

    Sadece bu konu çok ayağa düştü. Herkes bir şeyler demekte. -seni tenzih ederim- Kısaca gördüklerimizi ve duyduklarımızı her kimden duyuyorsak duyalım araştırmadan doğruluğunu kabul etmek sağlıklı değildir.

    Yanlış anlama. Seni hedef almadım. Sadece birkaç şey yazmak istedim. Bu husus dışında diğer dediklerine ben de katılıyorum.

    YanıtlaSil
  113. Son olarak vahdet-i vücud, enel hakk gibi İSLAM DIŞI felsefeleri savunanların bir Hindu'ya pagan putperest demeye hiç hakkı yok çünkü:

    Hint düşüncesinin dayandığı en önemli kaynak olan Upanişadlar ve ona dayanan Advaita Vedanta ekolüne göre nihai kurtuluş, ferdî ruhun (atman) evrensel ruhla (Brahman) özdeşliğini idrak etmesidir.

    Upanişad terimi “yanlış ve doğru, bâtıni veya gizli izah”, “bâtıni izahlardan elde edilen bilgi”, “bu tür bilgileri elde edebilecek kişilerin uyması zorunlu kural veya yerine getirmeleri gereken dini törenler” anlamlarında kullanılır. Tüm Upanişad metinlerinin amacı, “Tat tvam asi” (sen osun) veya “Aham Brahma asmı” (Ben Brahma’yım) şeklinde özetlenebilecek hâlin her din mensubunda idrakine yardımcı olmaktır. (BUYURUN ENEL HAKK'INIZ!)

    Hinduizm’in Tanrı inancını ifade ederken Rig Veda’nın şu cümlesinin göz önünde tutulması çok önemlidir: “Aslında hakikat birdir, ancak azizler ondan değişik isimlerle bahsetmişlerdir.

    ” Yani Hindular her ne kadar pratikte farklı isimlerdeki tanrılara ibadet eder gibi görünseler de çoğu zaman aynı tanrıya ibadet ettiklerini düşünürler. Mutlak hakikat çoğu zaman güneş, ay, rüzgâr, yağmur ve fırtına gibi doğa olayları ile özdeşleştirilir ve özellikle Tanrı güneş forumundayken, sabahleyin Brahma, öğlen Vişnu, Akşam da Şiva şeklinde tezahür ettiği fikri Hindular arasında yaygındır.

    ÖZETLE:
    Bir Hıristiyan 1=1=1 diyor. (Ki Kuran bunu diyen kafir olmuştur diyor)

    Bir Hindu 1=1=1=1=1=1=1..... diyor.

    Bir Sufi de yine benzer şekilde 1=1=1=1=1=1=1..... diyor.

    YanıtlaSil
  114. @yıldırımates arkadaşım oyunda zaten secret societies diye bir video giriyor ama 2-3 saniye kalıyor sadece.

    http://www.youtube.com/watch?v=EtntWtbigPU&feature=related buyur bu da video.

    YanıtlaSil
  115. sonunda çıktı yazı.okuduk eyvallah emek vermişin tatilde.korkuyoruz reyiz.şaka değil korkuyorum inandığım her şey sanki bunların oyunu olabilirmiş gibi geliyor.ama Allah ve Kuran müstesna.o konuda yobazım kim ne derse desin.çünkü farkettim ki her şeyi eleştirmek cool bişeymiş gibi empoze edilmiş.bunu kabul edince de elim boş kalıyor.ama yobazlık bana alt sınırı veriyor.yobaz kelimesini kendime kullanmam da hoşuma gitmedi ama elimden bişey gelmez.umarım doğruya ulaşabiliriz.sana bu blog ve bu yazılar için sonsuz teşekkürler.seviyoruz seni.götün kalkmasın ama :) Hayırlı geceler,Hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
  116. Yine güzel bir yazı takipteyim piç.

    YanıtlaSil
  117. Gimli Son of Gloin hocam bence senin karşı çıktığın şey internetteki bazı tiplerin ulan bakın göz buldum illuminati !!111 olayı. lady gaga bu kadar sembolizm ve şeytani öğretileri şarkılarında kullanıyorsa illuminatiye hizmet ediyor demektir. pink floyd albümünde bu adamlarım sembollerini kullanıyorsa illuminatiye hizmet ediyor demektir diğer müzik grupları içinde bu böyle.dur hemen gerizekalı ne demek istediğimi okusana önce fln deme yazı devam ediyo :D sikko demiyor ki geçen pink floyd toplandı keçi kesti kanını içti diye veya bizde öyle demiyoruz.belki bunlar illuminatinin içinde değil ama o semboller kullanılıp "normalleştirilerek" illuminatiye bilinçli yada bilinçsiz şekilde hizmet ediyor.bugün ben şarkı söylerken ruhumu şeytana sattım oh fuck me dersem illuminatinin içinde olmasam bile hizmet etmiş olurum buraya bir açıklık getirelim. ha kimse dinlemeyin lan satanist grup da demiyor ben çok severim pink floyd u mesela :D ama neler anlatıp bir şeyler aşılamaya çalışılmış bilmek gerek. illuminati bu sembolleri her yerde kullanarak normalleştirme ve içten içe öğretileri aşılama amacında. buna bilinçli yada bilinçsiz şekilde yardım edende illuminatiye hizmet etmiş oluyor ha onların köpeği gibi mi olmuşlar orasını bilemeyiz

    YanıtlaSil
  118. Can**

    Yahut içinde bahsettiğin konuya -veya deşifre ettiğin- bağlantılı bir resmi koymak istersin albüm kapağına. :D

    Neyse benimkisi ufak bir not düşmeydi. Hani öyle pek de önemli değil. Sadece her gördüğümüze kimden duyuyor olursak olalım araştırmadan inanmamak gerekir. Bunu yapanlara uyarı gönderdim.

    Zira facebook'ta illuminati gerçekleri adlı bir başlık altından fethullah'ın uzun bir yazısı da paylaşılıyor sayfa tarafından. 400 kişi beğenmiş. Yaş ortalaması 14-15.

    Yahut heygirl gibi yaş ortalaması 14 olan bir forumda uzadıkça uzayan bu konuda ne kadar da yanlış şeylere inandıklarını görsen. Ben sadece buna bir vurgu yapmak istemiştim.

    YanıtlaSil
  119. Düzeltme: 400 kişi sayfayı beğenmiş. O paylaşımı kaç kişi beğenmiş bilemem.

    YanıtlaSil
  120. @ Can

    Güzel bir noktaya parmak basmışsın.

    Bence de bu elemanların şarkı sözleri ve kliplerindeki (satanik) ritüelistik öğeler yoluyla vermek istedikleri mesaj: "semavi dinlere karşı duruş".

    Bu karşı duruşu populer hale getirip bu dinlerin ahlak sistemlerini, öğretilerini vs. yozlaştırmayı hedefliyorlar.

    Yani aslında belki de düşündüğümüz şekilde şeytana tapıyor olmasalar bile şeytanı sempatik gösteren öğretileri hakim kılmanın alt yapısını hazırlıyorlar.

    YanıtlaSil
  121. admin bana ulaş

    YanıtlaSil
  122. antispiritualist : ya bana kalırsa evet medyanın ve sosyal yaşamı doğrudan etkileyen müzik film gibi işlerin amacı bu yönde."normalleştirme olağan hale getirme" hani sikko yazıyorduya işte günümüzde ufo dendimi hemen sinek gözlü yeşil saçma bir şey gelir akla şu an ufolara inanmayan gerizekalı yobazdır fln. yada mesela satanizm işaretinin spidermanda ağ atma şekli olması daha sonra rock n roll figürü olarak kullanılması vs.şimdide bu tek göz piramiti o kadar çok kullanıyorlarki bunuda sıradan hale getirip şüpheci tavırları defedelim bunu da yediririz bu halka biz hesabı. ya ben görüyorum feyste biri lady gaga klibinin altına illuminati üyesi o yazıyor. birsürü aptal o ne lady gaga varsa bizde girelim diyor he ne güzel rihanna da varmış oh. şu an benimde severek dinlediğim gruplar illuminati sembolünü ne amaçla kullanıyor bilmiyorum ama öyle yada böyle illuminatiye hizmet ediyor

    YanıtlaSil
  123. Fatih Sultan Mehmet ordularıyla Bizans surlarına dayandığın da Bizanslı rahiplerin hararetli kıran kırana bir şekilde meleklerin dişimi yoksa erkekmi olduğuna dair tartıştığını yazar tarihçiler...Melekler dişimiydi değilmiydi ahiretde öğrenirler artık...Ehli Sünnet Vel cemaatmi daha doğru itikat üzere yoksa Vahhabiliğin Şianın etkisindeki reformcularmı dini daha doğru algılayıp yorumluyor burada anlayamazsak ahiretde anlayacağız İnşallah...İbni sebeler ibni teymiyyeler fazlullahmı büyük alimdi yoksa Ehli sünnet alimlerimi bunun da en doğrusunu ahiretde öğreneceğiz...Devamlı da temcit pilavı yenmiyor usanıyor insan...Amaç saygılı bir şekilde fikir alışverişin de bulunmak ortak müştereklerde buluşmak anlaşamadığımız hususlarda saygı çerçevesinde ikna olmadığımızı belirtmekse eyvallah...Ama nedense çoğu zaman en başta kendi nefsim olmak üzere amacımız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,tabiri caizse sidik yarıştırmak ve muhatabımızı mat etmek ve egomuzu tatmin etmek olunca her şey boş ve anlamsız geliveriyor insanın gözüne...

    Atı alan üsküdarı geçmiş hedefine var gücüyle ulaşmak için planlarını bir bir gerçekleştirirken sevdiğim müzik grubuda onlardanmı ama bunu kabul edemiyorum üzüntüsünü de yaşayalım bakalım elimize ne geçicekse...

    Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım...

    Bugün psikolojim pis ekşici gibimi oldu ne...:)

    Selametle...

    YanıtlaSil
  124. aslan: doğru söylemişsin.asıl bizim uğraşacağımız şey halkımızı ortak paydada buluşturmak olmalı.şu an bu adamlar bizleri sağ sol dinci ateist türk kürt vs bölmekle uğraşıyorlar ve malesef başarı da sağlıyorlar.insanlara ne olursak neye inanırsak inanalım illuminati oluşumuna düşman olmamız gerektiğini anlatmak lazım. bak bu kolay bir şey değil. o kadar dayatmalar ve aman bir fikri ölesiye savunıyım düşünceleri hakim ki, millet sağlıklı bir karar veremiyor. bu müzik ve film konuları daha çok kesimin ilgisini çekiyor ama iş siyasi,dini ve ideolojik boyutlara gelince ortalık ciddi anlamda karışıyor bir şekilde insanları bu işin derinlerine çekmek lazım

    YanıtlaSil
  125. reenkarnasyon kısmında araya bir cem yılmaz sıkıştırmıştır diye düşündüm, yanılttın beni sikko..

    YanıtlaSil
  126. ibn-i arabi konusunda anlamadigin/eksik bildigin seyler var bence, onun disinda guzel bir yazi olmus.

    YanıtlaSil
  127. ortaya ( okumanızı öneririm)

    özellikle aşk beni neyledi adlı aşkına koyduğumunun iki cümle ezberlemiş sığırına sesleniyorum. ulan sen ilk önce okumayı öğren sonra yazarsın. o kadar okudun boku bokunamı okudun sikko mevlanaya falan bok atmıyor sadece günümüzde böyle mübarek insanları kendi amaçları için afişe ediyorlar diyor. millet bas bas sana bunu anlatmaya çalışıyor sen hala inadına 50 tane ayet yazıp kafa sikiyosun dangalak bir akıllı senmisin? biz hiç kuran okumadık hiç dini bilen tanıdığımız yok değil mi ? gel aydınlat amınakoyim beni. bu işleri sikko yazmadan önce derinden takip eden bir insan olarak ilk önce gerçekten sikkoyu tebrik etmek isterim harbi bu konuyu bir arkadaşına anlatmak istesen 1 hafta tartışırsın yine amınakodum delisi sen olursun. helal sana sikko taşşağına kurban olayım. 51 kere satanizm slayer dinlemek değildir dedin bir 51 kere daha desen yine okurum eline emeğine sağlık. ayrıca sikko affına sığınarak bir şey belirtmek isterim okursanda sevinirim 'kemalist' damgasını takmışlar sana öylemisin değilmisin bilemem ama sana temin ederimki kemalizm illüminatinin türkiyedeki en büyük 2-3 oyunundan biridir lütfen sikkocum bunu hafiften araştır kemalizm türkiye'de nasıl yayılmıştır ilk kemalizm lafı nerden duyulmuştur araştır taşşağına kurban olduğum olmadı özet geçerim sana. lan aşk beni neyledi sana bir laf daha etmeden uyumam yeminle. ben allaha sağlam inancı olan bir insanım ama sadece cehenneme gitmeyi kabule etmiş bir insanım ilk önce dini kendinize göre yorumlamayın sadece 'yobaz' dindar olan değildir amınakodum müslümansam kendime müslümanım diyende salaktır ha inanmıyorum de y ainanıyorum de ya da inanıyorum gerçektende ben sike sike cehenneme gidicem yolları taştan de. etiler burjuva gerzeği gibi allah sevgisi bana aittir türban takmasamda severim bana cennet kapısı açık diyemezsin. kurban olduğum eğer allaha inanıyorsan ilk kuran'a sonra içindekilere inanıcaksın. ha ben bunları dedim diye bende mi yobaz oldum gel odama gör beni arkada megadeth yanımda bira cigara var ramazan günü allah affetsin arkadaş kfa kaldırmıyo yoksa. hadi cümleten iyi sabahlar. emeğine sağlık sikkocum

    YanıtlaSil
  128. @Aşk Beni Neyledi dedi ki
    "Enel Hak sözü cezbe halinde söylenmiştir.. yani aklın baştan çıktığı halde . o noktaya gelmek için takva sahibi olmak gerekirki o hali yaşayıp anlayasın sende"
    --
    arkadaş, o noktaya gelmek için bir meyhaneye de gitse olurmuş. Ne demek "aklın baştan çıktığı halde .." sence bu islam a uygun mu?
    peki sahabeden, tabiinden kimi gösterebilirsin "cezbe halinde aklı başından çıkmış".. eskilerin haltlarını tevil ede ede bir hal oldu, bu kadar da tevil edilmez ki.. insaf yani..

    YanıtlaSil
  129. ibn-i arabi tam bir kabalacıdır. celaleddin-i rumi bağlantısı da sadretdin konevi üzerindendir.
    ibn-i arabi endülüs de doğmuştur. tam da kabalanın çıktığı yerde. işin ilginci bir çok yer dolaşmıştır ve bugünkü fas ın bulunduğu yerde yahudilerden kabala öğrenmiştir. daha sonra da bu taraflara gelmiştir. benim şahsi düşünceme göre kendisi bir truva atıdır. Şöyle ki; incil i değiştirdikleri, yerine paganizm i koydukları gibi Kur'an ı değiştiremeyen malum güruh çareyi insanları Kur'an dan uzaklaştırmakta bulmuştur. Bunun için de tasavvuf u ve tarikatçılığı icat etmişlerdir. Araştırırsanız Osmanlı da yaşayan dönmelerin vs. hep bu tarikatlara girdiklerini de görürsünüz zaten. Çünkü bu tarikatlarda zaten kabala uygulanıyordu. Tarikatçılara sorarsanız bu tarikatları taa ashab-ı suffa ya kadar dayandırmaya çalışırlar ama bu düpedüz bir iftiradır. İslamiyetdeki tarikatlar ve tasavvuf kabala ya dayanır. İnsanları Kur'an dan uzaklaştırmanın yolunu bu şekilde bulmuşlardır. Hatta bir çok yahudi tarikat şeyhi vardır. Hatta bir çok yahudi şeyhülislam bile vardır. İzmir li şair eşref in buna kızan şiiri bile var. Bu bağlamda bakarsanız Üzeyir Garih in neden her ay "küçük hüseyin efendi" nin mezarını ziyaret ettiğini anlarsınız. Birisi musevi cemaatinden iş adamı, diğeri ölmüş bir "islami tarikat" şeyhi.. Ya da musevi kemal derviş in dedesinin neden islami tarikat görünümünde tarikat kurup şeyhlik yaptığını da çözersiniz belki. Siyon bilgelerinin protokollerini okuyun, sistemi nasıl ele geçirdiklerini görün. Her dinin din adamları arasına sızdıklarını da görün.. Mesela güncel bir vatandaş var, TV de dini program yapan, buğulu gözlerle bakmaya çalışan.. Mesela o vatandaşın da anne tarafı musevi kökenli.. Kendisi inanıyordur inanmıyordur Allah ile arasındaki bir olay ama bağlantılar ilginç..

    YanıtlaSil
  130. haa üzeyir garih, küçük hüseyin efendi falan derken unuttuğum birşey var, bu da çok ama çok ilginç.. Mesela Ankara da devlet mezarlığı var ve orada bildiğimkadarı ile Fevzi Çakmak ın da ayrılmış bir mezarı var ama Fevzi Çakmak orada yatmıyor..

    En uzun süre Genel Kurmay Başkanlığı yapmış olan Fevzi Çakmak görevi ve yaşamı süresinde bu tarikatlarla tekke ve zaviyelerle mücadele etmiştir. Ama ilginç bir şekilde vasiyeti üzerine şeyh küçük hüseyin efendi nin yanına gömülmüştür.. bu ne yaman çelişkidir.. ya da biri bana anlatsın tekke ve zaviyeler kapatıldığı halde nakşibendilik, mevlevilik ve bektaşiliğe neden hiç dokunulmamıştır..

    neden mevalana'nın torunlarının vs. soyundan gelenler hep özellikle "kripto" musevi insanlarla evlilik yapmışlardır?

    YanıtlaSil
  131. kısa kısa.. özetler..

    Ernesto Che Guevara, annesi tarafından Ariel Şaron ile kuzendir. O da diğer bir akrabası Hitler gibi tamamen illuminati ye çalışmıştır. Bu arada Lenin kimdir bilmem de Stalin ile RTE nin akrabalığı var mı acep?!

    Galata Mevlevihanesi'nin Osmanlı'nın yıkılışında ne gibi rolleri olmuştur? Bir gün tarih kitapları gerçek tarih yazdığında okuyacağız bunları..

    bakın semazenlerin hareketleri ne anlama gelirmiş;

    "Sema ederken sağ eli yukarıya sol eli aşağıya bakacak şekildedir."

    Bu size neyi hatırlatıyor.. ipucu vereyim sikkofield resimini de koymuştu; Washington da bu şekilde poz vermişti hani.. Evet evet bildiniz.. eski pislik Baphomet..

    İlluminati yi 1776'da kuruldu sanan arkadaşlar çok saf düşünüyorlar.. Bildiğiniz soytarı masonluk bile Hz. Süleyman zamanına gidiyor. Hz. Süleyman kim ile neyin kavgasını verdi.. Hz. Adem in bir oğlu diğer oğlunu neden öldürdü?

    YanıtlaSil
  132. Bu celaleddin-i rumi nin kitabı değişmişmi vs. tarzında temkinli laflara hiç gerek yok arkadaşlar. Adamın yaptıkları da belli.. Moğollar ile nasıl iş birliği yaptığı belli.. Hoşgörü timsali gösterilen adamın nasıl selçuklu vezirlerine suikast yaptırdığı belli.. Kendi öz oğlu bile karşı çıkıp uzaklaşıyor kendisinden.. Sonra da moğollar ile savaştı diye kendi öz oğlunun cenaze namazını bile kılmıyor.. Sırf Ahi Evran ile aralarındaki rekabetden dolayı moğolları Türkmenler üzerine gönderiyor ve moğollar hepsini kılıçtan geçiriyor. Mesnevi de Ahi Evran için yazdıkları da var, eşek olarak çoğu zaman onu yazıyor.. Ondan sonra hoşgörüymüş, ne olursan ol gelmiş.. Ambalaja bak.. İnsanımız cahil olduğu için böyle sapık itikadli insanları din alimi zannetmiş.. Mesnevi e zaten hiç girmeye gerek yok. Bir sürü sapıklıklar dolu bir kitap. Bizim insanımız da zaten okumadan kendisine sunulanı direk aldığı için haala bu insalara kutsiyet veriyor.. Adam ölmüş gitmiş, hesabını Allah görecek.. Bırakın artık bunları da kendinize bakın..

    YanıtlaSil
  133. Yukardaki yorumda vardı. Necip Fazıl, "-Allah tanrının belasını versin!" demiş ya;

    Hz. İsa nın konuşma dili Aramice ve çok ilginç bir şekilde Arapça da ki Allah, Aramice de de Allah.. Yani Hz İsa da Allah diyordu aynen müslümanların dediği gibi..

    YanıtlaSil
  134. @sikkofield, öncelikle eline sağlık.. bir de;

    saturnalian illuminati diye birşey var.. şimdi sen rockefeller, rothschild falan diyorsun ya, ben sana bir ipucu daha vereyim; şimdi bu adamlar da aslında vitrin adamları. Asıl aileler hiç çıkmıyor meydana, mesela David René de Rothschild ın karısı Olimpia Anna Aldobrandini diye bir firavun soyu hatun.. Sen bu sülaleyi ve bağlantılarını takip et.. Bunlar mısır dan ilk göçerken önce italya ya çıkıyorlar ya, hani roma imparatorluğu falan. Asıl firavun soyu halen italya da ve diğerleri hep bunların alt kolları, akrabaları.. Bu ailelerin de hepsinin villa ya da şatolarının önünde obeliks var, bir de bazılarının amerikadaki pantagondan asırlar önce yapılmış pentagon şeklinde beşgen tarihi malikaneleri var..
    Şu aileleri incele; orsini, aldobrandini, pallavicini, maximus, hapsburg, farnese, medici, colonna, cerrato, somaglia,

    bir de 13 illuminist gray master diye bahsedilen aileler var;
    Matteiano, Flaminio, Vaticano, Dogali, Solare, Lateranense, Minerveo, Macuteo, Sallustiano, Quirinale, Agonalis, Pinciano, Esquiline

    YanıtlaSil
  135. http://www.uludagsozluk.com/e/12647200/

    sen de oku bunu sikko... kızgınım sana...

    yazının sadece ilk yarısına cevaptı bu ama beklediğimden çok daha uzun olduğu için sıkıldım gerisini de yazarım belki.

    YanıtlaSil
  136. Bakın tarih boyunca müslüman bile olmayan "müslüman din adamları" nasıl islam a yön vermeye çalışıyor;

    saturnalian illuminati aileleri arasında pallavicini diye bir sülale var (Napoleon Bonaparte de bu sülaleden aslında). bu sülalenin şu sıralar görevi önce italyadaki sonra da çevresindeki islam ı papalık için kontrol altına almak. Adamlar kripto, şöyleki;

    Felice Pallavicini diye bir adam var. Bu güya müslüman oluyor ve Abdul Wahid Pallavicini adını alıyor, sonra bir de şeyh oluyor.. adam bu fotodaki adam; http://i10.photobucket.com/albums/a105/estess/shaykh_pallavicini-1.jpg burada da var, http://img683.imageshack.us/img683/5285/pallaviciniborghezio.jpg ortada elinde mikrofon olan da oğlu, onun adı da Yahya Sergio Yahe Pallavicini, ispanyol adı gibi oldu.. neyse, bu adamlar italya da CO.RE.IS. (Comunità Religiosa Islamica Italiana) = "İtalyan İslam Dini Topluluğu" diye bir topluluk kuruyor. başında da Yahya var; http://blogs.reuters.com/faithworld/files/2008/12/pallavicini.jpg http://locali.data.kataweb.it/kpmimages/kpm3/gloc/2008/05/11/784260.jpeg zaten takkeyi takıp, müslüman ismi alıp kendini de şeyh ilan edince oluyor.. İslam da ruhban sınıfı olmadığını da tarikatçı arkadaşlara bir türlü anlatamıyoruz zaten.. bunlar da nakşiliğin vatikan kolu olacakmış, nurcular kendileri orda zaten hem onlar tarikat değil cemaat de mi!!??... neyse; bu şerefsizleri baba oğul şurda görebilirsiniz; http://i105.photobucket.com/albums/m202/anunnaki_2006/YahyaPallavicini18-1.jpg bu elemanları güya papa da italyadaki islamın temsilcisi olarak görmeye başlıyor ve şimdi bunlar ile islam a ayar vermeye çalışacaklar etki alanlarını artırmaya çalışacaklar vs; http://i105.photobucket.com/albums/m202/anunnaki_2006/yahyapallavicini18.jpg
    elemanların bağlantılar sağlam diyecem de zaten direk kendileri el atmışlar, illuminatinin orjinal ailelerinden biri el atmış yani.. http://img295.imageshack.us/img295/9388/p0174250011.jpg (Herman Van Rompuy, Jerzy Buzek, Yahya Pallavicini,José Manuel Barroso - vay be ekibe bak). işin ilginci bizim malum cemaat i de bu konsept e oturtmuşlar ama şöyle bir durum var. Aslında bu şerefsizler http://www.kelebekler.com/occ/fig/palla.jpg resimde de göreceğiniz gibi kripto ve aslında Malta Şövalyesi.. Şimdi siz bu tarih boyunca hiç olmadı mı sanıyorsunuz? Bu adamları izlemeye devam edin.. Bakın NWO dininde nasıl bir yerleri olacak..

    YanıtlaSil
  137. Said Nursi Hz. Ali adına ne demiş;

    Onsekizinci Lem’a
    Mahremdir, herkese gösterilmez
    ...
    Hazret-i Cebrail’in, Âlâ Nebiyyina (a.s.m.) huzur-u Nebevide getirip Hz. Ali’ye Sekine namıyla bir sayfada yazılı İsm-i Âzam, Hz. Ali’nin (r.a.) kucağına düşmüş. Hz. Ali diyor: “Ben Cebrail’in şahsını yalnız alâimü’s-sema suretinde gördüm. Sesini işittim, sayfayı aldım, bu isimleri içinde buldum” diyerek bu İsm-i Âzamdan bahs ile bazı hadisatı zikirden sonra tahdis-i nimet suretinde diyor ki:
    “Evvel-i dünyadan kıyamete kadar ulum-u esrar-ı mühimme bize meşhud derecesinde inkişaf etmiş, kim ne isterse sorsun, sözümüze şüphe edenler zelil olur.”
    (Sikke-i Tasdik-i Gaybi, On Sekizinci Lem’a, Kaynaklı-İndeksli Risale-i Nur Külliyatı, Bediuzzaman Said Nursi, Yeni Asya Yayınları, İstanbul, 1995, c. 2 s. 2078-2079)
    --
    Hz. Ali nin Hz. Muhammed in huzurunda Hz. Cebrail den sayfa (kitap) almış olduğunu yazıyor.. Hani son kitap Kur'an dı.. Şimdi bu nerden çıktı?
    --
    Bu da Hz. Ali nin cevabı;
    Ahmed b. Hanbel Ali radiyellahü anh’tan şunu rivayet etmiştir: Beni Resulüllah sallallahü aleyhi ve sellem çağırdı ve buyurdu ki, ” Sende İsâ’ya benzer bir yön vardır. Yahudiler onu öylesine horlamışlardır ki, anasına iftira bile etmişlerdir. Hırıstiyanlar da öylesine sevmişlerdir ki, onu kendisine layık olmayan bir yere indirmişlerdir.” Ali şöyle devam etti: Dikkat edin, iki grup, benim hakkımda kendilerini gerçekten mahvedeceklerdir. Birisi sevenlerdir ki, beni bende olmayan şeylerle öveceklerdir. Diğeri de horlayanlardır ki, bana olan kinleri onları bana iftiraya zorlayacaktır. Bakın, ben peygamber değilim. Bana vahiy gelmez. Ama ben gücümün yettiği kadar Allah’ın kitabına ve Resulüllahın sünnetine uygun iş yaparım. Size Allah’a boyun eğmeyi emrettiğim sürece hoşunuza gitse de gitmese de bana boyun eğemek görevinizdir. (Ahmed b. Hanbel, Müsned, I/160)

    YanıtlaSil
  138. arkadaşlar tarikatlar islamın içerisinde truva atıdır. maalesef tarikat şeyhinin, cemaat liderinin yazdıkları Kur'an da yazanların önüne geçmiştir. Bu şeyhlerin, liderlerinin söyledikleri Hz. Muhammed'in söylediklerinin önüne geçmiştir..

    bir ibret vesikası olarak şuna bir göz atın; http://www.suleymaniyevakfi.org/download/tarikatciliga_bakis.pdf bir tarikatın mensupları ile bir ilahiyatçı arasında geçenler..

    islam da ruhban sınıfı yoktur.. tüm bu şeyh, tarikat lideri, cemaat lideri, hoca efendiler, bilmem neler diğer dinlerdeki ruhban sınıfını islam a sokmaktır.. vahhabilik gibi bir mezhebi kuran ingilizler bu taraflarda boş mu durdu sanıyorsunuz.. havari kılığında incil yazan yahudiler islami tarikat kurmadı mı sanıyorsunuz.. eğer öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz..

    herkese hayırlı sabahlar..

    YanıtlaSil
  139. Sikko, gör bunu. Siz de görün.

    Bilmiyorum çevreniz nasıl, ama benim çevremde her boku içen bir sürü arkadaşım var.

    Bunlar en son bir çok otu (bulunabilecek bir çok ot) kaynatıp içtiler ve içinde tanrısıyla konuştuğunu söyleyen bile oldu.

    Size diyeceğim, eski insanlardan beri böyle pek çok bitkinin kaynamış hali, deli kafalar yaratıyor. Eski şamanlar böyle ruhlarla iletişim kuruyordu.

    Bunların hepsi cinli, ruhlu şeyler yerine, uyuşturucu maddeler olabilir.

    YanıtlaSil
  140. @antispiritualist

    02:37'deki yorumumda bahsettim ancak ilgisiz kalmış bir yorum eheh...

    YanıtlaSil
  141. michael öncelikle süper yazı tebrix.

    şu uzay araştırmalarıyla ilgili benimde bir tespitim var son resimde ki baltalı adam iskandinav mitolojisindeki en büyük tanrı odin profiline tıpa tıp uyuyor.

    şu: http://www.nro.gov/about/launches/index.html

    ayrıca fotodaki eleman tek gözlü tıpkı odin gibi
    omzunda kuzgun vardır odin gibi anlaşıldığı üzere burda odin tasvir edilmiş.oda tıpkı mısır mitolojisi gibi çok tanrılı bir dinin parçası.

    odini bir güç kaynağı olarak kullanmış olabilirler belki ama işin daha da garip tarafı kemerindeki 666 işareti.

    bi söyliyim dedim saygılar.

    YanıtlaSil
  142. sikko. Sertap Erener'in erövizyonda soyledigi sarkının en son figurunu gordun mu? en son bitis sahnesini dondur ve incele.
    ayrıca here I am sarkısında gogsunde takılı olan broşu da gordun mu?

    YanıtlaSil
  143. Lan uzun uzun yazı yazmıştım. Error 404'e kurban gitti. Kısaca yazacam şimdi.

    Pink Floyd hakkında: İsrail'de çalmayı reddeder ve israil'e karşı müzik dünyasını boykota çağırır grubun en taşaklı adamı olan roger waters.

    http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/639673-israilde-calmayi-reddediyoruz

    Hey You adlı şarkının sözleri: http://www.canim.net/lyrics_ceviri/809-.html

    Okuyun uzun uzun. Ve sonuna dikkat çekeyim kısaca:

    "hey you, dont tell me theres no hope at all
    hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme

    together we stand, divided we fall.
    birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz"

    Yani diyeceğim şu ki: Bu konuda her bilgiden şüpheye düşülmeli ve araştırma yapılmalı. Pink Floyd fanı değilim. Roger Waters ölse siklemem de. Ama hani bir albüm kapağı koyup da "ahan da bunlar kullanmış sembolü. bakın bunlar da hizmet ediyor" demek yanlıştır.

    YanıtlaSil
  144. Tekrar belirteyim ki, Tasavvuf ile Kabala aynıdır. Ben bu öğretileri kabul eden bir insan olarak söylüyorum. Binlerce yıllık bilgilerin harmanlanıp, insanlara öğretildiği bir akımdır aslında Tasavvuf. Ama bu öğretileri iyi yönde de, kötü yönde de kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  145. güzel kardeşim iyi dirsen hoş dirsen de göremediğin şeyler var.. o da şu ola ki, söylediklerinin illuminati ve pagan kısımları gayet yerinde ve doğru tespitler ve fekat aynı şekilde ilahi dinler olarak geçen musevilik, hristiyanlık ve islamiyet de benzer "gözükmeyen" oluşumların etkisiyle yayılmışlardır, öyle ilahi bir güç yoktur arkalarında.. illuminati gerçeklerini bu kadar güzel kavramış bir insanın hala diğer gerçekleri kabullenmesini de garipsiyorum inceden onu da bil.. öperim gıdıktan..

    YanıtlaSil
  146. ramazanda yazma piç sigara yok amnk. yazıları selinsu kıvamında okumak lazım, kafaya takmaya başlayınca siga çeker can

    YanıtlaSil
  147. taşaksızlar. sertap erener ve illuminati isimli videomu izleyin. kısa lan, üşenme seyret http://www.youtube.com/watch?v=gIBHp5yOqsc

    YanıtlaSil
  148. yine döktürmüşün sikko helal olsun.neyse selinsu çağırıyor hadi sevgi ve ışıkla kal.

    YanıtlaSil
  149. mete tunga daha önceki yazıları oku kardeşim oralarda çokça belirtildi bu sertap erener.

    YanıtlaSil
  150. yine bi yahudilere ve masonlara takıklık söz konusu! bu milli görüşçüler nerdeyse soy kıracaklar hadi hep birilikte yahudi bebeleri öldürelim :) israil filistine zulüm etmeseydi sen bu yazıları yazarmıydım micheal? Illuminati demek mason yahudi demek değil ayrıca zulumde etseler! filistine! masonlar ve yahudiler şimdiki hiristiyanlardan daha fazla dindarlardır allahı daha fazla anarlar ve ibadet ederler! satanizm senin gibi kafalardan daha fazla serpiştiliyoki ana! şeytanın dölü bunlar gebertelim aşılaması! satan olmuş müslüman yokmu var? gidin bu bilglerinizi bayramda sülalenizle yada cafede kahvede insanlarla paylaşın artık ne tip bi deli şizofren gözüyle bakarlar boyle netten tere satmayla biyere varamazsınız.!

    YanıtlaSil
  151. @kibrithakikati

    Mevlana’nın yahut İbn Arabi’nin “şahsı” ile kimsenin sorunu olamaz zaten. Ölmüş gitmiş, gerçekte tanımadığımız etmediğimiz insanların ahiretteki durumları hakkında konuşmak Tanrı’lık taslamak olur. Burada eleştirilen bu insanlara ait olduğu iddia edilen –ki gerçekten onların olabilir de olmayabilir de- kitapların (Fususul Hikem, Mesnevi, Risale-i Nur vs.) içinde yazan rezillikler ve Müslümanların bu kitapların içinde yazanlar Kur’an’a apaçık ters olmasına rağmen bunlara saygı göstermesi, kaynak kabul etmesidir.

    Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum. Lakin şunu da belirtmekte fayda var “Kur’an’da türban takmak” diye bir şey yok. (hatalı meallerden ayet kopyalayıp yapıştırıp elektriği keşfetmiş modunda gelip uğraştırmayın)

    Selam

    @bravohocam
    bravo hocam:)

    @Felix
    Evet gördüm, teşekkürler.

    @Sst
    Çok parazit yapıyorsun.
    Kimsenin Yahudilere bişi dediği yok. Kur’an’da şirk koşmayan kitap ehli ile evlenmek dahi serbesttir, buna Yahudiler de dahil. Burada karşıt duruş sergilenen Yahudiler ya da herhangi bir ırk, din mensubu vs. değil, siyonizmdir.

    YanıtlaSil
  152. Abi ne zamandir bakmiyordum buraya da oha oldum amk sen nasil bisey olmussun oyle valla sakirtlere felsefeyi yasakladiklari kadar varmis abileriniz kesinlikle hak veriyorum artik, boylesine cehaletin boylesine manyaklikla harmanlandigini kimsede gormemistim.. Bi gotum kalmadi illuminatiye hizmet etmeyen, onun da capsini yollayim killarin diziliminden falan bi sembol bulursunuz siz.

    Seni de anliyorum simdi nuhun gemisine 6 milyon hayvan turunun sigdigina, muhammedin ayi ortadan ikiye yardigina, cennetin kapisindaki yilanin konustuguna falan inanan biri olarak, boyle paranoyaklasman, hayalle gercegi karistirman, dogmatik beynin yuzunden harunyahyavari herseyi inandigin bedevi kitabina uydurmaya calisman falan, cok normal. Acikcasi butun muslumanlar yapiyor bunu, nedeni de simdi siz dogustan cozmussunuz zaten tum cevaplari hersey kuranda oldugundan dolayi ya, o yuzden iki kelime daha fazla ogrenince kafayi yiyosunuz alim saniyosunuz kendinizi mk beyniniz error veriyor fazla yukleme diye. Ogrendiginiz her kilobytelik bilgiyi inanciniza uydurmaya calisiyosunuz, cevabi bastan vermissiniz, tum sorulari ona uydurmak tum derdiniz. Yarragimin basi bi cevap ariyorsan bildigin cevaplari bi kenara koy da adam gibi sorular seni nereye goturuyorsa oraya git. Biz de biliyoruz bu dunyada donen islerin tesaduf olmadigini, ama tesaduf olanlara da oyle deyip gecmesini de biliyoruz. illuminatiye biz de kafa yoruyoruz, ama sen bunu dinle harmanlayip asiri derecede sicmissin. ortacagdan kalma demir bekaret kemerini takmis clublardan hatun kaldirmaya calisiyosun 2011 yilinda, yaptigin bunun gibi.

    Goz ulan o goz, elma armut kadar yaygin ve bilinen bisey, gormekle ilgili ne kadar mesele varsa herkes kullanir bunu sembol olarak, gizli kamera ureten sirket var bi suru bir cogunun logosunda goz var, birini taniyorum bu tarz seyler satan mesela adamin adi hayri, is yerinde goz logosu var, illuminatici mi bizim bu adam, adi hayri lan bi kere otesi varmi, HAYRI.
    Uydu da uzayi kesfetmek icin gonderilen bisey, gormek ,kesfetmek falan hani.. Adam goz gordugu heryerde bakiyo yapan kim amerikanlar falan mi, tamam, basliyo illuminati, siyonizm, satanistler!!! O seytan kafaliklarina gelince, ben de bi parti versem kullanirim ne kadar ilgimi ceken kostum varsa, seytanindan tut adem havvasina kadar, eglence bu amk muslumani siz butun hayatinizi dusmanlik, intikam, komplo vs uzerine kurdugunuz icin anlamazsiniz bu tarz eglencelerden. ben simdi parti verip adem kostumu olarak yaprak taksam sikime, ben de illuminati dusmani falan mi olcam amk bilemedimki.

    Ayrica o bir elin havaya oburunun yere baktigi o hareket de seytana ozgu degildir kulturunu siktigim, bunu din adamlarindan bilim adamlarina, felsefecilerden mitolojik karakterlere (buna peygamber dedikleriniz de dahil) kadar bir suru insan kullandi bugune kadar. Anlami asagi yukari soyle ki : gokten gelen bilgiyi yere (insanliga) sunmak. Simdi mevlevlilikteki donus hareketini falan da gostericem ornek olarak da sen tasavvufu da zaten direk seytan isi yapmissin amina kodumun yobazi. Dunyayi satanistler yonetiyomus hay aklini sikim ya..

    O ot, drug falan mevzuulari ile ilgili cin min diye oten mallar, size de tavsiyem gidin biraz noroloji okuyun gerzek herifler, aratin googleda 'altered states of consciousness' diye de anlayin ne kadar kolay beyne o etkileri vermek. bu kadar bilim adami fakulteler bitirsin yillarca deneyler yapip kitaplar yazsin, size gore hersey o kadar basitki amk cin de seytan de bitsin dimi amina kodumun ortacag zihniyetlileri.

    YanıtlaSil
  153. @antispiritualist
    parası ve gücü olan her toplum siyonist olur!
    paraya ve güce tapılırsa zulüm yapılırsa kan emilirse ahanda bu Illuminati olur zaten..
    para ve güç müslümanların eline geçtiğinde çokmu masum olucaz sanıyosun???
    haha! oruçlu oruçlu hiç güleceğim yoktu..kıyamete kadar varolucak...

    YanıtlaSil
  154. @ie

    Değiştirilmiş bilinç halleriyle ilgili Dr. Ümit Sayın’a ait bir makale (yada ondan bir bölüm) vermişti Sikko zaten daha evvelki yazılarından birinde:
    http://www.genbilim.com/content/view/114/33/

    Tüm bunların farkındayız. Ama olay sadece bu kadar değil.

    Ayrıca bilinç değişimi sadece hallucinogen madde kullanmakla olmuyor, duyusal yoksunluktan (mesela ABD’de bunun için isolation tank diye bişi var millet sırf kafa yapsın diye girio vs.)tut, günler süren halvete, bağlamalı oruçtan (normal oruç değil bu dediğim), zikir, sema ve meditasyon ayinlerine kadar uzar da gider bu liste. Ve sen ritüelistik amaçla bu uygulamaları yapan insanları (tasavvuf felsefesi) eleştiren bir yazara yobaz diyorsun.

    Madem bu kadar bilgili olduğunu iddia ediyorsun, insanlara gidin nöroloji okuyun diye aşağılayacak kadar, o zaman bu adamların (mistiklerin) tezinin ve elde ettikleri bilginin “değiştirilmiş bilinç hali=saf bilinçtir” önkabulu olduğunu görmüyor musun? Nerden saf bilinç oluyormuş? Bir kanıt var da biz mi bilmiyoruz.

    Öyle sağa sola yobaz demekle olmuyor bu işler.

    YanıtlaSil
  155. HT'deki bugunku habere ve haber resmine bakın piçler. sikko sen de bak http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/654262-hicbir-yerde-guvende-degilsiniz

    YanıtlaSil
  156. @sst
    Neden Hz. Muhammed ve sahabesinin eline de para ve güç geçti. Siyonist mi oldu onlar?:))

    Bu nasıl bir mantıktır?

    Demek ki para da güç de gerçek müslümanların eline geçince birşey olmuyormuş, sorun para ve güç değil, sorun insanların kalbindeki hastalık.
    Her Müslüman olduğunu iddia eden de gerçek müslümandır diye bişi yok. Maun suresinde namaz kıldığı halde gaflete düşmüş insanlardan bahsediliyorken…

    Biraz yapıcı ol, insanların kalplerindeki hastalık sende hayal kırıklığı yaratsa da, umudunu kaybetme.

    Toplum dediğin şey bireylerden oluşur, sen de onu oluşturanlardan birisin.

    YanıtlaSil
  157. yazı çok vurucu hacı,yine altına sıçırtmışsın okuyanı.bir de şu resme bak derim,bir camide çektim ,yorumunu merak ediyorum.(biz neye secde ediyoz laan)

    http://i52.tinypic.com/2lic1oy.jpg

    YanıtlaSil
  158. @sst ekleme
    Kıyamete kadar elbette var olacak, ama asrı saadet örneği var önümüzde. Demek ki kısa süreli de olsa değişimler söz konusu olabiliyor.

    Sen madem bir Müslümansın, her şeyden evvel birey olarak kendinden sorumlusun (ki ahirette de başka birisinden dolayı sorumlu olmayacaksın). Var gücünle bu düşüncelerle mücadele etmek durumundasın. Sonunda galip gelsen de gelmesen de (ki hiç belli olmaz), duruş olarak bunlara karşı durduğunu ortaya koymak durumundasın, eğer Allah rızasını kazanmak istiyorsan tabi.

    YanıtlaSil
  159. @ie

    1- hz nuh 6 milyon hayvanı gemiye tutuşturmadı, bulunduğu coğrafyadaki hayvan çiftlerini aldı.

    2- ne hz muhammed'in ayı ikiye bölmesine, ne de her müslümanın inandığını sandığın o tür efsanelere inanmıyorum. senin gibi her müslümana bakış açısı standart gerzeklere laf anlatmıyorum genelde ama gözüme takıldı yorumun.

    3- uydunun üzerindeki piramit ve horus'un gözü sembollerini sıradan bir göz olarak yorumlaman, her şeye bir kılıf uydurman, benden ziyade seni paranoyak yapıyor sanırım.

    4- sikimin dışıyla vururum sana.

    YanıtlaSil
  160. @antispiritualist
    her elhamdülülah müslümanım diyen kral yönetici hz. muhammedin yolundanmi gidecek? allahaşkına bi hayal dünyasında yaşıyosunuz...!
    vahabiler! (bana gore siyonzimin ciddi tohumları:))
    suriyedeki müslümanım diyen aleviler!
    daha bi çok örnek kendi içimizde bile var!
    kıyamette kadar kastım bu hiç bi zaman tam doğru olmuycak sizin kafalar israil filistin yahudi düşmalığında kırık plak gibi takılı! ayrıca hamasta çokmu masum? yani hatalar ve günahlar insanlar içindir..! ie cim birebir katılıyorum.!

    YanıtlaSil
  161. @sikko

    kusura bakma da, ayın yarıldığına inanmıyorsan, kuran-ı kerim'e de inanmıyorsun demektir bu. yoksa o ayete inanayım, şu ayete inanmayayım ile olmuyor.

    YanıtlaSil
  162. @sst
    Gitmeyecek tabi ama sen ol o zaman o kral/ yönetici dediğinden ve Muhammed’in yolundan git.

    “Hz. Mehdi gelecek bizi kurtaracak ehi ehi” diyen Müslümanlardan ne farkın var senin bu bakış açısıyla?

    Niye sürekli topu başkalarına atmak yerine, kendiniz taşı elin altına koymuyorsunuz?

    Bu güne kadar böyle hazırcı, böyle tembel , böyle pısırık bir tavır güdülmeseydi iş böyle Arap saçına döner miydi sanıyorsun?

    Biraz kendimizi de kınayalım, hatayı kendimizde de arayalım ve kendimizi düzeltmeye çalışalım.

    Bak Sikko burada bir farkındalık yaratmaya çalışıyor, emek harcıyor. Biz de boş boş saldırmaktansa ona arka çıkalım.

    YanıtlaSil
  163. valla sikkocum abd den aya gitmiş olan şeytanın dölü olan imici bilimadamları bile :) :) ayın geçmişte çok büyük bi sismik aktiviteye maruz kaldığını fay hattının tüm yüzeyi düz kapladığını olan depremi ölçemeyiz diye rapor etmişlerdir ben ilim ve bilimin şeytanın dölündede olsa alınması değerlendirilmesi taraftarıyım:)

    YanıtlaSil
  164. @Mu
    Sikko'nun ne demek istediği belli. Masallara inanmıyorum, Kur'an'a inanıyorum diyor.

    İddia edildiği şekilde Hz.Muhammed'in parmağıyla işaret ederek ayı ikiye böldüğü gibi bir bilgi yok Kur'an'da.

    "Saat yaklaştı, ay yarıldı" diyor Kamer Suresi 1. ayet.

    Gelecekte olacak bir olaya işaret ediyor da olabilir bu ayet. Allah zamandan münezzeh olduğu için geçmiş zaman kipinde olup geleceğe yönelik şeyler söyleyen ayetler mevcut.

    Ayrıca ayette geçen “inşakka”(yarılma) kelimesi "ikiye bölmek" anlamına gelmiyor.

    Apollo 11’in ay toprağını yarmasının kast ediliyor olması da muhtemel.

    YanıtlaSil
  165. 311 grubunun Universal Pulse albüm kapağına bakın lütfen.

    YanıtlaSil
  166. @antispiritualist
    kökten sikkocusun
    Apollo 11’in ay toprağını yarmasının kast ediliyor olması da muhtemel.
    bu yarmakta değil ne?sikkozim akımı.....
    isteyen inanır isteyen inanmaz ama
    bukadar körü körünede değil..!
    ayda bi çok bilimsel veride var o yarılma ile ilgli(hemde o satan imci bilimciler tarafından :) puahaha ) oyle üfürükçü yobaz hoca iddası değil sadece.

    YanıtlaSil
  167. @ie

    " illuminatiye biz de kafa yoruyoruz, ama sen bunu dinle harmanlayip asiri derecede sicmissin"

    ah ulan ekşici cümlelerin nasıl ele veriyor seni

    @sikko

    ulan okudum yazını her zamanki gibi çok emek vermişin, ibretlik tespitler var çokca. şu ana kadar "sikko şu yanlış bu yanlış şuna bir bak" gibi şeyler söylemedim hiç ama, hasan mezarcı olayını nasıl öyle sığ geçtin anlamadım. yapma sikko öyle bir adam nasıl ben mesihim der hale geldi hiç düşünmedin mi? adamı kimyasallarla delirttiler hapishanede. he bunları neden söyledim biliyor musun? bunu bilip bilmemen önemli değil, ama olayları görmezden gelip "o da ben mesihim diyordu ehehe" tarzı bir yorum yaparsan çok büyük bir zulüm yapmış olursun, senin için söylüyorum yani.

    YanıtlaSil
  168. bravohocam "Ernesto Che Guevara, annesi tarafından Ariel Şaron ile kuzendir. O da diğer bir akrabası Hitler gibi tamamen illuminati ye çalışmıştır. Bu arada Lenin kimdir bilmem de Stalin ile RTE nin akrabalığı var mı acep?!"

    bu safsata bilgileri nereden alıyorsun sen ? Che Guevara Ariel Şaron'la kuzenmiş.Che'nin Babası irlandalı annesi bask'tı.Uzaktan yakından alakası yok yani.

    "O da diğer bir akrabası Hitler gibi tamamen illuminati ye çalışmıştır."

    burada ne demeye çalıştın hiç bir fikrim yok zaten.senin beynin bayağı bir sulanmış.

    YanıtlaSil
  169. @ sst

    Yazdıklarının içeriğinden ve üslubundan yaşının genç olduğu çıkarımını yaparak alttan alıp, sabırlı davranıyorum.

    Yazılanları adam gibi oku.

    Rivayetlere göre Muhammed parmağıyla işaret ederek ayı "ikiye bölmüştür". Sikko bu rivayete inanmadığını söyledi "hz muhammed'in ayı ikiye bölmesine inanmıyorum" diyerek.

    Kamer Suresi 1. ayete inanmıyorum demedi anlayacağınız. Muhammed'in ayı ikiye böldüğüne inanmıyorum dedi.

    Bu ikisi arasındaki ayrımı yapabiliyorsunuz di mi?

    Rivayetin doğru olmadığına, ayetin başka bir mucizeye işaret ediyor olduğuna da ben bir delil sundum. Bu delil rivayette belirtilen "ikiye bölme" eylemi için ayette geçen kelime olan "inşakka"nın zaten kullanılamayacağıydı.

    Sağlıcakla

    YanıtlaSil
  170. lan oğlum şişko, gözlüklü, erken boşalan osbirci asosyal bilgisayar başından kalkmayan malın teki misin, yoksa zengin piçi misin? bu kadar bilgiyi derleyip yazıya dökmek zaman ister at yarra. ne ara yazıyon toplayıp bunları. hakkaten taktir edilesi bir yaratıksın. yazdıklarına mal gibi inanıyorum o başka. ama yalan söylüyorsan da sikin sağolsun, hastasınım bu yazıların. en hassas yerlerinden öperin kardeşim.

    YanıtlaSil
  171. @antispiritualist

    kardeşim rehber olarak sadece Kuran'ı kabul etme fikrinizi anlıyorum fakat bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Mesela namazın nasıl kılınacağını anlatmıyor kitapta, böyle bilgileri nereden öğreniyorsunuz?

    bu arada masallara değil, Kuran'a inanıyorum demişsin. eğer bu olay doğruysa nasıl bir yük altında kaldığının farkındasındır umarım.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  172. @antispiritualist
    1982 liyim belkide abin yaşındayım muhaha:) tutturamadın:)
    ben hz.muhammedin allahın izniyle iradesiyle elbette allahın mucesezi olarak yarıldığına inanırım nokta...(bi çoğu büyü sanmış zaten inanmamışlar yine)
    yok ben kökten sikkocu değilim! açıkçası adminin ağır piskolojik sorunları tedavi görmesi gerektiğini düşünürüm mutlu biri değil ayrıca şizofrenler zekidir bunu unutma liderlik üstlenirler hadi bye.

    YanıtlaSil
  173. Okumaya başlıyorum sikkocuğum tamda ne yapsam deyip sıkılıyordum.

    YanıtlaSil
  174. @Can
    --spoiler--
    sayın asdfghjkldfghj , paganizm köklü bir inançtır ancak illuminati zaten bunlardan gelen fikirler ve kabalastik düşünce ile ortaya çıkmıştır illuminati harmanlama gibi bir şey bir bakıma ve haliyle paganizmle ilişkisi var
    --spoiler--
    demişsiniz. O halde pek çok hristiyan kutlamalarına/tatillerine bakacak olursanız onların da hepsi paganizmden çalınmadır. Yule olmasa, Christmas olmazdı. Eğer sizin mantığınızla yaklaşacak olursak, hristiyanlar da illuminatiye hizmet ediyor demektir. Zira(yine)sizin düz mantıkla bakacak olursak illuminati, hristiyanlığın paganizmden çaldıklarını da kullanıyor olabilir.

    YanıtlaSil
  175. Okudum ibretimi aldım..
    canlı canlı örnekleride okuyorum/görüyorum iyi oldu bu da

    YanıtlaSil
  176. @antispiritual

    risale ve said nursş-i hakkında değinmek istediğim birkaç husus var. öncelikle manevi alemlerde iletişimin bazı alimler için açık olduğunu bilmen gerekli. yani peygamberimiz nasıl rüyalara girebiliyorsa manevi şekilde biriyle istediğinde görüşebiliyorsa bu bazı alimler içinde geçerli.
    daha sonra risaleler kesbi ve vehbi ilimle yazılmıştır. vehbi ilim allahın ilham ettiği yani istediği kuluna verdiği ilimdir. bu ilim nasıl verilir bilemeyiz kalbine mi ilham edilir yoksa 5 duyuyla mı iletilir başka yollarla mı verilir mualla. o yüzden said nursi kendini risaleden bağımsızlaştırmak ilgiyi kendisi yerine milyonlarca insanın imanını kurtarmasına vesile olacak kitaplara kanalize eder insanları. ben kuru üzüm çöpü hükmündeyim risaleler meyvelerdir der.

    biraz düşünün ibret alın muhakeme edin. azda araştırın.

    YanıtlaSil
  177. @keçireyiz

    Herşeyin içine böyle sinsice sızdıklarını görüyorsunuz da söz konusu sonsuz ahiret hayatınız olmasına rağmen hala nasıl rivayetlere güvenebiliyorusunuz?

    Kur'an kendisinin rehber olarak yeterli olduğunu zaten söylüyor:

    http://www.myspace.com/video/vid/60925325#!/video/antispiritualist/din-alan-nda-tek-kaynak-kur-39-an/104053944

    Allah Kur'an'ı biz cehenneme gidelim diye mi gönderdi ki yalnız ona uyan için kurtuluş umudu olmasın?

    Namazın nasıl kılınacağı ile bilgi Kur'an'da mevcut. İlgili ayetleri bir araya getirince ortaya gayet net bir tablo çıkıyor. Bu ortaya çıkan tablo mezheplerin iddia ettiği namazla bire bir örtüşmüyorsa, bu Kur'an'ın eksik olduğundan değil, mezheplerin fazladan yaptığındandır. Farz olmayan şeyleri farz haline getirmeden,eğer ayetlerde farz kılınanlara ters bir durum yoksa onların kıldığı gibi namaz kılmanın da bir mahsuru yoktur.

    Ama Allah Kur'an'da "sabır ve namazla yardım dileyin" diye emrederken siz ne dediğinizi anlamadan hebelö höböle bişiler okursanız, o zaman ayetlerdeki farza ters düşmüş olursunuz.

    Ben senelerdir ona alıştım diyen varsan Kur'an'daki farzları göz ardı etmeden mezhep tarzı namaza da eyvallah.

    YanıtlaSil
  178. @Aşk seni ne eylesin amk

    Her boku yanlış anlıyorsun , yorum da yapmıyorum adam akıllı ama her seferinde damlıyorsun buraya.

    Adam sanki Mevlanayı kötüledi.Mevlana üzerinden rant yapmaya çalışan orospu çocuklarının neler yaptığını ortaya dökmüş.

    Harbiden ne beyinsiz insanlar var ya.

    YanıtlaSil
  179. @antispiritualist

    güzel video olmuş eline sağlık. öncelikle ben sana ben inanıyorum değil, sadece nasıl bu kadar emin olabiliyorsun demiştim

    "Allah Kur'an'ı biz cehenneme gidelim diye mi gönderdi ki yalnız ona uyan için kurtuluş umudu olmasın?" abi sen konuyu nereye getirdin ya? merak etme ben zaten her gün gidip oktar babuna'dan islam dersi almıyorum.

    "Namazın nasıl kılınacağı ile bilgi Kur'an'da mevcut. İlgili ayetleri bir araya getirince ortaya gayet net bir tablo çıkıyor." kesinlikle katılmıyorum ama öyle düşünüyorsan da saygı duyarız tabi.

    bak sen çok kesin konuşuyorsun her konuda nasıl ki Kuran'ı çok fazla ağırlaştırıp "siz bunu anlamazsanız yeaa" demek yanlışsa, çok fazla basitleştirmekte yanlıştır. neticede insanların anladığı şeyler bir olmaz, herkesin aynı şeyleri anlıyacağı bir veri de olanaksızdır. verdiğin videoda 'siz Kuran'dan sorumlu tutulacaksınızı' nasıl anladığını tahmin edebiliyorum

    YanıtlaSil
  180. @sst
    Zeka yaşın 82’li gibi değilmiş demek ki. Zaten abim yaşında falan da değilsin.

    “İnşakka" kelimesi ikiye bölmek anlamına gelmiyor Arapça. Nokta.

    YanıtlaSil
  181. Sikkocum. Faustu biliyorsundur. Ruhunu kendisie satmasını isteyen şeytana direnen adamı anlatır. Sonra Mazhar Alanson ve Ali Poyrazoglu bunu Gunumuz Turkiyesine adapte eden Arkadasım Seytan filmini yaptı. Bu filmi bilerek mi yaptılar sence?

    YanıtlaSil
  182. Arkadaşım şeytan filminde insanlık öyle bir hal aldı ki şeytana gerek kalmadı tarzında bir mesaj veriliyordu.ama bir faust uyarlaması değil bedazzled diye bir filmin uyarlaması.güzel filmdir izleyin.

    YanıtlaSil
  183. @Sikko
    Sikko.O Ulliminati sayaç sitesini yorum olarak yazdım .Yazıda çıkmışım keşke böyle bir olayla değilde adam gibi bir yorumla yazıda konuşulsaydım.birde:
    -Merhaba Televole .
    @Yazıda Sayaç okuyup gerizekalı diyenler
    Adam olun.

    YanıtlaSil
  184. Pagan kültüründen etkilenmiş bütün dinler diyen arkadaşlar, Zeitgeist fazla izlersen işte öyle olursun amk. A ah SONDAY teaa pagan kültüründen gelmiş şansa bak diğ mi amk. Haliyle bütün semavi dinlerinde onlara benzemesi normal!

    Çok zekisin amkdmn entellektüel yobazı. Kaynak kitaba bakın sadece diye yırtınan adamlar boşa söylüyolar çünkü. Kilise de güneşi keçi amcayı görünce "laaan hepsi pagan ama süslenmiş hali iştaaa her boku islama ne bağlıyon mal herif! diğ mi? Haliyle tasavvuf da onların bi çeşidi şeklinde İslam'da var işte. Demek ki dinler yok! Tanrı da yok..Ohh..He amkdmn seni hee.

    Allah bu kitap son ve bozulmayacak kıyamete dek derken senin gibi malların var olacağını biliyomuş neyseki. Sikko ve diğer Kuran tek kaynaktır diyen arkadaşlar bunu örnekleyenler zaten islamın içine sokulan bütün bu pagandan kalma ritüelleri ifşa ediyor burada. İslam'da böyle bir anlayış yok diyor. Hristiyanlıkta var! Yahudi amcamların tüm sembolleri de aynı!! Lan onlar zaten aynı-bozulmuş içine şeytan tarafından sıçılmış diye SON KİTAP olarak gelmiş olmasın bu kitap?

    A ah olur mu öle şe? Ay'a gidiyoruz Marsta su arıyoruz artık, hem zati cini ancak lsd alınca görürsün beynin minik oyuncukları onlar.

    Matrix te dalgalanma olunca da Jennifer Lopez'in amını görüyosun zaten. Gören göz işte altı üstü gören göz!!1!! ooh çok güzel olmuşsun sen NWO'un ilk kendine deri altı çipini takacak aydın bilim insanı..ımmmh çoook teknolojik çook tatlııı. Ne kadar yobazız sığız niye çünkü Kuran'ın tek kaynak olduğunu islam tarihinin yalanlarla dolu olabileceğine vurgu yapıyor Sikko ve diğer arklar.

    Siz aydınlık çağın minik tanrıları oldukça zikir odasında-beyinleriniz- sizi siken şemsler çok olur.

    Bir de zikir-titreşim-titremek demektir. Evrendeki herşey zikir halindedir. Titreşip ruh halin değişince saksoya dalıyosun ya ablam. MTV'den gelen zikiri alınca da saksoya dalıyosun. Fazla titreşim yapıp fazı değiştirirsen cin ablam gelir Jennifer abla kılığında ben tanrıyım ey ulu alim der senle oynaşır siktirip gider. Öbürü de alır Lsd'yi fazı değiştirir cin ablamın biri gelir işte Tanrı beynindedir sensin aydınlan der.Mission Completed.

    Olm hiç kafanız çalışmıyosa şunu düşünün lan.Hani bu bağa hiç cin gelmedi diyen bunlar beynin oyunları diyen adamlar. Eğer bir şeytan varsa ve sizin bilim kafasıyla yetiştiğinizi biliyorsa kendi elemanını gönderir mi la size? Hadi git de seni farketsin sevgili yamağım şunu bi korkut, sonra dinlerin varolabileceği hakkında şüphe duysun sonra da inansın Allah'a. Salak mı bu adam amk gelsin de durduk yere pıhtılaşmış beynindeki pıhtıyı çözsün.

    Ne güzel akışına bırakmış seni ohh.İşte onu yapmayacak kadar zeki şeytan yarın kadın kılığında hayatı boyu çoooook büyük alim olarak bilinen adama da cin şeklinde gözükür. ee büyük alimi cehennemlik yapmak daha karlı sen kimsin tv propaganda yönlendirilmiş tarih ve sikim hıyar demiş yetiyor sana zaten.

    YanıtlaSil
  185. Ben de manevi alemlerle iletişim halindeyim..benim de kalbime vehbi ve kesbi ilhamlar bırakılıyor..Deniliyor ki Said Nursi ve avanesi sahtekardır..Dini, islami Kürtçülülk adına, siyaset adına kullanmışlardır..Hadi böyle olmadığını biri ispatlasın..

    Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamayan bir adamın risale denilen yarı farsça yarı osmanlıca yarı arapça, gramer ve yazım hataları ile dolu, her daim tashihe (düzeltmeye) tabi tutulan yazıları yazması mümkün değildir..Yazılması mümkün olanlar Said in hapisten kurtulmak için yazdığı mektuplar olabilir, onların da dinle imanla hiç bir alakası yoktur. Said in bana yazdırıldı dedikleri, olsa olsa üstadlarım dediği ve böyle dediği gizlenilen, Muhammed Abduh ve C. Efgani nin mektuplarından başka bir şey değildir..Said bir şişirmedir..

    Neden Said in herhangi bir ses kaydı veya görüntüsü yoktur?Çünkü kendisine atfedilen, yamanan hiç bir şeyi yapabilecek yetenekte değildir..Doğru düzgün konuşamaz bile..Asıl sahtekar iki kelimeyi bir araya getiremeyen Said Kurdi değil, bu köylünün cehaletini ve meczupluğunu kullanan, kral çıplak diyemeyen soytarı ruhlu eski kaşarlardır..

    YanıtlaSil
  186. @osiris,

    ne yazdığımın farkındayım ve tamamen yazdıklarımın arkasındayım. bununla ilgili net de birsürü tartışma da var. araştırıp kararınızı verirsiniz. İddialar da var, yalanlayanlar da.. ama benim bu konular ile ilgili bilgi birikimim bunun doğru olduğunu söylüyor.. şu linkten başla istersen, google dan devam edersin..

    http://www.jewishmarbella.org/index.php/en/news-and-information/310-che-guevara-unas-revelaciones-ambiciosas

    sizin gibilere desek ki Ahmed-i Nejat da yahudidir, İran da ki molla rejiminin ileri gelenlerinin çoğu yahudi kökenlidir; Ahmed-i Nejat ın neden soyadını değiştirdiğini bile araştırmadan gülüp dalga geçersiniz. Size TV de farklı göstermişlerdir, inanmazsınız.. Ama şanslısınız ki olaylar yaşadığımız zaman diliminde gerçekleşecek ve kimin truva atı olduğu, kimin ne olduğu ortaya çıkacak.. Belki o zaman tarihteki isfahan yahudilerinin de bugün İran da hangi konumları işgal ettiklerini de öğrenirsiniz. Ya da hadis te geçen 70 bin teylesan lı yahudinin deccal in ardından gideceği haberinin anlamını öğrenirsiniz. Şu an dünya ekonomisinin nereye gittiği belli ve dünya savaşları öncesindeki ekonomik ortam ile bugünkü ekonomik ortam arasında ne benzerlikler, ne farklar var bir araştırın.. bakalım fitilleri nerelerden ateşleyecekler.. ibret alınsaydı tarih tekerrür etmezdi ama sığır ekşiciler ibret alacak gibi durmuyor..

    Yanlış anlaşılmasın, hiç kimse doğduğu anne babayı, doğduğu ülkeyi, kıtayı seçemiyor. Kara afrikasında da doğmuş olabilirdik, Tibet de budist rahiplerin yanıbaşında da.. Benim karşı olduğum şey insanların saman altından su yürütmeleri ve başka türlü gözüküp başka türlü işler yapmaları.. Neden kanuni, "muhteşem süleyman" dır da Abdülhamit kızıl sultan dır.. Neden yahudiler kanuni sultan süleyman ı tarihteki önemli yahudi krallar arasında sayar..
    Neden kanuni ispanya ve portekiz den sürgün edilen yahudileri kabul edip en verimli toprakları onlara vermiştir de endülüs müslümanları 3 kez elçi ile mektup gönderdiği halde cevap verme tenezzülünü bile göstermemiştir ve günümğzde o mektuplardan birisi neden bürüksel de sergilenmektedir. Ne anlamı vardır? İlluminati bu topraklardakiler dahil tarihteki büyük imparatorluklarda varlık göstermedi mi sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz!

    YanıtlaSil
  187. Çoğu nurcu beyinsizlere bende Said Nursinin ne bok olduğunu anlatmaya çalıştım.

    Ama genelde şu tarz basit bir savunma geldi.

    Madem bu adam Mason kuruluş Yeşilayın başkanıydı neden bu kadar fakirlik yaşadı.

    Ulan beyinsiz.Zaten sizin gibi insanlara kahraman olmak için iki şey gerekiyor .

    1-Fakir olup sürüneceksin.
    2-Dinci olacaksın ( ya da öyle görüneceksin)

    Yok neymiş Said Nursi öldüğünde elinde sadece bir tuzluk bir tabak varmış.

    Nasıl da gaza geliyor bizim millet şöyle fukaralarık hikayelerini duyunca.

    YanıtlaSil
  188. upzun yaziyon oku oku bitmiyor derken yorumlari da tek tek okuduk .is senin yazıyla bitmiyor yorumlarda da ayrı bir heyecan var.

    Benim bildigim kadari ile peygamberimize verilen bir mucize yok eger ay yarilmasi peygamberimize ait gerceklesmis bir olay olmus olsaydi boyle bir olay ayetlerle desteklenirdi... konuyla ilgili rivayetler ne kadar guvenilir boyle devasa bir olayin tarihi kayıtlarinin olmasi gerekir en azindan o donemde almanyada yasayan hans bilemedın chang chung tarihe bir anekdot dusebilirdi ama ne varki sadece islami kaynakli uc bes rivayet... soz konusu ay yarilmasi ile ilgili ayet ileride olabilecek kiyanet alametlerinden birisi de olabilir yani o buyuk gun geldiginde yeri gogun yarilması gibi..

    YanıtlaSil
  189. bu arada kanuni sultan suleymani da arastirin cok illu bir sahsiyet olabilir yasamında muthıs detaylar var abd de bir kurumda bustu bile var arti en buyuk mason yada yahudi krak olarak sevilir sayilir ..

    muhtesem yuzyildan bır goruntu her seyı gorengoz buyurun ben tırstım yaw
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1529063554628
    ve bu yazılanlara goz atin
    http://www.odatv.com/n.php?n=sultan-suleyman-siyonist-miydi-3005101200

    YanıtlaSil
  190. Önceki yazılarımda kriptoların tasavvufu, islami tarikatları nasıl kullandığını yazmıştım. Bu bağlamda dikkatinize sumak istediğim bir çalışma var, mutlaka araştırın;

    Yunanistan da Atina da 1993 yılında ingilizce olarak yayınlanan bir kitap var; "Salonika: Jews and Dervishes" isminde, yazarı "Nicholas P. Stavroulakis"

    Amcam bu kitapda pekçok fotograf ile birlikte Selanik Büyük Mevlevihanesi'nin şeyhinin fotografını da yayınlamış. İşin ilginci bu insanlar sabetayist ve bu şeyh efendi de bizim ülkemizin "laik, demokratik" eski dışişleri bakanlarından birisinin dedesi..

    Bir kitap daha var, adı; "Salonika - A Family Cookbook" 1993 de Atina da yayınlanıyor. Yazarları "Esin Eden & Nicholas P. Stavroulakis". Bu kitapta da Mevlevi-Sabetayist çocukların fotografları vs. var.

    Mesela bir de Bektaşi-Museviler diye kendini tanımlayanlar var. Osmanlı zamanındaki dönme bektaşiler e kadar girmiyoruz zaten ama bu bektaşiliğin yeniçeriler üzerindeki etkisini ve osmanlının yıkılması üzerindeki etkisini iyice bir araştırıp ortaya koymak, ibret almak lazım..

    bektaşi-museviler cem ayininde ibadet etmişler;
    http://arsiv.sabah.com.tr/2003/08/19/g01.html

    Bir de Yahya Efendi Dergahı var. ilginç bir şekilde müridler hep sabetayist kökenli ailelerin üyeleri.

    Bakın Yorgo Andreadis "Gizli Din Taşıyanlar" adlı eserinde ne yazmış;

    "Aleni Hıristiyanlar, gizli hıristiyanları tanıyorlar ve sır gibi saklıyorlardı. Ancak Osmanlılar tarafından onlara yönelik herhangi bir adaletsizlikte hemen yan tutuyorlardı"
    "O yıllarda Kromni'ye bir başka gizli-hıristiyan molla oldu. Süleyman Ağa nın oğlu Pehrem'di, o. Bir bilimadamıydı ve iyi bir Türkçe eğitim almıştı. Molla olan gizli-hıristiyanlar, hıristiyan olanları korurdu. Argyroupoli (günümüzdeki Gümüşhane) yönetimi bu kadar çok mollayla bölgenin dini denetim altında tutulduğunu düşünüyorlardı. Bilmiyorlardı ki, mollaların çoğu gizli-hıristiyandı."

    Bunlar sadece birkaç örnek. Olayın asıl boyutu çok ürkütücü..

    YanıtlaSil
  191. michaelsikkofield ; bir rica etsem şu bahsettiğin britneyin birileri gelmiş gibi hoş geldin beş gittin dediği sonrada ağladığı videonun linkini rica etsem paylaşırmısın hatta bi konu aç ekle abi bakalım çok önemli ve ibretlik bir konu ruhunu şeytana satanlardan ve şeytandan Allah c.c cümlemizi korusun.
    (blog 4 : tebrikler. a.e.o)

    YanıtlaSil
  192. @ tal fer
    Manevi alemlerde iletişim bazı alimler için açık demişsin.

    1) Burak Özdemir, Ramtha, Mevlana kardeşlik birliğinin medyumu Bülent Çorak, Işık Yazan da bunu söylüyor zaten. Ve kendilerine bilgi geldiğini, ilham vahiy aldıklarını söylüyorlar. Kimin safhındasın?

    2) Hz. Muhammed son nebidir. NOKTA.

    YanıtlaSil
  193. bravohocam

    yazinda gecen yahya efendinin annesi kanuninin sut annesiymis ve suleymanin danismaniymis harbiden cok urkutucu

    YanıtlaSil
  194. E be kardeşim bazılarına ne oluyorda bu tasavvuf elemanlarını sanki peygamber gibi (hadi peygamber demeyim) sanki babanız gibi savunuyorsunuz?
    zamanın da yaşamışlar büyüğümüzdür, saygı duyulması gerektiği kadar saygı duyarız. tamam hadi elini de öperiz. e be kardeşim bunun sonrası nedir ya?
    bilmem kimler olmasa nasıl namaz kılınacağını nasıl oruç tutacağımızı bilemezdik di falan dı filandı..

    Allah yanında tek makbul din islamdır, yani Allah'a teslimiyettir. maykıl'ın yada benim yada başkasının mezhep belirtmeye ihtiyacımız yoktur müslümanız.
    Hz. İbrahim, namaz, zekat, oruç ve hac pratiklerini öğretmiştir
    "ENBİYA 73. Biz onları, emrimize göre yol gösteren önderler kıldık. Onlara iyi işlerin nasıl yapılacağını, namazın nasıl gözetileceğini ve zekatın nasıl verileceğini vahyettik. Onlar bize kulluk edenlerdi."

    Hz. İbrahim'in izleyicisi Hz. Muhammed

    "NAHL 123.Daha sonra sana şunu vahyettik: Bir hanif (monoteist) olarak İbrahim’in dinine
    uy! O, müşriklerden değildi" zaten biliniyordu. herhangi bir zat'ın anlatmasına gerek kalmadan

    YanıtlaSil
  195. @antispiritualist

    zaten ise yarar bi adamdan alinti yapmasini beklemezdim de (dr.umit sayinin da dunyayi yoneten satanik gucler falan uzerine kafayi siyirmis bir mucahit oldugundan) neyse, linktekilerde bi yanlis goremedim, onemli degil kaynagi o yuzden.

    evet tasavvufu elestiren adama yobaz diyorum cunku gercek tasavvuf (benzer ogretiler gibi) tamamen din disidir, dinin dogmalarini asmis seylerdir, ki bunu kendisi de belirtmistir. bu yuzden ne kadar insani tanrilastiran tarikat, dergah, koy, kultur varsa osmanli tarafindan anasi sikildi yuzyillarca. bu yuzden bazi garibanlar da ogretiyi aktarabilmek icin dinlerin sembollerini kullandilar. tasavvufun anlattigini birebir anlatan birsuru ogreti vardir dogusundan batisina samanindan budistine, tasavvufu ney calip donen musluman abiler olarak gordugun icin neden hem bu sakirte hem de sufileri elestirmesine karsi ciktigimi anlayamamissin belli.

    o insanlarin saf bilinc tabiri de neden dogrudur biliyor musun? bak canim en basit haliyle, insanin uyku-uyaniklik ve trans gibi halleri beyinde bazi fonksiyonlarin aktif, bazilarinin deaktif olmasi ile meydana gelmektedir. senin su anda dunyayi dun ve ondan onceki gun gibi algilamani saglayan, sen uyanirken aktif olan kisim. uyandiginda bu deaktif olur ve ruyalar gormeye baslarsin. dmt aldiginda yine deaktif olur ve tribe girersin. senin bu tribi yasamani zorlastiran ve yasarken de uyanmani kolaylastiran en buyuk etkenler de dis uyaricilardir. bi salvia divinorum tribine yat (hafif oldugu icin bunu ornek veriyorum), normal tribin 5 dk suruyosa eger, dis dunya ile ilgili bisey dusundugunde iyi ya da kotu, veya bi isik yandiginda veya bi ses duydugunda, o trip 2 dk da biter. simdi butun bu uyaricilar sen dogduktan sonra hayatina girmedi mi? iste bu yuzden dis dunyadan arinarak ulasilan bilinc saftir. simdi neden bu insanlarin dogmadan onceki saf hallerine, dis dunyadaki uyaricilardan izole olarak (pratik veya vucuda alinan maddeler ile) ulasmaya calistiklarini anladin mi?

    @keçireyiz

    hayatimda eksiye uye olmadim, olmaya calismadim, butun dunyaniz eksiden inciden bilmemne sikimden ibaret olunca ucuncu bi secenek dahi dusunemiyosunuz tabi amk, size gore her aykiri dusunen kiz tavlamaya calisiyor, her ateist farkli olmaya calisiyor falan filan neyse amk.

    veee @butun muslumler

    yarramin baslari baska kaynak tanimayiz dediginiz kuranin dogruluguna bu kadar inanmanizin iki nedeni var:

    1'musluman bi cevrede yetismeniz'
    2' E KURANDA KURAN DOGRUDUR YAZIYOO ' skjdfhsd

    bunun disinda kuranin dogrulugunun kaniti olarak sunabileceginiz bilumum agac, cicek, bocek, evrendeki mukemmel uyumlar vs. icin gidip bi hristiyan misyonerin isiltili kitabini da alabilirsiniz, yeni ornekler de bulursunuz belki, isinize yarar muhammedin dogru peygamber oldugunu ispatlarken.

    YanıtlaSil
  196. arkadaşlar @ozgurk nın linkini verdiği "SULTAN SÜLEYMAN SİYONİST MİYDİ" yazısını mutlaka ama mutlaka okuyun.. "http://www.odatv.com/n.php?n=sultan-suleyman-siyonist-miydi-3005101200" bu yazıyı okuduğunuzda öyle bir aydınlanacaksınız ki her biriniz yeni bir illuminati örgütü kuracak bilinçte ve güçte olacaksınız.. son kısım şaka ama tarihimizi, tarihimizdeki dergahları vs anlamak için.. Hatta ebusuud efendinin fetvası ile neden binlerce Türkmen-Alevi nin katledildiğini anlamak için mutlaka okumalısınız.. Hatta bazı müslüman cemaat ya da tarikat önderlerinin neden yahudi mezarlarına gömülmek istediklerini de sorgulamalısınız ki içimizdeki illuminati ortaya çıksın..

    Okuyun ki Türk anneden olma yeniçerilerin ve halkın çok sevdiği öz oğlu Şehzade Mustafa'yı ve 4 yaşındaki torununa kadar Şehzade Mustafa nın tüm aile efradını kanuni neden öldürttü anlayın..

    YanıtlaSil
  197. Assiktirlan manyak..Oğlum ne çekiyorsunuz lan siz bunları yazarken..Yok tribmiş, yok saf bilinçmiş yok deaktifmiş..Lan al şu karpuzu kes desek kesemezsiniz, sonra buralara gelip kimin neye neden inandığına dair bir sürü ahkam kesersiniz..Dikkat edin çükünüzü kesmeyin..Belkide kestiniz da ondan böyle kestane çizmek varken kafayı çiziyorsun..Yok transmış, yok saf bilinçmiş..Ne ulan bunlar amprikuku..

    YanıtlaSil
  198. @ie

    Ümit Sayın’ın dünyayı yöneten satanik güçlerle ilgili çalışmaları olduğunu bilmiyordum. Kolayda link varsa paylaşabilir misin? Merak ettim.

    Ben tasavvufu ney çalan, dönen elemanlar olarak falan görmüyorum aksine burada yazdığım hemen hemen tüm iletilerde onun İslam olmadığını, tamamen diğer ruhçu akımların ve Uzakdoğu dinlerinin aynısını aşılayan bir öğreti olduğunu defalarca dile getirdim. Kendim de dinin kaynağının Kur’an olduğunu söyleyen bir Müslüman olarak Müslüman olduğunu iddia eden ama aslında İslam’la taban tabana ZIT şeyleri aşılayan bu öğretinin İslam’dan olmadığı konusunda insanları uyarıyorum:) Bu ikisini bir arada savunmanın etik olmadığını söylüyorum.

    Sen yanlış anlamışsın beni.

    Ama ne kadar trajikomiktir ki gerek Felix gerek sen “dışarıdan” bakan insanlar olarak bunu net bir şekilde görebilirken, Müslüman olduğunu iddia eden insanlar edemiyor.

    Doğrudur değil “tutarlıdır” demek mi istiyorsun? İşte bu “saf bilinç=değiştirilmiş bilinç” tezi yine “doğmadan evvel bir bilinç olduğuna inanma” ön kabulüne dayanıyor oluyor bu durumda. Ya inanmıyorsak ruhlar alemi safsatasına? Burada “doğmadan evvel”le kast edilen, anne rahminden çıkmadan olamaz zaten. Anne karnında bebek bazı dış uyarıcılara maruz çünkü. En basitinden ses-müzik duyuyor, tepki veriyor vs.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.